nikad_izvini je napisao/la:storm_raider je napisao/la:I generalno ta prica o nasoj djeci i nasoj licemjernosti. Da Kjosevski ne igra, svi bi Kosticu ebavali majku milu sto ne igra, a Kjosevski kako je stao na gol, tako 5 golova primi. Dok je Fejzic primio jedan, gdje je Kosoric morao bolje reagovati i to na derbiju.
Jel to Ibrahim Šehić bio bolji na početku ? Pa njemu su psovali, debili sa Sjevera, mrtvu sestru.
Naša djeca su nam donosila pare, kao što su nam naši treneri donosili titule. Polovnjaci tipa Đermanovića, Pozdera, S Stevanovića, Toskasa, Kosorića nisu i nikada neće to učiniti. Vise volim da gledam Kjosu, Memiju, Osmankovića, Mujagića, Beganovića, Dinu Hasanovića u ekipi sa našim trenerom na klupi.
Ovakve blamove sa njima nismo doživljavali u zadnje vrijeme.
Ali avaj, lako je tuđim kurcem gloginje mlatitim, glumiti hehe stručnjake i trošiti pare koje su napravili naši treneri i naša djeca, zar ne ?
Izgubio si se i to dobro

Borim se da si se ti izgubio, a evo i zasto:
Ovo sto sam ja napisao gore su cinjenice o Kjosevskom i ovoj sezoni i generalno nasoj prici sa tribina. Neka su nasa djeca, ako ne znaju, da su moja djeca, ne zasluzuju da igraju.
Niko sretniji od mene da vidi sve te koje si ti nabrojao u prvoj postavi i kako kasnije prave transfere po europskim klubovima, ali onda je ova sezona trebala biti postavljena tako da se fokusiramo na razvoj nase djece, jer veceras nas je to jedno nase dijete kostalo boda, a mozda i sva tri, jer je nakon gola i dosao pad. To su cinjenice, emocije na stranu.
Sto se tice Sehica, psovali su njemu i sa Juga i sa Sjevera, a i sa Zapada isto, koliko se sjecam, ali je Sehic sa 16 godina bio ozbiljniji golman nego Kjosevski sada. A kao sto sam napisao, ako mislimo da ovu sezonu trebamo posvetiti nasoj djeci, onda te "placenike", kako ih ti nazva, otpustiti i na ustrb rezultata razvijati nasu djecu. I to je strategija, ali koliko vidim ove sezone se nije tako krenulo, jer su ciljali na titulu. Neuspjesno do sada, i to je cinjenica. Bas kao sto je i cinjenica da je Vedran primio 5 golova za 3 kola, a Fejzic 1 za 3 kola. Pa da je ne znam cije dijete, eto ti razlike.
Da Bog da on napravio karijeru kao Begovic, a ne Sehic.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/