Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 3:19 am

KrajPrice je napisao/la:Sretno Milose, ponesi i opremu!
E bas cekam ko ce to sad doci i ko ce to nesto promjeniti. Cudna situacija podrzavam upravj maksimalno ali veze nemaju s vezom kad je sportski dio u pitanju i tacno me sramota.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 3:20 am

A ruku na srce ovo je odlika sampionskih ekipa, kad iz jedne polusanse das gol i uzmes 3 boda na vrucem gostovanju. Na stranu valjanje igraca, Zrinjski zasluzeno uzeo ono po sto je dosao..

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:28 am

Minjore je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Moze li mi neko u pp napisati,ko je upucen ili ko je bio prisutan,da li je bilo problema ispred stadiona poslije tekme.
Nije bilo problema nikakvih pusti suplje.
Hvala.Drago mi je da je tako.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:37 am

Tek sad dodjoh kuci, nemam kad citati komentare, probat cu zaspat ako mognem. Vjerujem da ste svasta rekli, ali imam potrebu i ja nesto napisati.

Ovo je glas navijaca koji nije iz glavnog grada, koji nema nikakvih insajderskih, nikakvih simpatija prema nekome, nije mi niko od igraca, uprave, trenera rodjak. Jednostavno, prosjecni navijac kome je Zeljo sve i sluzi da pobjednem od stvarnosti i malo sanjam.

Ovo sto nam igraci rade je brutalno. Blate sveto ime ZEljeznicar. Vecersa i sljedecih dana Zeljo, nas Zeljo je predmet ismijavanja. Mi to moramo slusati, gledati. Radi cega? Radi necijeg kurcenja. Sto se nekom digla ona stvar i nece da igra, nije zadovoljan treninzima, nije zadovoljan sto je 5 sati na stadionu hoce da bude sat i po pa da moze ici sjediti u kaficima, nositi slavu jer igra u Zelji i zbog toga imati dosta povlastica i biti zapazen. Ovo je brutalno sta rade. Ako moram reci da sam veceras povracao od muke, ne pijem nikad znaci nije od toga, vec od muke i gorcine. Evo i sada mi je taj okus u grlu.
Da ne duzim mnogo, znam da je muka citati duge postova, pogotovo poslije ovoga.

Molim Boga da Kostic nece dobiti ostavku, nadam se da uprava nece podleci pritisku. Upozoravao sam i ne hvalim se tim, da je BOgdom to bila suplja prica, niko sretniji od mene, ali desava nam se Kodro2.
Upravo, iskorijenite mahalu iz kluba, molim vas. Ovo nema smisla, Kostic je samo jedan u nizu, bit ce ih jos. Vi se trudite da idemo Evropskim putem, ali gamad to ne daju. Bas njih treba iskorijeniti, osjeci odmah u korijenu. Rezovi se moraju napraviti, pokazite muda. Nekad tome treba stati u kraj, sad je to vrijeme. Posljedice trenutacne ce mozda boljeti, ali dugorocno ce biti svima bolje.
Hocu Evropu, necu Mahalu!

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:37 am

J.ebem mu sve al osjecam se ko pitar, fuj kako je ruzan osjecaj...

Sent from my C5303 using Tapatalk

nikad_izvini
Kontakt:

ned avg 21, 2016 4:06 am

Leon_Professional je napisao/la:Tek sad dodjoh kuci, nemam kad citati komentare, probat cu zaspat ako mognem. Vjerujem da ste svasta rekli, ali imam potrebu i ja nesto napisati.

Ovo je glas navijaca koji nije iz glavnog grada, koji nema nikakvih insajderskih, nikakvih simpatija prema nekome, nije mi niko od igraca, uprave, trenera rodjak. Jednostavno, prosjecni navijac kome je Zeljo sve i sluzi da pobjednem od stvarnosti i malo sanjam.

Ovo sto nam igraci rade je brutalno. Blate sveto ime ZEljeznicar. Vecersa i sljedecih dana Zeljo, nas Zeljo je predmet ismijavanja. Mi to moramo slusati, gledati. Radi cega? Radi necijeg kurcenja. Sto se nekom digla ona stvar i nece da igra, nije zadovoljan treninzima, nije zadovoljan sto je 5 sati na stadionu hoce da bude sat i po pa da moze ici sjediti u kaficima, nositi slavu jer igra u Zelji i zbog toga imati dosta povlastica i biti zapazen. Ovo je brutalno sta rade. Ako moram reci da sam veceras povracao od muke, ne pijem nikad znaci nije od toga, vec od muke i gorcine. Evo i sada mi je taj okus u grlu.

Molim Boga da Kostic nece dobiti ostavku, nadam se da uprava nece podleci pritisku. Upozoravao sam i ne hvalim se tim, da je BOgdom to bila suplja prica, niko sretniji od mene, ali desava nam se Kodro2.
Upravo, iskorijenite mahalu iz kluba, molim vas. Ovo nema smisla, Kostic je samo jedan u nizu, bit ce ih jos. Vi se trudite da idemo Evropskim putem, ali gamad to ne daju. Bas njih treba iskorijeniti, osjeci odmah u korijenu. Rezovi se moraju napraviti, pokazite muda. Nekad tome treba stati u kraj, sad je to vrijeme. Posljedice trenutacne ce mozda boljeti, ali dugorocno ce biti svima bolje.
Kodro se borio za prvo mjesto, mi se borimo oko plasmana u ligu za prvaka. To je neka bitnija razlika koje mogu da se sjetim na prvu. Nisam baš pratio Mehu, ali Kostića jesam. Lik veze nema. Već napisano. Završiti utakmicu protiv Viteza za 0 veznih igrača i 4 napadača na terenu ili imati drugu izmjenu protiv Zrinjskog u 81 minuti, a mi u raspadu sistema ima 20 minuta može postići samo totalni levat. Izgubio se ko abdest. O 4-4-2 postavci protiv Slobode :r sa Beganovićem, Bekrićem, Blagojevićem i Mirom + napadača se može napisati esej nazvan nebuloza.

Hoćeš Europu, jel ? U Europi amateri i rekreativci se ne bave onim što ne znaju niti im to neko dopušta, a čisto sumnjam da svoje neznanje pravdaju floskulom o "unaprijed utvrđenim procedurama". Opet da ponovim, to nam je i jebalo mater. Samo realno.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 21, 2016 4:10 am

nikad_izvini je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Tek sad dodjoh kuci, nemam kad citati komentare, probat cu zaspat ako mognem. Vjerujem da ste svasta rekli, ali imam potrebu i ja nesto napisati.

Kodro se borio za prvo mjesto, mi se borimo oko plasmana u ligu za prvaka. To je neka bitnija razlika koje mogu da se sjetim na prvu. Nisam baš pratio Mehu, ali Kostića jesam. Lik veze nema. Već napisano. Završiti utakmicu protiv Viteza za 0 veznih igrača i 4 napadača na terenu ili imati drugu izmjenu protiv Zrinjskog u 81 minuti, a mi u raspadu sistema ima 20 minuta može postići samo totalni levat. Izgubio se ko abdest. O 4-4-2 postavci protiv Slobode :r sa Beganovićem, Bekrićem, Blagojevićem i Mirom + napadača se može napisati esej nazvan nebuloza.

Hoćeš Europu, jel ? U Europi amateri i rekreativci se ne bave onim što ne znaju niti im to neko dopušta, a čisto sumnjam da svoje neznanje pravdaju floskulom o "unaprijed utvrđenim procedurama". Opet da ponovim, to nam je i jebalo mater. Samo realno.
Hocu i svako ko voli hoce.
Eto nek se i Kosticu uruci otkaz, ali on iako ima krivicu, najmanje je kriv. Nije problem, daj mu otkaz, al daj i igracima otkaz, uuradi nesto po tom pitanju, ne moze vise ovako. Vjerujem da svi hocete nekog bas dobrog trenera, eto mozda i dodje neko bolji od Kostica, ali za 3 kola opet isto. Zbog toga sto nisi srezao sve. Kostic je jedan u nizu, svako ko dodje sa bilo kakvom filozofijom osim onom mahalskom, je osudjen na propast. Necemo tako valjda?!
Teska situacija, nek nam je Bog dragi na pomoci.

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 4:15 am

Nece mi nece san na oci..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 5:09 am

Uskoro aktuelna. :kafa:
[video]https://youtu.be/qVMgETKOOvE[/video]
:skoljka:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tryg
Kontakt:

ned avg 21, 2016 7:50 am

Ligata parazitu, nanu nanulicu ti tvoju. Namirsao krv pa se nalozio.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

ned avg 21, 2016 7:52 am

Jedino dobro pitanje je bilo od nekog lika koji je pitao, zasto ste promjenili golmana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 8:58 am

Podrška Milošu Kostiću! Nek pokaže šta zna. Nemojmo tražiti instant rezultat, onda bismo sve pare od Grbavice mogli prebaciti za dovođenje klasnih igrača i ove dvije sezone osvojiti ligu, ali šta poslije? Dajmo čovjeku vremena da pokaže šta zna, nek implementira svoju filozofiju na igrače (koju neki teško kontaju). Sad da damo Milošu otkaz i dovedemo neko rješenje, opet ćemo na polusezoni otpustiti 10 igrača i dovesti 15, želimo li to? Koliko je Man United trpio Moyesa? Kad mu je dao otkaz, to je uradio čista obraza, jer mu je dao dovoljno vremena da pokaže šta zna. Pa hajmo mi dati Milošu dovoljno vremena pa onda vijećati je li dobar ili loš izbor.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

nikson
Kontakt:
Status: Online

ned avg 21, 2016 9:05 am

A tegobnog jutra u pm....nedjelja, prokleta nedjeljaaaa.....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

teatrale36
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:06 am

Sve nam se vraca i to s kamatama. Sad i kad se trude nece lopta da te slusa, a ocigledno da su igraci koji su igrali sinoc limitirani i to zestoko. Kostic nije neki strucnjak ali ovi pojedini igraci nemaju pojma ali nisu oni krivi nego amateri i nesposobnjakovici koji su ih doveli. Nema kvalitetnog covjeka u tom sportskom dijelu kakav Nikolic i Misimovic i dovodjenje igraca. A igraci su posebna sorta pola njih ne zasluzuje da nosi Zeljin dres.
Skinite dresove.

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:08 am

nikad_izvini je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I generalno ta prica o nasoj djeci i nasoj licemjernosti. Da Kjosevski ne igra, svi bi Kosticu ebavali majku milu sto ne igra, a Kjosevski kako je stao na gol, tako 5 golova primi. Dok je Fejzic primio jedan, gdje je Kosoric morao bolje reagovati i to na derbiju.
Jel to Ibrahim Šehić bio bolji na početku ? Pa njemu su psovali, debili sa Sjevera, mrtvu sestru.

Naša djeca su nam donosila pare, kao što su nam naši treneri donosili titule. Polovnjaci tipa Đermanovića, Pozdera, S Stevanovića, Toskasa, Kosorića nisu i nikada neće to učiniti. Vise volim da gledam Kjosu, Memiju, Osmankovića, Mujagića, Beganovića, Dinu Hasanovića u ekipi sa našim trenerom na klupi.

Ovakve blamove sa njima nismo doživljavali u zadnje vrijeme.

Ali avaj, lako je tuđim kurcem gloginje mlatitim, glumiti hehe stručnjake i trošiti pare koje su napravili naši treneri i naša djeca, zar ne ?

Izgubio si se i to dobro ;)
Borim se da si se ti izgubio, a evo i zasto:

Ovo sto sam ja napisao gore su cinjenice o Kjosevskom i ovoj sezoni i generalno nasoj prici sa tribina. Neka su nasa djeca, ako ne znaju, da su moja djeca, ne zasluzuju da igraju.

Niko sretniji od mene da vidi sve te koje si ti nabrojao u prvoj postavi i kako kasnije prave transfere po europskim klubovima, ali onda je ova sezona trebala biti postavljena tako da se fokusiramo na razvoj nase djece, jer veceras nas je to jedno nase dijete kostalo boda, a mozda i sva tri, jer je nakon gola i dosao pad. To su cinjenice, emocije na stranu.

Sto se tice Sehica, psovali su njemu i sa Juga i sa Sjevera, a i sa Zapada isto, koliko se sjecam, ali je Sehic sa 16 godina bio ozbiljniji golman nego Kjosevski sada. A kao sto sam napisao, ako mislimo da ovu sezonu trebamo posvetiti nasoj djeci, onda te "placenike", kako ih ti nazva, otpustiti i na ustrb rezultata razvijati nasu djecu. I to je strategija, ali koliko vidim ove sezone se nije tako krenulo, jer su ciljali na titulu. Neuspjesno do sada, i to je cinjenica. Bas kao sto je i cinjenica da je Vedran primio 5 golova za 3 kola, a Fejzic 1 za 3 kola. Pa da je ne znam cije dijete, eto ti razlike.

Da Bog da on napravio karijeru kao Begovic, a ne Sehic.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljo1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:15 am

Ma kakav Kjosevski. U Zenici se pokazalo da ima previše u njemu klosarluka. A o onoj grešci sinoć je smiješno išta reći. Ako je istina za to ismijavanje trenera okolo,još ga jutros nabiti nogom iz kluba.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:21 am

Kakav crni bojkot . Lud je onaj koji misli da igraci bojkotuju Milosa. Moje misljenje je da Milos ne zna i ne moze napraviti rezultat. Mozemo mi njega trpiti al od toga nista nema. I prica da su igraci samo krivi za rezultate to macku o rep. Sta ce nam onda trener. Porazi su Kosticevi koji se nije snasao zahvaliti mu i gotovo. Sto da trpimo njega a Odovica nismo koji je trener za ove lige. Pricate o europskom zelji kao sto su pitari pricali o divovskom sarajevu kako ce se i oni kao dinamo odvojiti u ligi. Pa zar nista se nije naucilo iz njihove muke. Nema nista preko noci i Milos to ne moze napraviti.

Zeljo1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:24 am

Ne treba gledati sve crno, ima i pozitivnih stvari. Recimo sad smo izgubili 1:0 za razliku od prethodne dvije utakmice kad smo gubili sa 2:0. Za par kola ćemo mi moći izvući i 0:0 kuci ako se nastavi ovako.

Devotion
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:37 am

Po meni sada Kostic licno pred sobom ima jednu situaciju koja je za njega po pitanju nekog rezultatskog pritiska mnogo laksa. Tacno je da je veliko nezadovoljstvo navijaca upuceno i prema njemu ali on je sada i onako na rubu otkaza ili ostavke. U ovakoj situaciji vise nema potrebe da kalkulise hoce li mu igrati ovaj ili onaj igrac ni kakva ce reakcija pojedinaca biti zbog toga. Neka na Bilino polje izvede one igrace kojima trenutno najvise vjeruje, neka pokusa odigrati maksimalno ofanzivno bez nekih velikih taktickih mudrolija pa i ako izgubi situacija po njega nece biti gora nego sto je sada.

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 9:38 am

Zeljo1921 je napisao/la:Ma kakav Kjosevski. U Zenici se pokazalo da ima previše u njemu klosarluka. A o onoj grešci sinoć je smiješno išta reći. Ako je istina za to ismijavanje trenera okolo,još ga jutros nabiti nogom iz kluba.

Odma je za to saznao clan Uprave, koji je rekao rijesit cemo mi to, nema briga. Jesu li rijesili? Nemam komentara. Otici ce sad trener koji se birao mjesec dana, a doci Bog zna ko i mi cemo ocekivati neki napredak? Samo nek nama picke od igraca vode tu politiku. Ja sam razocaran.

Samo dovoditi igrace sa sela i manjih mjesta zeljnih uspjeha da igraju za Željezničar!
Nabijem i Lendrica i Husica i Radinovica i Stanica i petog desetog koji kao profesionalni fudbaleri zore docekuju u klubovima. Boli njih kita, bitno je da pare kapaju. FUJ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava