Ko? I na kojoj funciji?arctg je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Vidi haveru. Ne mora ici nigdje, moze li ovako.salle86 je napisao/la:Sve na stranu ali postoji li i jedan bivši igrač za kojeg sad ne možemo reći da je šupak?
Fakat to iritira i fakat je zaista nemoguće da je tako...a prikazuje se da jeste.
To je nešto što mene najviše nervira od svega...jbg
@Neandertalac...jesi brate uporan i težak ko noćali može se i reći da dosta stvari ispravno posmatras.
Nego jel ti fakat kontas da bi odlaskom Deje Nikolica klub prodisao punim plućima, jel misliš da se on ustvari toliko pitao sam?
Istina daleko je ovaj sistem od dobrog ali eto priča se da se napravio zaokret za 180 stepeni pa hajmo još malo sačekati. Svakako sam mišljenja da kao ovo godine ne odemo u Europu da ovu upravu nista neće moći ostaviti na funkcijama pa taman da nikne nov novcat stadion. Sabura...
![]()
![]()
Ali nemoj da me prave budalom zato sto spocitavam za ocite greske, nemoj da mene nazivaju neprijateljem sto prozivam sa argumentima.
Naravno da me to nervira!
Ja bolan Zeljovac od glave do pete! Lud za Zeljom! Meni reci da rusim?!
Naravno da me nervira.
Budi musko, reci jesam pogriješio sam. Fulili smo. Izvinite.
To raja cijeni a ne ovako ljude napadati, niko ne valja, gurati probleme pod tepih i okretati glavu od njih.
Da nema nikakve odgovornosti?!
Je li to navijaci hoce?
Puna usta istorije a na stadionu nikoga ko je tu istoriju pisao!!!
Kako samo lažeš, keru smrdljivi, fuj! Pročitaj opet Avlamijev post o odnosu prema legendama našeg Kluba pa ti možda i dođe iz guzice u glavu! Ili su za tebe legende Žujo, Kozarić i ostala gamad? Gadiš mi se!
Hvala za to ker.