To je haman dogovoreno ali...finta je da Koldzo osniva firmu koja ce "voditi brigu o svemu", nesto kao Lokom u Novom Gradu. Buki bi trebao preuzeti to, al kamen spoticanja je planirana povecana naknada za teren sa umjetnom travom na kojem treniraju nasa djeca. To je direktni udar na klub, pogotovo na budzet koji se jedva krpi. Koldzo ce to izgleda progurati sa ili bez Bukija...ChWilla je napisao/la:ne može buki pljuvati koldžu jer se još nada da će ga postaviti za direktora dvorane. sve je to jadno i providno ko zna stvari.
Ako tako stvari stoje ovo je sve očito više od igre. Sada ima i težinu ono da neki igrači pod uticajem tih lobija igraju ispod svakog nivoa. Kostiću ako imaš i malo mangupske inteligencije, prepoznaj ih i stavi na klupu, a neke i na tribinu protiv Čelika. Ja sam u prvoj utakmici protiv Sarajeva bio tvoj največi kritičar po pitanju taktike i izbora igrača, ali sada ako treba i iz čistog mazohizma dajem podršku tebi a naročito upravi. A aBd pobijediće ono što je najbolje za našeg Želju.boju dao si nebu... je napisao/la:To je haman dogovoreno ali...finta je da Koldzo osniva firmu koja ce "voditi brigu o svemu", nesto kao Lokom u Novom Gradu. Buki bi trebao preuzeti to, al kamen spoticanja je planirana povecana naknada za teren sa umjetnom travom na kojem treniraju nasa djeca. To je direktni udar na klub, pogotovo na budzet koji se jedva krpi. Koldzo ce to izgleda progurati sa ili bez Bukija...ChWilla je napisao/la:ne može buki pljuvati koldžu jer se još nada da će ga postaviti za direktora dvorane. sve je to jadno i providno ko zna stvari.
Osvetiše prvi tim s kamatama. Bravo djeco!LARS1921 je napisao/la:Željezničar je u juniorskoj konkurenciji potpuno nadigrao Plemiće i slavio s 4:0. Već nakon prvog poluvremena je bilo 2:0, a golove za Plave su postigli Šabanadžović u 25. i Velić u 43. minuti. Plavi su bili dosta bolji i u drugom poluvremenu. Rezervista Šubo je pogodio mrežu Zrinjskog u 72. minuti i tada je bilo jasno da nikakvih iznenađenja neće biti. Konačnih 4:0 postavio je još jedan rezervista – Armin Šehić. Željezničar je ovom pobjedom upisao 12 bod, dok je Zrinjski ostao na samo šest bodova nakon šest kola.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/kadeti-juniori-zeljo-p ... egorije/2/" target="_blank
Edise jesi to tiVeteran je napisao/la:Svašta znam, svašta bih napisao, ali nije vrijeme.....uglavnom neka je svima jasno da sistem i rad donose uspjeh i rezultate u životu, poslu, sportu, a mahalanje, sujeta, sitni lični interesi su put za nigdje..seljački i klasični balijski pristup...
![]()
![]()
Svaka ti cast !Neandertalac je napisao/la:Ne da mi se ponovo sve pisati pa cu kratko i jasno!
Gsn Misimovicu imate moju podrsku jer sam vidio koliko ste uradili za klub i kako ga beskrajno volite kao i svi mi iskreni Zeljovci.
Imate i imat cete!
Gsn Misimovicu, mi smo najveci i najtrofejniji klub u BiH!
Nama je mjesto na vrhu!
Ja ne znam sta uraditi da prebrodimo ovu krizu! Ne znam jer nisam strucan. Ne znam je li treba otpusti trenera ili ne, kazniti igrace ili stimulisati, koja je odluka dobra, bolja, losa, losija.
Mogu vaziti o tome, davati svoje misljenje ali i pored najbolje namjere necu uraditi najbolju stvar.
Ja sam laik!
Ja ne znam a isto tako i vi ne znate.
Vi ste laik!
Pitajte ljude koji znaju bolje od nas, pozovite Zeljovce da pomognu.
Sto godina istorije dalo nam je te ljude, oni su strucni, njima je fudbal Zivot, vole Zelju isto kao i ja vi!
Imamo ljude koji su strucni, edukovani, iskusni!
Oni znaju a ne vi ili ja!
Pozovite ih neka vam pomognu!
Poslusajte ih za dobrobit kluba, neka vam daju smjernice i savjete za sportski dio kluba.
Budite mudri, razumni i ucinite to!
Hvala vam za sve cinite za klub, nemojte se brinuti, hrabro i ponosno cemo zajedno prebroditi ovo!
Braco plave krvi, Zeljo nas treba!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAS!!!
Kad dodju teski dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledas tamo mene
...
Upravi i Kostiću bih dao punu podršku. Neki igrači bi mi presjedili na tribinama do kraja ugovora. Svi smo svjesni da je bilo, a kada nije kroz historiju, bilo propusta u sportskom segmentu.rodrigo87 je napisao/la:Strpljen spasen.
Ma i mislio sam na Kostica. Kao sto sinoc napisah, nisam mogao skandirati Kosticu odlazi.. Mislim da nam nista dobro u ovom trenutku ne moze donijeti njegova smjena. Treba malo preispitati igrace, da vidimo koji je razlog sto ne mogu(citaj nece) da trce. Upravi naravno, puna podrska!avlami97 je napisao/la:Upravi i Kostiću bih dao punu podršku. Neki igrači bi mi presjedili na tribinama do kraja ugovora. Svi smo svjesni da je bilo, a kada nije kroz historiju, bilo propusta u sportskom segmentu.rodrigo87 je napisao/la:Strpljen spasen.
Ovo nije više nije borba na sportskom polju. Ovo je borba između dobra i zla. U ovoj borbi mora pobijediti dobro, ali znam da će to na kraju polučiti zdrav temelj. Zdrav temelj se tako lako nikada više neće moći zaljuljati
Fina ova generacija pravo, drago mi je da su se s njima potpisali ugovori, uskoro da predju i u prvi tim, ima tu materijala definitivno!LARS1921 je napisao/la:Željezničar je u juniorskoj konkurenciji potpuno nadigrao Plemiće i slavio s 4:0. Već nakon prvog poluvremena je bilo 2:0, a golove za Plave su postigli Šabanadžović u 25. i Velić u 43. minuti. Plavi su bili dosta bolji i u drugom poluvremenu. Rezervista Šubo je pogodio mrežu Zrinjskog u 72. minuti i tada je bilo jasno da nikakvih iznenađenja neće biti. Konačnih 4:0 postavio je još jedan rezervista – Armin Šehić. Željezničar je ovom pobjedom upisao 12 bod, dok je Zrinjski ostao na samo šest bodova nakon šest kola.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/kadeti-juniori-zeljo-p ... egorije/2/" target="_blank