@nikad_izvini
kontam bit i sta zelis reci, ali definitivno pretjerujes.
Zna se zasto se Vedran kritikuje, po hiljaditi put moram reci, a to je odnos prema KLUBU o kojem pricas i kako ismijava u javnosti trenera. Moram reci da me s tim cinom razocarao, jer pratim njegov rad u omladinskom pogonu od 2011. godine i puno sam ocekivao od njega. I fakat ima strasno dobre intervencije, ali onda zna podbaciti kao niko. Mada, iskren da budem, mi bi svakako morali promijeniti trenera golmana i postaviti nekog boljeg na tu poziciju. Karic je neozbiljan, a i realno, nije bio neki golman. Pravi mahalac. Ako promijeni odnos prema klubu i postane ozbiljniji, super, mozda i kapitena nekad u njemu dobijemo kao sto je Sehic bio.
Nedu Turkovica je neozbiljno spominjati. Nase dijete, pa i ja volim Zelju, Zeljino sam dijete, ali nisam za istog kluba. Sta, da me ubaci klub, da sirim dobru vibru u svlacionici?

Igrao je on dovoljno. Imamo Mujagica i Beganovica na njegovoj poziciji, tako da je to okej. Nije da nemamo nase djece.
Msm, kontam ja tvoju bit, ali malo si pretjerao u izlaganju. Treba naci sredinu izmedju tvog i mog. I naravno da je odlicno imati igrace kao sto su Bekric, Jahic, oni vole Zeljeznicar, mozemo reci da su nasi igraci slobodno, jer su mnogo dali klubu. Petrovic vec ispravlja ucinjene greske i odmah je ubacio tri juniora u prvi sastav, petorici dao nogu. Znaci radi se vec na tome. Bit ce mladjih igraca, sto iz naseg pogona, sto iz ostatka drzave, bit ce manje polovnjaka i budal akoje smo dovodili u ova zadnja dva-tri prelazna roka.
Nemamo kolektiv, nemamo ekipu, a to je ogorman problem, pa fudbal je timska igra. To nas najvise kosta.
Petrovic ce to uraditi kako treba. On kad i bude dovodio nekoga, to ce biti pravo pojacanje, a ne samo da se pojacava konkurencija prosjecnim igracima. Stvarno imam velika ocekivanja od njega, mada sam svjestan da ne moze nista pretjerano uraditi niti promjeniti u pocetnom periodu.
I nadam se da ce Memija poceti dobro igrati i konstantno dobijati sansu, jer razlika izmedju njega i Stevanovica je neznatna i skoro neprimjetna da bi se ovaj potonji toliko forsirao.