Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:39 pm

Cisto smnjam da ce Petrovic preuzeti nas ili kone, covjek tek potpisao novi ugovor, radi dole s gospodinom Krstajicem, ima odrijesene ruke i bavi se samo fudbalskim stvarima, ne vidim razlog zbog cega bi napustio "projekt" Radnik.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:40 pm

bablaz je napisao/la:Svasta sam se nacitao danas ovdje. Ponovicu ono od prije neki dan: Ovo je maximum od ove ekipe!!! Zavaravamo se da imamo neke igrace, ne nemamo. Bojkot??? Ni u snu, ovo je maximum ove ekipe. Kazu sad cemo Celiku dati 5,6 komada. Niko sretniji od mene da damo svima 5,6 , ali nema teorije.
Igraci:
Vedran- kiks golman od starta
Sinisa- solidan bek,
Husic- bud.a.l.a
Aco- sporac koji ne zna igrati fudbal, svaka druga je nabijanje. Igrao jedino u tandemu sa Bogdanovicem
Talijan- dobar ostaviti ga, probati upariti Grka
Secerovic- veliki promet mala zarada. Ocajan pas, jako opasan za nas gol.
Ugljesa- Solidan, za rezerve
Jovan- najbolji nas veznjak, puko zbog kolega iz ekipe
Tuce- supljaner, a zna lopte. Moze za zadnjih 15 minuta
Mico- gospodin, kapiten i produziti ugovor.
Lendric- trenutno najbolji nas napadac igra na mahove, pojacati mu konkurenciju.
Nikolic- bespotrebno doveden.
Pozder- ne zna trcati, al dobar u skoku, ostaviti ga za zadnjih 5 minuta, ako budemo morali preskakati igru.
Dzenis- bezveze, previse seljackih manira, spor.
Bevab- moze zakrpiti rupu, kad fali igrac
Mujagic- ako ne proigra do kraja sezone poslat ga na posudbu
Zeric- nekakav njezan, stalno povrijedjen. Neka ga
Jahic- puno ovekujem od njega.
Fejzic- nije za Zelje.
Memija- brz, a truba
Kostic je kasno shvatio da nema ekipu, i to dovoljno govori kakav je strucnjak!!!
Trebamo zbiti redove, imamo sta imamo. Maniti se suplje price mahalske.. Moramo se pomiriti da imamo losu ekipu. Neko poredi ovo sa Odinom ekipom
Oda je imao Amira, koji je sam nadigrao Satajevo ns kosevu kad su bili najjaci. Imao je pouzdanijeg golmana, Djelmica, Kvesica i igraca koji vrijedi vise nego komoletna ekipa Zelje danad: Rijada Bajica. Pordd ovih igraca, dobro su izgledali i Memija i Dado i Aco i Kokot. Kaf smo prodali Baju, Kvesu, Amira... bilo je sta je bilo. I da mas vezni red je izgledao presmjesno pored Tomica, Petraka, Zeravice... ocekujem od Cenana da iskopa 3,4 igraca kvalitrte Murstovica, Visce, Ordagica, ocekujrm da Seferovic pravilno radi sa Zericem, Sabanadzovicem, Ocekujem da svaki prelazni rok dovedemo po barem 2 pojacanja koja ce nam unaprijediti igru. Ocekujem podrsku svih kojo volimo Zelju , ocekujem istocnu tribinu, ocekujem igru od noge do noge...
Odlično opisano. E sad umjesto sa Petrakom, Žeravicom i Tomićem idemo uporediti naše igrače sa igračima Viteza, za koje su samo njihovi roditelji čuli. Iskreno mislim da većina ljudi nije svašta napisala zbog poraza od Zrinjskog, nego poraza od strašnog Viteza. Ja sam se registrovao nakon te blamaže, a čitao sam forum dugo kao gost. Za poderati Vitez imamo ekipu, za poderati Zrinjskog...možemo i to vjeruj mi, u 5 deka smo s njima ako ima želje i volje, bar na Grbavici.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

nikson
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:40 pm

Eh ovako: posto ne mogu da sutim na ove debilizme, posto se prozivaju pojedinci ( vodje navijaca) cisto zbog proslosti koja veze s utakmicama nema, cisto zbog toga sto drugi ne mogu da shvate da su ti ljudi iskljucivo tu zbog Zelje, cisto zbog toga sto ce mi reci drugi kako ti znas - e pa znam, znam koliko ko ima para, znam koliko ko trosi i znam koliko ko od njih zivi Zelju ( za vise info pp) zbog svega toga bih zamolio da se sve il napise javno il prestane pisati! Ukoliko neko ima problem sa privatnoscu nek posalje meni te dokaze ja cu ih objavit protiv istih ljudi koje sad branim. I ovaj sto bkaze da su usli bez ulaznice na jug, ja cu ti dokazati da kupe kartu svaki put. Klosaru, lazove, ubleho.... A sto se tice Kostica??? Jednostavno na sastanku su igraci pocevsi od Bekrica iznijeli nesuglasice sa Kosticem dok je on sutio i tu je on i ustvari izgubio podrsku kopa. Ja licno smatram da nije do njega al je ispao picka i sutio sve vrijeme. Pozz
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Brkoo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:42 pm

Mislim da bi dobra kombinacija bili Petrovic kao trener i Mario Stanic kao sportski direktor. Nije nikakva insajderska nego moja zelja..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Bruda.TM
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:42 pm

iVar je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:I određeni momci s Juga su jako upleteni u ovu cijelu priču, ide bojkot juga
Ja sam to još jučer napisao. Ne zato što sam znao, nisam insajder.. Ali dovoljno je bilo da vidim nekad i da mi ljudi ispričaju ko je ko. Dobro svi znate ko je na tribini.. Ljudi koji se na osnovu svog bekgraunda promovisu u glave, jer znaju da im ne smije niko nista. Progovoris li.. cujes zveket. I nećemo nikad napredovati dok tako bude.
Jel fkt mislite da isti Kostić ne bi progovorio da je smio? :ne: budite budale. Sad se čovjek ispario i to je to. A možemo i očekivati istinu ako ko propita kroz intervju.. Što si dalji od opasnosti, to si iskreniji.
Tribina nije onako kako bi trebala biti.. u vrh glave ponavljaju se iste stvari.. jebanje majke umjesto navijanje, nacionalističke poruke umjesto navijanja, sve umjesto navijanja. I onda se deru "ajde svi navijaj, da cujem glas".. ko ce ba navijat.. :ne:
Onda uplitanje u ovo sve, veze s igračima. A najinteresantnije je ovo sad za trenere.. jedan *****, drugi ustaša.
Ko tu gleda fudbal/nogomet (i još ponešto :mrgreen: )? Niko.
Neko spomenu ove zaštićene fudbalere ko međede od strane pojedinaca.. mene zanima kako klub to dozvoli? Niko u KS nema muda da stane tome u kraj (da ne pitam za FBiH)? Ili nekome u klubu savršeno odgovara..

A što se tiče Nede, taj beskorisni jablan da je ičemu valjao, ne bi tavorio po OlimpiCu. Dovoljno im je pogledati instagram profile i fb, ko se s kim druzi i sve je jasno. Ne treba bit budala. Zao mi je samo Mire. Propast ce momak s nama. Nije dorastao ovoj jaliji.. ***** ja tribinu koja se ponosi tim što je "jalijaška". Šta će gospoda ljudi što navijaju za klub? Možda su "štreberčići".. Kakva država, tako sve, pa i liga i klubovi.

Kostić je mozda pi*ka sto nije reagovao na vrijeme. Al' Aci i kompaniji se onako zdusno mile matere... picke umislile da su prvotimci Reala pa im ne smiješ ništa. Nisu u životu razvalili nekog pošteno u fudbalu, al' se znaju kurcit. MRS
Svaka na mjestu! :palacgore:
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Veteran1965
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:43 pm

Brkoo je napisao/la:Mislim da bi dobra kombinacija bili Petrovic kao trener i Mario Stanic kao sportski direktor. Nije nikakva insajderska nego moja zelja..
Ih kako bi odma u ilegalu miševi pobjegli ocm.....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Neandertalac

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:44 pm

Morzhy je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Morzhy je napisao/la: Kako znamo sa sigurnošću da nisu? Imamo oči druže, uživo kad se gleda sa Sjevera vidi se "kretanje" igrača bez lopte...otprilike k'o Gavrilo Princip u vakat

Uozbilji se jarane. Sad cu ti nabrojat deset utakmica vrhunskih timova, sa vrhunskim igračima koji su izgledali pogubljeni na terenu a ne ovi nasi, poluamateri.

Ima li jos koji argument?
Sve je stvar percepcije, materijalne dokaze osim 4 smijenjena trenera zbog iste "pogubljenosti" u sličnim situacijama nemam, priznajem. Možda bi finansijski za klub bilo bolje da npr. kapiten i golman bojkotuju, nego da je ovo sad što rade njihov stvarni kvalitet. Ako tražiš baš dokaze i neke prejake argumente, zaista nemam. Tebi trebaju kao dokaz, meni ne, normala.

Sto se kvalitete tice, istih ovih koje sada pljujete, volio bih kada bi neko napravio kompilaciju vasih postova u trenutcima kada su bili vasi miljenici.
Isti taj kapiten i isti taj Veca.

Normalno da mi trebaju dokazi pogotovo jer spominjes cak 4 trenera.

A drago mi je da je Model@ koji nas je `provjereno` preko druga Viole izvjestavao sa priprema o igri; od noge do noge, brzoj razmjeni pasova i konstantnom presingu gdje se nasa linija izvlaci skoro na centar smanjujuci im prostor za igru, ponovo poceo pisati aktivnije.

Hahahahhahahahaahahahahaha.

Joj brat si pravi svega mi :lol:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u pon avg 22, 2016 10:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

Tryg
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:45 pm

Pojedini likovi na Jugozapadu, i sjeveroistoku, imaju vise utakmica i domacih i gostujucih vise nego sektor C kompletan. A ako je to istina sto kazes za sastanak.

Znaci udruzenim snagama kop i igraci otjerase covjeka i namjestise mu.

Mi smo mahala i klosarski klub. Djaba evropske Grbavice kada se nije iskorijenilo ono osnovno u klubu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Neno
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:45 pm

nikson je napisao/la:Eh ovako: posto ne mogu da sutim na ove debilizme, posto se prozivaju pojedinci ( vodje navijaca) cisto zbog proslosti koja veze s utakmicama nema, cisto zbog toga sto drugi ne mogu da shvate da su ti ljudi iskljucivo tu zbog Zelje, cisto zbog toga sto ce mi reci drugi kako ti znas - e pa znam, znam koliko ko ima para, znam koliko ko trosi i znam koliko ko od njih zivi Zelju ( za vise info pp) zbog svega toga bih zamolio da se sve il napise javno il prestane pisati! Ukoliko neko ima problem sa privatnoscu nek posalje meni te dokaze ja cu ih objavit protiv istih ljudi koje sad branim. I ovaj sto bkaze da su usli bez ulaznice na jug, ja cu ti dokazati da kupe kartu svaki put. Klosaru, lazove, ubleho.... A sto se tice Kostica??? Jednostavno na sastanku su igraci pocevsi od Bekrica iznijeli nesuglasice sa Kosticem dok je on sutio i tu je on i ustvari izgubio podrsku kopa. Ja licno smatram da nije do njega al je ispao picka i sutio sve vrijeme. Pozz
Uvijek uz jug i uz kop samo mala zamjerka trebali su i pojedinim,ne svim igracima ocitati lekciju,nije ni njihovo maslo za ramazana

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:46 pm

nikson je napisao/la:Jednostavno na sastanku su igraci pocevsi od Bekrica iznijeli nesuglasice sa Kosticem dok je on sutio i tu je on i ustvari izgubio podrsku kopa.
Mislis, igraci se pozalili navijacima na Kostica?

mali plavisa
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:47 pm

Rekoh ja bistu Kosticu postavit na sred Grbavice.Sta pocini covjek koji eto placuci ode sa Grbavice!Nevjetovatnoooo ujebase klub ocas posla,zamislite igraci!Da nije zalosno mozda bi smijesno bilo!Tuga na sta spadosmo!

godrina
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:47 pm

Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Format
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:48 pm

Ne dovodit trenere i igrace iz vana,nismo mi taj nivo,moze Srbija i to

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:49 pm

SLAVKO!
1987

Whisperer

pon avg 22, 2016 10:50 pm

Brkoo je napisao/la:Mislim da bi dobra kombinacija bili Petrovic kao trener i Mario Stanic kao sportski direktor. Nije nikakva insajderska nego moja zelja..
Nije tvoja mozda zelja neg vecine nas, a za Mario Stanica se opasno suska da bi mogo bit sportski direktor.. Po meni dobitna kombinacija sam da se rjese mahalaca znaju se ko su oni i da se njima stane u kraj.. :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:51 pm

godrina je napisao/la:Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.
kažu njihovi da je opasan kockar :ganja:

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:51 pm

4 kuci 2 na strani , to nas treba brinuti , ostalo ne :)

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:53 pm

Ako ima i 1% šanse za Slavka, dati čovjeku mandat 2 godine bez peglanja, ako možemo izvući europu ove godine super

Model1964

pon avg 22, 2016 10:54 pm

LARS1921 je napisao/la:Ako ima i 1% šanse za Slavka, dati čovjeku mandat 2 godine bez peglanja, ako možemo izvući europu ove godine super
Ima u promilima :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:54 pm

Dovesti Slavka i u buducnosti dovoditi najbolje igrace iz nase lige,dosta ovih propalih polovnjaka iz Evrope,gurati djecu nasu i to je to..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava