E ovako da i ja napišem svoje viđenje igrača
Kjosevski prolazna ocjena imao je jednu dobru intervenciju
S Stevanovic prosjek uvijek isti defanzivno odličan ofanzivni slab. Sve u svemu prolazna ocjena
Stanić odlična utakmica imajući u vidu prijašnji nhljegov status. Kasnije čovjek vise nije mogao dao je posljednji atom snage
Jahic prvo poluvrijeme dobar. Kako je vrijeme odmicalo vidjelo se da nije još spreman za svih 90 min
Kosorić los zajedno sa Secerovicem kriv za penal. Ništa posebno
Secerovic slab bio u prvom poluvremenu kasnije je nadolazio, ali mislim da moze bolje
Marković sasvim pristojno odigrao, vidi se da momak voli duel igru i to voli svaki trener i jak je fizički. Onaj gol je šlag na tortu. Dobar momak
Bekric jako slab. Ja sam jedan od onih forumaša koji nije protiv njega, ali momak je užasan bio. Spor, slabo kretanje, nema driblinga. Kako los. Nadam se da ce biti bolji, ako moze
Krizman odličan, svaka čast momku uz M Stevanovica najbolji igrač. Momak se ekstra gradi i prima loptu, dobro se kreće i pametno igra. Odličan igrač i moze se reci da je pojačanje.
M Stevanovic ekstra svaka čast sve pohvale
Lendric uz Bekrica najlošiji na terenu. Nikakve koriti od njega. Momak koji ga je čuvao pojeo ga ko siroče napolitanku. Nije mi jasno sto se naljutio kada je izmjenjen
Ugljesa odličan kada ne ušao vidi se da zna i ono sto mi se kod njega najviše sviđa je smirenost i hladna glava
Lazić momak je borben i izgara na terenu to je jedino sto sam vidio od njega, ali neka to se traži
Sent from my iPhone using Tapatalk