pon avg 22, 2016 10:30 pm
Svasta sam se nacitao danas ovdje. Ponovicu ono od prije neki dan: Ovo je maximum od ove ekipe!!! Zavaravamo se da imamo neke igrace, ne nemamo. Bojkot??? Ni u snu, ovo je maximum ove ekipe. Kazu sad cemo Celiku dati 5,6 komada. Niko sretniji od mene da damo svima 5,6 , ali nema teorije.
Igraci:
Vedran- kiks golman od starta
Sinisa- solidan bek,
Husic- bud.a.l.a
Aco- sporac koji ne zna igrati fudbal, svaka druga je nabijanje. Igrao jedino u tandemu sa Bogdanovicem
Talijan- dobar ostaviti ga, probati upariti Grka
Secerovic- veliki promet mala zarada. Ocajan pas, jako opasan za nas gol.
Ugljesa- Solidan, za rezerve
Jovan- najbolji nas veznjak, puko zbog kolega iz ekipe
Tuce- supljaner, a zna lopte. Moze za zadnjih 15 minuta
Mico- gospodin, kapiten i produziti ugovor.
Lendric- trenutno najbolji nas napadac igra na mahove, pojacati mu konkurenciju.
Nikolic- bespotrebno doveden.
Pozder- ne zna trcati, al dobar u skoku, ostaviti ga za zadnjih 5 minuta, ako budemo morali preskakati igru.
Dzenis- bezveze, previse seljackih manira, spor.
Bevab- moze zakrpiti rupu, kad fali igrac
Mujagic- ako ne proigra do kraja sezone poslat ga na posudbu
Zeric- nekakav njezan, stalno povrijedjen. Neka ga
Jahic- puno ovekujem od njega.
Fejzic- nije za Zelje.
Memija- brz, a truba
Kostic je kasno shvatio da nema ekipu, i to dovoljno govori kakav je strucnjak!!!
Trebamo zbiti redove, imamo sta imamo. Maniti se suplje price mahalske.. Moramo se pomiriti da imamo losu ekipu. Neko poredi ovo sa Odinom ekipom
Oda je imao Amira, koji je sam nadigrao Satajevo ns kosevu kad su bili najjaci. Imao je pouzdanijeg golmana, Djelmica, Kvesica i igraca koji vrijedi vise nego komoletna ekipa Zelje danad: Rijada Bajica. Pordd ovih igraca, dobro su izgledali i Memija i Dado i Aco i Kokot. Kaf smo prodali Baju, Kvesu, Amira... bilo je sta je bilo. I da mas vezni red je izgledao presmjesno pored Tomica, Petraka, Zeravice... ocekujem od Cenana da iskopa 3,4 igraca kvalitrte Murstovica, Visce, Ordagica, ocekujrm da Seferovic pravilno radi sa Zericem, Sabanadzovicem, Ocekujem da svaki prelazni rok dovedemo po barem 2 pojacanja koja ce nam unaprijediti igru. Ocekujem podrsku svih kojo volimo Zelju , ocekujem istocnu tribinu, ocekujem igru od noge do noge...