Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 11:58 pm

Ajzea je napisao/la:Zamislite vidimo dupli pas hahhahaha
I kad ga vidimo mi cemo aplaudirat....
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:00 am

Moze li molim Vas neko napisati tekst pjesme ono igrajte pickice.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Neandertalac

ned sep 18, 2016 12:03 am

Polako haveru, ne moze preko noci nista. Treba vremena da se posloze neke stvari a najbitnije je da se uspostavi sistem, temelji.
Malo smo zapeli na dovodjenju i tjeranju komplet timova i trenera, ali abd uskoro ćemo se radovati.

Ko radi taj i grijesi.
Rece Homer i aktivira nuklearku.
Željeznicar za život cijeli!

Neandertalac

ned sep 18, 2016 12:04 am

Polako haveru, ne moze preko noci nista. Treba vremena da se posloze neke stvari a najbitnije je da se uspostavi sistem, temelji.
Malo smo zapeli na dovodjenju i tjeranju komplet timova i trenera, ali abd uskoro ćemo se radovati.

Ko radi taj i grijesi.

Model1964

Pitarluk na sve strane. Mi bi da nešto smjenjujemo, da sudimo odgovornim, da se tribina i neke kafane i neki pecinski ljudi nešto pitaju... Klub vodi legalno izabrana skupština i postoji nacin, mjesto i vrijeme kada ce ta skupština odluciti dali je ova uprava zadovoljila. Do tada puna podrška upravi. Ako pračovjek vec želi da zna uprava podnosi financijski izvještaj a skupština usvoji ili ne,. Ako, recimo, se u izvještaju ne vidi koliko smo dali love za raskide ugovora onda svaki skupštinar može to pitati i dužni su mu dati odgovor. Jedino tako, a ne da se svaki levat kada piša sjeti tog pitanja. Protivnici klubsku transparentnos perfidno probaju iskoristiti u svoju korist.
Naš najveci problem je što nismo spremni na promjene, i na ucenje. Mi tapkamo u mjestu i pravimo iste greške od odlaska Amara. Hocemo rezultaze ali bez muke i truda. Zašto je uprava podlegla ovom razmišljanju to je vec teže pitanje. Po znanju, iskustvu i licnim karijerama nebi trebala da juri instant rezultate jer znaju kako se to završava. Gomilanje igraca, smjene trenera, afere sa donedavnim igracima su se morale odraziti na prvi tim i na igru.
Ako je Slavko doveden na duži rok sa ciljem da ustroji tim i da se konstruira igra onda mu treba dati vremena. Ako i njega potrošimo nema nas nigdje. Uvezivanje OP i prvog tima je je kljucno. Isto tako je kljucno kako se sa tom djecom radi koliko se u njih ulaže. Po meni bo trebalo više neego u prvi tim. Ako u tome uspijemo onda ovi prosuti bodovi nece puno znaciti. Ako ne....
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

Neandertalac je napisao/la:

Ko radi taj i grijesi.
Nego de mi reci u kojem si clanu na clash of clans :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

exbabilon
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:05 am

Hurmasica izvini, ali tako ofirno stajes u odbranu ljudi u klubu kad god neko i pomisli da kritikuje nekog. Pretjerujes majstore i iako si neki moderator, nisi vise adekvatan sagovornik, ocito imas interes da branis neke ljude i objektivnosti nimalo. Ima ovdje jos par likova, ali hurmasica mi je bas zapao za oko. Inace, losi smo, tanki smo, blizu smo vrhu, ali i ligi za opstanak. Napretka u igri nema, a hoce li biti vidjet cemo...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:05 am

Zamislite izvedemo aut kako treba..

@neandertalac
Tako je, za vece stvari je potreban duzi vremenski period. Apsolutno se slazem !

Neandertalac

ned sep 18, 2016 12:08 am

fk1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:

Ko radi taj i grijesi.
Nego de mi reci u kojem si clanu na clash of clans :rofl:
Pp :-)

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:20 am

exbabilon je napisao/la:Hurmasica izvini, ali tako ofirno stajes u odbranu ljudi u klubu kad god neko i pomisli da kritikuje nekog. Pretjerujes majstore i iako si neki moderator, nisi vise adekvatan sagovornik, ocito imas interes da branis neke ljude i objektivnosti nimalo. Ima ovdje jos par likova, ali hurmasica mi je bas zapao za oko. Inace, losi smo, tanki smo, blizu smo vrhu, ali i ligi za opstanak. Napretka u igri nema, a hoce li biti vidjet cemo...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Tvoje mišljenje, a znaš onu mišljenje ko dupe.. Nemam potrebe da se opravdavam ni tebi, ni petom, ni desetom za nešto što napišem. Ako ti nešto nije jasno, ako ti nešto smeta, bujrum,razjasnit ćemo ljudi smo. To oko interesa nemam potrebe ni komentarisati, ako ga imam ja imaš ga onda i ti. Previše vi tu riječ interes koristite u svakodnevnom govoru...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zeka_tm87
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:21 am

danas citajuci ovaj dio foruma kontam da li mi je kojim slucajem a nedo dragi Bog skinuta ban ana s gg.ba foruma i sve cekam da grande acika ne izleti pa da prospe kakvu svoju nazovi mudrost.izgleda da se i ovde polahko al sigurno pitarksi smrad uvalci u svim postovima se medju redova viri po jedan gurbetcic cast izuetcima.treba nam a se umjesto misketa vrati uhljup zujo i kompanija pa da sesve rasproda i da se ponovi najcrnje doba Zelje pa da nam dodje iz ... u glavu.

EdisMulalic
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:25 am

Po meni i nije sve tako crno. Slavko kaze da nije nezadovoljan bodom, on ima neku svoju racunicu, zna sigurno koliko mogu i ja mu vjerujem. Od one tekme s Celikom i vidi se neki pomak, mali, ali tu je. Sto se Memije tice, valjda je sad jasno ovim sto su ga prizivali, zbog cega ne igra. On je i danas dobio sansu samo zbog onog njihovog visokog krila Husica, jer bi Sinisu u skoku nagrdio, a krenuli su sa loptama na njega. Kosoric los pa los, ne znam sta je ono onako. Po meni je jos danasnja utakmica pokazala greske Kostica, nismo spremni fizicki ni za malonogometni turnir u Lepenici

1921.ba
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:28 am

psihopata je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:penal je bio jbg....

pozitivno: nismo izgubili, nismo primili go

negativno: nismo pobjedili, slaba realizacija, tromost, nezainteresovanost
kakva ba nezainteresovanost?svaki put kad kiksamo,ili su sudije ili se ne trude ili je do trenera,jarane oni ne znaju bolje,ne znaju i ne mogu,eto ti mi reci ko se nije trudio od igrača?
ko se nije trudio? blagojevic, lendric...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 12:29 am

chile je napisao/la:Nikako ne vjerujem da neki pravdaju u 3 kola 5 bodova i jos su zadovoljni.
Celik kao i Olimpik sluze za nabijanje gol razlike mi kiksamo i jedva bod izvucemo.
Danas da se domaci nisu prepali i da su nas bar malo stisli primili bi ne jedan nego par komada.
Kapiten ne zna kud udara na terenu ko nafiksan, a i Veca nije mnogo bolji na golu.
Ljudi mi smo dno od ekipe i neko mora odgovarati za to.
Foru je popusio Kostic koji je od svih igraca koje je vodio selektirao samo Italijana dok je ostale dobio od ljudi koji moraju snositi krivicu.
Ustaljene procedure qurci palci nas opasno kostaju.
Ocito ovi u klubu znaju namavi lovu ali isto tako je baciti...nadam se da ce krenuti ta tribina inace ne ide ovo nikako na dobro.
Zeljo je sportski / fudbalski kolektiv, a tu smo najtanji i nas kao navijace interesuje rezultat tj. teren i desavanje na njemu.
Kad toga nema u vidu pada i svlacionica i press sala i parking....

Sent from my Plavo Sokocalo
Ja bih bio zadovoljan sa 7 jer imali smo ih da onaj debil ne uradi u zenici sta je uradio, naravno igra nam je katastrofa ali to preko noci ne ide, a ovo danas mislim i mladost je dobra ali to neopravdava to sto nismo pobjedili. 9 bodova u slijedece tri tekme, a pogotovo ti bodovi sa derbija bi nas lansirale samo tako i psihicki i atmosfera i sve.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:31 am

Meni je ovo super. Markica po markica sto i jedna markica. E tako isto i sa bodovima...

Lendrić se trudio danas. Ko god kaže da nije, ili nije bio na utakmici ili se drži one "čisto da se nešto kritikuje". Što ga nije zabio, to je drugi par obuće...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:33 am

Grbavica je napisao/la:Meni je ovo super. Markica po markica sto i jedna markica. E tako isto i sa bodovima...

Lendrić se trudio danas. Ko god kaže da nije, ili nije bio na utakmici ili se drži one "čisto da se nešto kritikuje". Što ga nije zabio, to je drugi par obuće...
ne moze sad okean sa broda pogoditi :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:37 am

Odbrani mu Ado danas ispred mene onu, zapravo pogodi ga Ivan jebi ga

**** utakmicu, ali ljudi kakvo je ono selo, šta je ono gluho bilo :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MrRiccoli
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:40 am

Naravno da ne mozemo biti zadovoljni sa 5 bodova iz 3 kola, ali evo sta da smo uzeli i 5 bodova iz prethodna tri kola kad smo sve 3 izgubili, to ne bi bilo nimalo lose kad se pogleda tabela. Jos citava 23 kola imaju i ja vjerujem da celo to moze i siguran sam da ce na zimu se odreci jos 2-3 igraca i dovesti nekog, ovaj put ljudi koji se razumiju, a ne Misimovic i Nikolic oni nek se bave onim sto vrlo vrlo dobro rade.

Sent from my C5303 using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:41 am

VIDEO/ FOTO: FK Mladost DK – FK Željezničar 0:0

http://1921.ba/video-foto-fk-mladost-dk ... ar-00-2768" target="_blank

Pogledajte prilike sa utakmice između Mladosti i Željezničara te izjavu kapitena ekipe Aleksandra Kosorića.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

bianco blu
Kontakt:

ned sep 18, 2016 12:42 am

Može mi neko objasniti kada je zimska pauza, odnosno nakon kojeg kola slijedi. Stvarno bi bio zahvalan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava