Jos da nas Kosta poslusa i sve bi bilo super.Plava Porodica je napisao/la:Ako su oni strucnjaci, pa mogu i ja biti.Omar500 je napisao/la:Naravno da ne bi.Plava Porodica je napisao/la:Kosticu izvedi ovaj sastav da pokazu zvjezdicama kako se bori za klub ako nista.
A evo kur.ac mi sijecite ako bi ovako lose odigrali..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
I sad ce me neki strucnjak napasti i reci gdje ces ovaj sastav, Halvadzic pojma nema, bla bla... -.-
Ali nista od ovoga, mozemo se samo nadati. Ja bi prvi izveo ovaj sastav, sigurno bi momci dali sve od sebe, i uz igrace kao sto su Jahic, Bekric i Stevanovic bi super igrali momci. Ovi ako izadju od danas, bit ce gore katastrofa. I ja, Ugljesu da ne zaboravim, on je super bio.
Jedina dobitna kombinacija za Celik je ova.
Da se da vise prostora igracima koji ne igraju, koji znaju se profesionalno odnositi prema klubu, te onima koji znaju sta znaci ovaj grb.
Oni bi pojeli teren,i sigurno uzeli nikad losijeg Celika.
Usput odmoris ove nase zvjezdice, da se dohafizaju, jer bi pod nenormalnim pritiskom igrali tamo,a rezultat toga moze biti samo poraz.
Kosticu ponavljam,jos jednom razmisli ko ce na teren istrcati.
Fakat. Ko bi se crnjacio sam u kafani , vako uletim i procitam sta pametno...w0st je napisao/la:Jedino dobro u ovom zlu sto ima raje na ovom forumu
I tu treba biti oprezan, mislim da je prije rata bio sličan slučaj, kada je prvi tim štrajkovao, a igrali juniori...nije lako ni rezervama ako im prvotimci zaprijete privatno...znam da sam dosadan s pričom o ispisnicama, ali bez pet komada istih nema hajra, živi bili pa vidjeliPlava Porodica je napisao/la:Ako su oni strucnjaci, pa mogu i ja biti.Omar500 je napisao/la:Naravno da ne bi.Plava Porodica je napisao/la:Kosticu izvedi ovaj sastav da pokazu zvjezdicama kako se bori za klub ako nista.
A evo kur.ac mi sijecite ako bi ovako lose odigrali..
I sad ce me neki strucnjak napasti i reci gdje ces ovaj sastav, Halvadzic pojma nema, bla bla... -.-
Ali nista od ovoga, mozemo se samo nadati. Ja bi prvi izveo ovaj sastav, sigurno bi momci dali sve od sebe, i uz igrace kao sto su Jahic, Bekric i Stevanovic bi super igrali momci. Ovi ako izadju od danas, bit ce gore katastrofa. I ja, Ugljesu da ne zaboravim, on je super bio.
Jedina dobitna kombinacija za Celik je ova.
Da se da vise prostora igracima koji ne igraju, koji znaju se profesionalno odnositi prema klubu, te onima koji znaju sta znaci ovaj grb.
Oni bi pojeli teren,i sigurno uzeli nikad losijeg Celika.
Usput odmoris ove nase zvjezdice, da se dohafizaju, jer bi pod nenormalnim pritiskom igrali tamo,a rezultat toga moze biti samo poraz.
Kosticu ponavljam,jos jednom razmisli ko ce na teren istrcati.
Mozda mu progledaju kroz prste pa mu ukinu crveni pa nekim cudom zaigraGrbavica je napisao/la:Šećerović neće igrati 100% u Zenici
i onda mu oproste tri zuta kartona nekim cudomž'21 je napisao/la:Mozda mu progledaju kroz prste pa mu ukinu crveni pa nekim cudom zaigraGrbavica je napisao/la:Šećerović neće igrati 100% u Zenici
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nada umire posljednja.Minjore je napisao/la:i onda mu oproste tri zuta kartona nekim cudomž'21 je napisao/la:Mozda mu progledaju kroz prste pa mu ukinu crveni pa nekim cudom zaigraGrbavica je napisao/la:Šećerović neće igrati 100% u Zenici
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ako se nema muda za takav potez, onda im ne dozvoliti da na taj način provode svoje pa po cijenu lige za opstanak. Ostaviti Kostića iz inata i samo ih po džepu udarati do iznemoglosti. Kada drugi mjesec zaredom umjesto po npr. 2000 KM plate naplate po npr. 400 KM, treći će trčati k'o gazele vjeruj mi.Plava Porodica je napisao/la:Ne znam Boga mi.
Ali sagledavajuci sve cinjenice, ako je igrace imalo potreslo ovo sto nam se desava na rezultatskom planu, bilo bi samoubistvo poslati isti sastav na megdan Celiku.
To Kostic treba prepoznati kakav je "mir" u svlacionici.
Ja garantujem da vecerasnji tim nece dobiti Celika sljedece kolo.
Nervoza je prevelika,puno kikseva, krenulo je ka dole, ovi igraci nisu psihicki jaki da pobjede tamo.
Samo rotacije, da pobjedimo,i da dobijemo samopouzdanje pred red laksih utakmica.
Otišlo je već jako puno igrača koji su igrali kod Odovića, Čapljića ili Mulalića, pa evo ništa nismo dobili, a nema nikakve garancije ni da ćemo dobiti išta dobro ako sad počnemo tjerati i one koji su "preživjeli" te tri smjene. Ne pada mi na pamet da govorim da igrači nisu ni za šta krivi. Ali nisu krivi za sve. Pored njih, krivi su i oni koji su ih doveli, i onaj koji od njih za evo skoro tri mjeseca nije uspio napraviti tim.storm_raider je napisao/la:A ja apsolutno drugacije misljenje imam, koje sam i obrazlozio. Ovi igraci, pojedini, su bilii tu i za vrijeme Odovica, Capljica i Mulalica. Tu treba traziti probleme i krivce otklanjati. To je jedino rjesenje. Uraditi Kosticu isto sto je uradjeno Odi, Capljicu i Edisu je najgora opcija.
Kad su u pitanju treneri ono sto ja mislim, a naravno ne mora biti tacno keste to da je Admir Adzem ostao da bi do danas izrastao u dobrog trenera i da bi sa dosta uspjeha vodio ekipu jer po onome sto sam ja gledao Adzem je veliki znalac i sa onakvom ekipom u onoj polusezoni je odrzao prikljucak za vodecim. Vjerujte da je ostao danas bi imali pravog trenera, a pored toga velikog zeljovca. Tjeranjem Kostica apsolutno nista necemk dobiti jer u ovom momentu nikog boljeg ne mozemo dovesti mozda bubam al imam osjecaj kad bi ga otjerali da bi dosao Vlado Jagodic, ovo fakat bubam al mi tako mirise.Brkoo je napisao/la:Spominje se povratak Ode ovdje na forumu, interesantno a istom tom Odovicu navijaci skandirali da ide nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, covjeka nazivali ziherasem, govorili mu da nema muda i sad bi ga opet voljeli vidjeti na klupi. Vjerovatno bi opet na pocetku napravio nesto i onda kad je najvaznije pokazao zasto nikada nije napravio bolju trenersku karijeru..
Za titulu treba puno stvari da se poklopi. Tek je pocetak sezone nama je pod hitno potrebna jedna serija dobrih rezultata..arctg je napisao/la:Joj vas jeste negativni. Šta vam je ba, mi malo fore dali ovim uhljupima što misle da su nam konkurencija, vazda mi to tako pa na kraju dodamo gas. Ovo se sad zajebajemo, još je ljeto, vidjet ćete kad zahladni a i na proljeće, uzimamo titulu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve je to sta bi bilo kad bi bilo....Adzemu je glavni spic bio Nedo Turkovic...mozda bi se tu sezonu za opstanak borili...a mozda bi sad titulu sa njim osvojili...ali to je covjek koji je ispao od makedonskih amatera i tu sva prica zavrsava...MrRiccoli je napisao/la:Kad su u pitanju treneri ono sto ja mislim, a naravno ne mora biti tacno keste to da je Admir Adzem ostao da bi do danas izrastao u dobrog trenera i da bi sa dosta uspjeha vodio ekipu jer po onome sto sam ja gledao Adzem je veliki znalac i sa onakvom ekipom u onoj polusezoni je odrzao prikljucak za vodecim. Vjerujte da je ostao danas bi imali pravog trenera, a pored toga velikog zeljovca. Tjeranjem Kostica apsolutno nista necemk dobiti jer u ovom momentu nikog boljeg ne mozemo dovesti mozda bubam al imam osjecaj kad bi ga otjerali da bi dosao Vlado Jagodic, ovo fakat bubam al mi tako mirise.Brkoo je napisao/la:Spominje se povratak Ode ovdje na forumu, interesantno a istom tom Odovicu navijaci skandirali da ide nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, covjeka nazivali ziherasem, govorili mu da nema muda i sad bi ga opet voljeli vidjeti na klupi. Vjerovatno bi opet na pocetku napravio nesto i onda kad je najvaznije pokazao zasto nikada nije napravio bolju trenersku karijeru..
Sent from my C5303 using Tapatalk