Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

w0st
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:59 am

Sljedece kolo pazit na Kjosevskog da ne pocne udarat redare , brrrr

Omar500
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:59 am

Plava Porodica je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Kosticu izvedi ovaj sastav da pokazu zvjezdicama kako se bori za klub ako nista.
A evo kur.ac mi sijecite ako bi ovako lose odigrali..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Naravno da ne bi.
I sad ce me neki strucnjak napasti i reci gdje ces ovaj sastav, Halvadzic pojma nema, bla bla... -.-
Ali nista od ovoga, mozemo se samo nadati. Ja bi prvi izveo ovaj sastav, sigurno bi momci dali sve od sebe, i uz igrace kao sto su Jahic, Bekric i Stevanovic bi super igrali momci. Ovi ako izadju od danas, bit ce gore katastrofa. I ja, Ugljesu da ne zaboravim, on je super bio.
Ako su oni strucnjaci, pa mogu i ja biti.
Jedina dobitna kombinacija za Celik je ova.
Da se da vise prostora igracima koji ne igraju, koji znaju se profesionalno odnositi prema klubu, te onima koji znaju sta znaci ovaj grb.
Oni bi pojeli teren,i sigurno uzeli nikad losijeg Celika.
Usput odmoris ove nase zvjezdice, da se dohafizaju, jer bi pod nenormalnim pritiskom igrali tamo,a rezultat toga moze biti samo poraz.
Kosticu ponavljam,jos jednom razmisli ko ce na teren istrcati.

Jos da nas Kosta poslusa i sve bi bilo super. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:00 am

A sto je najgore mi vcrs nismo loše stajali do gola. Cak smo bili bolji i imali dvije sto posto sanse ali koji ce mi to qrac sad kad smo izgubili? Ne znam ni sta da razmisljam vise. Ko god da je kriv treba mu se zahvaliti i otjerati ga iz kluba. Uprava je Milosa dovela, nisam ja na osnovu power point prezentacije. Prema tome Uprava Zelje snosi krivicu za rezultatski krah buduci da su smjelo najavili titulu prije pocetka sezone.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:01 am

w0st je napisao/la:Jedino dobro u ovom zlu sto ima raje na ovom forumu :D
Fakat. Ko bi se crnjacio sam u kafani , vako uletim i procitam sta pametno...

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:01 am

Plava Porodica je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Kosticu izvedi ovaj sastav da pokazu zvjezdicama kako se bori za klub ako nista.
A evo kur.ac mi sijecite ako bi ovako lose odigrali..

Naravno da ne bi.
I sad ce me neki strucnjak napasti i reci gdje ces ovaj sastav, Halvadzic pojma nema, bla bla... -.-
Ali nista od ovoga, mozemo se samo nadati. Ja bi prvi izveo ovaj sastav, sigurno bi momci dali sve od sebe, i uz igrace kao sto su Jahic, Bekric i Stevanovic bi super igrali momci. Ovi ako izadju od danas, bit ce gore katastrofa. I ja, Ugljesu da ne zaboravim, on je super bio.
Ako su oni strucnjaci, pa mogu i ja biti.
Jedina dobitna kombinacija za Celik je ova.
Da se da vise prostora igracima koji ne igraju, koji znaju se profesionalno odnositi prema klubu, te onima koji znaju sta znaci ovaj grb.
Oni bi pojeli teren,i sigurno uzeli nikad losijeg Celika.
Usput odmoris ove nase zvjezdice, da se dohafizaju, jer bi pod nenormalnim pritiskom igrali tamo,a rezultat toga moze biti samo poraz.
Kosticu ponavljam,jos jednom razmisli ko ce na teren istrcati.

I tu treba biti oprezan, mislim da je prije rata bio sličan slučaj, kada je prvi tim štrajkovao, a igrali juniori...nije lako ni rezervama ako im prvotimci zaprijete privatno...znam da sam dosadan s pričom o ispisnicama, ali bez pet komada istih nema hajra, živi bili pa vidjeli

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:05 am

Ne znam Boga mi.
Ali sagledavajuci sve cinjenice, ako je igrace imalo potreslo ovo sto nam se desava na rezultatskom planu, bilo bi samoubistvo poslati isti sastav na megdan Celiku.
To Kostic treba prepoznati kakav je "mir" u svlacionici.
Ja garantujem da vecerasnji tim nece dobiti Celika sljedece kolo.
Nervoza je prevelika,puno kikseva, krenulo je ka dole, ovi igraci nisu psihicki jaki da pobjede tamo.
Samo rotacije, da pobjedimo,i da dobijemo samopouzdanje pred red laksih utakmica.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bianco blu
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:07 am

Kostiću ostani! Nisi ti kriv! Doveli smo toliko polovnjaka za ogromne pare! A te igrače je dovodila uprava. Ove pare da smo uložoli u omladinski pogon, sad bi bolje bili plasirani na tabeli 100%

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:08 am

Grbavica je napisao/la:Šećerović neće igrati 100% u Zenici
Mozda mu progledaju kroz prste pa mu ukinu crveni pa nekim cudom zaigra

delinjo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:09 am

tuzno da tuznije ne moze biti..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

što me tri puta citira brate majke ti :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

nikad_izvini
Kontakt:

Postavka protiv Slobode kriminalna. Vezni red Beganović, Blagojević, Bekrić i Miro. Radinović se ne trudi dovoljno na treninzima. Sulude izmjene protiv Viteza, završili utakmicu sa 0 veznjaka u ekipi i 4 napadača. Gubimo 0:1, raspad sistema, druga izmjena oko 81 minute, treća u 89. Ne zna u čemu je problem, nismo zaslužili, nije pošteno. Alibi priča. Formacija 4-4-2 ( do Zrinjskog ) :r

Dalje, čovjek izgubio svlačionicu, al totalno, što je najgore ti i dalje igraju. Niko nije odstranjen iz ekipe.

Nema muda, nema pojma, gubi se. Koa što neko napisa, najmanje loše rješenje, trenutno.

Također, ovi igrači se nisu sami doveli. Neko ih je doveo i aminovao. Taj neko je također kriv za blamove koje doživljavamo. Tog isto treba otjerati.

Za kraj, kada to rasčistimo, otjerati par kolovođa i to ne iz kluba nego na tribine. Nema ni treninga. Sad ne možeš ni otići, sada nećeš igrati godinu-dvije dana. Završio si karijeru.

Početak priče je nekompetentnost u sportskom segmentu. To nam je i jebalo mater.
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u ned avg 21, 2016 2:10 am, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:10 am

ž'21 je napisao/la:

i onda mu oproste tri zuta kartona nekim cudom :lol:

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:10 am

Minjore je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

i onda mu oproste tri zuta kartona nekim cudom slika
Nada umire posljednja. slika

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:15 am

Sad apsolutno ne vjeruje u price o bojkotu jer su se momci borili (o kvaliteti necu jer ima tu svega) i do gola smo stajali dobro i nakon sto smo ga primili, voda u usi, veliki pritisak i potpuni psiholoski slom i to je razlog sto se vise nismo sastavili do kraja utakmice. Greska Kjosevskog, a najvise Milosa sto je skinuo Fejzica sa gola nas je kostala poraza i Kjosevski ce ostati vjecni talenat koji ce zavrsiti ko dado sadikovic. Ono skinite dresove necu da komentarisem samo znam ono sto sam znao i prije, a vcrs se 100% uvjerio da smo i mi i pitari u ovim situacijama isti cirkus i da medju nama sto se toga tice nema razlike i toga me sramota.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Morzhy
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:16 am

Plava Porodica je napisao/la:Ne znam Boga mi.
Ali sagledavajuci sve cinjenice, ako je igrace imalo potreslo ovo sto nam se desava na rezultatskom planu, bilo bi samoubistvo poslati isti sastav na megdan Celiku.
To Kostic treba prepoznati kakav je "mir" u svlacionici.
Ja garantujem da vecerasnji tim nece dobiti Celika sljedece kolo.
Nervoza je prevelika,puno kikseva, krenulo je ka dole, ovi igraci nisu psihicki jaki da pobjede tamo.
Samo rotacije, da pobjedimo,i da dobijemo samopouzdanje pred red laksih utakmica.

Ako se nema muda za takav potez, onda im ne dozvoliti da na taj način provode svoje pa po cijenu lige za opstanak. Ostaviti Kostića iz inata i samo ih po džepu udarati do iznemoglosti. Kada drugi mjesec zaredom umjesto po npr. 2000 KM plate naplate po npr. 400 KM, treći će trčati k'o gazele vjeruj mi.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Roberto Baggio
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:16 am

storm_raider je napisao/la:A ja apsolutno drugacije misljenje imam, koje sam i obrazlozio. Ovi igraci, pojedini, su bilii tu i za vrijeme Odovica, Capljica i Mulalica. Tu treba traziti probleme i krivce otklanjati. To je jedino rjesenje. Uraditi Kosticu isto sto je uradjeno Odi, Capljicu i Edisu je najgora opcija.
Otišlo je već jako puno igrača koji su igrali kod Odovića, Čapljića ili Mulalića, pa evo ništa nismo dobili, a nema nikakve garancije ni da ćemo dobiti išta dobro ako sad počnemo tjerati i one koji su "preživjeli" te tri smjene. Ne pada mi na pamet da govorim da igrači nisu ni za šta krivi. Ali nisu krivi za sve. Pored njih, krivi su i oni koji su ih doveli, i onaj koji od njih za evo skoro tri mjeseca nije uspio napraviti tim.

A ovdje neki idu i dotle da tvrde da su igrači otjerali Odovića, Čapljića ili Mulalića. Nisu. Jesu igrači značajno doprinijeli tome svojim lošim igrama, ali otkaze im nisu oni dali. Tako da sigurno nije jedino rješenje tražiti krivce među igračima.
FK Željezničar 1921

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:20 am

Brkoo je napisao/la:Spominje se povratak Ode ovdje na forumu, interesantno a istom tom Odovicu navijaci skandirali da ide nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, covjeka nazivali ziherasem, govorili mu da nema muda i sad bi ga opet voljeli vidjeti na klupi. Vjerovatno bi opet na pocetku napravio nesto i onda kad je najvaznije pokazao zasto nikada nije napravio bolju trenersku karijeru..
Kad su u pitanju treneri ono sto ja mislim, a naravno ne mora biti tacno keste to da je Admir Adzem ostao da bi do danas izrastao u dobrog trenera i da bi sa dosta uspjeha vodio ekipu jer po onome sto sam ja gledao Adzem je veliki znalac i sa onakvom ekipom u onoj polusezoni je odrzao prikljucak za vodecim. Vjerujte da je ostao danas bi imali pravog trenera, a pored toga velikog zeljovca. Tjeranjem Kostica apsolutno nista necemk dobiti jer u ovom momentu nikog boljeg ne mozemo dovesti mozda bubam al imam osjecaj kad bi ga otjerali da bi dosao Vlado Jagodic, ovo fakat bubam al mi tako mirise.

Brkoo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:22 am

arctg je napisao/la:Joj vas jeste negativni. Šta vam je ba, mi malo fore dali ovim uhljupima što misle da su nam konkurencija, vazda mi to tako pa na kraju dodamo gas. Ovo se sad zajebajemo, još je ljeto, vidjet ćete kad zahladni a i na proljeće, uzimamo titulu :djavo: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Za titulu treba puno stvari da se poklopi. Tek je pocetak sezone nama je pod hitno potrebna jedna serija dobrih rezultata..
Za titulu trebaju jos bar 3 top igraca koji donose razliku mada ni dovodjenje takvih igraca ne znaci osvajanje titule jer titulu ne osvajaju individualci vec citav tim..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

Da smo uzeli Viteza prošlu nedjelju, druga bi priča ovdje bila a i općenito. Malo bi se jebale majke svima, dan, dva i u utorak najkasnije bi se pravile "taktike" za Čelik. Ovako se sad raji svašta mota po glavi...

@MrRiccoli slažem se i imam isto mišljenje o Adžemu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

MrRiccoli je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Spominje se povratak Ode ovdje na forumu, interesantno a istom tom Odovicu navijaci skandirali da ide nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, covjeka nazivali ziherasem, govorili mu da nema muda i sad bi ga opet voljeli vidjeti na klupi. Vjerovatno bi opet na pocetku napravio nesto i onda kad je najvaznije pokazao zasto nikada nije napravio bolju trenersku karijeru..
Kad su u pitanju treneri ono sto ja mislim, a naravno ne mora biti tacno keste to da je Admir Adzem ostao da bi do danas izrastao u dobrog trenera i da bi sa dosta uspjeha vodio ekipu jer po onome sto sam ja gledao Adzem je veliki znalac i sa onakvom ekipom u onoj polusezoni je odrzao prikljucak za vodecim. Vjerujte da je ostao danas bi imali pravog trenera, a pored toga velikog zeljovca. Tjeranjem Kostica apsolutno nista necemk dobiti jer u ovom momentu nikog boljeg ne mozemo dovesti mozda bubam al imam osjecaj kad bi ga otjerali da bi dosao Vlado Jagodic, ovo fakat bubam al mi tako mirise.

sve je to sta bi bilo kad bi bilo....Adzemu je glavni spic bio Nedo Turkovic...mozda bi se tu sezonu za opstanak borili...a mozda bi sad titulu sa njim osvojili...ali to je covjek koji je ispao od makedonskih amatera i tu sva prica zavrsava...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava