IMA LI TRENING SUTRA ?
DOLAZI LI MAG DA GA DOSTOJANSTVENO DOCEKAM ?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Sad sam Ćelav sve dok ne dođe Štilićgavran je napisao/la:nisi vise crnacLARS1921 je napisao/la:Pusti nek se raduje raja barem jedan danHurmasica je napisao/la:Samo ja vas molim da ne letite u oblake! Drago nam je svima za Slavku ali hajmo slaviti tek kada riješimo i ostale probleme koji su se nagomilali. Preduslove polako stvaramo. Sabura braćo! Ne očekujte neku renesansu odmah sutra, prekosutra, protiv Čelika. Sistem se gradi duže vrijeme i za to trebamo biti apsolutno spremni i podržati ljude koji su na putu da to urade. Još jednom, Slavko sretno!
Ponestalo mi municije,saljiteshzna je napisao/la:Faruk TM´87 je napisao/la:brat ih svunoć jaše hahahah![]()
![]()
![]()
Kad ide intervju?1921.ba je napisao/la:.
Plava Porodica je napisao/la:IMA LI TRENING SUTRA ?
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Baš mi je žaoLARS1921 je napisao/la:Kad ide intervju?1921.ba je napisao/la:.
Slovenac znamo da ti je žao kako je lošmi otišao, i nama je žao čovjeka, ali život ide dalje
LARS1921 je napisao/la:Sad sam Ćelav sve dok ne dođe Štilićgavran je napisao/la:nisi vise crnacLARS1921 je napisao/la:
Pusti nek se raduje raja barem jedan dan
I prije! O ovome sam pisao hurmašici juce pa me nije ozbiljno uhvatilaDolina je napisao/la:Ma pričajte šta hoćete ali Hareta hinjavog bi se najviše volio rješiti. Nesuđeni trener i kompleksaš. Dosta je njegovog masla bilo u svim ovim problemima u zadnjih mjesec dana.
Eh ovog daj ba neka neko napraviElegant je napisao/la:
Kad rukom udari u sto i kaze "i dodje u Sarajevo, na Grbavicu" hahahhahaahahahElegant je napisao/la: