a bogami i aco. bilo ko od njih je mogao spriječiti gol, normalnom, ne nekom sad nadljudskom reakcijom...
mada je to glupo pričati kad vidš šta su oni fulili prije i poslije ovoga...
Zajebi ti to , Jovanov high kick je po meni potez kolaMinjore je napisao/la:HALAL I EUROPA HALAL I TITULE ZA ONAJ KROŠE SE ŽIVI HAHAHAHAHAH VEDRAN KROŠEVSKI JEDAN JE OD NAS
eto Oda nije vojnik Zelje!cikazubo je napisao/la:Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..delinjo je napisao/la:djesi doktore fudbala nisam te prepoznaocikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS !
Kao da mu je Zvonimir Boban bio uzor..Plava Porodica je napisao/la:Zajebi ti to , Jovanov high kick je po meni potez kolaMinjore je napisao/la:HALAL I EUROPA HALAL I TITULE ZA ONAJ KROŠE SE ŽIVI HAHAHAHAHAH VEDRAN KROŠEVSKI JEDAN JE OD NAS![]()
![]()
Kad bi dosao taj ustasa koji kaze da ide na svoju stranu Mostara, ja vise nikad ne bih otisao na utakmicu..Hadzijalagic je napisao/la:Meni na prvu na um pada Branko Karacic.. Covjek je svugdje dobro radio..
Nisam upratio te ispade.. Govorim cisto sa strane strucnosti..Brkoo je napisao/la:Kad bi dosao taj ustasa koji kaze da ide na svoju stranu Mostara, ja vise nikad ne bih otisao na utakmicu..Hadzijalagic je napisao/la:Meni na prvu na um pada Branko Karacic.. Covjek je svugdje dobro radio..
Da probamo ANTIKOLDZO!!!dell21 je napisao/la:Smije li se više pisati ANTIKOLDŽO ???![]()
![]()
![]()
Jedino on po meni moze na klupu a da nije amar ili edis...ima edis svojih ocitih gresaka al jbg ima i izgovora, ne znam sta ce biti ali ja vjerujem da ce uprava donijet najbolju odlukuHadzijalagic je napisao/la:Meni na prvu na um pada Branko Karacic.. Covjek je svugdje dobro radio..