cikazubo nemaš šta biti zbunjen.Pogledaj tabelu i naš bodovni saldo i skontat ceš da nigdje ne štima.cikazubo je napisao/la:Teski dani su pred klubom, kako donijeti ispravnu odluku ??? Dal dati Kosticu otkaz koji ga je realno i zasluzio ako gledamo statisticki, ali time se opet pokazuje da ne mozemo protiv mahale i svlacionice ili otkazat neke igrace a ostavit Kostica sto je opet rizicno jer je mozda u Milosu problem, definitivo nismo naucili iz sopstvenih gresaka, nestrucni ljudi vode sportski segment to je sada valjda svima jasno, i evo dzivismo krah. Dosao sam do tacke da ne vjerujem ni igracima, ni treneru, ni upravi a ni manijacima, totalno sam zbunjen.![]()
Ma nije sigurno slucajno, suska se nesto pravo, i ja sam cuo da bi mogao biti trener, ali nesto vise mislim da bi mogao preuzeti sportski segment.cikazubo je napisao/la:Mario Stanic u kratkom periodu u par navrata dolazi pogledati utakmice kluba, dal se nesto muti, kad bi me neko pitao za poziciju SD-a prvog bi njega neveo.
Kakve veze ima sto je ispao od makedonaca, pa to su bile njegove prve utakmice sa prvom ekipom kakva je bila, a to jeste nikakva sam si rekao glavni spic je bio turkovic i ne treba dalje pricati. Adzem je znalac al o tom po tom bilo proslo nije sad on tema, a mozda ako Bog da nekad opet sjedne na klupu prvog timadelinjo je napisao/la:sve je to sta bi bilo kad bi bilo....Adzemu je glavni spic bio Nedo Turkovic...mozda bi se tu sezonu za opstanak borili...a mozda bi sad titulu sa njim osvojili...ali to je covjek koji je ispao od makedonskih amatera i tu sva prica zavrsava...MrRiccoli je napisao/la:Kad su u pitanju treneri ono sto ja mislim, a naravno ne mora biti tacno keste to da je Admir Adzem ostao da bi do danas izrastao u dobrog trenera i da bi sa dosta uspjeha vodio ekipu jer po onome sto sam ja gledao Adzem je veliki znalac i sa onakvom ekipom u onoj polusezoni je odrzao prikljucak za vodecim. Vjerujte da je ostao danas bi imali pravog trenera, a pored toga velikog zeljovca. Tjeranjem Kostica apsolutno nista necemk dobiti jer u ovom momentu nikog boljeg ne mozemo dovesti mozda bubam al imam osjecaj kad bi ga otjerali da bi dosao Vlado Jagodic, ovo fakat bubam al mi tako mirise.Brkoo je napisao/la:Spominje se povratak Ode ovdje na forumu, interesantno a istom tom Odovicu navijaci skandirali da ide nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, covjeka nazivali ziherasem, govorili mu da nema muda i sad bi ga opet voljeli vidjeti na klupi. Vjerovatno bi opet na pocetku napravio nesto i onda kad je najvaznije pokazao zasto nikada nije napravio bolju trenersku karijeru..
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma samo nek produzi i nek mi stave neku cifru kao klauzulu makar da ne ode dzaba jbg, iako je igrac koji bi u situaciji izborene evrope i vece mogucnosti da mu se ponude sto bolji uslovi i da nije situacija ovakva kakva je sa produzetkom ugovora donio bi nam minimalno 600-700 milja euraNeymar 11 je napisao/la:Ma @Storme Jest dobar momak igracina brate, Al msm da mu se gadi sve ovo momak je zasluzijo dalje da ide na nasu zaloststorm_raider je napisao/la:Pa konacni cilj i jeste da se mahala ponovo uvuce u kub sa pricom "rekli smo ti". Podrzite Kostica, ne pisem to zato sto ga volim, nego jer je to za Zelju najbolje ako hocemo da se izdignemo iznad ovog sivila. Uprava je na ispitu zrelosti, morace pokazati kicmu! A to i ocekujemo, jer Zeljo i jeste to!Fatić Nermin je napisao/la:Molim, ali MOLIM ako iko ima ovdje kontakta sa upravom, da im prenese da ni u kojem slučaju ne daju otkaz Milošu... I molim, ali MOLIM, ako bilo ko ima ikakvog kontakta sa upravom da se sjede fino sa gospodom zvanom igrači i da im se pojasne neke stvari. NE DAJTE OPET MAHALI U KLUB MOLIM VAS, VIDITE DA SE SVE RADI DA BI SE TO DESILO ! Fuj ***** ti pogan, fuj.
Kosticu ostani!
@Mirso, ponudjeno mu je, ali sad su bitnije stvari tu. Pricat ce se ja mislim sa njim na reprezentativnoj pauzi, ali tesko. Klasa je on, mada utice sve ovo i na njega.
ne razumijem sto bi mahala se uvlacila i uprava davala ostavke. treba naci covjeka za sportski dio, iskusnog znalca koji ce posloziti sportski segment u klubu. Dosta je akrobacija tipa Kostic, Tica, Čenan itd. Oni nek vode klub organizaciono i finansijski, sportski dio prepustiti znalcu.storm_raider je napisao/la:Pa konacni cilj i jeste da se mahala ponovo uvuce u kub sa pricom "rekli smo ti". Podrzite Kostica, ne pisem to zato sto ga volim, nego jer je to za Zelju najbolje ako hocemo da se izdignemo iznad ovog sivila. Uprava je na ispitu zrelosti, morace pokazati kicmu! A to i ocekujemo, jer Zeljo i jeste to!Fatić Nermin je napisao/la:Molim, ali MOLIM ako iko ima ovdje kontakta sa upravom, da im prenese da ni u kojem slučaju ne daju otkaz Milošu... I molim, ali MOLIM, ako bilo ko ima ikakvog kontakta sa upravom da se sjede fino sa gospodom zvanom igrači i da im se pojasne neke stvari. NE DAJTE OPET MAHALI U KLUB MOLIM VAS, VIDITE DA SE SVE RADI DA BI SE TO DESILO ! Fuj ***** ti pogan, fuj.
Kosticu ostani!
@Mirso, ponudjeno mu je, ali sad su bitnije stvari tu. Pricat ce se ja mislim sa njim na reprezentativnoj pauzi, ali tesko. Klasa je on, mada utice sve ovo i na njega.
Jel to Ibrahim Šehić bio bolji na početku ? Pa njemu su psovali, debili sa Sjevera, mrtvu sestru.storm_raider je napisao/la:I generalno ta prica o nasoj djeci i nasoj licemjernosti. Da Kjosevski ne igra, svi bi Kosticu ebavali majku milu sto ne igra, a Kjosevski kako je stao na gol, tako 5 golova primi. Dok je Fejzic primio jedan, gdje je Kosoric morao bolje reagovati i to na derbiju.
Eh sad nije mi ni to nekako sad fer prema Miroslavu koji je svaku utakmicu na nivou i sad da ne dobije platu malo mi glupavo, a sto se njega tice nek odgode izgradnju istoka samo nek produzi i nek ide na ljeto, ali da ne ode dzaba to je bit. Sto se tice trenera PUNA PODRSKA MILOSU KOSTICU. Posmatrao sam ga dok je sjedio na klupi sa Lesnikom i osjecao sam se bas lose gledajuci ga onakvog, a sigurno je lik koji zna koji umije i koji hoce. MILOSE OSTANIstorm_raider je napisao/la:Igraci nece dobiti platu za Zrinjsiki, za pocetak..
Klosari koji nose ovaj dres ga ne zasluzuju, neka to bude jasno. Ismijavali su Odovica i njegove metode, naguravali su se sa Edisom u svlacionici, zar mislite da ne bi i Kosticu isto uradili? Normalno da bi i ovdje nema ozbiljnog igraca, osim Mire Stevanovica. Sramota me je bilo zbog onog skandiranja Kosticu.
Takodjer, ono sto sam primjetio, pojedini portal, sedmicama ne objavljuju nista o Zelji i onda nakon poraza 5 vezanih tekstova. Nije ni to slucajno i to svi znamo ovdje. Samo se cekalo.
Podrzite Kostica, koliko god to izgledalo nekima tesko. Treba ga podrzati ili nam se "smijesi" pitarska prica od prije 2 godine. Ucimo na tome! Igrali smo stvarno dobro do tog gola, a i osteceni smo za jedan penal najmanje, jer ako ono nije penal, ne znam sta je.
Kosticu ostani!!!
Nije bilo problema nikakvih pusti suplje.Plavi orkestar je napisao/la:Moze li mi neko u pp napisati,ko je upucen ili ko je bio prisutan,da li je bilo problema ispred stadiona poslije tekme.