Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 09, 2016 6:49 pm

A sinisa nam single izgleda.. Sad ce da proigra brat :lol:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:50 pm

sergejevic je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sergejevic care, jesil svjestan sta si napisao? Napises onako postove i onda to ... E moj si Boze ;)
Nisam svjestan. :lol:
Sta sam napisao?
Jarane vodi ga sebi kuci, daleko mu Grb bila. I napisi nekad nesto gdje se ne pljuje samo, itekako ima vise pozitivnih stvari. Zivio

Arelinho brate, ocito ...
Željezničar ante portas !

Grbavica
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:50 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Seferovic je strucnjak nema sta ali pazite sljedece: Dosao u Sarajevo otjerali ga, dosao u Slobodu ona prva bila sve islo kada je on preuzeo svi znamo kako su ispali najveci gubitnici u prvenstvu i evo dosao kod nas mi poslije 60minute ne moze se pomjeriti na terenu. Cisto onako na glas razmisljam
Radio je po Kostićevom planu, tako rekoše...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:52 pm

Krenula predizborna kampanja za Nedu :lol:

sergejevic

pet sep 09, 2016 6:53 pm

Ja sam se nadao nekom argumentu, ali eto. Sta je to sto je Pozder napravio za Zelju i po cemu je vise doprinosio rezultatima Zelje od Nede? Uopste ja nisam spomenuo Nedu, niti sam mislio na njega, ali vidim da se neki sprdaju s njim, pa me zanima zasto je losiji od te dvojice ili Djermanovica npr.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:53 pm

Grbavica je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Seferovic je strucnjak nema sta ali pazite sljedece: Dosao u Sarajevo otjerali ga, dosao u Slobodu ona prva bila sve islo kada je on preuzeo svi znamo kako su ispali najveci gubitnici u prvenstvu i evo dosao kod nas mi poslije 60minute ne moze se pomjeriti na terenu. Cisto onako na glas razmisljam
Radio je po Kostićevom planu, tako rekoše...
Ma brate da je radio po planu Ivice Osima ne bitno...jedimo mjerilo je teren a mi smo tu mrtvi bili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Grbavica
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:55 pm

Pa da je radio po svom planu možda bi igrači bili spremniji? O tome ti pričam...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

revolt
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Faruk TM´87 je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni nikako nije jasno kako Boccaccini na klupi a čovjek bar 10 puta bolje odigro od Kosorica ovo do sad, a Jahić nije ni igrao puno da se da neki sud :roll: :roll:
To nikome nije jasno.
plavi su pravi crveni su drveni

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Ma da, Nedo je Ronaldo. Bolji je kd Djermanovica jer u u SBB i lezihljebovic uzima kesh, dok se ovaj drugi pati da ga zaradi od fudbala. Eto sto je bolji.

Minjore
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:56 pm

sergejevic je napisao/la:Ja sam se nadao nekom argumentu, ali eto. Sta je to sto je Pozder napravio za Zelju i po cemu je vise doprinosio rezultatima Zelje od Nede? Uopste ja nisam spomenuo Nedu, niti sam mislio na njega, ali vidim da se neki sprdaju s njim, pa me zanima zasto je losiji od te dvojice ili Djermanovica npr.
Statistika je jedino mjerodavna a on je imao 2 gola i 5 asistencija..

Minjore
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:57 pm

i kakve veze politika ima s forumom i time kako ljudi zaradjuju hljeb ?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:57 pm

Faruk TM´87 je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni nikako nije jasno kako Boccaccini na klupi a čovjek bar 10 puta bolje odigro od Kosorica ovo do sad, a Jahić nije ni igrao puno da se da neki sud :roll: :roll:
Aco je odavno zreo za klupe + da mu se uzme kapitenska
@sergejevic
Ni Pozder, ni Djermanovic nikad nisu dobili pravu priliku, sto je velika sramota. Dovedes, ne igra ti igrac, odbaci...Pozder je sigurno kvalitetan, ali skup. Sad, sto se o tome nije razmisljalo, boga pitaj...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:58 pm

Pa u tome je bolji, uspio je u zivotu. Te vase prijateljske fazone, ispijanje isl ostavite za sebe. Zivili

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 6:59 pm

Nedo je Ronaaaaaaa oooooo

sergejevic

pet sep 09, 2016 6:59 pm

A ti stvarno ne poznajes osnove normalne diskusije. Mozes li naci negdje da sam ja napisao da je Nedo Ronaldo? Samo pitam zasto se ismijava Nedo, a Djermanovic, Pozder, Nikolic odlicni napadaci, svi zajedno zabili dva gola, plus jedan u kupu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:01 pm

Dobro ja ne poznajem osnove normalne diskusije. Svaka cast tebi sto ih poznajes. :rofl:

Minjore
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:01 pm

boli tebe ***** za takve stvari. Momak vas isprska sa argumentima a vi sto bi trebali ovaj forum predstavljati u dobrom svijetlu, samo tjerate ljude odavde. X ljudi ne pise zbog vasih gluposti i prvi cu vam ja to otvoreno reci. Ko ima meni sta reci, nek se javi u pp ili ovdje napise svejedno mi je.
Momak vam napise da je jedan igrac statisticki bolji od drugog i vi nastavite o nebitnim stvarima totalno. Nije do Nede, istu stvar sam sinoc kritikovao vezano sto neko za njega napisa.. Uzivajte u pisanju na forumu.. Pozdrav do daljnjeg ;)

sofronije
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:02 pm

Minjore je napisao/la:boli tebe ***** za takve stvari. Momak vas isprska sa argumentima a vi sto bi trebali ovaj forum predstavljati u dobrom svijetlu, samo tjerate ljude odavde. X ljudi ne pise zbog vasih gluposti i prvi cu vam ja to otvoreno reci. Ko ima meni sta reci, nek se javi u pp ili ovdje napise svejedno mi je.
Momak vam napise da je jedan igrac statisticki bolji od drugog i vi nastavite o nebitnim stvarima totalno. Nije do Nede, istu stvar sam sinoc kritikovao vezano sto neko za njega napisa.. Uzivajte u pisanju na forumu.. Pozdrav do daljnjeg ;)
:palacgore:
:zeljeznicar1:

sergejevic

pet sep 09, 2016 7:04 pm

AsharaK je napisao/la:Dobro ja ne poznajem osnove normalne diskusije. Svaka cast tebi sto ih poznajes. :rofl:
Pa nije to lijepo, sigurno sam mnogo stariji od tebe i pitam te najnormalnije da samo jedan argument navedes, a ti se sprdas sa mnom. Ja to tebi nikada ne bih uradio iako te ne poznajem, ali eto valjda druga vremena. Sami ste se zakacili na ono sto sam napisao s nekim opaskama o Nedi i Ronaldu.

shzna
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:04 pm

Minjore je napisao/la:boli tebe ***** za takve stvari. Momak vas isprska sa argumentima a vi sto bi trebali ovaj forum predstavljati u dobrom svijetlu, samo tjerate ljude odavde. X ljudi ne pise zbog vasih gluposti i prvi cu vam ja to otvoreno reci. Ko ima meni sta reci, nek se javi u pp ili ovdje napise svejedno mi je.
Neka te, nigdje veze. Raja samo napušta forum. Ohladite malo, svi smo pogođeni lošim rezultatima, nema potrebe da na forumu dižemo tenzije.
Mada, slažem se s tobom da je jedan Nedo, nažalost, bio korisniji od igrača koji su najavljivani kao ultrapojačanja.
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava