Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 10:40 pm

ChWilla je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la: Ma drug naravno da jesmo, igras sa jednim napadacem, vidio si protiv krupe, 3 njihova stopera visoki po cca180-190cm Lendric nemoze sam na njih trojcu, lopta kruzi i kruzi kao da igramo rukomet..nemoze ovo i opet ponavljam treba mjenjati formaciju
ja ne mislim bezrezervno da 4-4-2 ne može, kao što su se neki ibretili k'o da je od igrača traženo da igraju odbojku. ali i ovi što dobro igraju principijelno igraju istu formaciju kao i mi sad.
Znam drug, ali svi ti sto igraju dobro, nemjenjaju 10 igraca po sezoni a ni trenere..imas igraca koji su igrali 442 vani, miro,lendric,krizman,ovaj crnogorac kada ti takvi igraci dodzu a ti igras 451 i njima treba vremena da se naviknu tako isto ti je i obrnuto..meni je vise muka od kukavicluka i da kazem pederske igre, nestvaras sanse, imas igraca manje odmah u startu mislim na lendrica, nesto pokusavas ali nemoze..uvijk moras da imas u glavi da ti moze protivnik dati gol jedna frljoka i eto ga, a kako se vratiti i vaditi kad nestvaras sanse,nemas suta po golu,prilika.
Svaka ova ekipa "manja" ako ti da gol automatski se povlaci na svoju polovinu i brani a ti nemas resenja jer je odbrana njihova zgusnuta...mi moramo od pocetka krenuti silovito i ultra ofanzivno dati gol sto prije a to je nemogu sa ovom formacijom ..a ako ga primis nemozes se vaditi, a i sam ti je slavko rekao IMALI SMO DVIJE SANSE, cuj dvije sanse, jos se ponosi sa tim, pa covjece moras imati 102 sanse da bi bio siguran u pobjedu ili eventualno biti miran ako gubis jer znas da ces praviti sanse.

Kapiten
Kontakt:

sub sep 17, 2016 10:44 pm

Faruk TM´87 je napisao/la:Meni su pojedini skroz nejasni. Lijepo Slavko reče prije utakmice da bi bio zadovoljan i bodom i da je planirao iz 4 utakmice 8 bodova. Sad zasad ide po planu. To što pojedini očekuju da igramo i stvaramo šanse k`o Barsa nakon 3 kola (otkako nas je Slavko preuzeo) nek se malo preispitaju. Čovjek isto tako reče da se iz krize izlazi borbenom igrom i da nema neke ljepote, neki opet očekuju suprotno. Mislim da je nas najveći problem što smo previše očekivanja digli, svako danas igra fudbal i niko nije duduk . :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma koji je to plan **** te. Iz utakmica s raspalim celikom, krupom, mladosti i metalegeom mi planiramo 8 bodova sunce ti *****. I jos bih trebao biti sretan ako pobjedimo jebeno metalege. Jeee ispunili smo plan da iz utakmica protiv kurcevih ekipa iscupamo 8 bodova.
Jeeee. Sta li smo za Brotnjo planirali.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 17, 2016 10:45 pm

Faruk TM´87 je napisao/la:Meni su pojedini skroz nejasni. Lijepo Slavko reče prije utakmice da bi bio zadovoljan i bodom i da je planirao iz 4 utakmice 8 bodova. Sad zasad ide po planu. To što pojedini očekuju da igramo i stvaramo šanse k`o Barsa nakon 3 kola (otkako nas je Slavko preuzeo) nek se malo preispitaju. Čovjek isto tako reče da se iz krize izlazi borbenom igrom i da nema neke ljepote, neki opet očekuju suprotno. Mislim da je nas najveći problem što smo previše očekivanja digli, svako danas igra fudbal i niko nije duduk . :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ja sam to danas rekao. Nije čovjek izjavio bezveze to što je izjavio, nego je jednostavno realan i zna šta trenutno ova ekipa može s obzirom na protivnike i trenutnu formu. U dogledno vrijeme će se to vjerovatno i promijeniti pa će očekivati i više bodova. Sve u svemu, dobro je što na klupi imamo stručnjaka koji je svjestan kako stvari stoje i koji itekako zna šta ko može iz ove ekipe, a kada je tako onda će sigurno znati i kako dalje. :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

sub sep 17, 2016 10:47 pm

Cim pocne prica koja nekima ne odgovara pocne lavina.
Te placenici, te teorije zavjere, te menageri, te oni prije kako suradili, te malo namigivanja i kljucno na kraju; neprijatelj si kluba ako pricas jasno, glasno, realno, sa cinjenicama!

Da prekinemo sa ovim, moze?
Željeznicar za život cijeli!

iggy2377

sub sep 17, 2016 10:49 pm

Hurmasica je napisao/la:
Ja sam to danas rekao. Nije čovjek izjavio bezveze to što je izjavio, nego je jednostavno realan i zna šta trenutno ova ekipa može s obzirom na protivnike i trenutnu formu. U dogledno vrijeme će se to vjerovatno i promijeniti pa će očekivati i više bodova. Sve u svemu, dobro je što na klupi imamo stručnjaka koji je svjestan kako stvari stoje i koji itekako zna šta ko može iz ove ekipe, a kada je tako onda će sigurno znati i kako dalje. :palacgore:
Dabogda,ali j.ebo trenera koji se hvali javno sa dvije sanse,postujem ga i respektujem ali za mene je kukavica, kad je dosao odmah je ocrnio Kostica i formaciju 442, rekao da bi igrao 442 moras imati dva trkaca, Dzeko i Vedo nisu trkaci pa su nasi igrali 442, po Celinom ispada da ni Mesa nema veze

shzna
Kontakt:

sub sep 17, 2016 10:50 pm

@Hurmasica

Bio on svjestan ili ne, nama se smiješi Liga za opstanak.
1987

Jaozinho22

sub sep 17, 2016 10:51 pm

Jedino sto me raduje je činjenica da Slavko gleda realno neke stvari. Uvidio je situaciju,poznaje ekipu i vidi koji joj je maximum. Realnije gledajući stvari za nas trenutno koji ni nemamo "ekipu" su 5 bodova sasvim dovoljno iz 3 utakmice.Fali nam kvaliteta i "squad harmonya" kako bi to FM menadžeri rekli. Na nama je da vjerujemo u čovjeka i da će on to poslagat kako zna i umije. Budemo li očekivali neku lepršavu igru i neke karafeke samo ćemo se razočarati. Na papiru smo ŽELJO u fudbalu smo osrednja ekipa koja nema ni glave ni repa i kojoj je svaki bod bitan.
Pozdrav za brata Memiju koji me je umalo šinuo loptom tokom onog kvazipokusaja centarsuta u prvom poluvremenu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub sep 17, 2016 10:52 pm

Mi poraza necemo imati do kraja sezone sa Slavkom...pricajte sta hocete ali smo dobili na cvrstoci u igri. Danas je Jovan malo zakazao u vezi ali jbg covjek je odigrao 2 tekme u 8 kola.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

To je to! Sto pojedinci misle da preko noći možeš nesto promjeniti od glava koje se boje svoje sjene a kamol da uzme loptu i nesto konkretno uradi to je njihov problem. Nažalost igrači se boje i zato stalno forsiraju Miroslava jer u njemu vide spas i kontaju Evo njemu lopta pa valjda sta bude, ako i ne bude njemu neće jebat sve. Treba ovdje dva tri kola da se uvezu sa pobjedama pa ce to samo ići od sebe, mi se možemo samo nadat da će to biti uskoro. A ovim filozofima sto mudruju poručujem da se jave u klub jer čuo sam da su vrata širom otvorena za svu inteligenciju koja želi da zavrne rukave i da radi, najlakše je biti general poslije bitke i iz prikrajka ko ona dvojica s balkona iz muppet showa kentrat. Volim te Željo

Hurmasica
Kontakt:

iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Dabogda,ali j.ebo trenera koji se hvali javno sa dvije sanse,postujem ga i respektujem ali za mene je kukavica, kad je dosao odmah je ocrnio Kostica i formaciju 442, rekao da bi igrao 442 moras imati dva trkaca, Dzeko i Vedo nisu trkaci pa su nasi igrali 442, po Celinom ispada da ni Mesa nema veze
Pa pored veznog reda reprezentacije i kvaliteta tih igrača, u napadu možemo igrati i nas dvojica pa ćemo nekako golove dati :D

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

sub sep 17, 2016 10:54 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Jedino sto me raduje je činjenica da Slavko gleda realno neke stvari. Uvidio je situaciju,poznaje ekipu i vidi koji joj je maximum. Realnije gledajući stvari za nas trenutno koji ni nemamo "ekipu" su 5 bodova sasvim dovoljno iz 3 utakmice.Fali nam kvaliteta i "squad harmonya" kako bi to FM menadžeri rekli. Na nama je da vjerujemo u čovjeka i da će on to poslagat kako zna i umije. Budemo li očekivali neku lepršavu igru i neke karafeke samo ćemo se razočarati. Na papiru smo ŽELJO u fudbalu smo osrednja ekipa koja nema ni glave ni repa i kojoj je svaki bod bitan.
Pozdrav za brata Memiju koji me je umalo šinuo loptom tokom onog kvazipokusaja centarsuta u prvom poluvremenu.
Dok god nas slavko gleda kao ekipu radnika sa postavkom igre mi daleko necemo dobacit..

fk1921

sub sep 17, 2016 10:55 pm

Zato je radnik daleko dobacio tj do trofeja
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

sub sep 17, 2016 10:57 pm

čovjek došao u ekipu sa milion nakupljenih problema, koju nije selektirao, da gasi požar. i ja kažem da računica u ovoj situaciji iz ranijih utakmica "malo" trokira - ali da on takvu situaciju može za dvije i po sedmice preokrenuti ne bi bio kod nas, bio bi u prvoj bundes ligi...
gradi željo boli te *****

iggy2377

sub sep 17, 2016 10:57 pm

Hurmasica je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Pa pored veznog reda reprezentacije i kvaliteta tih igrača, u napadu možemo igrati i nas dvojica pa ćemo nekako golove dati :D
Bas mi je drago sto si to rekao, a iskreno namjerno sam ti ovo naveo da te navucem da kazes za veznu liniju trebaju ti dva veznjaka koji su ofanzivni a nisu naseg mentaliteta i sa ovih prostora.

Jaozinho22

sub sep 17, 2016 10:58 pm

Bolje da nas tako gleda pa da sakupljamo bodove nego da srlja i traži nešto nemoguće i na kraju ništa ne dobijemo.
Usput pohvale i za Vecu. Nijedna mu danas nije ispala niti je dodao njihovom igraču na 19 metara.
KJOSEVSKI VEDRANE, Jaozinho je uz tebe. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

sofronije
Kontakt:

sub sep 17, 2016 10:59 pm

Iggy jel nam trebaju veznjaci ili slavko ne valja ...odluci se
:zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 17, 2016 11:01 pm

iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la: Dabogda,ali j.ebo trenera koji se hvali javno sa dvije sanse,postujem ga i respektujem ali za mene je kukavica, kad je dosao odmah je ocrnio Kostica i formaciju 442, rekao da bi igrao 442 moras imati dva trkaca, Dzeko i Vedo nisu trkaci pa su nasi igrali 442, po Celinom ispada da ni Mesa nema veze
Bas mi je drago sto si to rekao, a iskreno namjerno sam ti ovo naveo da te navucem da kazes za veznu liniju trebaju ti dva veznjaka koji su ofanzivni a nisu naseg mentaliteta i sa ovih prostora.
Nemaš ti mene druže šta navlačiti, glupo je uopšte porediti reprezentaciju, vezni red reprezentacije, napad reprezentacije, igrače koji su spremni na bilo koju formaciju jer su tako naučili po Njemačkoj, Italiji itd. sa našim igračima koji su prije svega limitirani igrački. Lendrić trči, i može odigrati tog drugog napadača, u teoriji, dok u praksi on to jednostavno ne zna jer nikada tako nije igrao. Da se razumijemo, ja sam bio sretan kada sam vidio da ćemo igrati 4-4-2 i podržavao sam taj sistem, ali on očigledno u praksi, sa ovim igračima, šteka. Ibišević ili Džeko koliko god su "tromi" pokrivaju veliki dio terena i nije im strano vraćanje nazad.

iggy2377

sub sep 17, 2016 11:02 pm

fk1921 je napisao/la:Zato je radnik daleko dobacio tj do trofeja
jest, dok su se drugi tukli oni se tkticki orjentisali na kup, zrinski cekao titulu, sloboda mislila da moze po obadva trofeja, sarajevo se raspadalo, siroki trzavice oko jelica koji im je alfa i omega kluba i KASE, a mi vracali dugove do nove godine pa onda sastavljali ekipu, a radnik sutio i radio na kupu.Nije to nikakvo fudbalsko znanje ekipe radnika vec klasicna igra saha koju je slavko dobio

Hadzijalagic
Kontakt:

sub sep 17, 2016 11:05 pm

Aco karina; Sanel ne moze da hoda; Kerim izgubljen u vremenu i prostoru; Stana ko Stana; Markovic kao usporeni snimak; Blagojevic ko i zna nesto al jalov do bola; Pored Lendrica u zadnje vrijeme svaki protivnicki stoper djeluje kao Franko Barezi; Bokacini samo gleda da se oslobodi lopte po svaku cijenu; Krizman, nesto ga i ne upratih; Miroslav i Ugljesa nemaju s kim igrati.. Secerovic i Lazic prekratko igrali..

Moje neko vidjenje stanja nasih igraca u danasnjoj tekmi.. Sve u svemu qrac smo od ekipe..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dolina
Kontakt:

sub sep 17, 2016 11:06 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:hajd' ti nama usmjeri mišljenje šta je po tebi rješenje (ali da može biti). ja stvarno ne vidim što je to pitanje takvo da ga uvijek ili izbjegneš ili shvatiš k'o provokaciju...
Odmah, ali instant da Dejan Nikolic kao potpisnik vecine transfera ode! Ali koliko veceras, zajedno sa menagerima haverima koji su dovodili igrace!mm
Da se u klub dovode ljudi po struci a ne sto slusaju i klimaju glavom, ne pitari, vec Zeljovci!

Da se jasno kaze koliko su nas svi ovi raskidi kostali!

Treba li jos?

Da nam se izvinu! Da mole sto su nas izigrali, sto su se nasom ljubavi igrali i na tu kartu nam ublehu prodali!

Ps. Izlijecem iz rupe jer mi se ban od dvije sedmice zavrsio bas danas. Ako se pitate od kuda bas sada da pisem.
Ti se baš naložio na Deju.
Fakti: U dovođenju igrača učestvovalo pet ljudi.
Dejo direktno nije učestvovao ni u jednom transferu. Odluke nije on donosio.
Nikakve finansijske koristi nije imao od svega toga. I ne treba mu. Radi u banci, majka mu visoko pozicionirana. Iz dobre i poštene familije.
Sve ovo radio iz ljubavi za želju a šta je dobio. Preko djece mu upućivane prijetnje. Sve prijavljeno policiji.
Ko si ti u životu da ti se neko izvinjava?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava