Prijatelju, i ja cu se roditi onog momenta kada ista nastupi. Nisi jedini..bianco blu je napisao/la:Može mi neko objasniti kada je zimska pauza, odnosno nakon kojeg kola slijedi. Stvarno bi bio zahvalan.
Prijatelju, i ja cu se roditi onog momenta kada ista nastupi. Nisi jedini..bianco blu je napisao/la:Može mi neko objasniti kada je zimska pauza, odnosno nakon kojeg kola slijedi. Stvarno bi bio zahvalan.
Tesko da nas moze sta lansirati... Realno mi cemo se svaku do kraja polusezone napatiti. Na derbiju pobjeda bi smirila malo raju a nafurala ove mladje.MrRiccoli je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan sa 7 jer imali smo ih da onaj debil ne uradi u zenici sta je uradio, naravno igra nam je katastrofa ali to preko noci ne ide, a ovo danas mislim i mladost je dobra ali to neopravdava to sto nismo pobjedili. 9 bodova u slijedece tri tekme, a pogotovo ti bodovi sa derbija bi nas lansirale samo tako i psihicki i atmosfera i sve.chile je napisao/la:Nikako ne vjerujem da neki pravdaju u 3 kola 5 bodova i jos su zadovoljni.
Celik kao i Olimpik sluze za nabijanje gol razlike mi kiksamo i jedva bod izvucemo.
Danas da se domaci nisu prepali i da su nas bar malo stisli primili bi ne jedan nego par komada.
Kapiten ne zna kud udara na terenu ko nafiksan, a i Veca nije mnogo bolji na golu.
Ljudi mi smo dno od ekipe i neko mora odgovarati za to.
Foru je popusio Kostic koji je od svih igraca koje je vodio selektirao samo Italijana dok je ostale dobio od ljudi koji moraju snositi krivicu.
Ustaljene procedure qurci palci nas opasno kostaju.
Ocito ovi u klubu znaju namavi lovu ali isto tako je baciti...nadam se da ce krenuti ta tribina inace ne ide ovo nikako na dobro.
Zeljo je sportski / fudbalski kolektiv, a tu smo najtanji i nas kao navijace interesuje rezultat tj. teren i desavanje na njemu.
Kad toga nema u vidu pada i svlacionica i press sala i parking....
Sent from my Plavo Sokocalo
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pa evo petorica odose, dvojica dodjose, blagojevica nije bilo tri tekme, memija otkad nije igrao i fakticki jos uvijek nemamo ustaljenu ekipu, budite sigurni da cemo do zimske pauze i citave pripreme mi fakticki uigravati okosnocu ekipe nekih 7-8 igraca tako da sto prije shvatimo da je dug put pred nama bicemo rahatniji i mirniji. Pokusali smo nesto na hoooruk ali nazalost nije islo i ta greska se vidjela i poprilicno skupo platila i ako Bog da ubuduce nece se ponavljati. Idemo dobiti Metalege i eto nas gore, a ako Bog da do pauze doci na 2-3 mjesto sto nije nerealno i onda mirno na pauzu.GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za prozivkom bilo koga od forumaša. Ova uprava i dalje ima punu podršku to je valjda jasno svima da ne kreče džaba! Kritika na ekipu, igrače, trenera, igru, je u redu ako je opravdana i argumentovana.
Nego u srijedu proći Brotnjo, valjda neće biti problema, a u subotu aBd nova tri boda, iz krize se najlakše izlazi - trica kući bod na strani
Trudili su se oni svi danas ali džaba kad ne znaju na terenu da pokažu jednostavnost fudbalske igre. Djeluju nekad kao da su prvi put izašli zajedno da igraju.
Ako im navijaci sad okrenu ledja kad au ovoliko poljuljani psihicki sta ce tek biti onda, a sada nam je svaka skoro pa biti ili nebiti. Nadati se da cemo biti u prve tri pozicije i ostati u kupu i otici na pauzu da ne bude situacija kao prosle godine. Puna podrska upravi i Petrovicu, a na igrace sam jako jako ljut ali nemam izbora osim da i njima dam podrsku...Plavi orkestar je napisao/la:Mislim da sam jedini poslije utakmice sa Vitezom ovdje napisao da aplauz poslije utakmice nije trebao biti upucen igracima.Aplauz se upucuje dobroj predstavi,trudu i zalaganju a toga u toj utakmici nije bilo.Danas su se trudili,pokazali zelju,stvorili nekoliko šansi,mislim da su dali sve od sebe da dobiju utakmicu ali nisu uspjeli i mislim da kako nisu zasluzili aplauz protiv Viteza danas nisu zasluzili ni one rijeci sa tribine.Vidjelo se na njihovim licima da su to teško primili.Svakog navijaca boli loš rezultat ali isto tako i igraca koji je dao sve od sebe a nije uspjeo u ostvarenju cilja.Moramo ih podrzati.Navijaci su ti koji im daju vjetar u ledja.Isto tako onoga koji se ne zalaze,kojem je svejedno,koji svojom igrom konstantno nanosi štetu klubu i utjece na loš rezultat otkazati podršku i insistirati na odstranjenju iz tima.Samo zajedno u jednoj harmoniji mozemo do zacrtanog cilja.
Ljut sam samo onda kad vidim njihovo nezalaganje,bezobrazluk,indolentnost tj sve sazeto u jednoj rijeci kurcobolju.Danas to nije bio slucaj.Borili su s i trudili.Danas nismo dobili crveni,nije sviran penal protiv nas i to vec nešto govori a to je da se i disciplina popravila.I oni su ljudi od krvi i mesa i nije im svejedno šta se kaze,napiše ili skandira.Mislim da ce to svakim narednim kolom biti sve bolje i da cemo poslije 22 kola biti u vrhu ali uz podršku navijaca koje nesmije izostati.MrRiccoli je napisao/la:Ako im navijaci sad okrenu ledja kad au ovoliko poljuljani psihicki sta ce tek biti onda, a sada nam je svaka skoro pa biti ili nebiti. Nadati se da cemo biti u prve tri pozicije i ostati u kupu i otici na pauzu da ne bude situacija kao prosle godine. Puna podrska upravi i Petrovicu, a na igrace sam jako jako ljut ali nemam izbora osim da i njima dam podrsku...Plavi orkestar je napisao/la:Mislim da sam jedini poslije utakmice sa Vitezom ovdje napisao da aplauz poslije utakmice nije trebao biti upucen igracima.Aplauz se upucuje dobroj predstavi,trudu i zalaganju a toga u toj utakmici nije bilo.Danas su se trudili,pokazali zelju,stvorili nekoliko šansi,mislim da su dali sve od sebe da dobiju utakmicu ali nisu uspjeli i mislim da kako nisu zasluzili aplauz protiv Viteza danas nisu zasluzili ni one rijeci sa tribine.Vidjelo se na njihovim licima da su to teško primili.Svakog navijaca boli loš rezultat ali isto tako i igraca koji je dao sve od sebe a nije uspjeo u ostvarenju cilja.Moramo ih podrzati.Navijaci su ti koji im daju vjetar u ledja.Isto tako onoga koji se ne zalaze,kojem je svejedno,koji svojom igrom konstantno nanosi štetu klubu i utjece na loš rezultat otkazati podršku i insistirati na odstranjenju iz tima.Samo zajedno u jednoj harmoniji mozemo do zacrtanog cilja.
Mi smo skoro svi ljuti jer u 6 utakmica imamo skor od 1 pobjede, 2 remija i 3 poraza tako da sam ljut kad god ne pobijedimo dok se to ne stabilizuje. A naravno fudbal je takav ti mozes biti bolji koliko hoces, a da na kraju izgubis ali po meni napretka imao iako je on jos uvijek mali, ali bas zato nam je trebala bar jedna pobjeda ili u zenici ili danas i jos koja naguzove da se to podigne, ali sad polako, sta je tu je, ako budemo se okretali nazad i trazili krivce necemo daleko dogurati, gledajmo samo na narednu utakmicu, a onda za pet kola pogledajmo tabelu i vidjet cemo sve.Plavi orkestar je napisao/la:Ljut sam samo onda kad vidim njihovo nezalaganje,bezobrazluk,indolentnost tj sve sazeto u jednoj rijeci kurcobolju.Danas to nije bio slucaj.Borili su s i trudili.Danas nismo dobili crveni,nije sviran penal protiv nas i to vec nešto govori a to je da se i disciplina popravila.I oni su ljudi od krvi i mesa i nije im svejedno šta se kaze,napiše ili skandira.Mislim da ce to svakim narednim kolom biti sve bolje i da cemo poslije 22 kola biti u vrhu ali uz podršku navijaca koje nesmije izostati.MrRiccoli je napisao/la:Ako im navijaci sad okrenu ledja kad au ovoliko poljuljani psihicki sta ce tek biti onda, a sada nam je svaka skoro pa biti ili nebiti. Nadati se da cemo biti u prve tri pozicije i ostati u kupu i otici na pauzu da ne bude situacija kao prosle godine. Puna podrska upravi i Petrovicu, a na igrace sam jako jako ljut ali nemam izbora osim da i njima dam podrsku...Plavi orkestar je napisao/la:Mislim da sam jedini poslije utakmice sa Vitezom ovdje napisao da aplauz poslije utakmice nije trebao biti upucen igracima.Aplauz se upucuje dobroj predstavi,trudu i zalaganju a toga u toj utakmici nije bilo.Danas su se trudili,pokazali zelju,stvorili nekoliko šansi,mislim da su dali sve od sebe da dobiju utakmicu ali nisu uspjeli i mislim da kako nisu zasluzili aplauz protiv Viteza danas nisu zasluzili ni one rijeci sa tribine.Vidjelo se na njihovim licima da su to teško primili.Svakog navijaca boli loš rezultat ali isto tako i igraca koji je dao sve od sebe a nije uspjeo u ostvarenju cilja.Moramo ih podrzati.Navijaci su ti koji im daju vjetar u ledja.Isto tako onoga koji se ne zalaze,kojem je svejedno,koji svojom igrom konstantno nanosi štetu klubu i utjece na loš rezultat otkazati podršku i insistirati na odstranjenju iz tima.Samo zajedno u jednoj harmoniji mozemo do zacrtanog cilja.
Neznam na kojih 6 utakmica misliš.Ako misliš na onih 6 sa Kosticem tu su bile dvije pobjede, jedna nerješena i dva poraza.Liga 12 se prvi put igra,dosta je izjednacena a svima nama je teško prihvatiti to jer mi i dalje mislimo da ako neko dolazi iz Kaknja a igra protiv Zelje mora biti nakantan.Ne.Morat ce se dobro namuciti da bilo koga dobiju.Jedan ili dva dobra ofanzivna vezna su nam neophodna i uz njih i naše navijace mi u ligi za prvaka mozemo puno postici.MrRiccoli je napisao/la:Mi smo skoro svi ljuti jer u 6 utakmica imamo skor od 1 pobjede, 2 remija i 3 poraza tako da sam ljut kad god ne pobijedimo dok se to ne stabilizuje. A naravno fudbal je takav ti mozes biti bolji koliko hoces, a da na kraju izgubis ali po meni napretka imao iako je on jos uvijek mali, ali bas zato nam je trebala bar jedna pobjeda ili u zenici ili danas i jos koja naguzove da se to podigne, ali sad polako, sta je tu je, ako budemo se okretali nazad i trazili krivce necemo daleko dogurati, gledajmo samo na narednu utakmicu, a onda za pet kola pogledajmo tabelu i vidjet cemo sve.Plavi orkestar je napisao/la:Ljut sam samo onda kad vidim njihovo nezalaganje,bezobrazluk,indolentnost tj sve sazeto u jednoj rijeci kurcobolju.Danas to nije bio slucaj.Borili su s i trudili.Danas nismo dobili crveni,nije sviran penal protiv nas i to vec nešto govori a to je da se i disciplina popravila.I oni su ljudi od krvi i mesa i nije im svejedno šta se kaze,napiše ili skandira.Mislim da ce to svakim narednim kolom biti sve bolje i da cemo poslije 22 kola biti u vrhu ali uz podršku navijaca koje nesmije izostati.MrRiccoli je napisao/la: Ako im navijaci sad okrenu ledja kad au ovoliko poljuljani psihicki sta ce tek biti onda, a sada nam je svaka skoro pa biti ili nebiti. Nadati se da cemo biti u prve tri pozicije i ostati u kupu i otici na pauzu da ne bude situacija kao prosle godine. Puna podrska upravi i Petrovicu, a na igrace sam jako jako ljut ali nemam izbora osim da i njima dam podrsku...
Mislim na zadnjih 6 utakmica... Ma samo gledati utakmicu po utakmicu i ne pratiti sta ostali i kako igraju i rezultat ce doci. Pa mi ako uzmemo slijedece tri utakmice medju kojim je i derby to bi ludnica nastala, bili bi par bodova od prvog mjesta.Plavi orkestar je napisao/la:Neznam na kojih 6 utakmica misliš.Ako misliš na onih 6 sa Kosticem tu su bile dvije pobjede, jedna nerješena i dva poraza.Liga 12 se prvi put igra,dosta je izjednacena a svima nama je teško prihvatiti to jer mi i dalje mislimo da ako neko dolazi iz Kaknja a igra protiv Zelje mora biti nakantan.Ne.Morat ce se dobro namuciti da bilo koga dobiju.Jedan ili dva dobra ofanzivna vezna su nam neophodna i uz njih i naše navijace mi u ligi za prvaka mozemo puno postici.MrRiccoli je napisao/la:Mi smo skoro svi ljuti jer u 6 utakmica imamo skor od 1 pobjede, 2 remija i 3 poraza tako da sam ljut kad god ne pobijedimo dok se to ne stabilizuje. A naravno fudbal je takav ti mozes biti bolji koliko hoces, a da na kraju izgubis ali po meni napretka imao iako je on jos uvijek mali, ali bas zato nam je trebala bar jedna pobjeda ili u zenici ili danas i jos koja naguzove da se to podigne, ali sad polako, sta je tu je, ako budemo se okretali nazad i trazili krivce necemo daleko dogurati, gledajmo samo na narednu utakmicu, a onda za pet kola pogledajmo tabelu i vidjet cemo sve.Plavi orkestar je napisao/la: Ljut sam samo onda kad vidim njihovo nezalaganje,bezobrazluk,indolentnost tj sve sazeto u jednoj rijeci kurcobolju.Danas to nije bio slucaj.Borili su s i trudili.Danas nismo dobili crveni,nije sviran penal protiv nas i to vec nešto govori a to je da se i disciplina popravila.I oni su ljudi od krvi i mesa i nije im svejedno šta se kaze,napiše ili skandira.Mislim da ce to svakim narednim kolom biti sve bolje i da cemo poslije 22 kola biti u vrhu ali uz podršku navijaca koje nesmije izostati.