Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BHDragons
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 9:01 pm

Bio, vidio, razočaran! Inače optimista veliki, ali nakon onog danas, totalno razočaran. Bit će ovdje patnje prave. Trebat će nam puno strpljenja. Hvala domaćinima na divnom prijemu. Želim im sve najbolje.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:02 pm

za razliku od mnogih ovdje koji misle da smo mi eto kvaliterna ekpa ali nemamo srece ni sampouzdanja,ja mislim da nama upravo fali kvaliteta i da su ovo nizerazredni i amaterski igraci....izuzetaka ima naravno ali kada ti 70 % ekipe cine igraci koji su zalutali u fudbal a pri tome jos masno placeni imas ovo stanje koje kod nas vlada trenutno...nije ni do Kostica kao sto nece ni do Petrovica biti ,ali njemu dajem jos par kola i dobit ce otkaz,sve dok kod nas ne shvate da nije do trenera nego do nekvaliteta trosit cemo ove trenere...REMONT !!!ali ne ovaj po ustaljenoj proceduri nego omladinu koja igra za klikere dovesti i njima prikljuciti dva klasna igraca za nasu ligu tipa stile i Miroslava i to je to ...ovako ne idee a krah ce se desiti ako ne izborimo ligu za prvaka....aa bgm dobro visimo po tom pitanju..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

alombardo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:04 pm

Poslozice ovo slavko, mladost nije nimalo naivna ekipa.

salle86
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:04 pm

Ma daleko od toga da je stanje idealno ali i daleko da je crno. Otprilike jer sivo da sivlje ne može biti. I to je to.
Neki komentari fakat za čuditi se. Ljudi moji, nismo mi bajern a ostali ingolstad, hofenhajm i sl. Nije tolika razlika kod nas, spustite malo loptu. Jesmo mi Željo ali bgm u ovoj situaciji kad smo samo za nijansu financijski jači te kad nemamo u savezu nikoga da nas sudije maze, nismo mi uopće tolikoj prednosti u odnosu na druge. Bolan nebitno je to što si ti iz sarajeva a oni iz kaknja, viteza i sl. Ne igra to.
Sve ekipe kod nas su u 5deka neke malo jače ako se se to nadoknadi malo sudijama malo voljom, željom, htjenjem.
Mene raduje da nemamo još poraza kako je Slavko tu, vjerujem da on ovo može samo na bolje izvući. A u ostalom sta mi preostaje, u situaciji kad mogu da pljujem ili saburam ipak biram ovo drugo...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:07 pm

salle86 je napisao/la:Ma daleko od toga da je stanje idealno ali i daleko da je crno. Otprilike jer sivo da sivlje ne može biti. I to je to.
Neki komentari fakat za čuditi se. Ljudi moji, nismo mi bajern a ostali ingolstad, hofenhajm i sl. Nije tolika razlika kod nas, spustite malo loptu. Jesmo mi Željo ali bgm u ovoj situaciji kad smo samo za nijansu financijski jači te kad nemamo u savezu nikoga da nas sudije maze, nismo mi uopće tolikoj prednosti u odnosu na druge. Bolan nebitno je to što si ti iz sarajeva a oni iz kaknja, viteza i sl. Ne igra to.
Sve ekipe kod nas su u 5deka neke malo jače ako se se to nadoknadi malo sudijama malo voljom, željom, htjenjem.
Mene raduje da nemamo još poraza kako je Slavko tu, vjerujem da on ovo može samo na bolje izvući. A u ostalom sta mi preostaje, u situaciji kad mogu da pljujem ili saburam ipak biram ovo drugo...
e ako je doslo vrijeme da smo u rangu sa Krupom i Mladosti iz DOboja kod kaknja hah....onda bgm u velikoj smo banani !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

alombardo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:08 pm

Stvar je percepcije, da je zeljo uzeo bod sirokom svi bi bili zadovoljni a mladost se kao mora pobjediti. Evo ja tvrdim da je mladost bolja ekipa od sirokog.

ChWilla
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:09 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWila@ Znas sta ja znam. Ono sto vidim. Niko ne moze uticati na to!
Dodje vakat kada stanes, razmislis i iskreno kazes na sta ovo lici. Okretanje glave od kristalno jasne situacije, cinjenica, uzroka i posljedica nije bas najpametnije.
Ja cijenim tvoje misljenje, to sto se ne slazemo nije bitno. Neko, negdje, nesto rekao me ne zanima.
ja sam se nadovezao na tvoju insinuaciju da se izmišljaju neprijatelji i rad o glavi. i naveo ti konkretnu situaciju, konkretno sa riječi "neprijatelj". za koju mislim da je baš zanimljiva u tom kontekstu.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

posto ti tvrdis onda je bolja ekipa od Sirokog nema sta :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

alombardo je napisao/la:Stvar je percepcije, da je zeljo uzeo bod sirokom svi bi bili zadovoljni a mladost se kao mora pobjediti. Evo ja tvrdim da je mladost bolja ekipa od sirokog.
i tabela je istog mišljenja... :mrgreen:

BHDragons
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:10 pm

slika

Evo kasnije kad se policija pomjerila pa ostatak naših ušao i raširili se
1921!
Ni milimetra!

Neandertalac

sub sep 17, 2016 9:11 pm

delinjo je napisao/la:za razliku od mnogih ovdje koji misle da smo mi eto kvaliterna ekpa ali nemamo srece ni sampouzdanja,ja mislim da nama upravo fali kvaliteta i da su ovo nizerazredni i amaterski igraci....izuzetaka ima naravno ali kada ti 70 % ekipe cine igraci koji su zalutali u fudbal a pri tome jos masno placeni imas ovo stanje koje kod nas vlada trenutno...nije ni do Kostica kao sto nece ni do Petrovica biti ,ali njemu dajem jos par kola i dobit ce otkaz,sve dok kod nas ne shvate da nije do trenera nego do nekvaliteta trosit cemo ove trenere...REMONT !!!ali ne ovaj po ustaljenoj proceduri nego omladinu koja igra za klikere dovesti i njima prikljuciti dva klasna igraca za nasu ligu tipa stile i Miroslava i to je to ...ovako ne idee a krah ce se desiti ako ne izborimo ligu za prvaka....aa bgm dobro visimo po tom pitanju..
Ako te smijem citirati, nemoj samo da se pokrvimo, daj da pricamo.

Nece Petrovic nigdje! Nema vise raskida! Nema nikakvog remonta!
Sa ovim sto imas izvuci najbolje što mozemo, na polusezoni dovest jednog, ali samo jednog hebenog kapitalca a ne deset ubleha!
Odgovornost za dosadasnji rad da pokažu oni cijih je ruku ovo djelo!

Dosta vise prebacivanja krivice!

Dejane Nikolicu, odlazi iz Zelje, kostao si nas! Isturen ili ne, tvoje ime smo čitali u vec ranije definisanim procedurama, nisi polozio vec si nas uvalio zajedno sa menagerima haverima koji su se debelo oparili preko nasih ledja!

Sta nije jasno u ovome?
Je li ovo neko pljuvanje?

Jos jednom, nista ne spocitavam, samo pricamo. Cinjenice su bitne!

ChWilla@ Ma budi otvoren do kraja, ti i avi koji te insuinacije pustate u eter.
Bez namigivanja nego jasno i glasno, taj i taj, to i to.
Teorije zavjere ako ne ucinis tako.
Zar ne?
Željeznicar za život cijeli!

BHDragons
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:13 pm

I ovamo nas je bilo dosta. Da smo ga zabili, vidjelo bi se.
1921!
Ni milimetra!

ChWilla
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:14 pm

jel stvarno hoćeš da kažeš da ne znaš na koga mislim, ili da većina ne zna?

jel 16 dekana 16 sarajevskih fakulteta nekad bilo i na čelu našeg kluba?

Kapiten
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:14 pm

Bilo nas je dosta.
Jedina pozitivna stvar danas.
Svaka cast domacinu na gostoprimstvu i hvala im za rođendansku cestitku i aplauze.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

avlami97
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:15 pm

Prošlu sezonu smo isto ovako loše krenuli, a imali smo bolji sastav. Svi pričate o Livajama i Diatama, a ne kažete da je prvih 11 činilo:
Antolović - Memija J. Bogdanović Kosorić Stanić - Blagojević, Hadžiahmetović, Beganović/D. Sadiković - Đelmić R. Bajić Kokot.
Jasko i Aco bili u životnoj formi, kao i Memija. Znači odbrana beton. U sredini, također sa super formom Hdžiahmetović i Blagojević, a ispred njih Dženis ili Dado (nepovrijeđen). Krila Đelmić i Kokot (najslabija karika - Tiago zamjena) i naprijed Riad Bajić.

Previše filozofirate, a ova ekipa je odigrala loše na startu i nakon toga su rezultati otjerali Odovića.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

delinjo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:17 pm

delinjo je napisao/la:za razliku od mnogih ovdje koji misle da smo mi eto kvaliterna ekpa ali nemamo srece ni sampouzdanja,ja mislim da nama upravo fali kvaliteta i da su ovo nizerazredni i amaterski igraci....izuzetaka ima naravno ali kada ti 70 % ekipe cine igraci koji su zalutali u fudbal a pri tome jos masno placeni imas ovo stanje koje kod nas vlada trenutno...nije ni do Kostica kao sto nece ni do Petrovica biti ,ali njemu dajem jos par kola i dobit ce otkaz,sve dok kod nas ne shvate da nije do trenera nego do nekvaliteta trosit cemo ove trenere...REMONT !!!ali ne ovaj po ustaljenoj proceduri nego omladinu koja igra za klikere dovesti i njima prikljuciti dva klasna igraca za nasu ligu tipa stile i Miroslava i to je to ...ovako ne idee a krah ce se desiti ako ne izborimo ligu za prvaka....aa bgm dobro visimo po tom pitanju..

Sa ovim sto imas izvuci najbolje što mozemo, na polusezoni dovest jednog, ali samo jednog hebenog kapitalca a ne deset ubleha!

Dejane Nikolicu, odlazi iz Zelje, kostao si nas! Isturen ili ne, tvoje ime smo čitali u vec ranije definisanim procedurama, nisi polozio vec si nas uvalio zajedno sa menagerima haverima koji su se debelo oparili preko nasih ledja!

Sta nije jasno u ovome?

Zar ne?
naravno to je sustina....za ove pare sto placamo ove ublehe mogli smo dovesti Stilica i jos jednog igraca njegovog kalibra i platiti ih masno...i ostalo sastaviti ekipu od mladjih igraca zeljnih dokazivanja koji i ne traze puno i od juniora koji su talentovani....ma ovo je katastrofa !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Bruda.TM
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:19 pm

Joj neandertalac i menadzer iz tuborga nece halalit ovoj upravi i Deji Dadu nikad.
Kao da je Romario u pitanju a ne igrac koji nikad dres nije isprljao.
"Najbolja duga lopta Evrope" tako je govorio menadzer iz tuborga za Dadu :ganja:
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

GoodisonPark
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:20 pm

@Manhosold...

Ništa ja nisam dočekao. Ja molim Boga da dočekam da Željo pobjeđuje po nekoliko u nizu ali treba biti realan pa reći onako kako jeste. Ja sam prvi napisao da je Bekrić protiv Krupe odigrao najlošiju partiju od povratka i ne vidim razlog da ne kritikujem i današnje izdanje bar kad su prekidi u pitanju, Miro i Blagojević baš loše centrirali. Jovan ko da nije onaj igrač od prije, amaterski djelovao danas.

Da li je moguće da se Lendrić onako smješka dok ide prema tribini još na 95 rođendan kluba? Ono u stilu boli me taki nismo izgubili. Bojim se da ovi igrači (većina njih) uopšte nemaju pojam o tome koliko je nama navijačima bila važna današnja i ne samo današnja nego pobjeda pa makar i u prijateljskim utakmicama. Patnja se nastavlja, valjda pročepi u dogledno vrijeme..

Tačno će igrači rastjerati i ono sve manje raje koji dolaze na Grbavicu..

Joooj čiča ugasi više ringišpil ko Boga te molim, zanebesalo nam se već svima a nekima je i muka :)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

avlami97
Kontakt:

sub sep 17, 2016 9:21 pm

delinjo je napisao/la:posto ti tvrdis onda je bolja ekipa od Sirokog nema sta :D
nama ne uvališe ni jedan, a Širokom 3 komada. Široki sadaku podijelio da ne fasuje petardu.

P.S. Je li dekan i dalje laže da ne dolazi na tekme? :kafa:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

sub sep 17, 2016 9:22 pm

delinjo je napisao/la:

Sta nije jasno u ovome?

Zar ne?
naravno to je sustina....za ove pare sto placamo ove ublehe mogli smo dovesti Stilica i jos jednog igraca njegovog kalibra i platiti ih masno...i ostalo sastaviti ekipu od mladjih igraca zeljnih dokazivanja koji i ne traze puno i od juniora koji su talentovani....ma ovo je katastrofa !
:palacgore:
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.

Prijava