Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:24 pm

Lako je sada poslije bitke pisati sta je trebalo i "sta bih ja uradio". Istina da ce Zeljo prezivjeti bez obzira na sve i da cemo ponovo slaviti titulu. Istina, nepotrebno (a vjerovatno i potrebno, ako se nauce lekcije) ce nas to kostati zivaca i strpljenja, ali u to sam uvjeren! I u to svi vjerujte. Zelje ce biti, stanite jedan uz drugog i budite uz Zelju samo. Ne padajte na "ljubav" igraca, a ni trenera, sve je to prolazno i njihova ljubav nam ne treba. Treba da budu profesionalci i igraju, a ima ko ce da voli i bude zaljubljen!

Malo je onih koji su srcem uz Zelju od igraca, a kada smo vec kod njih, zna li neko kako nam je Bukal?? On ne smije biti zaboravljen!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

pon avg 22, 2016 10:26 pm

iVar je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:I određeni momci s Juga su jako upleteni u ovu cijelu priču, ide bojkot juga
Ja sam to još jučer napisao. Ne zato što sam znao, nisam insajder.. Ali dovoljno je bilo da vidim nekad i da mi ljudi ispričaju ko je ko. Dobro svi znate ko je na tribini.. Ljudi koji se na osnovu svog bekgraunda promovisu u glave, jer znaju da im ne smije niko nista. Progovoris li.. cujes zveket. I nećemo nikad napredovati dok tako bude.
Jel fkt mislite da isti Kostić ne bi progovorio da je smio? :ne: budite budale. Sad se čovjek ispario i to je to. A možemo i očekivati istinu ako ko propita kroz intervju.. Što si dalji od opasnosti, to si iskreniji.
Tribina nije onako kako bi trebala biti.. u vrh glave ponavljaju se iste stvari.. jebanje majke umjesto navijanje, nacionalističke poruke umjesto navijanja, sve umjesto navijanja. I onda se deru "ajde svi navijaj, da cujem glas".. ko ce ba navijat.. :ne:
Onda uplitanje u ovo sve, veze s igračima. A najinteresantnije je ovo sad za trenere.. jedan *****, drugi ustaša.
Ko tu gleda fudbal/nogomet (i još ponešto :mrgreen: )? Niko.
Neko spomenu ove zaštićene fudbalere ko međede od strane pojedinaca.. mene zanima kako klub to dozvoli? Niko u KS nema muda da stane tome u kraj (da ne pitam za FBiH)? Ili nekome u klubu savršeno odgovara..

A što se tiče Nede, taj beskorisni jablan da je ičemu valjao, ne bi tavorio po OlimpiCu. Dovoljno im je pogledati instagram profile i fb, ko se s kim druzi i sve je jasno. Ne treba bit budala. Zao mi je samo Mire. Propast ce momak s nama. Nije dorastao ovoj jaliji.. ***** ja tribinu koja se ponosi tim što je "jalijaška". Šta će gospoda ljudi što navijaju za klub? Možda su "štreberčići".. Kakva država, tako sve, pa i liga i klubovi.

Kostić je mozda pi*ka sto nije reagovao na vrijeme. Al' Aci i kompaniji se onako zdusno mile matere... picke umislile da su prvotimci Reala pa im ne smiješ ništa. Nisu u životu razvalili nekog pošteno u fudbalu, al' se znaju kurcit. MRS
:palacgore: :klanjase2:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

IlProfessore
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:27 pm

Morzhy je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:slika
Treba reaktivirati ovaj trans kol'ko jučer!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Hahahahaha ma ja, ko da diže? A.Z. F.Ć. i ostali dupelizači koji skandiraju protiv kostića a daju aplauz manekenima i ostalim jadovima na terenu samo zato što uživaju privilegije sa igračima? A u slučaju da im ko sa juga psuje odmah se zabranjuje isto i utišava pa makar i silom. Zato igrači došli ispred juga jer znaju da im niko neće ništa dok pi.cki.ce malene nisu smjele otići na sjever jer znaju da bi dobili lekciju
Zadnja izmjena: IlProfessore, dana/u pon avg 22, 2016 10:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

delinjo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:28 pm

salle86 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:te kockaste glave idu na svaku utakmicu i bodre ekipu, ucestvuju u humanitarnim akcijama, ako vam se ne svidjaju odete kod njih i rijestie problem.. fakat pretjerujete

ja za sebe mogu reci da zivim zeljeznicar (naravno koliko financijski mogu)
volim taj klub, jednostavno kad odem na sjevernu tribinu osjecam se ko gost. Pripadam jugu. A opet se ne osjecam ni da pripadam kopu, mozda zbog sve vece razlike u godinama, mozda zbog nekih poroka koja ne konzumiram :) ali stavljati sve u isti kos je debelo bezobrazno.
Ti momci fakat zive za klub, imaju svoj fazon, svojih ispada, svoj nacin bodrenja. Desi se da pogrijese, desi se da su za osuditi. Ali fakat da su kolektivno za pljuvati nikako.
Da se zna 99% tog kopa ne znam nikog licno ali imam oci i vidim da nije sve crno
ja na sjeveru znam 100 ljudi koji imaju vise gostovanja nego svaki taj iz kopa domacih utakmica...da ne generalizujem eto vecina ...normalna raja je presla na sjever ili su na jugu po strani ...kakav crni kop ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Velahalve
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:29 pm

Valjda vam je sad jasnije zašto je Kjosevski onako sporo reagirao kod Vitezovog prvog gola, a gol protiv Zrinjskog da i ne spominjem.
Zaslužuje li takvo Željino dijete biti u klubu?

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:29 pm

Neandertalac je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:A kako znamo sa sigurnošću da su igraci prodali nekoga?
Kako znamo sa sigurnošću da nisu? Imamo oči druže, uživo kad se gleda sa Sjevera vidi se "kretanje" igrača bez lopte...otprilike k'o Gavrilo Princip u vakat

Uozbilji se jarane. Sad cu ti nabrojat deset utakmica vrhunskih timova, sa vrhunskim igračima koji su izgledali pogubljeni na terenu a ne ovi nasi, poluamateri.

Ima li jos koji argument?
Sve je stvar percepcije, materijalne dokaze osim 4 smijenjena trenera zbog iste "pogubljenosti" u sličnim situacijama nemam, priznajem. Možda bi finansijski za klub bilo bolje da npr. kapiten i golman bojkotuju, nego da je ovo sad što rade njihov stvarni kvalitet. Ako tražiš baš dokaze i neke prejake argumente, zaista nemam. Tebi trebaju kao dokaz, meni ne, normala.

bablaz
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:30 pm

Svasta sam se nacitao danas ovdje. Ponovicu ono od prije neki dan: Ovo je maximum od ove ekipe!!! Zavaravamo se da imamo neke igrace, ne nemamo. Bojkot??? Ni u snu, ovo je maximum ove ekipe. Kazu sad cemo Celiku dati 5,6 komada. Niko sretniji od mene da damo svima 5,6 , ali nema teorije.
Igraci:
Vedran- kiks golman od starta
Sinisa- solidan bek,
Husic- bud.a.l.a
Aco- sporac koji ne zna igrati fudbal, svaka druga je nabijanje. Igrao jedino u tandemu sa Bogdanovicem
Talijan- dobar ostaviti ga, probati upariti Grka
Secerovic- veliki promet mala zarada. Ocajan pas, jako opasan za nas gol.
Ugljesa- Solidan, za rezerve
Jovan- najbolji nas veznjak, puko zbog kolega iz ekipe
Tuce- supljaner, a zna lopte. Moze za zadnjih 15 minuta
Mico- gospodin, kapiten i produziti ugovor.
Lendric- trenutno najbolji nas napadac igra na mahove, pojacati mu konkurenciju.
Nikolic- bespotrebno doveden.
Pozder- ne zna trcati, al dobar u skoku, ostaviti ga za zadnjih 5 minuta, ako budemo morali preskakati igru.
Dzenis- bezveze, previse seljackih manira, spor.
Bevab- moze zakrpiti rupu, kad fali igrac
Mujagic- ako ne proigra do kraja sezone poslat ga na posudbu
Zeric- nekakav njezan, stalno povrijedjen. Neka ga
Jahic- puno ovekujem od njega.
Fejzic- nije za Zelje.
Memija- brz, a truba
Kostic je kasno shvatio da nema ekipu, i to dovoljno govori kakav je strucnjak!!!
Trebamo zbiti redove, imamo sta imamo. Maniti se suplje price mahalske.. Moramo se pomiriti da imamo losu ekipu. Neko poredi ovo sa Odinom ekipom
Oda je imao Amira, koji je sam nadigrao Satajevo ns kosevu kad su bili najjaci. Imao je pouzdanijeg golmana, Djelmica, Kvesica i igraca koji vrijedi vise nego komoletna ekipa Zelje danad: Rijada Bajica. Pordd ovih igraca, dobro su izgledali i Memija i Dado i Aco i Kokot. Kaf smo prodali Baju, Kvesu, Amira... bilo je sta je bilo. I da mas vezni red je izgledao presmjesno pored Tomica, Petraka, Zeravice... ocekujem od Cenana da iskopa 3,4 igraca kvalitrte Murstovica, Visce, Ordagica, ocekujrm da Seferovic pravilno radi sa Zericem, Sabanadzovicem, Ocekujem da svaki prelazni rok dovedemo po barem 2 pojacanja koja ce nam unaprijediti igru. Ocekujem podrsku svih kojo volimo Zelju , ocekujem istocnu tribinu, ocekujem igru od noge do noge...

bablaz
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:30 pm

Svasta sam se nacitao danas ovdje. Ponovicu ono od prije neki dan: Ovo je maximum od ove ekipe!!! Zavaravamo se da imamo neke igrace, ne nemamo. Bojkot??? Ni u snu, ovo je maximum ove ekipe. Kazu sad cemo Celiku dati 5,6 komada. Niko sretniji od mene da damo svima 5,6 , ali nema teorije.
Igraci:
Vedran- kiks golman od starta
Sinisa- solidan bek,
Husic- bud.a.l.a
Aco- sporac koji ne zna igrati fudbal, svaka druga je nabijanje. Igrao jedino u tandemu sa Bogdanovicem
Talijan- dobar ostaviti ga, probati upariti Grka
Secerovic- veliki promet mala zarada. Ocajan pas, jako opasan za nas gol.
Ugljesa- Solidan, za rezerve
Jovan- najbolji nas veznjak, puko zbog kolega iz ekipe
Tuce- supljaner, a zna lopte. Moze za zadnjih 15 minuta
Mico- gospodin, kapiten i produziti ugovor.
Lendric- trenutno najbolji nas napadac igra na mahove, pojacati mu konkurenciju.
Nikolic- bespotrebno doveden.
Pozder- ne zna trcati, al dobar u skoku, ostaviti ga za zadnjih 5 minuta, ako budemo morali preskakati igru.
Dzenis- bezveze, previse seljackih manira, spor.
Bevab- moze zakrpiti rupu, kad fali igrac
Mujagic- ako ne proigra do kraja sezone poslat ga na posudbu
Zeric- nekakav njezan, stalno povrijedjen. Neka ga
Jahic- puno ovekujem od njega.
Fejzic- nije za Zelje.
Memija- brz, a truba
Kostic je kasno shvatio da nema ekipu, i to dovoljno govori kakav je strucnjak!!!
Trebamo zbiti redove, imamo sta imamo. Maniti se suplje price mahalske.. Moramo se pomiriti da imamo losu ekipu. Neko poredi ovo sa Odinom ekipom
Oda je imao Amira, koji je sam nadigrao Satajevo ns kosevu kad su bili najjaci. Imao je pouzdanijeg golmana, Djelmica, Kvesica i igraca koji vrijedi vise nego komoletna ekipa Zelje danad: Rijada Bajica. Pordd ovih igraca, dobro su izgledali i Memija i Dado i Aco i Kokot. Kaf smo prodali Baju, Kvesu, Amira... bilo je sta je bilo. I da mas vezni red je izgledao presmjesno pored Tomica, Petraka, Zeravice... ocekujem od Cenana da iskopa 3,4 igraca kvalitrte Murstovica, Visce, Ordagica, ocekujrm da Seferovic pravilno radi sa Zericem, Sabanadzovicem, Ocekujem da svaki prelazni rok dovedemo po barem 2 pojacanja koja ce nam unaprijediti igru. Ocekujem podrsku svih kojo volimo Zelju , ocekujem istocnu tribinu, ocekujem igru od noge do noge...

IlProfessore
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:32 pm

moze li mi neko onda reci kakva je ta ljubav narkomana i placenika sa juga koji na utakmice ulaze bez karte za jug (da ne pominjem godisnje ili clanske) i koji dolaze tu da se spucaju i iskljucivo spucaju. Prije je bilo svega ali je bilo i navijaca a ovo sto se desava od catine smrti je jad i cemer i nista vise, glas juga je ustvari glas onih izdajnika iz svlacionice i to je poenta cijele price. PARA VRTI GDJE BURGIJA NECE

Dolina
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:32 pm

Stariji navijači znaju da je tribina uvijek ima idila veliki uticaj na trenere ili igrače. Uvijek je bilo po potrebi, kako kome odgovara. Ima tu svega, više nego što možemo zamisliti. Tako i treba sve ovo gledati, skandiranje Kostiću, tekstovi po ss.ba i drugim portalima. Što bi rekli duhovi prošlosti. Fudbal je odavno postao puno više od same igre a u našem slučaju mala bara sa puno krokodila. Na jugu nisam već 15 godina, od utakmice sa Hartsom, imaju novi klinci kojima su sada idoli neki drugi likovi čiji se vokalubar sveo na dvije prosto proširene rečenice ali koji nekad znaju malo proputovat sa klubom po pripremama i koji znaju ubjeđivati nečije očeve da je za njihovo dijete Željo najbolja opcija. Gadi mi se sve ovo pogotovo što takvih i ovdje ima na forumu a o poplavama novih nickova neću ni da razmišljam.
Stanujem pored stadiona već 40 i kusur godina, svega sam se nagledao ali najezdu ovakvih likova oko Želje nisam nikada. Molim samo Boga da uprava ma kakva god bila ne da ostavku, poslije toga.....
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Charlie Sheen
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:34 pm

Haklapuc je napisao/la:Direktno iz Miloševih usta: igrači su PRODALI utakmicu protiv Viteza
tebi rekao ili?

boja mora
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:35 pm

Velahalve je napisao/la:Valjda vam je sad jasnije zašto je Kjosevski onako sporo reagirao kod Vitezovog prvog gola, a gol protiv Zrinjskog da i ne spominjem.
To genijalac. Kako si ti samo pametan. Ja mislio da je Veca zaoprave branio. Ajd još koju pametnu napiši.

BlueIsTheColor
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:slika
I kako ih nije stid ove legende, pokoj mu dusi? Ovo govorim za ovu "nasu djecu"... Zar im ovo nije sveto????

Gola
Kontakt:

Ako je istina ovo za Kostica onda smo mi najveci jad u drzavi, fuuj! Ne mogu da vjerujem sta sebi ljudi dopuste..
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Okolele
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:36 pm

E bice zanimljivo vidjeti koji je trener sljedeci zrtveni jarac..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodrigo87
Kontakt:

BlueIsTheColor je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:slika
I kako ih nije stid ove legende, pokoj mu dusi? Ovo govorim za ovu "nasu djecu"... Zar im ovo nije sveto????
Vjeruj da je mene stid...

Neno
Kontakt:

south side je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:kazu da vas Petrovic treba preuzet, blago vama ako je tako..
Po meni bi on bio najbolje rijesenje u ovom trenutku.
Pa se njemu kurci,dosta ti kad ga vidis :rofl:

south side
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:38 pm

sad mi covjek priča koji je danas bio svedok događaja na treningu, da je kostic dosao pijan okupio igrace i onda ih poceo vrijeđati a potom i sve koji su se nasli u njegovoj blizini pa i navijace i druge uposlenike kluba, onda su se navijaci umjesali ugl veci belaj sprjecili zastitari ali su kostica jedva obuzdali i izveli izveo ga dino pekic.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Velahalve
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:39 pm

boja mora je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Valjda vam je sad jasnije zašto je Kjosevski onako sporo reagirao kod Vitezovog prvog gola, a gol protiv Zrinjskog da i ne spominjem.
To genijalac. Kako si ti samo pametan. Ja mislio da je Veca zaoprave branio. Ajd još koju pametnu napiši.
Nisam pljuvač prijatelju, niko ne zaslužuje biti u klubu ko radi protiv njega, reci mi je li tebi nisu sumnjiva bas ta dva gola, i nema potrebe za ovakvim terslukom vjeruj mi

Model1964

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:39 pm

Morzhy je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Morzhy je napisao/la: Kako znamo sa sigurnošću da nisu? Imamo oči druže, uživo kad se gleda sa Sjevera vidi se "kretanje" igrača bez lopte...otprilike k'o Gavrilo Princip u vakat

Uozbilji se jarane. Sad cu ti nabrojat deset utakmica vrhunskih timova, sa vrhunskim igračima koji su izgledali pogubljeni na terenu a ne ovi nasi, poluamateri.

Ima li jos koji argument?
Sve je stvar percepcije, materijalne dokaze osim 4 smijenjena trenera zbog iste "pogubljenosti" u sličnim situacijama nemam, priznajem. Možda bi finansijski za klub bilo bolje da npr. kapiten i golman bojkotuju, nego da je ovo sad što rade njihov stvarni kvalitet. Ako tražiš baš dokaze i neke prejake argumente, zaista nemam. Tebi trebaju kao dokaz, meni ne, normala.

Od prvog dana imenovanja Kostica gospodin N :) se je potavio protiv njega a na strani našeg mahalskog mentaliteta i genetskog spletkarenja. Dovoljno pmetan da tu pricu upakuje u celofan zvani ljubav prema Želji. Napada u valovima a u pauzama medi o napredku kluba ( jucerašnja poruka Misimovicu je super fol jer je znao šta se dešava). Isti scenariji koristi i sada. Kada se je raja digla na igrace on uskace kao mirotvorac i smiruje situaciju. Evidentno je da radi ciljano i planirano.
Svako vidi stvari svojim ocima zato molim gospodina N da mi ne odgovara na ovo pisanje.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava