Prije par minuta dobijam mail od pitara, sa pitanjem : DALI JE HUSREF VAŠ NOVI SD?
Što je previše, previše je.....
Eh šta sve raja ne zna a šta se u pozadini dešava, syebali bi seModel1964 je napisao/la:Kakva panika nastane kada pite hoce nekoga da dovedu. Strah ih ufati na pomisao da bi mi mogli uletiti
Prije par minuta dobijam mail od pitara, sa pitanjem : DALI JE HUSREF VAŠ NOVI SD?
Memija je svakom treneru do sada naglasio da ne želi da igra na beku i da pravi karijeru na beku, iako su mu prvenstveno igrači, pa i trener savjetovali da pozicija krila nije za njega još od Mulalica, ali on to želi. Otac mu je to spominjao više puta.salle86 je napisao/la:Ne znam, meni nekako sinisa igra konstantno, nista spektakularno ali vazda znaš sta može pružiti. Zato i igra za razliku od kerima koji može biti najbolji na terenu ali i najgori, da te zavali maksimalno.dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uletimedjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
Dovodimo Husrefa za SD, kupujemo depiliranog, posuđujemo pare tepsijama uz odgovarajucu kamatuLARS1921 je napisao/la:Eh šta sve raja ne zna a šta se u pozadini dešava, syebali bi seModel1964 je napisao/la:Kakva panika nastane kada pite hoce nekoga da dovedu. Strah ih ufati na pomisao da bi mi mogli uletiti
7%Model1964 je napisao/la:Dovodimo Husrefa za SD, kupujemo depiliranog, posuđujemo pare tepsijama uz odgovarajucu kamatuLARS1921 je napisao/la:Eh šta sve raja ne zna a šta se u pozadini dešava, syebali bi seModel1964 je napisao/la:Kakva panika nastane kada pite hoce nekoga da dovedu. Strah ih ufati na pomisao da bi mi mogli uletiti
Sa takvim stavom sljedeći klub mu je Olimpic, godinu kasnije i Bosna sema ili neki od tih niželigaša.revolt je napisao/la:Memija je svakom treneru do sada naglasio da ne želi da igra na beku i da pravi karijeru na beku, iako su mu prvenstveno igrači, pa i trener savjetovali da pozicija krila nije za njega još od Mulalica, ali on to želi. Otac mu je to spominjao više puta.salle86 je napisao/la:Ne znam, meni nekako sinisa igra konstantno, nista spektakularno ali vazda znaš sta može pružiti. Zato i igra za razliku od kerima koji može biti najbolji na terenu ali i najgori, da te zavali maksimalno.dimitrijevic je napisao/la:I ja bih volio da Sinisa slabije igra i da Memija uletimedjutim Sinisa igra odlicno,srcano i odgovorno, a sinoc je asistirao majstorski za gol.I u Zenici je uz Miru bio najbolji.Ako cemo realno od kako je dosao igra dobar fudbal i u njega se mozes pouzdat uvijek.Jednostavno bolji je od Memije. Dalo bi se diskutovati da li je dobro sto smo ga doveli i Memiju na klupu stavili,a bio je iduci za transfer.To je jedna u moru blesavih stvari nestrucne transfer politike Željezničara.
14 minuta iskonske ljubaviLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=hQMNleZGCtQ[/video]
Husrefe u tebi je plava krvshzna je napisao/la:Dobrodošao Husrefe
Nadam se da je i Ordagića poveo sa sobom jer je i njemu krv plava.Model1964 je napisao/la:Husrefe u tebi je plava krvshzna je napisao/la:Dobrodošao Husrefe
shzna je napisao/la:Dobrodošao Husrefe
Nije htiJo da na prvoj tekmi sve pokaže šta znaChWilla je napisao/la:možda blesavo zvuči ali ja mislim da bi u odnosu na ono kako smo juče počeli lendrić i križman mogli i mijenjati pozicije. ivan je bukvalno jedini igrač u ovoj ekipi koji može sa lijeve strane lijevom nogom i predriblati i centrirati i ošutati, to je pokazao u derbiju, protiv širokog, u onoj protiv metalegea...a križman je očito strogi dešnjak.
18. kola.sajo10 je napisao/la:Haha ah sto imamo lozione, to niko nema. Cuj Husref u Zeljeznicaru hahah.. Haj makar smo vratili onu nasu atmosferu koliko toliko haha.
Nego, koliko se kola igra ove godine? Koja je zadnja utakmica prije kraja jesenjeg dijela prvenstva?!
P.s. Ordagicu i Veselinovicu ugovor istice na ljeto, kao i ja mislim pola ekipe Slobode. Volio bi da jedan od njih dodje kod nas. Vise bi lobirao za Mladenov dolazak.