Cuj nije bezeSIMA_SIMAU je napisao/la:Nije ni Husic los momak beze smo ga uzeli na zub drugo je sto nije u formi nikako

Cuj nije bezeSIMA_SIMAU je napisao/la:Nije ni Husic los momak beze smo ga uzeli na zub drugo je sto nije u formi nikako
eee da se mene pita sta tamo...AsharaK je napisao/la:šteta samo što @1921 ne uređuje transfermarket![]()
@Joazinho, ako iko treba na klupu, ti si taj!
Momak je za 10...bit ce on ok jbg duga pricaLARS1921 je napisao/la:Cuj nije bezeSIMA_SIMAU je napisao/la:Nije ni Husic los momak beze smo ga uzeli na zub drugo je sto nije u formi nikakoFrajer nije normalan ni sekunde
mislim ovo treba zabraniti igracima, ali ruku na srce lik trci kao navijen i zajedno sa Mirom je ubjedljivo najspremniji igrac tako da...Jaozinho22 je napisao/la:E braco moja kad sam ja govorio da su prodali utakmicu niko me nije ozbiljno shvatao. @cikazubi i @Leonu sam detaljno sve objasnio preko pp-a.
PIČKE!!!!!![]()
Usput:
BOOOOOOM
Tražili ste, dobili ste![]()
Ananas s malo swisa.
I ja kazem isto drug, bilo je jos tu suplje i traceva ali je momak ok. Bit ce on sve bolji.1921.ba je napisao/la:husic je svasta prosao od kada je dosao, od kradje auta do problema sa dokumentima, treba imati malo strpljenja
fejza poludio bio,da je bio veca 1 3 hladnoAsharaK je napisao/la:nešto mi se mota po glavi, oni haman htjeli pustit i protiv širokog tekmu(početak drugog poluvremena), al ovi levati nisu znali dat gol ...
Oni kontali Fejzi ne treba govorit, sam će od sebe1987 je napisao/la:fejza poludio bio,da je bio veca 1 3 hladnoAsharaK je napisao/la:nešto mi se mota po glavi, oni haman htjeli pustit i protiv širokog tekmu(početak drugog poluvremena), al ovi levati nisu znali dat gol ...![]()
Brate mozda konta da sad imas zavrsnicu ko nasi igraci u ove zadnje 3 tekmeNoKe je napisao/la:Jbt dan..ni zena mi neda da je
diego1921 je napisao/la:Brate mozda konta da sad imas zavrsnicu ko nasi igraci u ove zadnje 3 tekmeNoKe je napisao/la:Jbt dan..ni zena mi neda da je