Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 10:06 pm

Kakva panika nastane kada pite hoce nekoga da dovedu :-). Strah ih ufati na pomisao da bi mi mogli uletiti :-)
Prije par minuta dobijam mail od pitara, sa pitanjem : DALI JE HUSREF VAŠ NOVI SD?
Što je previše, previše je.....
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:12 pm

Model1964 je napisao/la:Kakva panika nastane kada pite hoce nekoga da dovedu :-). Strah ih ufati na pomisao da bi mi mogli uletiti :-)
Prije par minuta dobijam mail od pitara, sa pitanjem : DALI JE HUSREF VAŠ NOVI SD?
Eh šta sve raja ne zna a šta se u pozadini dešava, syebali bi se :shisha:

revolt
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 10:13 pm

salle86 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uleti :mrgreen: medjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
Ne znam, meni nekako sinisa igra konstantno, nista spektakularno ali vazda znaš sta može pružiti. Zato i igra za razliku od kerima koji može biti najbolji na terenu ali i najgori, da te zavali maksimalno.
Memija je svakom treneru do sada naglasio da ne želi da igra na beku i da pravi karijeru na beku, iako su mu prvenstveno igrači, pa i trener savjetovali da pozicija krila nije za njega još od Mulalica, ali on to želi. Otac mu je to spominjao više puta.
plavi su pravi crveni su drveni

Jaozinho22

ned sep 11, 2016 10:14 pm

Ordagic i Veselinovic. :kafa:
Mogli smo do sad skontat da jedino mi i kone potpisujemo "prave" ugovore koji nas na kraju oderu, ova sitna buranija samo nesto mulja, evo ćelavi nije ni imao ugovora u Radniku, vjerovatno je slična situacija i s većinom igrača po ligi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Model1964

ned sep 11, 2016 10:16 pm

LARS1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Kakva panika nastane kada pite hoce nekoga da dovedu :-). Strah ih ufati na pomisao da bi mi mogli uletiti :-)
Dovodimo Husrefa za SD, kupujemo depiliranog, posuđujemo pare tepsijama uz odgovarajucu kamatu :rofl:

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:16 pm

Model1964 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Dovodimo Husrefa za SD, kupujemo depiliranog, posuđujemo pare tepsijama uz odgovarajucu kamatu :rofl:
7% :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 10:17 pm

revolt je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uleti :mrgreen: medjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
Ne znam, meni nekako sinisa igra konstantno, nista spektakularno ali vazda znaš sta može pružiti. Zato i igra za razliku od kerima koji može biti najbolji na terenu ali i najgori, da te zavali maksimalno.
Memija je svakom treneru do sada naglasio da ne želi da igra na beku i da pravi karijeru na beku, iako su mu prvenstveno igrači, pa i trener savjetovali da pozicija krila nije za njega još od Mulalica, ali on to želi. Otac mu je to spominjao više puta.
Sa takvim stavom sljedeći klub mu je Olimpic, godinu kasnije i Bosna sema ili neki od tih niželigaša.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

Dobrodošao Husrefe
1987

Eisenbahner1921
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=hQMNleZGCtQ[/video]
14 minuta iskonske ljubavi :zeljeznicar1:
Mislim da ona zasluzuje biti u sehari
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Model1964

ned sep 11, 2016 10:19 pm

shzna je napisao/la:Dobrodošao Husrefe
Husrefe u tebi je plava krv :)

shzna
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:19 pm

Model1964 je napisao/la:
Husrefe u tebi je plava krv :)
Nadam se da je i Ordagića poveo sa sobom jer je i njemu krv plava.
1987

SWRA_1921
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:26 pm

:?: :?: :?:

ChWilla
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:26 pm

možda blesavo zvuči ali ja mislim da bi u odnosu na ono kako smo juče počeli lendrić i križman mogli i mijenjati pozicije. ivan je bukvalno jedini igrač u ovoj ekipi koji može sa lijeve strane lijevom nogom i predriblati i centrirati i ošutati, to je pokazao u derbiju, protiv širokog, u onoj protiv metalegea...a križman je očito strogi dešnjak.
gradi željo boli te *****

Model1964

ned sep 11, 2016 10:28 pm

ChWilla je napisao/la:možda blesavo zvuči ali ja mislim da bi u odnosu na ono kako smo juče počeli lendrić i križman mogli i mijenjati pozicije. ivan je bukvalno jedini igrač u ovoj ekipi koji može sa lijeve strane lijevom nogom i predriblati i centrirati i ošutati, to je pokazao u derbiju, protiv širokog, u onoj protiv metalegea...a križman je očito strogi dešnjak.
Nije htiJo da na prvoj tekmi sve pokaže šta zna :lol: Ostavlja lijevu nogu kao iznenađenje za lavor ;)

sajo10
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:30 pm

Haha ah sto imamo lozione, to niko nema. Cuj Husref u Zeljeznicaru hahah.. Haj makar smo vratili onu nasu atmosferu koliko toliko haha.

Nego, koliko se kola igra ove godine? Koja je zadnja utakmica prije kraja jesenjeg dijela prvenstva?!

P.s. Ordagicu i Veselinovicu ugovor istice na ljeto, kao i ja mislim pola ekipe Slobode. Volio bi da jedan od njih dodje kod nas. Vise bi lobirao za Mladenov dolazak.

ChWilla
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:31 pm

ma i na onim klipovima su mu svi golovi desnom. a ivan ima i lijevu itekako.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:32 pm

sajo10 je napisao/la:Haha ah sto imamo lozione, to niko nema. Cuj Husref u Zeljeznicaru hahah.. Haj makar smo vratili onu nasu atmosferu koliko toliko haha.

Nego, koliko se kola igra ove godine? Koja je zadnja utakmica prije kraja jesenjeg dijela prvenstva?!

P.s. Ordagicu i Veselinovicu ugovor istice na ljeto, kao i ja mislim pola ekipe Slobode. Volio bi da jedan od njih dodje kod nas. Vise bi lobirao za Mladenov dolazak.
18. kola.

Husref je spakovao kofere i uputio se prema Dolini Ćupova. Pratite zvaničnu

fk1921

ned sep 11, 2016 10:32 pm

gdje je irfo insajder za GS, jel te to irfo odjebala mala? :lol:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:33 pm

"Željo je veliki klub, pokazao je to i sinoć. Mi smo dočekani kao da smo neki velikan, zbog čega smo zaista bili sretni i stoga želimo da se zahvalimo svima na Grbavici. Navijači su bili korektni, domaćin nam je izašao u susret na bilo koji način, a posebno bih se zahvalio gospodinu Alihodžiću, kojeg lično respektujem i cijenim. Samo nam ostaje da sljedeći put, kada se sastanemo u Krupi, mi uzvartimo na isti način", kazao je Ilić.

Model1964

ned sep 11, 2016 10:34 pm

@sajo
Koja ložiona? Pite rekle da je naš novi SD :-)
Što bi rekli na Aljasci : U strahu su velike oci :-)

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava