Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bianco blu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:23 am

zamolio bih upravu da gospodinu Miroslavu Stevanoviću da papire da bježi iz ove vukojebine dok može. Molim te Miroslave, oprosti nam

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:23 am

Niti imamo kakve strucnjake na klupi niti imamo igrace za kakvog dometa a ni Istok se ne gradi...Dušmani nam se natovarili na vrat sa svih strana.Sutra cu malo do psihologa,mozda me on malo popravi poslije svega ovoga a da bih pokušao zaspati moram se sjetiti najmilijih od Hatibovica,Mehicevica,Violine,Koldze i od njegove opštinske administracije...od celnika fudbalskog saveza koji su sve mrtvi pitari i koji više mrze Zelju nego što vole onu izdrkotinu sa lavora na celu sa Dinom Begicem,Ibrom Hasanbegovicem,familije onog prasca Salema Prolica,Pilava...familije od ovog vecerašnjoj pokušaja sudije iz one rudarske selende što se naguzuje Ibri i Salemu...Sad mi je lakše.I zao mi Kostica.Vidi se da je pošten i dobar covjek i da mu nije svejedno,da zeli uspjeh sa Zeljom ali...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:27 am

Teski dani su pred klubom, kako donijeti ispravnu odluku ??? Dal dati Kosticu otkaz koji ga je realno i zasluzio ako gledamo statisticki, ali time se opet pokazuje da ne mozemo protiv mahale i svlacionice ili otkazat neke igrace a ostavit Kostica sto je opet rizicno jer je mozda u Milosu problem, definitivo nismo naucili iz sopstvenih gresaka, nestrucni ljudi vode sportski segment to je sada valjda svima jasno, i evo dzivismo krah. Dosao sam do tacke da ne vjerujem ni igracima, ni treneru, ni upravi a ni manijacima, totalno sam zbunjen. :r :?

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:29 am

Jeste da serem i da sam se raspisao ali ono sto se mora promjeniti jeste dovodjenje igraca jeste u smislu da se niposto igraci ne dovode kako se to radiko dosad, evidentno ke da nam treba dobar znalac na mjestu sportskog direktora, a neka i Cemana kao skauta nikakav problem i smisao toga je kad strucni stab kaze fali nam na toj poziciji, a ti majstore nadji par igraca predstavi i nek srrucni stab ucestvuje u biranju. Sto se tice pregovora sa igracima nek pregovaraju Misimovic i Nikolic to nije problem.

Sent from my C5303 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:31 am

Mario Stanic u kratkom periodu u par navrata dolazi pogledati utakmice kluba, dal se nesto muti, kad bi me neko pitao za poziciju SD-a prvog bi njega neveo.

nikad_izvini
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:31 am

I baš će nam pomoći tjeranje pola ekipe i ostavljanje ove neznalice na klupi. Skandiranje skinite dresove. To će sigurno pomoći u Zenici i u nastavku lige.

Kada ti deset ljudi kaže da si pijan, lezi i valjaj se. To je neka priča o Kostiću i njegovoj karijeri kod nas. Ako ga ostavimo na klupi nećemo ligu za prvaka izboriti. To i budala vidi. Ostali problemi se rješavaju u hodu.

Od 6 utakmica, 5 smo odigrali u Sarajevu, a omjer nam je 2-1-3 :r :r U prvom dijelu nam valja Uskom, Svinjama i Njanjama na noge.

Otjerani su bolji treneri od Kostića, koji su imali MNOGO lošije ekipe i BOLJI rezultat pa i igru. Ne vidim nijedan razlog da ostane na klupi. Jedino ako smo mazohisti pa volimo da gledamo Željezničar u ligi za opstanak.

Jel neko misli da možemo bolje s njim ? Da ovaj ima čarobni štapić kojim će riješiti probleme ? Aha.

@delinjo, pričaš gluposti, Adžem je Bajića promovisao u NAPADAČA, do tada se mrljavio na krilu i bio loš. I nije on ispao od Metalurga nego Kosorić da debilnim faulom i Eldar Hasanović sa još retardiranijim postavljanjem ispred Antolovića ( gdje mu je nabio još par igrača u peterac, debil ).

Priča koja se ovdje priča je dokaz da je masa odnosno krdo prilično retardirana i da ne vidi dalje od svog nosa. Pa vidjelo se gdje idemo ima haman godina dana. Sada smo postali ko pitari. Zvanično. Nekima je to bilo jasno, a nekimaje sada postalo jasno. Podrška KOstiću znači da gubimo i Europu. Moraš biti baš budala da to ne vidiš.

-Otjerati levata sa klupe
-vratiti ili Adžema ili Odu
-nekoliko bojkotaša smjestiti na tribine
-otjerati utvrđenu proceduru dovođenja igrača
-dovesti kvalifikovanog SD-a
-popraviti uticaj u savezu ( milom ili silom )
-izboriti Europu po svaku cijenu

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:33 am

cikazubo je napisao/la:Teski dani su pred klubom, kako donijeti ispravnu odluku ??? Dal dati Kosticu otkaz koji ga je realno i zasluzio ako gledamo statisticki, ali time se opet pokazuje da ne mozemo protiv mahale i svlacionice ili otkazat neke igrace a ostavit Kostica sto je opet rizicno jer je mozda u Milosu problem, definitivo nismo naucili iz sopstvenih gresaka, nestrucni ljudi vode sportski segment to je sada valjda svima jasno, i evo dzivismo krah. Dosao sam do tacke da ne vjerujem ni igracima, ni treneru, ni upravi a ni manijacima, totalno sam zbunjen. :r :?
cikazubo nemaš šta biti zbunjen.Pogledaj tabelu i naš bodovni saldo i skontat ceš da nigdje ne štima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:35 am

cikazubo je napisao/la:Mario Stanic u kratkom periodu u par navrata dolazi pogledati utakmice kluba, dal se nesto muti, kad bi me neko pitao za poziciju SD-a prvog bi njega neveo.
Ma nije sigurno slucajno, suska se nesto pravo, i ja sam cuo da bi mogao biti trener, ali nesto vise mislim da bi mogao preuzeti sportski segment.

@nikad izvini
slazem se s vecinom tvojih stavki. mora se jednostavno presjeci
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:36 am

delinjo je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Spominje se povratak Ode ovdje na forumu, interesantno a istom tom Odovicu navijaci skandirali da ide nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, covjeka nazivali ziherasem, govorili mu da nema muda i sad bi ga opet voljeli vidjeti na klupi. Vjerovatno bi opet na pocetku napravio nesto i onda kad je najvaznije pokazao zasto nikada nije napravio bolju trenersku karijeru..
Kad su u pitanju treneri ono sto ja mislim, a naravno ne mora biti tacno keste to da je Admir Adzem ostao da bi do danas izrastao u dobrog trenera i da bi sa dosta uspjeha vodio ekipu jer po onome sto sam ja gledao Adzem je veliki znalac i sa onakvom ekipom u onoj polusezoni je odrzao prikljucak za vodecim. Vjerujte da je ostao danas bi imali pravog trenera, a pored toga velikog zeljovca. Tjeranjem Kostica apsolutno nista necemk dobiti jer u ovom momentu nikog boljeg ne mozemo dovesti mozda bubam al imam osjecaj kad bi ga otjerali da bi dosao Vlado Jagodic, ovo fakat bubam al mi tako mirise.

sve je to sta bi bilo kad bi bilo....Adzemu je glavni spic bio Nedo Turkovic...mozda bi se tu sezonu za opstanak borili...a mozda bi sad titulu sa njim osvojili...ali to je covjek koji je ispao od makedonskih amatera i tu sva prica zavrsava...
Kakve veze ima sto je ispao od makedonaca, pa to su bile njegove prve utakmice sa prvom ekipom kakva je bila, a to jeste nikakva sam si rekao glavni spic je bio turkovic i ne treba dalje pricati. Adzem je znalac al o tom po tom bilo proslo nije sad on tema, a mozda ako Bog da nekad opet sjedne na klupu prvog tima

LARSSON
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:37 am

Evo nas ko Partizan.
2-1-3 , gol više primili nego dali u šest kola

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:48 am

Ne znam, ne mogu biti više pametan kad je željo u pitanju.
Moram ovo reći mada će mi mnogi zamjeriti. Sudbina je qrva. Imam osjećaj da nam se sve vraća za neke nepoštene smjene prijašnjih trenera, neke fursate sa bivšim igračima i pljuvanje po njima itd itd.
Nismo mi tuliko loši koliko se zaista neda. Primimo najgluplji go koji se može primiti, nedamo iz situacija iz kojih je teže promašiti, malo sudije seru, malo se igračima odsjeku noge kad ništa ne ide kako treba, malo trener vrši "pogrršne" izmjene jer mu neće jeb.ati majku ako izvadi Pozdera ali hoće ako Lendrića i sl.
Svega se nakupilo a niko neće čekati da se mi trznemo već grabe bodove.
Šta uraditi? Nisam bio za smjenu trenera ali taman da Murinjo zarada 3 ovakva poraza nebi bio siguran. Opet kod staviti da gasi ovaj požar. Adžem, Oda? Nih dvojicu prije ovih kvazi stručnjaka. A opet koliko dobro rješenje su ta dalje.
Samo bi mi raspoloženje mogli popraviti bageri na istoku...ali i oni kasne u pm. Haj bar to da krene.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:53 am

Neymar 11 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:Molim, ali MOLIM ako iko ima ovdje kontakta sa upravom, da im prenese da ni u kojem slučaju ne daju otkaz Milošu... I molim, ali MOLIM, ako bilo ko ima ikakvog kontakta sa upravom da se sjede fino sa gospodom zvanom igrači i da im se pojasne neke stvari. NE DAJTE OPET MAHALI U KLUB MOLIM VAS, VIDITE DA SE SVE RADI DA BI SE TO DESILO ! Fuj ***** ti pogan, fuj.
Pa konacni cilj i jeste da se mahala ponovo uvuce u kub sa pricom "rekli smo ti". Podrzite Kostica, ne pisem to zato sto ga volim, nego jer je to za Zelju najbolje ako hocemo da se izdignemo iznad ovog sivila. Uprava je na ispitu zrelosti, morace pokazati kicmu! A to i ocekujemo, jer Zeljo i jeste to!
Kosticu ostani!

@Mirso, ponudjeno mu je, ali sad su bitnije stvari tu. Pricat ce se ja mislim sa njim na reprezentativnoj pauzi, ali tesko. Klasa je on, mada utice sve ovo i na njega.
Ma @Storme Jest dobar momak igracina brate, Al msm da mu se gadi sve ovo momak je zasluzijo dalje da ide na nasu zalost :)
Ma samo nek produzi i nek mi stave neku cifru kao klauzulu makar da ne ode dzaba jbg, iako je igrac koji bi u situaciji izborene evrope i vece mogucnosti da mu se ponude sto bolji uslovi i da nije situacija ovakva kakva je sa produzetkom ugovora donio bi nam minimalno 600-700 milja eura

addyno1
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:56 am

storm_raider je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:Molim, ali MOLIM ako iko ima ovdje kontakta sa upravom, da im prenese da ni u kojem slučaju ne daju otkaz Milošu... I molim, ali MOLIM, ako bilo ko ima ikakvog kontakta sa upravom da se sjede fino sa gospodom zvanom igrači i da im se pojasne neke stvari. NE DAJTE OPET MAHALI U KLUB MOLIM VAS, VIDITE DA SE SVE RADI DA BI SE TO DESILO ! Fuj ***** ti pogan, fuj.
Pa konacni cilj i jeste da se mahala ponovo uvuce u kub sa pricom "rekli smo ti". Podrzite Kostica, ne pisem to zato sto ga volim, nego jer je to za Zelju najbolje ako hocemo da se izdignemo iznad ovog sivila. Uprava je na ispitu zrelosti, morace pokazati kicmu! A to i ocekujemo, jer Zeljo i jeste to!
Kosticu ostani!

@Mirso, ponudjeno mu je, ali sad su bitnije stvari tu. Pricat ce se ja mislim sa njim na reprezentativnoj pauzi, ali tesko. Klasa je on, mada utice sve ovo i na njega.
ne razumijem sto bi mahala se uvlacila i uprava davala ostavke. treba naci covjeka za sportski dio, iskusnog znalca koji ce posloziti sportski segment u klubu. Dosta je akrobacija tipa Kostic, Tica, Čenan itd. Oni nek vode klub organizaciono i finansijski, sportski dio prepustiti znalcu.

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:00 am

I generalno ta prica o nasoj djeci i nasoj licemjernosti. Da Kjosevski ne igra, svi bi Kosticu ebavali majku milu sto ne igra, a Kjosevski kako je stao na gol, tako 5 golova primi. Dok je Fejzic primio jedan, gdje je Kosoric morao bolje reagovati i to na derbiju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:05 am

Osvježen podforum, svi mečevi u snimcima

viewforum.php?f=67" target="_blank

Usput glasajte
viewtopic.php?f=64&t=331" target="_blank

nikad_izvini
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:06 am

storm_raider je napisao/la:I generalno ta prica o nasoj djeci i nasoj licemjernosti. Da Kjosevski ne igra, svi bi Kosticu ebavali majku milu sto ne igra, a Kjosevski kako je stao na gol, tako 5 golova primi. Dok je Fejzic primio jedan, gdje je Kosoric morao bolje reagovati i to na derbiju.
Jel to Ibrahim Šehić bio bolji na početku ? Pa njemu su psovali, debili sa Sjevera, mrtvu sestru.

Naša djeca su nam donosila pare, kao što su nam naši treneri donosili titule. Polovnjaci tipa Đermanovića, Pozdera, S Stevanovića, Toskasa, Kosorića nisu i nikada neće to učiniti. Vise volim da gledam Kjosu, Memiju, Osmankovića, Mujagića, Beganovića, Dinu Hasanovića u ekipi sa našim trenerom na klupi.

Ovakve blamove sa njima nismo doživljavali u zadnje vrijeme.

Ali avaj, lako je tuđim kurcem gloginje mlatitim, glumiti sportske stručnjake i trošiti pare koje su napravili naši treneri i naša djeca, zar ne ?

Izgubio si se i to dobro ;)
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u ned avg 21, 2016 3:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:07 am

Još samo ovo za večeras.
Pozder kakav god da je i koliko god da nije krilo, oni ulasci u sredinu i duge lopteana njega su pun pogodak. Po meni su možda i najbolji u prvom. U drugom se već malo počeo gubiti, slabo igrao odbranu (mada se tu mogao gurati šećerović kad on zakasni da krpi) a možda bi najbolje rješenje bilo da se prebaci na špica a Lendrić na krilo. Koliko god da je bio dobar ranije, zadnja 3 meča njegov učinak su NULA, zuji istina, ganja igrače ali on treba da zabija ili u najgorem slučaju da asistira.
Imam osjećaj da je Kostić negdje načuo kako 'raja' ne voli kad Lendrić igra krilo pa je odabrao da vadi Pozdera i ubaci Nikolića. Od tad više zračnog duela NITI JEDNOG NISMO DOBILI. Bukvalno. A maksimalno se forsirala takva igra. Ili je trebao uraditi kako gore napisah ili spustiti loptu. Možda da jedan meč pogleda sa tribine. Fakat se dosta toga vidi a ne moraš biti nikakav stručnjak.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plavi orkestar
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:07 am

Moze li mi neko u pp napisati,ko je upucen ili ko je bio prisutan,da li je bilo problema ispred stadiona poslije tekme.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 3:10 am

storm_raider je napisao/la:Igraci nece dobiti platu za Zrinjsiki, za pocetak..

Klosari koji nose ovaj dres ga ne zasluzuju, neka to bude jasno. Ismijavali su Odovica i njegove metode, naguravali su se sa Edisom u svlacionici, zar mislite da ne bi i Kosticu isto uradili? Normalno da bi i ovdje nema ozbiljnog igraca, osim Mire Stevanovica. Sramota me je bilo zbog onog skandiranja Kosticu.

Takodjer, ono sto sam primjetio, pojedini portal, sedmicama ne objavljuju nista o Zelji i onda nakon poraza 5 vezanih tekstova. Nije ni to slucajno i to svi znamo ovdje. Samo se cekalo.

Podrzite Kostica, koliko god to izgledalo nekima tesko. Treba ga podrzati ili nam se "smijesi" pitarska prica od prije 2 godine. Ucimo na tome! Igrali smo stvarno dobro do tog gola, a i osteceni smo za jedan penal najmanje, jer ako ono nije penal, ne znam sta je.

Kosticu ostani!!!
Eh sad nije mi ni to nekako sad fer prema Miroslavu koji je svaku utakmicu na nivou i sad da ne dobije platu malo mi glupavo, a sto se njega tice nek odgode izgradnju istoka samo nek produzi i nek ide na ljeto, ali da ne ode dzaba to je bit. Sto se tice trenera PUNA PODRSKA MILOSU KOSTICU. Posmatrao sam ga dok je sjedio na klupi sa Lesnikom i osjecao sam se bas lose gledajuci ga onakvog, a sigurno je lik koji zna koji umije i koji hoce. MILOSE OSTANI

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:18 am

Plavi orkestar je napisao/la:Moze li mi neko u pp napisati,ko je upucen ili ko je bio prisutan,da li je bilo problema ispred stadiona poslije tekme.
Nije bilo problema nikakvih pusti suplje.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava