Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dimitrijevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 09, 2016 8:41 pm

Svi u Citluk da se ganjamo s ultrasima i RA...a sutra 2:0....jurisss
Mirza Rascic !

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 09, 2016 8:42 pm

manwhosoldtheworld je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za tenzijama, forum je, držati fin nivo diskusije i neće biti problema.

Igrači ko igrači dolaze odlaze dolaze odlaze.. a mi smo još uvijek tu na svojoj Grbavici, da prevedem nebitni su. Možda će neko od njih ostaviti neki dublji trag kod nas ili će čak možda kao ekipa zabilježiti neki vrijedan rezultat, međutim dok se to ne desi pomnožiti ih sa nulom, haman sve do jednog. Treba ih malo poslati na posao običnog smrtnika koji radi 10-12 sati za 30Km dnevnicu i još rinta ko konj a oni jadnici trebaju u 168 sati trčati sat i po a i to im mrsko, fol oni neki profi fudbaleri drmaju plate bogovske a vamo pola ih ne zna lopte primiti i uštopati.

Treba ih kandžijom tjerati na treninzima a ako podbace na utakmici onda ih marisati na treninzima cijelu sedmicu za svaku grešku. Dosta je bilo titranja i popuštanja, marva je to i sve dok ne zasluže poštovanje igrom na terenu tako ih treba tretirati. Pišaj ih povukli su mi živac jer svojom kurcoboljom narušavaju imidž kluba koji smo decenijama gradili, znači rade kontra Želje e pa neće moći još dugo. Ili ćeš ginuti i dati sve od sebe ili ćeš biti predmet ismijavanja, pa da vidimo ko će duže izdržati!

Čast samo pojedinim igračima koji će se prepoznati a sve ostalo go amater.
Tako je idemo maltretirati igrace na treninzima i utakmica uhoditi ih i prijetit im. da se onda prosiri prica o tome pa da nam onda niko normalan od igraca ne dodje u klub. Nije samo uprava i igraci imidz kluba nego i navijaci.
Baš tako, treba ih marisati dok ne skontaju ko je Željo i gdje su došli da igraju.

Hajde budi iskren i reci da ti vjeruješ u ovo boldirano? Vidiš ja bih rekao upravo suprotno, dolaziće nam normalni igrači koji cijene klub u kojem igraju i koji će pošteno zaraditi platu, a izbjegavaće nas uhljupi i amateri koji su svjesni da njihov amaterizam ovdje neće prolaziti.

Šta treba da im skandiramo imena zbog 2 zaredom poraza na Grbavici? Što se skandiralo skandiralo, odsada ide yebavanje na svaki pogrešan potez sve dok se ne dovedu u red i ne počnu na terenu vraćati novce uložene u svakoga od njih. Samo na terenu mogu pokazati respect za Želju i njegove navijače a dok se to ne desi kandžija ima da radi i radila bi da se ja pitam ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Model1964

pet sep 09, 2016 8:54 pm

GoodisonPark je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za tenzijama, forum je, držati fin nivo diskusije i neće biti problema.

Igrači ko igrači dolaze odlaze dolaze odlaze.. a mi smo još uvijek tu na svojoj Grbavici, da prevedem nebitni su. Možda će neko od njih ostaviti neki dublji trag kod nas ili će čak možda kao ekipa zabilježiti neki vrijedan rezultat, međutim dok se to ne desi pomnožiti ih sa nulom, haman sve do jednog. Treba ih malo poslati na posao običnog smrtnika koji radi 10-12 sati za 30Km dnevnicu i još rinta ko konj a oni jadnici trebaju u 168 sati trčati sat i po a i to im mrsko, fol oni neki profi fudbaleri drmaju plate bogovske a vamo pola ih ne zna lopte primiti i uštopati.

Treba ih kandžijom tjerati na treninzima a ako podbace na utakmici onda ih marisati na treninzima cijelu sedmicu za svaku grešku. Dosta je bilo titranja i popuštanja, marva je to i sve dok ne zasluže poštovanje igrom na terenu tako ih treba tretirati. Pišaj ih povukli su mi živac jer svojom kurcoboljom narušavaju imidž kluba koji smo decenijama gradili, znači rade kontra Želje e pa neće moći još dugo. Ili ćeš ginuti i dati sve od sebe ili ćeš biti predmet ismijavanja, pa da vidimo ko će duže izdržati!

Tako je idemo maltretirati igrace na treninzima i utakmica uhoditi ih i prijetit im. da se onda prosiri prica o tome pa da nam onda niko normalan od igraca ne dodje u klub. Nije samo uprava i igraci imidz kluba nego i navijaci.
Baš tako, treba ih marisati dok ne skontaju ko je Željo i gdje su došli da igraju.

Hajde budi iskren i reci da ti vjeruješ u ovo boldirano? Vidiš ja bih rekao upravo suprotno, dolaziće nam normalni igrači koji cijene klub u kojem igraju i koji će pošteno zaraditi platu, a izbjegavaće nas uhljupi i amateri koji su svjesni da njihov amaterizam ovdje neće prolaziti.

Šta treba da im skandiramo imena zbog 2 zaredom poraza na Grbavici? Što se skandiralo skandiralo, odsada ide yebavanje na svaki pogrešan potez sve dok se ne dovedu u red i ne počnu na terenu vraćati novce uložene u svakoga od njih. Samo na terenu mogu pokazati respect za Želju i njegove navijače a dok se to ne desi kandžija ima da radi i radila bi da se ja pitam ;)
@ Karamela :mrgreen:
ponekad imamo slicna mišljenja :)
Previše smo išli niz dlaku igracima. Sjetimo se samo pjesmica o Ivi i pivi :r Od sada samo oštro i na prvu, nema kredita. Slikati ih po kafanama, u situacijama koje nisu sportske. O pritisku ne treba govoriti jer da znaju šta o tome nebi ih mucila kurcobolja. Treba dici trans HOŠ, NEŠ.... BANGLADEŠ
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 09, 2016 9:19 pm

Ma ni ja ne vjerujem kako se nakon par golova igrači dižu na pijedestal. :r to neke igračine sve fol a mi yebemo svoje živce i nerviramo se zbog stanja na tabeli. Bolan Dželu Muharemovića koji je zabio milion golova i asistiro još toliko niko nije dizao iznad ekipe a ne ove kvaziamatere koji ne znaju jesu li došli da igraju lopte ili bi radije bili negdje u kafani.

Previše su se oni opustili, poraz nema veze, poraz haj nema veze, pa opet, jbt da se tako radilo kroz istoriju sad bi bili na nivou pofalićkog a ne najveći klub u državi.

Ja nikad nisam psovao ni jednom igraču ali od sutra počinje show.. Nije me briga i da pobjede sutra 8:0 hoću opet da pobjede sledeću tako i opet iznova.. Ima da pobjeđuješ 100 godina pa da zaslužiš aplauz.

Igrači su uspjeli da najveću posjetu u BiH srozaju na nekih sutra vjerovatno oko 3 - 3,5 milje, i cijelo vrijeme imaju podršku kakvu nema ni jedan klub, na Grbavici se bukvalno aplauzom nagrađuju najnormalniji fudbalski potezi a kako nam igrači vraćaju - antifudbalom, tu nema smišljene akcije za 90 minuta još primiš par komada ko zadnji levat, heeey druže pa oni bi trebali nama da plate da dođemo da ih gledamo jer nemaš vidjeti bukvalno ništa, još se i ne stide toga, e pa neće moći, ili ćeš krv pišati za taj Grb na dresu ili ga nećeš nositi nikako. Da ne spominjem kako svojim igrama debelo idu na ruku svim onim retrogradnim snagama koji jedva čekaju još koji kiks da ponovo probaju zauzeti svoje izgubljene pozicije, hej bolan oni dušmanima Želje idu na ruku, pa nema to obraza haman niko, najgora generacija u istoriji Želje xebeni luzeri i levati.
Željo samo Željo!!!

Tavas1921
Kontakt:

pet sep 09, 2016 9:39 pm

Bravo Goodison. Slazem se sve. Od mene Miroslav jedino moze dobit aplauz, a ostali dobro nek se propisaju krvi prvo. Ove ostale sve gledam ko obicne placenike, sto i jesu, amateri obicni..

kontranogama
Kontakt:

pet sep 09, 2016 9:41 pm

Bio na treningu pogledao zadnjih 15-20min. Napadac vjezbali slobodne.
Stalno pisem kako treba pozitive al' moram reci da smo katastrofa u sutevima sa 20m. Bekric2x,Miro2x i jednu Lendra nako fino, ali tu je bilo jedno 50 suteva. Dakle katastrofa za profesionalne fudbalere koji su jos tzv. napadaci. Znaci ostaje nam nase tradicionalno,gol mozemo dati samo sa peterca. Pa aBd sutra jedno 2 komada nako supkom sa gol linije.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Roberto Baggio
Kontakt:

pet sep 09, 2016 10:03 pm

Opet bih citirao Petrovića:

"Kad se sa strane posmatra Željezničar, može se steći dojam da neki od njih nešto ne žele. Međutim, kad sam ušao u cijeli sistem, mogu reći da je to potpuno pogrešna percepcija. Oni hoće, ali nisu bili u stanju da naprave neke stvari."

Pročitajte više na: http://sport1.ba/slavko-petrovic-pogres ... pouzdanja/" target="_blank

Zašto ne pokušati analizirati šta to zapravo znači, umjesto ponovnog svaljivanja krivice prije svega na igrače...

Da ne ulazim ponovo u priču ko je te igrače dovodio i kako, o tome se već sve reklo. I isto tako da ne pričam ni o tome ko je i zašto doveo Kostića. Tako je odlučeno, izabran je stručni štab, dovedeni su mnogi igrači, na papiru izgleda kao ekipa koja bi se trebala boriti za trofeje. A poslije 6 kola 9. mjesto, 3 poraza za redom, samo 7 bodova, atmosfera u timu i oko tima katastrofalna. Kostić više nije trener, a dozvoljava budala sebi da pijan dođe na trening i nešto optužuje igrače. Mnogi su ovdje to čak i opravdavali, a lik se totalno pogubio.

Nakon trećeg kola, nadao sam se da bi utakmica protiv Olimpika mogla biti neka slika ove naše sezone: nije počelo idealno, ali vidi se nešto novo što se želi postići, i dok nas ne ide još uvijek uspijevamo da ne izgubimo, a kad nas krene, onda ćemo letiti po terenu, kao u drugom poluvremenu, pobjeđivat ćemo i ako nas sudije budu zakidale za čiste golove. Jah, opet se pokazalo da sam bio samo nerealni optimista. Nažalost, prava slika ovog kratkog Kostićevog mandata je utakmica protiv Viteza: ne ide te, igraš na silu, vidi se doduše pomalo šta bi htio da igraš, ali ne možeš, sve je nekako krhko, a kad krene naopako dolazi do potpunog raspada, a jedan od najboljih igrača iz čiste frustracija dobija kretenski crveni karton.

Naravno, igrači nisu zaslužili da im se aplaudira poslije Zrinjskog. Ali između "skinite dresove" i "Miloše, odlazi", bez ikakve dileme sam bio za Kostićev odlazak. I naravno da igrači za sutra nisu zaslužili da im se aplaudira kad malo potrče i izbore aut, ali ne treba im ni jebavati sve po spisku sa prvom greškom, ili krenuti sa prošlogodišnjim pjesmicama ako nedajbože sutra Krupa prva povede.

Kostić na kraju jeste usro i šefa i stanicu, ali srećom još uvijek ima dovoljno vremena da Petrović ovo popravi i iz ovih igrača izvuče puno više nego što je njegov prethodnik znao.
FK Željezničar 1921

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 09, 2016 10:06 pm

kontranogama je napisao/la:Bio na treningu pogledao zadnjih 15-20min. Napadac vjezbali slobodne.
Stalno pisem kako treba pozitive al' moram reci da smo katastrofa u sutevima sa 20m. Bekric2x,Miro2x i jednu Lendra nako fino, ali tu je bilo jedno 50 suteva. Dakle katastrofa za profesionalne fudbalere koji su jos tzv. napadaci. Znaci ostaje nam nase tradicionalno,gol mozemo dati samo sa peterca. Pa aBd sutra jedno 2 komada nako supkom sa gol linije.
Sve se to postiže vježbom. Nije se niko rodio sa perfektnim slobodnim udarcem ili šutom. Eto vidiš, danas su vježbali šuteve, slobodnjake, a ja u zadnje 3,4 godine ne pamtim da su to radili. Vježbom se može postići sve, i ako im Slavko uvede kao obavezno 15,20 minuta vježbanja tih dijelova igre vidjećeš kako će i to sa vremenom biti bolje. Ako već naravno nemaju dovoljno pameti i strpljenja da sami ostanu nakon treninga pa vježbaju sve to.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pet sep 09, 2016 10:10 pm

Dobiju aplauze i na tri spojena dodavanja, valjda raja nije navikla :lol:

salle86
Kontakt:

pet sep 09, 2016 10:13 pm

shzna je napisao/la:
Minjore je napisao/la:boli tebe ***** za takve stvari. Momak vas isprska sa argumentima a vi sto bi trebali ovaj forum predstavljati u dobrom svijetlu, samo tjerate ljude odavde. X ljudi ne pise zbog vasih gluposti i prvi cu vam ja to otvoreno reci. Ko ima meni sta reci, nek se javi u pp ili ovdje napise svejedno mi je.
Momak vam napise da je jedan igrac statisticki bolji od drugog i vi nastavite o nebitnim stvarima totalno. Nije do Nede, istu stvar sam sinoc kritikovao vezano sto neko za njega napisa.. Uzivajte u pisanju na forumu.. Pozdrav do daljnjeg ;)
Neka te, nigdje veze. Raja samo napušta forum. Ohladite malo, svi smo pogođeni lošim rezultatima, nema potrebe da na forumu dižemo tenzije.
Mada, slažem se s tobom da je jedan Nedo, nažalost, bio korisniji od igrača koji su najavljivani kao ultrapojačanja.
Hahaha
De bolan kakav crni Nedo
Njegova jedina prednost u odnosu na nabrojane je što je u ekipi imao igrače koji su za ove sad i ljudi i sportisti. Pa se mogao kititi njihovim perjem. Da smo isključivo zavisili od njega i sličnih njemu, kao što zavisimo sad od ovih, rezultati bi bili još crnji nego sad. Pustite se te glupe priče i poredjenja Boga vam

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

manwhosoldtheworld
Kontakt:

pet sep 09, 2016 10:42 pm

Sreca pa se ne pitas... Sto se mene tice igraci su prolazna stvar Zeljo je jedan. Dusu necu grijesiti zbog igraca i inace ne volim prostacko ponasanje ali necu niti jednog kovati u zvijezde. Mogu dobiti aplauz od mene i nista drugo. A da se ovakve stvari ne bi desavale treba se ozbiljno poraditi koji i kakvi se igraci dovode. I sutra dajem priliku Slavku i njegovom timu.

storm_raider
Kontakt:

pet sep 09, 2016 10:57 pm

Jos 8 dana do rodjendana i iznenadjenja na forumu. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:08 pm

Samo da vidim sutra neki smisao u igri, da lopta s nekim ciljem krene od golmana, preko odbrane do veze, a da onda na sredini odigramo nesto. Da vidim neku ideju, pa nek prodje jednom od deset puta, ali da vidim da se nesto desava. Ono sto smo mi u prethodnim kolima igrali je bio cisti mazohizam, mucili smo loptu, mucili sebe, samo su protivnici uzivali. Igra bez igre, plan bez plana, bez cilja, a u pojedinim momentima i bez neke zelje i motivacije. Lako cemo za motivaciju, vec vidim da ce preorat sutra teren, ali daj malo da igramo, da se lopta spusti, neki dupli pas, neka lopta u dubinu, neki dribling, sut sa 20-ak metara, ne trazim valjda puno, majku mu..

Kapiten
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:13 pm

**** loptu u dubinu i dupli pas. Da nam je dobiti samo kakvom frljokom, a kasnije cemo o duplim pasovima. Meni je to trenutno posljednje na hatru.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Fatić Nermin
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:16 pm

Ja se iskreno nadam da cinizam pod krinkom "mi nismo anamon oni, i mi ćemo ih uvijek podržavat", se neće i sutra se iskazati u slučaju (ne daj Bože) lošeg rezultata protiv Krupe... Jer to su isti oni koji su Hadžiahmetoviću i ostaloj našoj djeci pjevali "DOBILI STE PLATE, 'LE, DAJTE REZULTATE...", ne vidim zašto to ne bi pjevali i ovim poluamaterima i fudbalerćićima u pokušaju. Jer ako iko zaslužuje da mu se to pjeva, otkako pratim fudbalski klub Željezničar, to zaslužuju ove primadone, naravno uz čast izuzecima. Al' haj', za nadati se da do toga uopće neće doći.
A sektor je pravi sektor.

exbabilon
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:20 pm

Kapiten je napisao/la:**** loptu u dubinu i dupli pas. Da nam je dobiti samo kakvom frljokom, a kasnije cemo o duplim pasovima. Meni je to trenutno posljednje na hatru.
Ma sta vrijedi prijatelju. Dobijes sutra, pogleda te sreca, vec za 7 dana te onda uzme Mladost. Dobijes Metalege, Radnik ti otkine bod.. i vrtis se u krug jer nikako ne mozes nametnuti da si ti gazda na terenu, da se tebe nesto pita. Kad budemo igrali kako Zeljo treba da igra, onda nije kiks problem, a ako budemo nastavili igrati igru bez igre, ni neka pobjeda s vremena na vrijeme nije utjeha. Bar meni.

Da je pobjeda sutra najvaznija, jeste, ali zelim vidjeti i neki napredak na terenu. Bilo je vremena da to Celo malo poslozi.

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:24 pm

Sreca pa se ne pitas... Sto se mene tice igraci su prolazna stvar Zeljo je jedan. Dusu necu grijesiti zbog igraca i inace ne volim prostacko ponasanje ali necu niti jednog kovati u zvijezde. Mogu dobiti aplauz od mene i nista drugo. A da se ovakve stvari ne bi desavale treba se ozbiljno poraditi koji i kakvi se igraci dovode. I sutra dajem priliku Slavku i njegovom timu.
Ti meni ovdje hoćeš da održiš predavanje iz hortikulture ili šta? Nismo na temi balet ili religija pa da pazimo na "prostačko ponašanje i da kako kažeš ne griješimo dušu". Šta ti u stvari pokušavaš meni da repliciraš? Bolan ja haman 4 banke ne psujem sa tribina i oduvijek podržavam igrače ali kad vidim da se oni šprdaju sa imenom kluba i sa hiljadama ljudi koji su došli na Grbavicu e pa nećeš vraže, dosta je bilo izgubili su povjerenje i sad će muda do poda objesiti da ga povrate.

Da li je sreća što se ne pitam to ne znamo a da budem precizan ovi igrači mene nisu ničim zadužili da im odajem priznanja, nikakvih uspjeha nemaju, i sve dok je tako pomnoženi su sa nulom. 0 - ništa, tarabe obične koje treba svaki dan da se zahvaljuju Bogu što im je dao priliku da obuku Željin dres. Neka oni prvo počnu da pobjeđuju u serijama pa tek onda možemo pričati o međusobnom poštovanju, do tada ću im yebati nanu naninu za svaki pogrešan potez ;)
Željo samo Željo!!!

cikazubo
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:26 pm

Fatić Nermin je napisao/la:Ja se iskreno nadam da cinizam pod krinkom "mi nismo anamon oni, i mi ćemo ih uvijek podržavat", se neće i sutra se iskazati u slučaju (ne daj Bože) lošeg rezultata protiv Krupe... Jer to su isti oni koji su Hadžiahmetoviću i ostaloj našoj djeci pjevali "DOBILI STE PLATE, 'LE, DAJTE REZULTATE...", ne vidim zašto to ne bi pjevali i ovim poluamaterima i fudbalerćićima u pokušaju. Jer ako iko zaslužuje da mu se to pjeva, otkako pratim fudbalski klub Željezničar, to zaslužuju ove primadone, naravno uz čast izuzecima. Al' haj', za nadati se da do toga uopće neće doći.
Kako mi je glupa ta pjesma uvijek bila, al najjači dio "dobili ste plate LEE" :r

Fatić Nermin
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:28 pm

cikazubo je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:Ja se iskreno nadam da cinizam pod krinkom "mi nismo anamon oni, i mi ćemo ih uvijek podržavat", se neće i sutra se iskazati u slučaju (ne daj Bože) lošeg rezultata protiv Krupe... Jer to su isti oni koji su Hadžiahmetoviću i ostaloj našoj djeci pjevali "DOBILI STE PLATE, 'LE, DAJTE REZULTATE...", ne vidim zašto to ne bi pjevali i ovim poluamaterima i fudbalerćićima u pokušaju. Jer ako iko zaslužuje da mu se to pjeva, otkako pratim fudbalski klub Željezničar, to zaslužuju ove primadone, naravno uz čast izuzecima. Al' haj', za nadati se da do toga uopće neće doći.
Kako mi je glupa ta pjesma uvijek bila, al najjači dio "dobili ste plate LEE" :r
Valjda skraćenica od ale, nekako mi je to najlogičnije... Doduše i nemamo nijednu inteligentnu pjesmicu da se naruže igrači. Ova i plave dame, u drugom kontekstu.
A sektor je pravi sektor.

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 09, 2016 11:32 pm

@exbabilon
Ja napisah da Celo nema magicni stap da cudo uradi za 15.dana ove pauze, a ni do kraja polusezone.
To je apsolutno nemoguce.
On nije dovodio svoje igrace, on nije uigravao ekipu, i sad ima to sto ima.
Mi smo svi svjesni da pojedinacno smo medju najboljim u ligi, ali opet fali tu nekih igraca na nekim pozicijama,a da ne govorim koliko fali timske igre.
Nista ni sa cim,ako kakva frljoka nakon centarsuta Miroslava udje to je to.
Nista vise mi ne znamo uraditi, a on to sad ne moze drasticno popraviti.
Nama je da se nadamo da cemo sto vise bodova izvuci do kraja ove polusezone, te biti konkurenti za vrh, a onda krece Celina era, koja ce nadam se potrajati.
Imati ce zimu za svoje pripreme, za dolazak 2-3 kvalitetna igraca iz njegove kartoteke i na proljece cemo nadam se vidjeti tim kompaktan.
Sa Edisom nam je sve islo, a nijednu utakmicu nismo odigrali timski, nego je to bio skup individualaca koji su jaki za nasu ligu.Plus veliki na to je bio sto su se gace tresle svima kad su dolazili na Grbavicu, a mi u poletnoj formi, sve redom dobijamo.Ali do Husrefa koji nas je procitao, i od tada nismo pobjedili nijednu.
Nista se nije promjenilo tokom cijelog ljeta, jos gora stvar je sto smo uigrani na skroz drugu formaciju tj. 4 4 2, a samo tri pojedinca smo dobili za prvih 11. za razliku od prosle polusezone.
Tako da do kraja polusezone ponesite tablete svaku utakmicu, ljepote igre vidjeti necete,ako ga zabijemo na vakat i dobit cemo, a ako ga ne zabijemo necemo ni dobiti, jer pritisak raste, tada sve na silu pokusavamo i to jos gore bude nego ranije.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava