Ma realno nista ne valja.Minjore je napisao/la:Koje stanje ?Neandertalac je napisao/la: Ko god je kriv za ovo stanje, mora odgovarati!
Do jucer smo svi svrsavali na Lendrica, ubica, haubica i slicno. Ne zabije gol par tekmi, losa forma, ko je kriv za to ? Jel Nikolic ili Misimovic ?
Blagojevic do juce motor ekipe, danas je gore izgledao i od Livaje onomad. Jesu i za to oni krivi ? Jesul oni krivi sto ZELJINO DIJETE, Vedran Kjosevski pri ispucavanju, na lijevoj strani ima 6 nasih igraca, na desnoj samo Miru, izbija na desnu stranu i tako 5 puta ?
Postujem te i svaki oblik diskusije, ali nemojte ko misevi iz rupa izlijetati nakon svakog neuspjeha i prozivat ljude... Nije vam valjao Kostic, na njega ste sve svaljivali, sad je eto Petrovic okej al igraci ne valjaju ili pak ljudi iz Uprave ?
Budite realni jednom u zivotu..
Sve redom ih otjerati u picku materinu.
Jesmo li mozda mi krivi? Mi koji ne spavamo nocima, koji dajemo pare i vrijeme da gledamo ovo sranje na terenu? Imamo najbolju posjetu u ligi, hiljadu ljudi ih gleda na gostovanju, rodjendan kluba, a oni nisu u stanju da jednu sansu naprave. Promjenjeno je sest trenera, pedeset igraca za dvije godine i sada su ovi koji ih dovode i tjeraju po ustaljenim procedurama kao neduzni za sve.
Ovo je najgora ekipa Zelje, ovo je bruka za slavno ime, ovi ne zasluzuju da ih covjek gleda uopste.
Shvati covjek kada je teska situacija, nema para, pa hajde, ali mi nije jasno sta to ovima fali danas? Jesmo li mi navijaci krivi i samo mi treba da ispastamo zbog svega? Da se povlacimo po sudovima, da nas Vitez razbije na Grbavici, da su nam svi odjednom neprijatelji, da nas sudije kolju... Trebamo li mi samo klimati glavama da se ne bi naljutio Lendrici, Nikolic ili Misimovic? Kao bez njih nece biti Zelje vise.