Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Neandertalac
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 12:37 pm

nikad_izvini je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Cuk; Ko je ovaj lik? Niko! Kakve je transfere pravio ovaj? Nikakve! Kostao nas brda para!
Je li moguce da je ovaj lik prijatelj, a Zubanovic Hadis, nije?

Stvari jesu pogrešno postavljene i to bi nas dobro moglo koštati, jer ako imamo ovaj tip podjela, a očito je da imamo, onda smo u kurcu. S jedne strane imaš katastrofalnu selekciju ekipe, ljude u upravi koji se očito ne razumiju u fudbal, menadžere oko njih koji trljaju ruke, a sa druge strane imamo dušmane kluba + ove koji su sklonjeni u stranu tipa Zubana i(ili) likove ala Kozarića. Ludilo.

U narednih 8 utamica imamo "samo" jednu, laganu ( Olimpica ), dvije nako ( a i to je upitno kako igramo ) Metalege i Viteza te 5 jako teških utakmica gdje samo jednu igramo kući ( Sloboda ), a ostale u gostima ( Radnik, Njanje, Široki, Zrinjski ).

Može pričati ko šta hoće, ali imamo smiješno suđenje. Penal u Bijeljini je lakrdija, nedosuđen penal u Vitezu je očit, a nama isti dosuđen u Zenici. Na kraju se vrlo lako može dogoditi da nam fali tih nekoliko bodova, a niko neće reći, jest, pokrali su nas nego će haos nastati i onda ode sve u *****.
Slazem se sa tobom i bez citanja. Svaka cast za postove.
Željeznicar za život cijeli!

Blueworld21
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:44 pm

Memija sve više počinje da liči na Benju Colica, a iskreno sam se nadao da će biti A reprezentativac, međutim od onog trka od ferencvarosa ništa uradio nije, a nije da nije imao prilike, itekako ih je imao. Sto se tice Zerica, ja obožavam onakav tip igrača, gledao sam ga vise puta i u mlađim kategorijama, međutim osim talenta koji nije upitan, on glave nema, a u sportu je glava mnogo bitnija od samog talenta. A ne znam kako možete uopšte shvatati ozbiljno ovog pracovjeka. Sa njim je bilo kakava komunikacija moguća kao sa trebom kad treba dobiti. Nekad ima i neku pametnu ali više puta je to priča tek da se nešto kaže i bude u centru pažnje. Prem da moram priznati da je sto se samog foruma tice veoma zahvalan jer potiče rasprave i prisustvo na istom. Volio bi nekad i da piva bude na vrijeme ali više puta to nije slučaj :-)

MrRiccoli
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:45 pm

Sistem ss pravk dugo i iz temelha medjutim mi smk napravili veliku gresku pokusavajuci na silu napraviti ekipu silnim dovodjenjem igraca i to nam se obilo o glavu i rezultatski, a Bgm i finansijski. Po ovome kako se sad radi vidi se da su ljudi koji su se bavili transferima naucili lekciju za ubuduce i samim tim nas te greske nece kostati koliko su mogle da se nastavilo tim nacinom rada. 3 uvezane pobjede ce podici atmosferu u i oko kluba, a ako Bog da pocetak gradnje istoka ce itekako smiriti navijace, bar gledam to po sebi kad krene izgradnja mnogi ce zaplakati jer nakon toliko cekanja nece vjerovati da se to desava.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:01 pm

arelinho je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Opet neandertalac pocinje.
I to ih svaki put mudro navuče, a ovi kao naivane sobarice polete da popljuju sve što valja. :) :)
Samo pratite malo, napise 2-3 posta i niko mu ne replicira pa onda on replicira sa potpuno istim postom od prije i tako se uprali i napise 15 novih stranica.
Al Helem nejs, svako ima pravo da pise i svako ima pravo na misljenje. Zato forum i sluzi, samo neka se ne vrijedja i neke licne koristi ne traze.

@pintole kralju, pa gdje si bio prosli put kad i Petrovic iskritikova Bekrica?! Nisi imao neta?!
P.S ovo nista nije upuceno Tucetu, Tuce ziv ti nama bio.

Vidim dosta vas poziva Zerica, a kad je bila tekma sa slabijim protivnikom msm da je Olipic bio i da je Zera bio zdrav, niko od vas ga nije stavio u sastav, ali bas niko. Ja par puta pisem da u slabijim tekmama treba Zeru gurnuti, a Olimpic je takva ekipa, ali eto, sad se Zera trazi. Zera mora poceti sad u kupu, ne vidim razlog zasto ne bi.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned sep 18, 2016 1:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

mali plavisa
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:28 pm

Kao sto se onaj tamo forum pretvorio u za i protiv,tako je krenulo i ovdje!Ko drugacije misli od par likova nije dobro dosao odmah mu se 10 njih nakaci na kosti! :palacdole: :palacdole:

1921.ba
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:29 pm

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:30 pm

Žera je povrijeđen od pocetka sezone. Ne znam da li je i za jednu utakmicu bio spreman ?
Za Olimpik sigurno nije.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Valter
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:43 pm

Neandertalac je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Cuk; Ko je ovaj lik? Niko! Kakve je transfere pravio ovaj? Nikakve! Kostao nas brda para!
Je li moguce da je ovaj lik prijatelj, a Zubanovic Hadis, nije?

Stvari jesu pogrešno postavljene i to bi nas dobro moglo koštati, jer ako imamo ovaj tip podjela, a očito je da imamo, onda smo u kurcu. S jedne strane imaš katastrofalnu selekciju ekipe, ljude u upravi koji se očito ne razumiju u fudbal, menadžere oko njih koji trljaju ruke, a sa druge strane imamo dušmane kluba + ove koji su sklonjeni u stranu tipa Zubana i(ili) likove ala Kozarića. Ludilo.

U narednih 8 utamica imamo "samo" jednu, laganu ( Olimpica ), dvije nako ( a i to je upitno kako igramo ) Metalege i Viteza te 5 jako teških utakmica gdje samo jednu igramo kući ( Sloboda ), a ostale u gostima ( Radnik, Njanje, Široki, Zrinjski ).

Može pričati ko šta hoće, ali imamo smiješno suđenje. Penal u Bijeljini je lakrdija, nedosuđen penal u Vitezu je očit, a nama isti dosuđen u Zenici. Na kraju se vrlo lako može dogoditi da nam fali tih nekoliko bodova, a niko neće reći, jest, pokrali su nas nego će haos nastati i onda ode sve u *****.
Slazem se sa tobom i bez citanja. Svaka cast za postove.
Ovo je trenutak kada gospodin N sam sa sobom razgovara i kada samog sebe hvali i bez citanja.

Trenutni igracki kadar nam je ocito jako limitiran. E sada mozes misliti kada su Dado, Beganovic, Memija, Mujagic duplo tanji od ovih limitiranih.

PS. Moram priznati da se slazem sa tobom da treba na pozicijama centarhalfa i narocito lijevog beka dati priliku nasim omladincima, a Lendrica ostaviti na klupu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

sajo10
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:51 pm

avlami97 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali sam sinoć pregledao snimak. Jučer, tokom i nakon utakmice sam pročitao na stotine negativnih komentara. Mislio sam da nas je Mladost ubila, poderala, rastavila na proste faktore. Ja to sinoć ne vidjeh. Vidjeh jednu jako organizovanu i disciplinovanu Mladost, koja je tokom cijele utakmice igrala na bod i pokušavala kontrama i polukontrama nešto više učiniti. U drugom poluvremenu, prvih 20 minuta su kao i nešto pokušavali i opet stali iza lopte. Sada mi je jasno zašto ih niko nije pobijedio ni kući ni na strani, a od "velikih" ekipa im je ostao još samo Zrinjski u prvom dijelu.

Naši su također odigrali oprezno, ali kako drugačije kada si pod bodovnim pritiskom. Šta smo trebali? Krenuti na sve ili ništa? Srljati? Na svu sreću ništa od toga nisam vidio. Nismo probili njihov dupli blok iako smo stvorili 3 izgledne prilike. Igrači su, očito, ispoštpvali trenerove zamisli i na kraju je neriješeno najrealniji ishod susreta, iako smo po prikazanom bili bliži pobjedi.

Ovdje, izgleda neki jedva čekaju, loš rezultat da bi počeli iznositi negativne kritike na račun igrača, trenera i Uprave. Zar zaista ima takvih ljudi, a zovu se navijačima Želje, da im to predstavlja zadovoljstvo.

Nije nas Mladost nadigrala. Nije nas Mladost rastavila na proste faktore. Nije nas Mladost igrom poderala, a ranije već rekoh da sam takav utisak stekao tokom i nakon jučerašnje tekme.

Naredna dva kola minimalmo 4 boda. Samo korak po korak. Od tekme do tekme uz svesrdnu podršku igračima, trenerima i Upravi, možemo izaći na zelenu granu. U suprotnom, radimo direktno protiv Kluba za koji navijamo.

Mislite da ne bih bio mnogo sretniji da smo pobijedili, ali ni bod protiv onako organizovane i ekipe bez poraza, je dobar.
Kako se kaze, ko ceka, taj i doceka. Eh pa nanakon da posle svih ovi stranica gdje se ljudi takmice ko ce vise blatiti "svoj" klub, mozes procitati i jedan dobar post. Bravo @avlami

sajo10
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:53 pm

Kapiten je napisao/la:Žera je povrijeđen od pocetka sezone. Ne znam da li je i za jednu utakmicu bio spreman ?
Za Olimpik sigurno nije.
Zera je igrao s juniorima protiv Krupe. A prije tog meca ovog vikenda igrao dvomec protiv Makedonije. Zabijo je i jedan gol.

nikad_izvini
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:54 pm

Valter je napisao/la:
Ovo je trenutak kada gospodin N sam sa sobom razgovara i kada samog sebe hvali i bez citanja.

Trenutni igracki kadar nam je ocito jako limitiran. E sada mozes misliti kada su Dado, Beganovic, Memija, Mujagic duplo tanji od ovih limitiranih.

PS. Moram priznati da se slazem sa tobom da treba na pozicijama centarhalfa i narocito lijevog beka dati priliku nasim omladincima, a Lendrica ostaviti na klupu.
Dok je ovo trenutak kada se spinuje pa se zaključuje da imamo (pre)tanak igrački kadar. Kako dođe do toga, misterija. Sami sebe igrači doveli. Jedno jutro se probudili i rekli idemo da potpišemo za FKŽ, po ustaljenim i ranije utvrđenim procedurama, strogo skautirani i provjereni :mrgreen:

Dado, Memija i Beganović su se borili za titulu do zadnjeg kola, a bogme su igrali ozbiljnu ulogu u Europi koja nam donese masu novca. Odjednom nemaju pojma, nijedan od njih. Spinning around ;)

ps. boli me karina za neandertalcem, čitajući forum stekao sam utisak da ima neki, skriveni, interes ali isto tako je za dosta stvari u pravu ( što ga ne opravdava, jer nije javno rekao koji mu je interes, što je nepošteno, niti je ponudio konkretna rješenja za nastale probleme ).

Fulio si adresu citirajući mene ;)

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 18, 2016 1:58 pm

Po izvjestaju zvanicne stranice 20.7 je bio povrijedjen i pauza 2 dana. Mi smo tekmu igrali 30.7 , a 27.7 su bili povrijedjeni Husic i Jahic. Znaci bio je zdrav i u konkurenciji za mec.
Opet mozda nisam upravu, ali tako stoji na zvanicnoj stranici.
Kako god, on u kupu po meni mora poceti mec.

alombardo
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:07 pm

avlami97 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali sam sinoć pregledao snimak. Jučer, tokom i nakon utakmice sam pročitao na stotine negativnih komentara. Mislio sam da nas je Mladost ubila, poderala, rastavila na proste faktore. Ja to sinoć ne vidjeh. Vidjeh jednu jako organizovanu i disciplinovanu Mladost, koja je tokom cijele utakmice igrala na bod i pokušavala kontrama i polukontrama nešto više učiniti. U drugom poluvremenu, prvih 20 minuta su kao i nešto pokušavali i opet stali iza lopte. Sada mi je jasno zašto ih niko nije pobijedio ni kući ni na strani, a od "velikih" ekipa im je ostao još samo Zrinjski u prvom dijelu.

Naši su također odigrali oprezno, ali kako drugačije kada si pod bodovnim pritiskom. Šta smo trebali? Krenuti na sve ili ništa? Srljati? Na svu sreću ništa od toga nisam vidio. Nismo probili njihov dupli blok iako smo stvorili 3 izgledne prilike. Igrači su, očito, ispoštpvali trenerove zamisli i na kraju je neriješeno najrealniji ishod susreta, iako smo po prikazanom bili bliži pobjedi.

Ovdje, izgleda neki jedva čekaju, loš rezultat da bi počeli iznositi negativne kritike na račun igrača, trenera i Uprave. Zar zaista ima takvih ljudi, a zovu se navijačima Želje, da im to predstavlja zadovoljstvo.

Nije nas Mladost nadigrala. Nije nas Mladost rastavila na proste faktore. Nije nas Mladost igrom poderala, a ranije već rekoh da sam takav utisak stekao tokom i nakon jučerašnje tekme.

Naredna dva kola minimalmo 4 boda. Samo korak po korak. Od tekme do tekme uz svesrdnu podršku igračima, trenerima i Upravi, možemo izaći na zelenu granu. U suprotnom, radimo direktno protiv Kluba za koji navijamo.

Mislite da ne bih bio mnogo sretniji da smo pobijedili, ali ni bod protiv onako organizovane i ekipe bez poraza, je dobar.
Potpis

bablaz
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:15 pm

Svi bi sad da budu strucnjaci, treba igrati ovaj, ne treba onaj... neka i toga. Zato i postoji forum. Meni malo smeta sto se uvlacimo u price koje nemaju veze sa zivotom. Treba pustiti Slavka, kad smo ga vec doveli da tadi svoj posao. Tanki jesmo, ali treba raditi i samo raditi. Rezultat mora doci ako se nastupa posteno. Talovi, menadzeri, guranje nekih igraca me ne interesuju. Uz malo srece mozemo izboriti evropu, i ne zavaravajmo se nismo mi nikakav svemirski brod za ostale
Kvaliteta nema ni u jednoj ekipi, tako da je podrska presudna!

ono.na
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:19 pm

Sa prolaskom protiv Brotnja, te 4 boda iz naredne 2 ligaske utakmice, aktivno se prikljucujemo vrhu, ali sto je najvaznije, to je uvertira za 10k manijaka na Kosevu.

FORZA LJOZE!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Grbavica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:24 pm

Bitan je kontinuitet. To nama fali.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Dolina
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:25 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Dovedemo lijevo krilo da možemo biti ubitačni po krilima, da bi na kraju ispalo da nam je sad sredina najveći problem
:palacgore:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Neandertalac

ned sep 18, 2016 2:29 pm

Nikad Izvini@
Nikakav interes. Samo Zeljo!
Kunem se Bogom i porodicom!

Znas sta je problem? Sto sam ja u pravu! A govore mi da nisam pored ocitih cinjenica, pored jasnih dokaza, i dalje me osporavaju, diskreditirajuci mene a time ono sto pisem.

A vidi ovo;

Bio jednom jedan Dogan. Strucan lik drama, jedan od najboljih. Radio u OP mi imali neke djece koja su dobila sansu da igraju, dato im povjerenje.
Oni ga opravdali! Ovo je jako vazno!
Ne valja Dogan, je li tako?

Onda Odovic, vrhunaki rezultati sa mizernim ulaganjima, imao je gresaka ali sveukupno vrlo dobar.
Doveo sebi Kokota i Djelmica, ali on doveo, promovisao djecu i napravio idlican rezultat.
Onda su Odi `doveli` Livaju, Diatu, Mladenovica, Jocu itd, Otjerali; Benju, Stanica, Hasanovica itd.
Prodali Baju, uz veliku Zubanovu pomoc, najveci transfer je li tako.
Rezultat nikakav.
Krivac Oda, je li tako?

Dolazi Mulalic. Pati se do kraja sezone sa devastiranim timom pa na polusezoni krese soping. Dovode se igraci o kojima sanjamo. Vrhunski.
Idu bolji rezultati i svi sretni.
Dolaze porazi, losa atmosfera.
Svi, ali svi apsolutno upiru oci u trenera!
On je kriv. Ne zna, nije kapacitet. I ja sam ovo govorio ali sam takodje to pricao i kada su ga postavili, oni isti koji tim sklapaju!

Prihe kraja sezone dovode se trojica!

Ni jedan nije sada tu!

Dolazi Kostic, sema Cuk!
Jos igraca dolazi!
Odlazi Kostic. Kriv, je li tako.
Odlaze igraci, naprasno, zbog kerova ili `glave`.

Vidi ti u kakvoj smo mi situaciji. Klub je napravio nezdravu atmosferu. Kako igraci da igraju u ovakvom okruzenju? Kako mladi igrac da se razvija? Je li mislite da nisu isprepadani, mozda ce bas neko od njih sutra na `sporazumni raskid`.
A nasi mladi gledaju utakmice, ne mogu da vjeruju ko sve igra prije njih. Levati. Sa dvije lijeve, ne bore se, piqke.
A nase dijete gleda utakmicu, sanja da potrci malo na terenu, da osuta, udje u duel.
Da se okrene protivniku i iskezi u facu, sta je kujo, ovo je Zeljo, ja za Zelju igram!
A ne ko piqke kao sto sada povijaju glavu, prljaju ugled kluba!
Placenici!

I onda mene ubjedjuju da sam neprijatelj, corav, glup, slijep, neprijatelj, interesdzija.
A oni nam bas fino isarete, zar ne.

Nije do igraca! Do sistema je! Ne moze ovaj model nikako uspjeti, treba se okaniti corava posla. Preuzeti odgovornost!
Izaci ispred kluba pa reci, jeste pogrijesili smo, a ne samo optizivat druge. Zatraziti strucnu pomoc od kompetentnih ljudi, ali Zeljovaca, nezavisnih. Oni vama da kazi sta treba raditi a ne vi njima!
Da se sklone od kluba oni koji su krivci, da se odgovara za djela.
Pa rasturise nas hbte, igracki i finansijski devastirani!

Nema interesa, samo Zeljo!!!
Ovo je istina! Surova realnost!
Željeznicar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:31 pm

Kako vazda kod Dogana izostaviš one pare što su nestale majku mu yebem i Dogana više. Cijenio sam te i poštovao, ali iz dana u dan dokazuješ neke stvari koje se pričaju o tebi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned sep 18, 2016 2:32 pm

Grbavica je napisao/la:Bitan je kontinuitet. To nama fali.
i ovako prosječnoj našoj ekipi, jedan ili nijedan igrač mladosti bi bio pojačanje. ako je naša ekipa limitirana, njihova je triput limitiranija. a nemaju poraza, jer imaju kontinuitet.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava