Nas 100%shzna je napisao/la:Oni pišu da je Slavko njihov mi pišemo da je naš. Neko će nekog dobro yebat poslije ovog
Nas 100%shzna je napisao/la:Oni pišu da je Slavko njihov mi pišemo da je naš. Neko će nekog dobro yebat poslije ovog
Dobar sastav, pogotovo ako bi Lazić mogao umjesto Dženisa i ako je Fejzić na golu...treba probati, valjda su bar nešto uvježbali 4-4-2Eisenbahner1921 je napisao/la:Morzhy fakat njega zaboravio. Iako bih volio Fejzića, bit će garant Veca, tako da njega stavljam.
Joj Janez ja bih plaćao klubu da budem trener, a ne oni mene
Lako je pretpostaviti sastav kad su 3 bitna igrača kartonirana pa od ostataka praviš kombinacije
kao njihov je, najavljuje neke slanine, janjineJaozinho22 je napisao/la:Jel to opet levat nesto piše kao i za Zahu?fanaticZeljin je napisao/la:Rule ce da ga duva
Nema većeg klauna od njega.
Ma daj necemo ih opetfanaticZeljin je napisao/la:[video]k[/video]kao njihov je, najavljuje neke slanine, janjineJaozinho22 je napisao/la:Jel to opet levat nesto piše kao i za Zahu?fanaticZeljin je napisao/la:Rule ce da ga duva
Nema većeg klauna od njega.
ti il si pitar il se pravis pametanbianco blu je napisao/la:kakav ba slavko, smirite se braćo
I ja to bas krenuo da napisemRodom s mejtaša je napisao/la:Padoše serveri, ja jedva otvaram forum.