ned avg 21, 2016 9:59 am
Katastrofalan sportski segment kluba. Ovako ne moze i ne smije vise, igraci su se ocigledno nerezonski dovodili, bez ikakvog plana, klasicnim nagomilavanjem se nastojao kvalitet stvoriti od kvantiteta. Ne mogu da vjerujem sta su napravili od Zelje, svi redom, bez izuzetaka. Nestrucnost karakterise sportski segment kluba, to je odavno cinjenica.
O onoj gamadi od igraca je suvisno govoriti, neznalicama treba noge isprebijati a kolovodju onoga sto se naocigled svih nas izdesavalo u prethodnih par kola, spaliti na lomaci ili pak poslati na giljotinu.
Kosticu, mrs ! Neka ti se negdje drugo ponajbolji igraci ne trude na treningu, idiote !
Bio sam razocaran kad je mjesto Vukomanovica preuzeo klupu, strasno razocaran, medjutim, optimizam mi je vremenom rastao jer sam, kako je vrijeme odmicalo, povjerovao da bi on mogao biti onaj koji ce vratiti pehare gdje im je i mjesto. Sada, imam nevjerovatan osjecaj da cemo suze roniti za Vukomanicem dok bude harao slovackom ligom.
Ruku na srce, Milos je manje krivbod igraca. Nije on kriv sto su Jovan i Senad psihicki nestabilni, sto Vedran pusta golove, sto kapiten asistira za gol protivnickim igracima, etc.
Ne zna covjek kome da psuje vise. Ma necu ni vrsiti selekciju, yebem vam svima redom sve sto imate ! Bez izuzetaka !