Očekujem i ja majka mu stara ali pomalo, ne traje ni uviđaj policijski jedan dan već malo duže. Dok se zapisnik napravi, popriča sa svjedocima, analiziraju otisci prstiju... Đe si navalio 'bem ti revolucijuModel1964 je napisao/la:Ništa lagano, nema cekanjaHurmasica je napisao/la:Rekao sam to i jučer pa da ponovim. Slažem se u potpunosti da se malo treba "preispitati" svlačionica sve u dogovoru i sa novim trenerom. Miloš je, pošto je sigurno profesionalno odradio svoj posao, ostavio neku analizu igračkog kadra koja će poslužiti novom treneru. Pauza nakon Čelika je dovoljno duga da se te stvari izvedu na čistac. Samo lagano...Model1964 je napisao/la:Da malo narušim ovu veselicu na forumu.
Ako uprava misli da sa ovim imenovanjem rješava sve dosadašnje probleme onda nismo ništa napravili.
Ocekujem jasno i glasno izvješceo događanjima u zadnja dva mjeseca. To su dužni i zbog sebe i zbog nas?
![]()
diego je ovo napisao i mislim da je upravu
Uprava ako ne stane iza Petrovica,djaba nam sve ! Ako bude ista stvar i s njim,onda igraci po necijem naredjenju tjeraju Misimovica i ostale !
Zbog Želje
Ocekujem jasno i glasno izvješceo događanjima u zadnja dva mjeseca.