Nije ja mislimdamirfile je napisao/la:jel dobio karton za ono radovanje smrad ?
kjosevski i noces imao ogromnu gresku sreca pa je nisu iskoristili, zar nam treba takav kiksi igrac koji svaku utakmicu pravi neshvatljive greske .
Nije ja mislimdamirfile je napisao/la:jel dobio karton za ono radovanje smrad ?
kjosevski i noces imao ogromnu gresku sreca pa je nisu iskoristili, zar nam treba takav kiksi igrac koji svaku utakmicu pravi neshvatljive greske .
Nevjerovatno zvuci, ali proslosezonska lijeva strana Kramaric-Memija je izgledala super za ovu dvojicuMrRiccoli je napisao/la:Ovo je dovoljno, nadam se da ce dobiti papire, a kako ce ga se uprava rijesiti to me ne zanima to nek skonta ko mu je dao ugovor na taj period.teteac8684 je napisao/la:On (Husic) odigra i par solidnih minuta, a onda uradi takve stvari da se ja pitam je li on uopste normalan...MrRiccoli je napisao/la:Ja samo da se sjetim familije Husicu, bolju igru nisam ni ocekivao, nakon naseg gola rekao sam sebi evo ti je ta prelomna tekma, ali husic me sjebo jos jednom Husicu sjetim ti se sviju, naravno ni Blagojevica ne izostavljam
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ja sam titulu vec zaboravio...Omar500 je napisao/la:Mogli nakon danasnje utakmice biti sesti, pribliziti se prvom na 6 poena...ali jbg
Sreca u nesreci je da nam Zrinjski bjezi 'samo' 6 poena, a drugi na tabeli 4. Sto nije mnogo.
Pa ova dvojica sami sebi zapinju toliko o njihovoj igri, al hajd sto ne zna trcati, a kamoli igrati al sto napravi onako glup penal sve mu j.ebem. Nadam se da mu je ovo zadnja tekma koju je igrao za Zeljeznicarteteac8684 je napisao/la:Nevjerovatno zvuci, ali proslosezonska lijeva strana Kramaric-Memija je izgledala super za ovu dvojicuMrRiccoli je napisao/la:Ovo je dovoljno, nadam se da ce dobiti papire, a kako ce ga se uprava rijesiti to me ne zanima to nek skonta ko mu je dao ugovor na taj period.teteac8684 je napisao/la: On (Husic) odigra i par solidnih minuta, a onda uradi takve stvari da se ja pitam je li on uopste normalan...
ma daj jarane,ondje možeš kriviti samo retardiranog husića,penal čist.Dr. Kostic je napisao/la:Ja se opet sjetim familije sudiju. Pa mi smo Željo ono se ne svira. Nek sudija onako svira penal dinamu u hr nikad. Savez napolje ! Mamu vam lopovsku
Brate ne znaju trcati, a ne jos centrirati i fkt ovo ko je doveo necu da psujem al taj je ili lud ili nema veze sa fudbalom. Kvesic potpisuje za Hajduk, pa sto njega nisu doveli umjesto ova dva parmakaLARS1921 je napisao/la:grob te neyebo 2 igrača na lijevoj strani a ni jedan ne zna centrirati
Od 80 utakmica ubaci 20 najboljih ubačaja, dodavanja, šuteva... Ćelo ne dopuštaj da nam preko Jutua dovode igrače.Elegant je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=DnTlSq5g2o0[/video]
Kad ce ovaj da dobije priliku ?
Gdje to piše?MrRiccoli je napisao/la:Brate ne znaju trcati, a ne jos centrirati i fkt ovo ko je doveo necu da psujem al taj je ili lud ili nema veze sa fudbalom. Kvesic potpisuje za Hajduk, pa sto njega nisu doveli umjesto ova dva parmakaLARS1921 je napisao/la:grob te neyebo 2 igrača na lijevoj strani a ni jedan ne zna centrirati
Ne pise nigdje brate, al momak koji ga zna licno tako kaze mada opet nemoj me uzimati za sigurno.LARS1921 je napisao/la:Gdje to piše?MrRiccoli je napisao/la:Brate ne znaju trcati, a ne jos centrirati i fkt ovo ko je doveo necu da psujem al taj je ili lud ili nema veze sa fudbalom. Kvesic potpisuje za Hajduk, pa sto njega nisu doveli umjesto ova dva parmakaLARS1921 je napisao/la:grob te neyebo 2 igrača na lijevoj strani a ni jedan ne zna centrirati
***** te državo, dovedi husića na 3 godine a nećeš dva možda najbolja igrača lige na posudbu
daj dovedite igrače iz radnika, vala kad je ćelo kod njih "produžio" ugovor pa došao kod nas, skontajte šta i sa njima.
imate još par dana