Slavko dobro dosoHurmasica je napisao/la:Eh još Stanića za sportskog direktora i može se reći da je sportski segment regulisan za budući period.
Slavko dobro došao!
barbarez je napisao/la:Posto drug rulehz cita ovaj forum . Samo da mu prenesem Selam od Misketa. Ukrao mu je nick , pa mu ukaro Stevu, pa Zahirovica, sad mu ukrao i Slavka.
Kakav lik jebote te Tito . Frajer uporan Slavko njihov trener.
Pa tebi Rule trni supak koliko te Miske j e b e.
Ako se ne varam taj forumas je za sutra najavio Stilu na temi chat..SIMA_SIMAU je napisao/la:Fk1921 uvijek u zivotu...daj jos Stilica i da krenemo hahaha
Ma hajteeeeBrkoo je napisao/la:Ako se ne varam taj forumas je za sutra najavio Stilu na temi chat..SIMA_SIMAU je napisao/la:Fk1921 uvijek u zivotu...daj jos Stilica i da krenemo hahaha
obecavam vodim te na pice kad budes bio slobodan ....fk1921 je napisao/la:A ko ce mene ovdje pocastit?
Imamo je mi ovdjegavran je napisao/la:sklonise divovi sa portala anketu za trenera,
Trudan Rule sa njim. Kakav lik Bog te vidio. On uporan, pisanje po Zelji ovo ono. Pa ja ne bi napisao ni rijeci vise.fanaticZeljin je napisao/la:barbarez je napisao/la:Posto drug rulehz cita ovaj forum . Samo da mu prenesem Selam od Misketa. Ukrao mu je nick , pa mu ukaro Stevu, pa Zahirovica, sad mu ukrao i Slavka.
Kakav lik jebote te Tito . Frajer uporan Slavko njihov trener.
Pa tebi Rule trni supak koliko te Miske j e b e.![]()
Je..be Miske ruleta, ne vadi
south side je napisao/la:Imamo je mi ovdjegavran je napisao/la:sklonise divovi sa portala anketu za trenera,
Vrlo dobar trener, doveden za sigurno pozamasnu cifru.LARS1921 je napisao/la:Također !Neandertalac je napisao/la:E pusite qurac.
Jebite se ba po definisinanim procedurama!