shzna je napisao/la:sajo10 je napisao/la:shzna je napisao/la:Ja se divim vama kojima je ovo dobro i lijepo na oko.
Pa jesi li ti slusao uopste covjeka kada je bio na pres konferenciji? Sam Petrovic je rekao da onaj koji misli da se iz velike krize izlazi leprsavom igrom i ljepotom taj o fudbala nema pojma. Izlazi se s borbenoscu i trkom. Borbom... Pametnom dosta. Ko hoce da razumije, razumjet ce jbg.

Jesi li ti svjestan protiv kakvih amatera igramo a nismo uputili sut u okvir gola?
Nisam svjestan. Eto ti mi objasni. Covjece bozi pa ne napadam ja tebe nit govorim da nisi u pravu, ali sta ti hoces da kazes da njihovi igraci neznaju igrati fudbal. I sta ti uopste mislis o nasem kadru? Osim jednog ili dvojica nas kadar je isto ko njihov u kvaliteti. E TO JE ZALOSNO! A ja govorim za igru. Sto je i sam trener rekao da, sad nije vrijeme za ljepotu vec dobijaj utakmicu kako znas! Ne razumijem zasto sve crnimo yebote. Nema vise razlike izmedju foruma pitica i naseg. Jos jedna zalosna stvar...
Elegant je napisao/la:Nakupljaju se i kartoni sto opet ne valjda, vazda nas zadesi vazna utakmica pa strepimo ili jos gore nema nam nekoga.
Beganovic ne igra sljedecu zbog kartona, ali koja steta majke mi hahaha. Radinovic prvi zuti u ligi.. Ako se nebude ugledao na ostale kolege iz veznog reda pa dobije jos jedan do kraja meca.