Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 8:29 pm

teatrale36 je napisao/la:E bruke nevidjene, ko fol vole Zelju kako ih nije stid? Memijina porodica se smije posle tekme kad je krenulo navijanje Kosticu odlazi. Kao bice njemu bolje kad ode Milos, ovi ne zasluzuju vise nas dres majmuni preplaceni , klosari su i Tiaga natjerali da ode iz Zelje i to da se zna. Kapetan i co.
A znaci to je bilo ono sto je Tiago govorio 'ne znate zasto sam otisao' na fejsu...
A za familiju od Memije :ne: :ne: :ne:
Kaze 1921.ba da se trebam ookrenuti novom treneru i da se konsoliduje ekipa. Ja bi se stvarno slozio s tim, ali da imamo ekipu. Nemamo je. Imamo zbroj igraca prepun sabotera, mahalasa i neprofesionalaca. Zao mi je fakat mnogih momaka, pocev od Stevanovica. Rez se sada mora napraviti, nemamo kada drugo, inace se ni sljedecem treneru dobro ne pise. Stvarno sam i ljut i razocaran. Ne bi bio problem da smo posljednji na tabeli, al ida igraci daj usve od sebe, ali da jednostavno ne ide. Ali ovo je bezobrazluk

Cuj da odem na trening i pruzim podrsku Kosticu, pa da imam onda problem zbog pojedinih(zna se kojih). Nije ni meni mjesto na treningu niti bilo kome drugom. I nije sada ovdje samo o Kosticu, ovako ce za svakog buduceg trenera raditi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

boja mora
Kontakt:

Ne mogu da vjerujem da neko podržava pijanog alfabetu koji nas je svojim folovima nasamario i doveo u ovakvu situaciju. Čuj ne valjaju igrači i bojkotovali klub a valja janez. Šta vam je ljudi. Naravno da je svojom nestručnosču unjeo psihološki nemir u ekipu i on je jedini krivac. Moja puna podrška upravi i igračima i molim moderatore da obrate pažnju na psihopate i one koje namjerno unose nemir znamo svi pod čijim uticajem i u čijem interesu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Amerigo
Kontakt:

chile je napisao/la:I stacsad psujete...
Na forumu glumite mangupe, to se radi na stadionu...sto niste otisli na trening i podrzali Kostica, opalili vaspitnu igracu koji (ako) bojkotuje.
Ne lakse je preko tastature.
Imam neki yeben osjecaj da vecina yebaca stadion visi samo preko streama.
Zaboli me qita i za Kosticem i za Misimovicem i za igracima pojedinacno... Zeljo je bitan svi su oni prolazni.
Sad u klubu neka sjednu i dobro razmisle gdje skripi i gdje treba da rade i u kom smjeru.
Kako se meni cini u svom ovom sranju i nove garrnitire navijaca imaju svog udjela...a akontoga ima prenisko smo mi pali i tesko ce se biti izvuci.
Velika istina je da u klubu nema legendi i da kako izgleda nece da imaju posla tu, da smrdi smrdi
Nadam se da nije onako kako ja to vidim...

Sent from my Plavo Sokocalo

Aferim brate moj ........
Potpisujem sve napisano .....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veteran1965
Kontakt:

pon avg 22, 2016 8:30 pm

Sva dešavanja pokazuju da nam je koncept snažnog, organizovanog, finansijski stabilnog Želje u povojima još uvijek na žalost. Koliko god smo mislili da se izdižemo zadnju godinu i nešto dana, finansijski, organizaciono, marketinški, logistički ,( svjesni smo da sportski nismo napredovali) očito je da smo u velikoj zabludi. Nakon ovih slika nek nam je Bog na pomoći....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 8:31 pm

arctg je napisao/la:Jedni jebu Kostiću sve, drugi ga vraćaju, treći jebu jug, četvrti Upravu, peti cirkuzaju. Ovdje se ne zna ko pije a ko plaća. Svi naprđuju a niko en zna šta se ustvari dešava i šta je problem, sve neke mahalske i neprovjerene informacije. Sve stručnjaci... zbogom forumu do nekih boljih vremena a za dvije-tri sedmice opet na Grbavicu.
Dobri nam rezultati i atmosfera pa bi trebali pisati o vremenskoj prognozi. Biće ovo ok, ne treba napuštati "na prvu"

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 8:33 pm

boja mora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko podržava pijanog alfabetu koji nas je svojim folovima nasamario i doveo u ovakvu situaciju. Čuj ne valjaju igrači i bojkotovali klub a valja janez. Šta vam je ljudi. Naravno da je svojom nestručnosču unjeo psihološki nemir u ekipu i on je jedini krivac. Moja puna podrška upravi i igračima i molim moderatore da obrate pažnju na psihopate i one koje namjerno unose nemir znamo svi pod čijim uticajem i u čijem interesu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Slažem se puna podrška igračima, koji su nakon imenovanja znali da je on neznalica, prije svih treninga

gavran
Kontakt:

kad god pomislite na najgore , sjetite se da pitari postoje ... ne do bog nikom
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ChWilla
Kontakt:

boja mora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko podržava pijanog alfabetu koji nas je svojim folovima nasamario i doveo u ovakvu situaciju. Čuj ne valjaju igrači i bojkotovali klub a valja janez. Šta vam je ljudi. Naravno da je svojom nestručnosču unjeo psihološki nemir u ekipu i on je jedini krivac. Moja puna podrška upravi i igračima i molim moderatore da obrate pažnju na psihopate i one koje namjerno unose nemir znamo svi pod čijim uticajem i u čijem interesu :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
to što si ti htio reći je analfabetu, al' eto...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

De nam ti reci.. Gdje si bio kad su se lijepe stvari desavale? Znas doci i pljuvati po svemu i svacemu, sad si ti na strani igraca, eto neka ih vodi ih kuci..
Milos pijan, a ovi igraci/navijaci nisu pijani, drogirani, napuseni..
Boze daj mi snagu i strpljenje...

exbabilon
Kontakt:

pon avg 22, 2016 8:34 pm

Sjede Manijak i Pitar, i šute, šute... Kad jedan progovara: "E jes' onaj Olimpik loš."

Gola
Kontakt:

pon avg 22, 2016 8:34 pm

“Na današnjem treningu, Kostić je došao da se oprosti sa igračima, a umjesto oproštaja, zasuo je igrače uvredama da su pi*de i da su ga izdali, te da su mu radili o glavi i da nemaju karaktera. Igrači su poslije ovog incidenta ostali u šoku, ali su zato navijači se umalo fizički obračunali sa Kostićem. Obezbjeđenje na stadionu Grbavica je jedva uspjelo da ga izvuče sa stadiona i strpa u auto. Dok su ga vodili prema autu on je vikao sve najgore igračima”, ispričao je za “Sportske” izvor blizak klubu koji je prisustvovao ovom incidentu na Grbavici.

zna li neko nesto vise o ovome?
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 8:35 pm

Nije niko glup ovdje i većina zna ko unosi nemir, za sve primjedbe na rad moderacije imate temu za to.
イビチャ・オシム

1921.ba
Kontakt:

te kockaste glave idu na svaku utakmicu i bodre ekipu, ucestvuju u humanitarnim akcijama, ako vam se ne svidjaju odete kod njih i rijestie problem.. fakat pretjerujete
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Haklapuc
Kontakt:

Što psujemo? Dajemo podršku svaku utakmicu, živimo za ovaj klub, zadnje pare dajemo za karte, fan shop i gradnju stadiona i omda dođe par kretena i popiša se po svemu tome. Ne znam za tebe, ali ja ovo doživljavam lično. Izvini ali mene boli slika na kojoj vidim poštenog čovjeka koji je došao iz Slovenije da radi i digne klub na veći nivo kako plače, a ove p.ičke ga ne smiju ni pogledati u oči. Idite iz kluba, preživio je Željo i gore stvari!

Neandertalac

pon avg 22, 2016 8:36 pm

Treba biti oprezan sa komentarima dok ne budemo imali jasnije podatke!

Ovo je bas pravi cirkus, ne zna se ni ko pije ali se zna da punu cijenu ceha placa klub i njegovi navijaci.
Željeznicar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Sjede Manijak i Pitar, i šute, šute... Kad jedan progovara: "E jes' onaj Olimpik loš."
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: prejako
100/94/37/34 - i to je to!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Slažem se puna podrška igračima, koji su nakon imenovanja znali da je on neznalica, prije svih treninga
BRAVO LARS
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 8:37 pm

Morzhy je napisao/la:
arctg je napisao/la:Jedni jebu Kostiću sve, drugi ga vraćaju, treći jebu jug, četvrti Upravu, peti cirkuzaju. Ovdje se ne zna ko pije a ko plaća. Svi naprđuju a niko en zna šta se ustvari dešava i šta je problem, sve neke mahalske i neprovjerene informacije. Sve stručnjaci... zbogom forumu do nekih boljih vremena a za dvije-tri sedmice opet na Grbavicu.
Dobri nam rezultati i atmosfera pa bi trebali pisati o vremenskoj prognozi. Biće ovo ok, ne treba napuštati "na prvu"

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Nije problem o čemu se piše. Problem je na koji način se piše. Niko blage veze nema šta je bilo na treningu, osim ovih sa slike a ne vjerujem nešto da oni pišu po forumu. Ali nije samo ova slika problem već, generalno, svi u 90% slučajeva razvežemo jezik a nemamo pojma šta se desilo. Ja ne napuštam Željezničar, već samo forum koji nije mjerilo toga jesam li ja uz Klub ili nisam. Jedino mjerilo je stadion. Klub se podržavao i prije nego što su forumi izmišljeni, samo što tada si jasno mogao da znaš kada i odakle možeš dobiti neku informaciju i na osnovu nje formirati mišljenje ali internet je sve usrao očigledno, pa i to. Ja ću biti uz Željezničar do smrti ali mislim da to mogu pokazati na dvadeset boljih načina od čitanja ovog foruma i pisanja po njemu.

AdoS
Kontakt:

Jedino sto me raduje je sto vidim Mišu među ovom ekipom

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

za_zivot_cijeli
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:Sjede Manijak i Pitar, i šute, šute... Kad jedan progovara: "E jes' onaj Olimpik loš."
:rofl:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava