Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 11:17 pm

damirfile je napisao/la:jel dobio karton za ono radovanje smrad ?
kjosevski i noces imao ogromnu gresku sreca pa je nisu iskoristili, zar nam treba takav kiksi igrac koji svaku utakmicu pravi neshvatljive greske .
Nije ja mislim
Srcu draga, boja PLAVA !

Brkoo
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:19 pm

Ma Beganovica, Bevaba, Husica, onog Halvadzica parazita i ostale poslati u neku firmu koja se raspada, gdje ljudi godinama nemaju platu, ni topli obrok, ne mogu ni zdravstvenu ovjeriti, i jedva prezivljavaju, to oni i zasluzuju. Husica posaljite u Jagomir, jedva cekaju ovakve gore. Picke jedne imaju najbolje uslove u drzavi i opet brukaju klub :oops1:
Jos sam samo gori ja kojeg to pogadja i koji nece spavati ni veceras ni narednih par noci, zbog koga, zbog cega da narusavam svoje zdravlje,? Zbog klosara, koji misle da su igraci. Jebi im Slavko majku majcinu, sta god uradis imas moju podrsku..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dr. Adzem
Kontakt:

Ja se opet sjetim familije sudiju. Pa mi smo Željo ono se ne svira. Nek sudija onako svira penal dinamu u hr nikad. Savez napolje ! Mamu vam lopovsku
Cuva Bog Zelju svog!

teteac8684
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

MrRiccoli je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Ja samo da se sjetim familije Husicu, bolju igru nisam ni ocekivao, nakon naseg gola rekao sam sebi evo ti je ta prelomna tekma, ali husic me sjebo jos jednom Husicu sjetim ti se sviju, naravno ni Blagojevica ne izostavljam

Sent from my C5303 using Tapatalk
On (Husic) odigra i par solidnih minuta, a onda uradi takve stvari da se ja pitam je li on uopste normalan...
Ovo je dovoljno, nadam se da ce dobiti papire, a kako ce ga se uprava rijesiti to me ne zanima to nek skonta ko mu je dao ugovor na taj period.

Nevjerovatno zvuci, ali proslosezonska lijeva strana Kramaric-Memija je izgledala super za ovu dvojicu

MrRiccoli
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:Mogli nakon danasnje utakmice biti sesti, pribliziti se prvom na 6 poena...ali jbg
Sreca u nesreci je da nam Zrinjski bjezi 'samo' 6 poena, a drugi na tabeli 4. Sto nije mnogo.
Ja sam titulu vec zaboravio...

irfo

sub avg 27, 2016 11:20 pm

E moj zeljo steta je sto to ovi na terenu ne vole kao mi

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 11:21 pm

teteac8684 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la: On (Husic) odigra i par solidnih minuta, a onda uradi takve stvari da se ja pitam je li on uopste normalan...
Ovo je dovoljno, nadam se da ce dobiti papire, a kako ce ga se uprava rijesiti to me ne zanima to nek skonta ko mu je dao ugovor na taj period.

Nevjerovatno zvuci, ali proslosezonska lijeva strana Kramaric-Memija je izgledala super za ovu dvojicu
Pa ova dvojica sami sebi zapinju toliko o njihovoj igri, al hajd sto ne zna trcati, a kamoli igrati al sto napravi onako glup penal sve mu j.ebem. Nadam se da mu je ovo zadnja tekma koju je igrao za Zeljeznicar

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:22 pm

grob te neyebo 2 igrača na lijevoj strani a ni jedan ne zna centrirati

salle86
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:22 pm

Ograjisana
Tezak udarac, taman pomislis kako ne moze gore.
Mentalitet luzerski, nije to samo sad sa ovom ekipom, on se pravio odavno. Nikog mi nismo posteno nakantali 3-4-5 razlike (od Leotara koji je dosao sa juniorima i bez dresova), niko se vise nas ne boji, nikome ime Zeljeznicar ne ulijeva strah u kosti. Zalosno. A mi sami sebe lazemo da smo veliki, pa se onda uspiju igraci prevariti kako ce lahko nekog dobiti, kako oni toboze ne moraju ni istrcati a vec je sve gotovo...i naravno ovako osvjestenje.
Na veliku zalost, nema tu neke velicine vise. Mozda imamo bolje uslove nego mnogi, vecu navijacku populaciju, ljude u upravi ali dok iz glava ne izbijemo malogradjanstvo, nema nas nigdje.

Pu jeb.em ti dan kako se zavrsi usrano
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:23 pm

Igraca nam napada deset njih, niko ni da pogleda.
Igrace nam boli ku.rac kako igraju i koji je rezultat, uslovi su im fenomenalni a plate redovne.
Nakon dolaska ide tusiranje i izlazak, te potraga za sarajevskim starletama.

E, sto mi postade mrska ova generacija..

psihopata
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:24 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Ja se opet sjetim familije sudiju. Pa mi smo Željo ono se ne svira. Nek sudija onako svira penal dinamu u hr nikad. Savez napolje ! Mamu vam lopovsku
ma daj jarane,ondje možeš kriviti samo retardiranog husića,penal čist.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

salle86
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:24 pm

I jos nesto, moze pm da ne ide javno.
Ko je sve tu (ili je bio) zaslugom Cuk-a ...serem se i njemu usta sta nam je sve doveo
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

teteac8684
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:25 pm

Ko je menadzer ovom Husicu?? Svaka mu cast, maher, nema sta...

MrRiccoli
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:grob te neyebo 2 igrača na lijevoj strani a ni jedan ne zna centrirati
Brate ne znaju trcati, a ne jos centrirati i fkt ovo ko je doveo necu da psujem al taj je ili lud ili nema veze sa fudbalom. Kvesic potpisuje za Hajduk, pa sto njega nisu doveli umjesto ova dva parmaka

Elegant
Kontakt:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=DnTlSq5g2o0[/video]

Kad ce ovaj da dobije priliku ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Žvaka
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:26 pm

Večeras ne vidim ni jedan razlog zašto bi se Bekrić izostavljao iz ovih što trebaju da lete, zabio go jel to?
Po meni uz Husića najgori večeras, pa i bježanje od lopte je bolje nego meljanje, poklanjanje, zabijanje, simuliranje, napucavanje protivničkih igrača...

cikazubo
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:27 pm

Elegant je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=DnTlSq5g2o0[/video]

Kad ce ovaj da dobije priliku ?
Od 80 utakmica ubaci 20 najboljih ubačaja, dodavanja, šuteva... Ćelo ne dopuštaj da nam preko Jutua dovode igrače.

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:28 pm

MrRiccoli je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:grob te neyebo 2 igrača na lijevoj strani a ni jedan ne zna centrirati
Brate ne znaju trcati, a ne jos centrirati i fkt ovo ko je doveo necu da psujem al taj je ili lud ili nema veze sa fudbalom. Kvesic potpisuje za Hajduk, pa sto njega nisu doveli umjesto ova dva parmaka

Gdje to piše?

***** te državo, dovedi husića na 3 godine a nećeš dva možda najbolja igrača lige na posudbu

daj dovedite igrače iz radnika, vala kad je ćelo kod njih "produžio" ugovor pa došao kod nas, skontajte šta i sa njima.

imate još par dana

teteac8684
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:29 pm

Lijeva strana Stanic-Lazic...garantujem, bolja 10 puta

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 11:30 pm

LARS1921 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:

Gdje to piše?

***** te državo, dovedi husića na 3 godine a nećeš dva možda najbolja igrača lige na posudbu

daj dovedite igrače iz radnika, vala kad je ćelo kod njih "produžio" ugovor pa došao kod nas, skontajte šta i sa njima.

imate još par dana
Ne pise nigdje brate, al momak koji ga zna licno tako kaze mada opet nemoj me uzimati za sigurno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava