Hoces pravit stream za pitare? Nema na onoj stranici od prošlog puta.LARS1921 je napisao/la:Što vas je pukla luda
Svraka dobio dijete, nek je sa srećom
A još mu istekao ugovor, mogao bi naletit vamo, da popije sa Salkom koju
Hoces pravit stream za pitare? Nema na onoj stranici od prošlog puta.LARS1921 je napisao/la:Što vas je pukla luda
http://uzivo-sport.6te.net/" target="_blankž'21 je napisao/la:Hoces pravit stream za pitare? Nema na onoj stranici od prošlog puta.LARS1921 je napisao/la:Što vas je pukla luda
HvalaLARS1921 je napisao/la:http://uzivo-sport.6te.net/" target="_blankž'21 je napisao/la:Hoces pravit stream za pitare? Nema na onoj stranici od prošlog puta.LARS1921 je napisao/la:Što vas je pukla luda
To je do tebe nestoBrkoo je napisao/la:Meni je ovaj Larsov link katastrofa, stopa nenormalno..
Trenutno na mobitelu ide odlicnož'21 je napisao/la:To je do tebe nestoBrkoo je napisao/la:Meni je ovaj Larsov link katastrofa, stopa nenormalno..
Bokačo vec duze vrijeme slabo pise jos dok smo bili i tamo na onom forumu,super isto jos od onog tamo foruma slabo pise..Jedino tm8782 i DANAN sto su utanjili u posljednje vrijeme..IvanOsim je napisao/la:@Brko druze kakav bojkot, gdje je to dokazano, o cemu pricas..
Posto kazes samo FKZ1921, ja se ne sjecam kad sam procitao post od Boccacia ili Super, a cak i tm8782 i DANAN mnogo rjedje pisu, stavise i ne pisu, nazalost.
Mozes ti druze govoriti bojkot, kao sto mozes nakon par dobrih utakmica govoriti da smo najbolji i prvi konkurenti za titulu, neces se prisjecati vlastitih rjeci veoma brzo.
hoce li takav i za nasu utakmicu bitiLARS1921 je napisao/la:jebiga ne znam sta mu je, meni svako 20ak sekundi stane ali nastavi od trenutka gdje je stalo