Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 8:08 pm

Minjore je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Ko god je kriv za ovo stanje, mora odgovarati!
Koje stanje ?
Do jucer smo svi svrsavali na Lendrica, ubica, haubica i slicno. Ne zabije gol par tekmi, losa forma, ko je kriv za to ? Jel Nikolic ili Misimovic ?
Blagojevic do juce motor ekipe, danas je gore izgledao i od Livaje onomad. Jesu i za to oni krivi ? Jesul oni krivi sto ZELJINO DIJETE, Vedran Kjosevski pri ispucavanju, na lijevoj strani ima 6 nasih igraca, na desnoj samo Miru, izbija na desnu stranu i tako 5 puta ?
Postujem te i svaki oblik diskusije, ali nemojte ko misevi iz rupa izlijetati nakon svakog neuspjeha i prozivat ljude... Nije vam valjao Kostic, na njega ste sve svaljivali, sad je eto Petrovic okej al igraci ne valjaju ili pak ljudi iz Uprave ?
Budite realni jednom u zivotu..
Ma realno nista ne valja.
Sve redom ih otjerati u picku materinu.
Jesmo li mozda mi krivi? Mi koji ne spavamo nocima, koji dajemo pare i vrijeme da gledamo ovo sranje na terenu? Imamo najbolju posjetu u ligi, hiljadu ljudi ih gleda na gostovanju, rodjendan kluba, a oni nisu u stanju da jednu sansu naprave. Promjenjeno je sest trenera, pedeset igraca za dvije godine i sada su ovi koji ih dovode i tjeraju po ustaljenim procedurama kao neduzni za sve.
Ovo je najgora ekipa Zelje, ovo je bruka za slavno ime, ovi ne zasluzuju da ih covjek gleda uopste.
Shvati covjek kada je teska situacija, nema para, pa hajde, ali mi nije jasno sta to ovima fali danas? Jesmo li mi navijaci krivi i samo mi treba da ispastamo zbog svega? Da se povlacimo po sudovima, da nas Vitez razbije na Grbavici, da su nam svi odjednom neprijatelji, da nas sudije kolju... Trebamo li mi samo klimati glavama da se ne bi naljutio Lendrici, Nikolic ili Misimovic? Kao bez njih nece biti Zelje vise.

ChWilla
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:09 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:hajd' ti nama usmjeri mišljenje šta je po tebi rješenje (ali da može biti). ja stvarno ne vidim što je to pitanje takvo da ga uvijek ili izbjegneš ili shvatiš k'o provokaciju...
Odmah, ali instant da Dejan Nikolic kao potpisnik vecine transfera ode! Ali koliko veceras, zajedno sa menagerima haverima koji su dovodili igrace!mm
Da se u klub dovode ljudi po struci a ne sto slusaju i klimaju glavom, ne pitari, vec Zeljovci!

Da se jasno kaze koliko su nas svi ovi raskidi kostali!

Treba li jos?

Da nam se izvinu! Da mole sto su nas izigrali, sto su se nasom ljubavi igrali i na tu kartu nam ublehu prodali!

Ps. Izlijecem iz rupe jer mi se ban od dvije sedmice zavrsio bas danas. Ako se pitate od kuda bas sada da pisem.
eto i da jesu to dejanove odluke (ja mislim da ti znaš kako stvarno stoje stvari), šta je onda s drugima, šta ako kolektiv ovlasti pojedinca da radi nešto što ne umije da radi, je li onda taj pojedinac kriv? ili bar, je li sam kriv?
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 8:10 pm

teteac8684 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Nije problem kritikovati..ma nije problem i majke im se nayebati...ali je problem kada to pišu oni koji imaju interesa i zastupaju "neke" Željovce tipa ovog iz kafića u Hrasnom....odjednom danas ispliva i opleti. Šupci jedva čekate da se Željo oklizne da možete kenjat i napadat...i onda lafo volite Želju i dobronamjerni ste. Racku moj ste dobronamjerni!!! Plaćate sudije da sude kontra Želje, pa i na Grbavici između ostalog!!! Miševi!!!
Što se utakmice tiče, danas smo igrali sa jednim privatnim klubom, na stadionu koji je u privatnom vlasništvu, sa klubom koji ima gazdu,koji je finasijski stabilan, koji već dvije godine ima istog trenera, koji je u odnosu na prošlu sezonu zamjenio 2 igrača. Gdje su igrači odlično stimulisani, i jedino što nije bitno je to da je to klub iz nekog malog mjesta, mjesne zajednice, jer to NE IGRA. Igra sve ovo što sam prije naveo. To je istina i činjenice. Kako je kod nas sve drukčije od gore navedenog, moram biti realan i priznati da je bod iz ove utakmice sasvim solidan.Jbg 3 bi bila top, ali nema poraza. Mrvica stabilizuje ekipu lagano. Odbrana je u zadnje 3 tekme primila dva gola, oba iz penala...polako moramo biti strpljivi srediće Slavko ekipu, dio po dio. Mjenjaće se igrači, biće tu još odlazaka, ali sistemski, i ne u velikom broju. Treba nam stpljenje, a očito je da miševi pucaju iz svih oružja, i pokušavaju tjerati na sve moguće načine. U principu nisu oni toliko bitni, ali vidim da sve više pravih, iskrenih navijača Želje okreću kontra kluba i trenutne uprave. Valjda znaju šta rade, ali rješenja koja nude su rinaka...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
+1
Kakvi misevi kakve rupe pa mi nikad gori fudbal nismo igrali a na papiru smo imali i duplo losije ekipe.
Nukad trener nije izlazio s izjavom da je iz 4 utakmice zadovoljan sa 8 bodova, a da pri tome igras s Celikom (nikad gorim trpa ga ko i koliko hoce) i Mladosti u gostima te kuci Krupa i Jajcani.
Zalosno na niske grane smo pali tu smo trebali uzeti sigurnih 12 bodova i nabijati gol razliku.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plavi orkestar
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:11 pm

Pitar-dva i teleportirani naš uhljeb jedan-dva ovdje danima prosipaju pamet,otvaraju teme koje su usmjerene protiv onih koji ih teleportiraše,izvlace od pojedinih stvari koje nisu za foruma,pokušavaju pometnju i nered da izazovu,pokušavaju pridobiti jedan dio navijaca koji im je potreban za ostvarivanje ciljeva koje imaju...Ne nasjedajte!Ignorišite ih!Svi imamo oci i vidimo i ne treba da nam ih bilo ko da otvara.Obratite paznju šta pišete jer sve se ovo cita puno više nego što mislite.Ide ovo na bolje i svakim danom ce da bude bolje.Na pauzi ce Slavko dovesti par provjerenih igraca koji su nam potrebni i sve ce biti moguce pa i borba za vrh.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

salemprolic
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:14 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Pitar-dva i teleportirani naš uhljeb jedan-dva ovdje danima prosipaju pamet,otvaraju teme koje su usmjerene protiv onih koji ih teleportiraše,izvlace od pojedinih stvari koje nisu za foruma,pokušavaju pometnju i nered da izazovu,pokušavaju pridobiti jedan dio navijaca koji im je potreban za ostvarivanje ciljeva koje imaju...Ne nasjedajte!Ignorišite ih!Svi imamo oci i vidimo i ne treba da nam ih bilo ko da otvara.Obratite paznju šta pišete jer sve se ovo cita puno više nego što mislite.Ide ovo na bolje i svakim danom ce da bude bolje.Na pauzi ce Slavko dovesti par provjerenih igraca koji su nam potrebni i sve ce biti moguce pa i borba za vrh.
Jel reprezentativna pauza poslije Radnika?
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

psihopata
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

chile je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Nije problem kritikovati..ma nije problem i majke im se nayebati...ali je problem kada to pišu oni koji imaju interesa i zastupaju "neke" Željovce tipa ovog iz kafića u Hrasnom....odjednom danas ispliva i opleti. Šupci jedva čekate da se Željo oklizne da možete kenjat i napadat...i onda lafo volite Želju i dobronamjerni ste. Racku moj ste dobronamjerni!!! Plaćate sudije da sude kontra Želje, pa i na Grbavici između ostalog!!! Miševi!!!
Što se utakmice tiče, danas smo igrali sa jednim privatnim klubom, na stadionu koji je u privatnom vlasništvu, sa klubom koji ima gazdu,koji je finasijski stabilan, koji već dvije godine ima istog trenera, koji je u odnosu na prošlu sezonu zamjenio 2 igrača. Gdje su igrači odlično stimulisani, i jedino što nije bitno je to da je to klub iz nekog malog mjesta, mjesne zajednice, jer to NE IGRA. Igra sve ovo što sam prije naveo. To je istina i činjenice. Kako je kod nas sve drukčije od gore navedenog, moram biti realan i priznati da je bod iz ove utakmice sasvim solidan.Jbg 3 bi bila top, ali nema poraza. Mrvica stabilizuje ekipu lagano. Odbrana je u zadnje 3 tekme primila dva gola, oba iz penala...polako moramo biti strpljivi srediće Slavko ekipu, dio po dio. Mjenjaće se igrači, biće tu još odlazaka, ali sistemski, i ne u velikom broju. Treba nam stpljenje, a očito je da miševi pucaju iz svih oružja, i pokušavaju tjerati na sve moguće načine. U principu nisu oni toliko bitni, ali vidim da sve više pravih, iskrenih navijača Želje okreću kontra kluba i trenutne uprave. Valjda znaju šta rade, ali rješenja koja nude su rinaka...
+1
Kakvi misevi kakve rupe pa mi nikad gori fudbal nismo igrali a na papiru smo imali i duplo losije ekipe.
Nukad trener nije izlazio s izjavom da je iz 4 utakmice zadovoljan sa 8 bodova, a da pri tome igras s Celikom (nikad gorim trpa ga ko i koliko hoce) i Mladosti u gostima te kuci Krupa i Jajcani.
Zalosno na niske grane smo pali tu smo trebali uzeti sigurnih 12 bodova i nabijati gol razliku.

Sent from my Plavo Sokocalo
bravo :palacgore:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

avlami97
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Ko god je kriv za ovo stanje, mora odgovarati!
Koje stanje ?
Do jucer smo svi svrsavali na Lendrica, ubica, haubica i slicno. Ne zabije gol par tekmi, losa forma, ko je kriv za to ? Jel Nikolic ili Misimovic ?
Blagojevic do juce motor ekipe, danas je gore izgledao i od Livaje onomad. Jesu i za to oni krivi ? Jesul oni krivi sto ZELJINO DIJETE, Vedran Kjosevski pri ispucavanju, na lijevoj strani ima 6 nasih igraca, na desnoj samo Miru, izbija na desnu stranu i tako 5 puta ?
Postujem te i svaki oblik diskusije, ali nemojte ko misevi iz rupa izlijetati nakon svakog neuspjeha i prozivat ljude... Nije vam valjao Kostic, na njega ste sve svaljivali, sad je eto Petrovic okej al igraci ne valjaju ili pak ljudi iz Uprave ?
Budite realni jednom u zivotu..
:palacgore:
1921.ba je napisao/la:penal je bio jbg....

pozitivno: nismo izgubili, nismo primili go

negativno: nismo pobjedili, slaba realizacija, tromost, nezainteresovanost
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:16 pm

salemprolic je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Pitar-dva i teleportirani naš uhljeb jedan-dva ovdje danima prosipaju pamet,otvaraju teme koje su usmjerene protiv onih koji ih teleportiraše,izvlace od pojedinih stvari koje nisu za foruma,pokušavaju pometnju i nered da izazovu,pokušavaju pridobiti jedan dio navijaca koji im je potreban za ostvarivanje ciljeva koje imaju...Ne nasjedajte!Ignorišite ih!Svi imamo oci i vidimo i ne treba da nam ih bilo ko da otvara.Obratite paznju šta pišete jer sve se ovo cita puno više nego što mislite.Ide ovo na bolje i svakim danom ce da bude bolje.Na pauzi ce Slavko dovesti par provjerenih igraca koji su nam potrebni i sve ce biti moguce pa i borba za vrh.
Poslije Radnika je pauza od dvije sedmice.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:18 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
Poslije Radnika je pauza od dvije sedmice.
3.12. pocinje prvenstvena pauza.

Neandertalac

sub sep 17, 2016 8:18 pm

ChWilla je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:hajd' ti nama usmjeri mišljenje šta je po tebi rješenje (ali da može biti). ja stvarno ne vidim što je to pitanje takvo da ga uvijek ili izbjegneš ili shvatiš k'o provokaciju...
Odmah, ali instant da Dejan Nikolic kao potpisnik vecine transfera ode! Ali koliko veceras, zajedno sa menagerima haverima koji su dovodili igrace!mm
Da se u klub dovode ljudi po struci a ne sto slusaju i klimaju glavom, ne pitari, vec Zeljovci!

Da se jasno kaze koliko su nas svi ovi raskidi kostali!

Treba li jos?

Da nam se izvinu! Da mole sto su nas izigrali, sto su se nasom ljubavi igrali i na tu kartu nam ublehu prodali!

Ps. Izlijecem iz rupe jer mi se ban od dvije sedmice zavrsio bas danas. Ako se pitate od kuda bas sada da pisem.
eto i da jesu to dejanove odluke (ja mislim da ti znaš kako stvarno stoje stvari), šta je onda s drugima, šta ako kolektiv ovlasti pojedinca da radi nešto što ne umije da radi, je li onda taj pojedinac kriv? ili bar, je li sam kriv?
Ne slusas me i dzaba lopticu spustas.

Nikolic i upravni odbor, na koga god se pod tim misli, ali Nikolic kao istureni; odlazi! Odmah!
Nema pardona!
Transparentnost sa kojom se dicimo. Nemoj da od Bogicevica, Husica, Kostica, Pozdera saznajemo koliko smo losi kesa, hocu iz kluba da nam to kazu!

Transparentost, odgovornost, cinjenice. Neosporive cinjenice.

Svako djelo se vrijednuje, daju se ocjene za svaki rad. Hajmo realno reci da nas je ovaj rad doveo u ovu situaciju, znaci oni koji su sklapali tim. Samim tim kupis lovorike ili beres bostan.

Nikakvo pljuvanje vec zdrav razum.

Sta trebam sada, da sutim i gledam jad i mislim kako je to pravi put?
Da budem slijep, gluh, nijem, budala na kraju krajeva?
Željeznicar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:20 pm

Jedina svjetla tacka da pohvalim danas svu bracu koji su dosli, a doslo nas je pofino u Kakanj.
I da pohvalim Crvenu Legiju koji su uvjek korektni i na skandiranju za Mirzu i za cestitku rodjendansku :palacgore: :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:22 pm

ja mislim da je on nepravedno izdvojen. a mislim da i ti znaš da je tako. nego je on sad laka i popularna meta...

eno danas je bio na navijačkoj tribini, ali nisam vidio da je neko prišao da mu se nagovori ili šta gore...

salemprolic
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:22 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Poslije Radnika je pauza od dvije sedmice.
Odlicno...proci Brotnja, dobit Metalegea i protiv Radnika sve iznad poraza vrh. Onda fino negdje otici i dobro se spremiti za derbi. Nisu ni oni neka ekipa srecom, uz malo srece i sudijskih guranja su iznad toliko bodova, inace smo realno u pet deka. Ta utakmica bi mogla dosta toga dobrog donijeti...na hajr na dobro, kako god. Da je u uci medju 6 i igrati ligu za prvaka i prezimiti u kupu nogama bi se u guzicu udarao.
Zadnja izmjena: salemprolic, dana/u sub sep 17, 2016 8:24 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

avlami97
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:23 pm

Justros Enver Hadžiabdića za N1 reče, parafraziram - "Ova Uprava pravi infrastrukturu i ja ih podržavam. Stadion će OSTATI, a igrači će kad tad otići. Ova Uprava će napraviti i dobar tim, ali treba dosta strpljenja. Mi smo gradili tim 7 godina da bi bili prvaci Yuge."
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:24 pm

Dado u prvih 11 protiv Maribora.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:A u svemu je najgore sto nam ide raspored za objesit se, a bodovna razlika i nije velika.
Sljedece dvije su imperativ dobiti, kako ne znam, ali poslije te dvije ide nam "suh" period sto se tice bodova.
Ništa još nije izgubljeno i nama će možda još više odgovarati ekipe koje će napasti na naš gol i tako nam otvoriti malo dodatnog prostora ali se u tom slučaju i naša odbrana mora dozvati, ovo danas je bila njihova loša partija (dosta nepotrebnih grešaka) i pored toga što nismo primili gol. Mislim da i nema neke velike razlike ako igraš sa Mladosti, Krupom ili sa Širokim u gostima ili Sarajevom, čak i Zrinjski se provlačio zadnjih godina u Mostaru. Sve je to što bi rekli u 5 deka a mi moramo misliti samo na našu igru i kako tu napraviti kvalitetne pomake naprijed.

Ehh da je sad pobjediti Brotnjo pa makar i na penale ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

sajo10
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:26 pm

Meni je ovaj bod okej. Kakav god on bio. Vise me yebe onaj propust u Zenici i glupost Husica (1-1).. Ali sta je tu je. MORAMO pobjediti jajcane za vikend. Ali prije toga Brotnjo... Vrijeme je za klupu Ivane.

BHDragons
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:27 pm

slika

Manijaci danas za 10!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ChWilla
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:28 pm

sajo10 je napisao/la:Meni je ovaj bod okej. Kakav god on bio. Vise me yebe onaj propust u Zenici i glupost Husica (1-1).. Ali sta je tu je. MORAMO pobjediti jajcane za vikend. Ali prije toga Brotnjo... Vrijeme je za klupu Ivane.
nas jebu zenica, vitez, pa i zrinjski...koliko god loše igrali, tu se sa minimalno boljom igrom moglo uzeti 5-6 bodova više. ništa svemirski nije trebalo da mi sad imamo 5 bodova više.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u sub sep 17, 2016 8:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.

psihopata
Kontakt:

sub sep 17, 2016 8:28 pm

avlami97 je napisao/la:Justros Enver Hadžiabdića za N1 reče, parafraziram - "Ova Uprava pravi infrastrukturu i ja ih podržavam. Stadion će OSTATI, a igrači će kad tad otići. Ova Uprava će napraviti i dobar tim, ali treba dosta strpljenja. Mi smo gradili tim 7 godina da bi bili prvaci Yuge."
prvaci juge jarane,prvaci juge u kakvoj konkurenciji?mi smo u ovoj ligi trebali biti ono što su zvezda,hajduk,partizan i dinamo bili u onoj,zar i ovdje trebamo 7 godina graditi tim da bi bili prvaci?šta sve neću pročitati.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava