Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 5:39 pm

chile je napisao/la:Ja ne znam sta vi ocekujete od pottala i novinara...
Oni zive od ovakvih stvari... rokali su po menstrualnim vecina se smijsla i sladila, sad kopiramo njihove greske rokaju po nama...
Dosta opravdano jer je Zeljo dosta nisko pao...
Svi smo ocekivali kran u augustu i neku lijepu pricu i atmosferu, a doslo je do toga da istok niko ne spominje zbog desavanja na terenu.
Kao sto sam pisao milion puta na ovom forumu se mnogo paranoise, slabo ko gleda realno i objektivno na desavanja.
Ide se iz krajnosti u krajnost, kada neko napise drugacije misljenje od vecine popljuju ga i ponize... mislim da je trenutno i u klubu slicna situacija i da je to najveci nas problem.
Nerealno sagledavanje situacije a da pri tome tvrdoglavo guras svoje i ne slusas nikakve glasove, savjete, upute... sa strane.

Sent from my Plavo Sokocalo
bravo, :palacgore: kod 90% forumaša sa ovog portala vlada mišljenje mase,klasično jednoumlje,ovih preostalih 10% većinom budu popljuvani kad iznesu svoje mišljenje koje se ne podudara ili ne odgovara masi.paranoja,koju su većinom uvukli stariji likovi sa ovog foruma,je uzela maha pa se u svemu traži neprijatelj ili krivac,a najmanje u nama samima gdje je u većini slučajeva i najveći problem.

također treba malo smanjiti i sa patetikom,braća,sestre,porodica folovi golovi,jer vidimo kako malo treba da na forumu "krene brat na brata".
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

ChWilla
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:39 pm

može i vendete.
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 5:41 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:http://sport.sport.ba/bh_fudbal/propast ... ica/204260

gledaj naslova...jedva stoka docekala, mamu im *****
I ja im se naserem u usta ali ima ovdje i tacnih stvari htjeli mi to priznati ili ne, katastrofalna transfer politika i ne postojanje ljudi iz struke u strukturama kluba da se pitaju kad su u pitanju igraci je dovelo do ovoga svega, da je bruku para potroseno i to je tacno, da cemo osjetiti ne igranje u evropi i to cemo osjetiti, da nemamo koga prodati i to cemo osjetiti jer nema velikih prihoda kakvi su ti, medjutim ja i dalje vjerujem upravi i vjerujem da ce pronaci rijesenje i za tu situaciju, a i da ce se neke stvari promjeniti, da ce se dovesti ljudi od struke da biraju igrace i da ce se racionalnije trositi novac jer ovako samo srljamo u propast kad je to u pitanju.

Sent from my C5303 using Tapatalk
nemoj nasjedati na njihovu pricu. pa u samom naslovu idu ad hominem na Senada. clanak kao da je potpisao Hrasno1921. znamo koga oni zastupaju i zasto to rade.

nikada nismo imali bolje igrace u izlogu. Miro, Ivan, Blagoje, Ugi, Secer.... uz Kerima, Dzenisa, Dadu te mlade potencijalno dobre igrace Mujagu i Zeru. neka mi neko kaze kada smo imali bolji/skuplji izlog ako uopste jesmo!?

generalno, stanje nije dramaticno koliko ga pojedinci predstavljaju i zele prikazati. u rezultatskoj smo krizmi, nije tajna. ja vjerujem da cemo iz svega izaci jaci pod uslovom da ne pravimo radikalne poteze.

nazalost, sve je vise pojedinaca koji nasjedaju na price onih koji bi najsretniji bili da se sve raspadne i voda zamuti pa da oni kao dokazani krokodili zaharaju barom.
to ne smijemo dozvoliti. za klub bi to bilo daleko gore od svojevremenog otkaza Odovicu. a znate sta o tome mislim.
Nisam ja nasjeo i nisam rekao da su upravu ali u nekim stvarima treba biti realan i reci da ponesto ima i istine, mozda ne u mjeri kako to oni predstavljaju ali u nekoj sigurno ima. Ono konkretno na sta mislim jeste da su nekompetentni ljudi dovodili pojacanja i da se mnogo fulalo i sigurno puno para bacilo. Pa svi smo psovali u travniku mladenovicu ko ga je doveo i slicno, a sad psujemo husicu, a i njega je neko doveo. Ja podrzavam ovu upravu jer radi mnogo dobrih stvari u onome cime i trebaju da se bave, a da nema toga itekako bi bio protiv zbog ovakvih fula od 'pojacanja'.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:42 pm

4. gola primljena na Grbavici.
Sva 4. u drugom poluvremenu.
Najvise golova primljeno u periodu od 53-60 min.
Svi ti golovi pali pred mojim ocima..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:44 pm

Evo i Kozaric na gg.ba
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u ned avg 21, 2016 5:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:45 pm

Stanic bi bio idealan, ali da li imamo mi za njega i da li ce on to prihvatiti. Jer ako se ne varam i Hajduk ga je htio na to mjesto i on nije htio.

Jao kako gg.ba nastavlja sa clancima. Sramota, ovo nije humano sta se radi da Miske ode.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:47 pm

Mislim da Misimovic ide, nevjerujem da zeli da se blati njegovo ime i dana u dan...Licno bi volio da je Kozaric uz ekipu to je covjek koji voli Zelju.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:48 pm

Plava Porodica je napisao/la:4. gola primljena na Grbavici.
Sva 4. u drugom poluvremenu.
Najvise golova primljeno u periodu od 53-60 min.
Svi ti golovi pali pred mojim ocima..

Ne mogu se sjetiti da smo ikad, od 19.03. i pobjede u Tuzli pogotkom Lendrića, pobijedili a da nismo vodili na poluvremenu.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Neandertalac

ned avg 21, 2016 5:50 pm

Napisah kilometarski post i pritisnem ni sam ne znam sta, ode sve u helac.
Željeznicar za život cijeli!

irfo

ned avg 21, 2016 5:51 pm

to je to od naseg kluba nazalost, vracaju se oni koji su nogu dobili, opet ce da se uzimaju pare, nikad mi vise titule necemo vidjet

1921.ba
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:51 pm

Neandertalac je napisao/la:Napisah kilometarski post i pritisnem ni sam ne znam sta, ode sve u helac.
napisi opet :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:52 pm

Kako su providni grob te je.bo.
Ovo mi vise nije zalosno,ovo je smjesno.
A sto je najgore raja ih ismijava na fb..
Neki od njih uopste ne prate Zelju,ali niko od njih nije slijep da ne vidi ko tu kolo vodi.
Acika da ti vise ne hranim ego, po posljednji put ti se sjetim majke.
Pozz

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Neandertalac

1921.ba je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Napisah kilometarski post i pritisnem ni sam ne znam sta, ode sve u helac.
napisi opet :palacgore:
Isfuro sam se samo tako :-)

Probat cu.
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

irfo je napisao/la:to je to od naseg kluba nazalost, vracaju se oni koji su nogu dobili, opet ce da se uzimaju pare, nikad mi vise titule necemo vidjet
:lol: :lol:

Brkoo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:53 pm

@Psihopata, Ko je to bio popljuvan nakon sto je iznio svoje misljenje?
Na ovom forumu se diskutuje o Zelji, misljenja ima puno, svako od nas drugacije razmislja ali nam je cilj isti a to je jak klub. Evo ti si iznio misljenje da ovdje vlada jednoumlje, da vlada jednoumlje da li stvarno mislis da bi ti bilo dopusteno da to napises?
Vecina raje sa foruma podrzava sistem koji je u klubu, odnosno podrzava se uprava koja je mnogo uradila za klub i svi smo svjesni da sportski segment steka ali ce se i to ako Bog da popraviti, u to sam uvjeren..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:54 pm

1921.ba ziv bio ne stavljaj nam Zelju u prvu diviziju,necu vise nikog dobiti :ganja:

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

irfo

ned avg 21, 2016 5:54 pm

LARS1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:to je to od naseg kluba nazalost, vracaju se oni koji su nogu dobili, opet ce da se uzimaju pare, nikad mi vise titule necemo vidjet
:lol: :lol:
ma mozes se smijat ti kolko hoces, mi ne mozemo nista osvojit kad amar nije tu a nazalost ne izgleda da ce se uskoro vratit

LARSSON
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:55 pm

Evo ti jedan smajli koji puši :ganja:

:lol:

Brkoo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:57 pm

Nije mi jasno sto i Kemo Kozaric sad sere, imao si sansu da udjes u klub,nisi htio i sad sa strane seres treba ovo ono. Dopustao si da ti violina uzima pare od utakmica i ti se sad javljas, oj Allahu dragi u kakvoj vukojebini mi zivimo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:58 pm

Ako ovdje ima tih poltrona i poslusnika, nek prenesu poruku glavnim i odgovornim. Ako odu i povuku se prije nego ugledamo istocnu tribinu u punom sjaju, bolje da nikad i nisu dolazili. Potrosili su ogormne pare na igracki kadar, uzaludno, ali nek nam bar ostave u amanet tu istocnu tribinu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava