Slavko Petrović: Pogrešan je dojam da igrači nisu htjeli igrati, falilo im je samopouzdanja
Pročitajte više na: http://sport1.ba/slavko-petrovic-pogres ... pouzdanja/" target="_blank
Posebno taj u sredini...kost i kožamula je napisao/la:Kjosevski,Bekrić,Beganović,Nikolić,Stanić imaju teške kosti 100 % provjerena informacija i na njih se ne odnosi ova procjena da imaju višak kilograma.
teteac8684 je napisao/la:Posebno taj u sredini...kost i kožamula je napisao/la:Kjosevski,Bekrić,Beganović,Nikolić,Stanić imaju teške kosti 100 % provjerena informacija i na njih se ne odnosi ova procjena da imaju višak kilograma.
jesi li fakat, izgleda da ću i ja morati u pm!Morzhy je napisao/la:Ja smršao 13 kg za mjesec i po...javi se Slavko
![]()
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Jesam fakat, još bez ikakve fizičke aktivnostipinki je napisao/la:jesi li fakat, izgleda da ću i ja morati u pm!Morzhy je napisao/la:Ja smršao 13 kg za mjesec i po...javi se Slavko
![]()
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
28.8. su znali da ce ici na kupres i tada im je receno da su od cetvrtka ili petka na Kupresu. Sigurno nisu rezervisali 7 dana prije jer nema potrebe za tim. Otvorenje sezone u bachusu bilo 2.9. i pjevao Djani. Tako da nemoj momcima stavljat zvonce oko vrata, ne znam jesil se salio ili ne, ali stavljas momke u neugodnu poziciju...Tavas1921 je napisao/la:Prosli petak u Bacchusu sto pored rezervisan Lendrić, pitam konobara jel ovo Lendrić bgt kaze on jes on i Stevanovic doci ce ubrzo. Logicno nisu dosli, sjetim se kasnije da su na Kupresu. Pokvario im Slavko otvaranje sezone u Bacchusu![]()
![]()
Samo jako sefe ne daj da te zajebavaju!!
To @ajzea radi. Rezervise pod Lendric a onda drolje same prilaze. Cuju da igra za Zelju, a pojma nemaju kako izgleda..ChWilla je napisao/la:ako nije rezervisano trajno za petak![]()
Nego hoćemo li i mi mršati ili je ok ovako?Minjore je napisao/la:To @ajzea radi. Rezervise pod Lendric a onda drolje same prilaze. Cuju da igra za Zelju, a pojma nemaju kako izgleda..ChWilla je napisao/la:ako nije rezervisano trajno za petak![]()