Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

krajisnik87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 9:40 am

Uslov Kosticu bio 3 boda protiv Zrinjskog ?
Ako to nije bio uslov,nek mu bude 3 boda iz Zenice.
Ali ne ona na ho ruk vec takticki i disciplinovano jer ako tako bude mogu se vec nadati iduce kolo pa iz utakmice u utakmicu sve jace.
Vracal se ko od povrijedjeni ?
Od kojeg do kojeg je rep.pauza?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:41 am

Ima i tu istine.. Zeljo je iz manjih sredina uvijek dovodio igrace i u nekom pravilu ti momci su igrali najbolje.

Vraca se Lazic za Zenicu, ali ne znam hoce li igrati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kapiten
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:49 am

Zar ima neko ko ne vidi tal navijaca ( onih "najvatrenijih" ) i igraca ( pojedinih).
To je toliko providno da je meni bilo doslo da se smijem kad je onaj narkoman rekao "hajmo sad .... Milose odlazi "
Fuj picke prodane. Bruko
FUJ !

MILOŠE OSTANI !
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:51 am

mora se ovdje riješiti jedno sedam stvari a ne jedna.

najlakše je smijeniti kostića. ja ne ZNAM ali vjerujem da to hoće učiniti, jer je u ovakvim situacijama trener kriv i kad nije. ali koga staviti?

malo pregledam od sinoć/noćas i ovo mi upade u oči...adžem po meni nije u ovom košu i ja sam i onda na onom forumu napisao da je nezasluženo smijenjen. on je možda u najgorim uslovima u zadnjih 6-7 godina držao priključak sa vrhom, promovisao bajića, memiju i amira u prvi tim, završio polusezonu dva boda iza sarajeva koje je bukvalno 6-7 puta više trošilo na igrače tada...ako ne možemo dovesti pravog trenera koji košta on bi bio moj prvi izbor iz naše avlije, prije famoznog muse koji je tri-četiri puta od gotovog sa širokim napravio veresiju i svih ovih ostalih što se vrte. i prije ode, oda je veliki čovjek i željovac i dobar trener, ali i njemu se bilo desilo isto što je sad kostiću, i njega su igrači bili prekrižili, a zaslužio je to neuporedivo manje...
Valter je napisao/la:Pogresan potez bi bio da uprava da otkaz Kosticu. Mozda bi on to sada i volio jer bi pobjegao sa podobrom odstetom. On ako ima karaktera poslije ova tri vezana poraza bez datog gola nakon prespavane noci sam treba da podnese ostavku. A ako ga drugi motivi (novac) rukovode da i dalje ostane onda i neka ga jer mi sada svakako i nemamo neki izbor. Ako ce nam opet rjesenje biti Dino Dž. ili Adzem ili Memic onda pustiti Kostica da se koprca mozda i izbori nekako tu ligu za prvaka. Sada ne talasati previse nego pokusati pobjediti Celika, odrzati kakav takav prikljucak, a ako to ne uspijemo vec u sedmom kolu Evropa bi bila itekako upitna. Bice valjda dobro
gradi željo boli te *****

nikson
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:56 am

Kapiten je napisao/la:Zar ima neko ko ne vidi tal navijaca ( onih "najvatrenijih" ) i igraca ( pojedinih).
To je toliko providno da je meni bilo doslo da se smijem kad je onaj narkoman rekao "hajmo sad .... Milose odlazi "
Fuj picke prodane. Bruko
FUJ !

MILOŠE OSTANI !
Mislim da pricas gluposti, I neukusno prozivas pojedince koji mnogo toga rade za Zelju!
Igraci su na sqstanku iznijeli probleme i oni su u ocima tih navijaca sad zasad ispravniji, a ko je kriv Kosticu sto glumi gospodina i suti sve vrijeme...ovdje gospoda ne prolazi!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ajzea
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:59 am

Katastrofalan sportski segment kluba. Ovako ne moze i ne smije vise, igraci su se ocigledno nerezonski dovodili, bez ikakvog plana, klasicnim nagomilavanjem se nastojao kvalitet stvoriti od kvantiteta. Ne mogu da vjerujem sta su napravili od Zelje, svi redom, bez izuzetaka. Nestrucnost karakterise sportski segment kluba, to je odavno cinjenica.

O onoj gamadi od igraca je suvisno govoriti, neznalicama treba noge isprebijati a kolovodju onoga sto se naocigled svih nas izdesavalo u prethodnih par kola, spaliti na lomaci ili pak poslati na giljotinu.

Kosticu, mrs ! Neka ti se negdje drugo ponajbolji igraci ne trude na treningu, idiote !
Bio sam razocaran kad je mjesto Vukomanovica preuzeo klupu, strasno razocaran, medjutim, optimizam mi je vremenom rastao jer sam, kako je vrijeme odmicalo, povjerovao da bi on mogao biti onaj koji ce vratiti pehare gdje im je i mjesto. Sada, imam nevjerovatan osjecaj da cemo suze roniti za Vukomanicem dok bude harao slovackom ligom.
Ruku na srce, Milos je manje krivbod igraca. Nije on kriv sto su Jovan i Senad psihicki nestabilni, sto Vedran pusta golove, sto kapiten asistira za gol protivnickim igracima, etc.
Ne zna covjek kome da psuje vise. Ma necu ni vrsiti selekciju, yebem vam svima redom sve sto imate ! Bez izuzetaka !

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:59 am

Ovdje gospoda ne prolazi...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:01 am

Jebbeno jutro pravo.
Ja sam sinoc bio na svadbi i ko debil gledo link nekih pola sata, svako malo ulazio citao komentare ma sjebo se ba. Kako onakav gol da primimo, imal u zadnje 3 godine da je iko ikad primio onakav gol ?? Zalosno sta nam se dogadja, sta se prica, prokleti nas mentalitet. Ali volim ja Zelju jos jace nece mene ovo poljuljat ali bi volio na jedan razgovor sa nasim macanima sa terena.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Kapiten
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:03 am

nikson je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Zar ima neko ko ne vidi tal navijaca ( onih "najvatrenijih" ) i igraca ( pojedinih).
Fuj picke prodane. Bruko
FUJ !

MILOŠE OSTANI !
Mislim da pricas gluposti, I neukusno prozivas pojedince koji mnogo toga rade za Zelju!
Igraci su na sqstanku iznijeli probleme i oni su u ocima tih navijaca sad zasad ispravniji, a ko je kriv Kosticu sto glumi gospodina i suti sve vrijeme...ovdje gospoda ne prolazi!
Rade, rade ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Format
Kontakt:

Pitari su prije dovodili ''imena" za nasu ligu i vazda je bila greska,kad smo mi poceli isto,nagomilavat kao provjerene igrace,znao sam da ce biti isto .

Svi mi drkamo kad svako drugi bude bum i dovode se Nikolici,Pozderi itd,prvi ja ne razmisljajuci na dalje.

Ja bi dovodio ovakve igrace kao Secerovic,momku vidis na licu ni da nije pokvaren,da hoce da uspoje u zivotu,da radi svoj posao.

nikson
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Ovdje gospoda ne prolazi...
Trebao si me makar citirat da bude da sam i ja jednu pametnu napisao :D :mrgreen:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Zeljo1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:05 am

Šta oni nama rade, da se ja u nedelju budim u 8 sati što se nije desilo godinama. Meni se ne svidja to što se navijači nesta petljaju i održavaju sastanke u klubu sa igračima. Mislim da to nema nigdje. Ako smo krenuli sve optuživati i mijenjati onda mijenjaj i tog ko je organizovao taj sastanak ispred navijača.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:06 am

Jug je sinoc morao igracima odrzati lekcija a neke im balade pjevati...zato picke i nisu dosle na sjever. Aco me razocarao, sta je to jug vazniji od sjever?
Nego ne smiju da ne dodju pred jug a takodjer znaju da na jugu ima svoje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:07 am

nije ni ono slučajno, ko misli da jeste mahnit je.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:07 am

godrina je napisao/la:Jebbeno jutro pravo.
Ja sam sinoc bio na svadbi i ko debil gledo link nekih pola sata, svako malo ulazio citao komentare ma sjebo se ba. Kako onakav gol da primimo, imal u zadnje 3 godine da je iko ikad primio onakav gol ?? Zalosno sta nam se dogadja, sta se prica, prokleti nas mentalitet. Ali volim ja Zelju jos jace nece mene ovo poljuljat ali bi volio na jedan razgovor sa nasim macanima sa terena.
Ti si dobar,ja pobjego sa svadbe i dosao na Grbavicu da gledam kurcobolju..

I opet Klocevski kriv za gol jbt..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:09 am

Kad je sjednica?
Cuva Bog Zelju svog!

kontranogama
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:09 am

Okolele je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Jel jos neko primjetio kamen sa jugo-zapada ? xD
Daj ba kakav kamen sta si ti gledao :) to je bio blok hahah
Koji kamen,kamenolom citav..Dodje Bjelica nakon ono prekida na onu gol aut liniju,vise gledao publiku nego utakmicu.. :rofl:
Ja sam bio tamo, raja ba popizdila nisu znala kome bi sve yebala mater, ja nasim drkatorima ja sudiji, ja gostima. Mnogo su nam godina zivota sinoc unistili.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

krajisnik87
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:12 am

Od bojkota i atmosfere u svlacionici do talova i sastanaka sa navijacima.
Forumasi sport1.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

exbabilon
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:15 am

Otjerati one koji dovode igrace i trenere, otjerati igrace i otjerati Kostica. Ovim redom. Hvala, prijatno.

Okolele
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:16 am

Ako cemo o teorijama zavjere nas krenuo kako je onaj Kroševski stao na gol..Ali jbg najlakse je teret baciti Kostiću na ledja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava