Znam drug, ali svi ti sto igraju dobro, nemjenjaju 10 igraca po sezoni a ni trenere..imas igraca koji su igrali 442 vani, miro,lendric,krizman,ovaj crnogorac kada ti takvi igraci dodzu a ti igras 451 i njima treba vremena da se naviknu tako isto ti je i obrnuto..meni je vise muka od kukavicluka i da kazem pederske igre, nestvaras sanse, imas igraca manje odmah u startu mislim na lendrica, nesto pokusavas ali nemoze..uvijk moras da imas u glavi da ti moze protivnik dati gol jedna frljoka i eto ga, a kako se vratiti i vaditi kad nestvaras sanse,nemas suta po golu,prilika.ChWilla je napisao/la:ja ne mislim bezrezervno da 4-4-2 ne može, kao što su se neki ibretili k'o da je od igrača traženo da igraju odbojku. ali i ovi što dobro igraju principijelno igraju istu formaciju kao i mi sad.iggy2377 je napisao/la: Ma drug naravno da jesmo, igras sa jednim napadacem, vidio si protiv krupe, 3 njihova stopera visoki po cca180-190cm Lendric nemoze sam na njih trojcu, lopta kruzi i kruzi kao da igramo rukomet..nemoze ovo i opet ponavljam treba mjenjati formaciju
Svaka ova ekipa "manja" ako ti da gol automatski se povlaci na svoju polovinu i brani a ti nemas resenja jer je odbrana njihova zgusnuta...mi moramo od pocetka krenuti silovito i ultra ofanzivno dati gol sto prije a to je nemogu sa ovom formacijom ..a ako ga primis nemozes se vaditi, a i sam ti je slavko rekao IMALI SMO DVIJE SANSE, cuj dvije sanse, jos se ponosi sa tim, pa covjece moras imati 102 sanse da bi bio siguran u pobjedu ili eventualno biti miran ako gubis jer znas da ces praviti sanse.