Velahalve je napisao/la:I određeni momci s Juga su jako upleteni u ovu cijelu priču, ide bojkot juga
Ja sam to još jučer napisao. Ne zato što sam znao, nisam insajder.. Ali dovoljno je bilo da vidim nekad i da mi ljudi ispričaju ko je ko. Dobro svi znate ko je na tribini.. Ljudi koji se na osnovu svog bekgraunda promovisu u glave, jer znaju da im ne smije niko nista. Progovoris li.. cujes zveket. I nećemo nikad napredovati dok tako bude.
Jel fkt mislite da isti Kostić ne bi progovorio da je smio?

budite budale. Sad se čovjek ispario i to je to. A možemo i očekivati istinu ako ko propita kroz intervju.. Što si dalji od opasnosti, to si iskreniji.
Tribina nije onako kako bi trebala biti.. u vrh glave ponavljaju se iste stvari.. jebanje majke umjesto navijanje, nacionalističke poruke umjesto navijanja, sve umjesto navijanja. I onda se deru "ajde svi navijaj, da cujem glas".. ko ce ba navijat..
Onda uplitanje u ovo sve, veze s igračima. A najinteresantnije je ovo sad za trenere.. jedan *****, drugi ustaša.
Ko tu gleda fudbal/nogomet (i još ponešto

)? Niko.
Neko spomenu ove zaštićene fudbalere ko međede od strane pojedinaca.. mene zanima kako klub to dozvoli? Niko u KS nema muda da stane tome u kraj (da ne pitam za FBiH)? Ili nekome u klubu savršeno odgovara..
A što se tiče Nede, taj beskorisni jablan da je ičemu valjao, ne bi tavorio po OlimpiCu. Dovoljno im je pogledati instagram profile i fb, ko se s kim druzi i sve je jasno. Ne treba bit budala. Zao mi je samo Mire. Propast ce momak s nama. Nije dorastao ovoj jaliji.. ***** ja tribinu koja se ponosi tim što je "jalijaška". Šta će gospoda ljudi što navijaju za klub? Možda su "štreberčići".. Kakva država, tako sve, pa i liga i klubovi.
Kostić je mozda pi*ka sto nije reagovao na vrijeme. Al' Aci i kompaniji se onako zdusno mile matere... picke umislile da su prvotimci Reala pa im ne smiješ ništa. Nisu u životu razvalili nekog pošteno u fudbalu, al' se znaju kurcit. MRS