Dobio je pri kraju tekme danas zuti tako da nece igrati protiv nas..Plava Porodica je napisao/la:Dino Hasanovicu zabij dva autogola da izvucemo bod
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Dobio je pri kraju tekme danas zuti tako da nece igrati protiv nas..Plava Porodica je napisao/la:Dino Hasanovicu zabij dva autogola da izvucemo bod
Nece se nista rijesiti ako ode Kostic. Nista apsolutno, bit ce privid prvih nekoliko kola i opet ce ovi pocet srat. Ne znam jeste li gledali danas tekmu, i proslu, i pretproslu. Ne zele da igraju. Vise ja na terminu trcim. Nepostov anje prema navijacima i klubu i tradiciji koju isti ima.Roberto Baggio je napisao/la:"Na horuk" se smijenio Odović. Na duže staze se nije ostavio ni Mulalić. A njih dvojica su imali možda i više razloga da im se vjeruje. To što sad mislim da bi se trebao smijeniti Kostić, nije zato što kontam da je to pravo rješenje, nego mi se, bar večeras, čini da je najmanje loše. I itekako sam svjestan da bi to trebao biti samo početak, a onda sređivati stvari unutar kluba. Svaka čast za stadion, vraćanja dugova, zakonito poslovanje... Na tome se mora dalje raditi, to se ne smije ostaviti nedovršeno, ti ljudi koji su to počeli, trebaju ostati da to i završe, dužni su to prema svima nama. Ali nikakav ni Koldžo, ni SD, ili ne znam ti ni ja šta, nisu nam krivi što smo smijenili Odovića, što nismo vjerovali da Mulalić možda ipak može biti bolji u ovoj sezoni, što smo u prethodna dva roka doveli i otjerali bezbroj igrača, što imamo za nepunu godinu dvije radikalne rekonstrukcije igračkog kadra, a poslije svega se doveli u ovakvu noć. Zato, umjesto ispisnica igračima, trebao bi se možda radikalno rekonstruirati taj dio kluba zadužen za famozni "sportski segment".storm_raider je napisao/la:@Baggio, sve sto sam napisao ima veze zbog mentaliteta ovce koji je generalno protkan kroz ovu drzavu u velikoj vecini. Eto kakve veze ima i Koldzo i drzava i sistem. Nije problem Kostic, on ce se vratiti (ako i ode) u sredjenu drzavu i sistem i nastaviti raditi ono sto radi, mozda uspjesno, mozda i ne, ali u sredjenom sistemu. Mi cemo onda morati "na horuk" traziti rjesenja i instant uspjeh. To nikada nije dobro na duze staze. Zato kazem, podrzite covjeka, sa razlogom to pisem. I to samo zato sto volim Zelju i volim profesionalce u svom poslu. To ne vole oni koji su navikli u ovom sistemu velike pare uzimati, jer profesionalci ovdje ne uspjevaju. Podlozno tlo za ovce i manipulisanje istim.
Njemu zamjeram samo sto je Radinovica zamjenio.. paklen igrac.
A Kostić je za večeras kriv, prvo što se doveo uopće u ovakvu situaciju, da mora pobijediti aktuelnog šampiona, a onda i zato što mu se evo treći put zaredom ponavlja isto: primamo gol, i to je kraj, ostaje samo pitanje koliko ćemo ih još primiti, koji će od igrača pući zbog frustracije, pa dobiti crveni karton. A odigrali smo veoma dobro prvih 45 minuta, s obzirom na protivnika, možda i najbolje otkad je on tu. Ali malo je, brate, malo: šest utakmica, a nijedna nije bila dobra od početka do kraja.
I opet kažem, ako ste u pravu za igrače, da ga miniraju: to dobar trener sebi ne smije dopustiti. I misliš da je neko rješenje da ne dobiju platu zbog ove utakmice? To će popraviti atmosferu u svlačionici? To će popraviti odnose između Kostića i igrača, igrača i navijača, ili Kostića i onih koji su večeras skandirali da ode?
Kop je, po meni, večeras uradio veoma dobru stvar. Sa sjevera je krenulo "skinite dresove", uključio se i dio juga. Šta bi se desilo da je i kop prihvatio to? To bi bilo poniženje ne za igrače, nego za klub. Kop se umjesto toga okrenuo protiv Kostića, jer dovoljno poniženje je ono što smo doživjeli sa ove tri zadnje utakmice. Bojim se da se mora napraviti rez. Opet, nažalost. I priznati greške.
Odlicno protiv Viteza?Minjore je napisao/la:dvije tekme vezano na grbavici odigramo odlicno prvo poluvrijeme, drugo isto ko da se napuse na poluvremenu pa se vrate na tere...
Joj strah me Memije, ostalo mjeraPlava Porodica je napisao/la:Fejzic
Memija-Jahic-Kemica-Lazic
-------Bekric----Zeric-----
Miroslav------------------Halvadzic
--------Mujagic-----Dzenis------
Trpaj
E ovakve se stvari rade, definitivno.Morzhy je napisao/la:Joj strah me Memije, ostalo mjeraPlava Porodica je napisao/la:Fejzic
Trpaj
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
A ja apsolutno drugacije misljenje imam, koje sam i obrazlozio. Ovi igraci, pojedini, su bilii tu i za vrijeme Odovica, Capljica i Mulalica. Tu treba traziti probleme i krivce otklanjati. To je jedino rjesenje. Uraditi Kosticu isto sto je uradjeno Odi, Capljicu i Edisu je najgora opcija.Roberto Baggio je napisao/la:"Na horuk" se smijenio Odović. Na duže staze se nije ostavio ni Mulalić. A njih dvojica su imali možda i više razloga da im se vjeruje. To što sad mislim da bi se trebao smijeniti Kostić, nije zato što kontam da je to pravo rješenje, nego mi se, bar večeras, čini da je najmanje loše. I itekako sam svjestan da bi to trebao biti samo početak, a onda sređivati stvari unutar kluba. Svaka čast za stadion, vraćanja dugova, zakonito poslovanje... Na tome se mora dalje raditi, to se ne smije ostaviti nedovršeno, ti ljudi koji su to počeli, trebaju ostati da to i završe, dužni su to prema svima nama. Ali nikakav ni Koldžo, ni SD, ili ne znam ti ni ja šta, nisu nam krivi što smo smijenili Odovića, što nismo vjerovali da Mulalić možda ipak može biti bolji u ovoj sezoni, što smo u prethodna dva roka doveli i otjerali bezbroj igrača, što imamo za nepunu godinu dvije radikalne rekonstrukcije igračkog kadra, a poslije svega se doveli u ovakvu noć. Zato, umjesto ispisnica igračima, trebao bi se možda radikalno rekonstruirati taj dio kluba zadužen za famozni "sportski segment".storm_raider je napisao/la:@Baggio, sve sto sam napisao ima veze zbog mentaliteta ovce koji je generalno protkan kroz ovu drzavu u velikoj vecini. Eto kakve veze ima i Koldzo i drzava i sistem. Nije problem Kostic, on ce se vratiti (ako i ode) u sredjenu drzavu i sistem i nastaviti raditi ono sto radi, mozda uspjesno, mozda i ne, ali u sredjenom sistemu. Mi cemo onda morati "na horuk" traziti rjesenja i instant uspjeh. To nikada nije dobro na duze staze. Zato kazem, podrzite covjeka, sa razlogom to pisem. I to samo zato sto volim Zelju i volim profesionalce u svom poslu. To ne vole oni koji su navikli u ovom sistemu velike pare uzimati, jer profesionalci ovdje ne uspjevaju. Podlozno tlo za ovce i manipulisanje istim.
Njemu zamjeram samo sto je Radinovica zamjenio.. paklen igrac.
A Kostić je za večeras kriv, prvo što se doveo uopće u ovakvu situaciju, da mora pobijediti aktuelnog šampiona, a onda i zato što mu se evo treći put zaredom ponavlja isto: primamo gol, i to je kraj, ostaje samo pitanje koliko ćemo ih još primiti, koji će od igrača pući zbog frustracije, pa dobiti crveni karton. A odigrali smo veoma dobro prvih 45 minuta, s obzirom na protivnika, možda i najbolje otkad je on tu. Ali malo je, brate, malo: šest utakmica, a nijedna nije bila dobra od početka do kraja.
I opet kažem, ako ste u pravu za igrače, da ga miniraju: to dobar trener sebi ne smije dopustiti. I misliš da je neko rješenje da ne dobiju platu zbog ove utakmice? To će popraviti atmosferu u svlačionici? To će popraviti odnose između Kostića i igrača, igrača i navijača, ili Kostića i onih koji su večeras skandirali da ode?
Kop je, po meni, večeras uradio veoma dobru stvar. Sa sjevera je krenulo "skinite dresove", uključio se i dio juga. Šta bi se desilo da je i kop prihvatio to? To bi bilo poniženje ne za igrače, nego za klub. Kop se umjesto toga okrenuo protiv Kostića, jer dovoljno poniženje je ono što smo doživjeli sa ove tri zadnje utakmice. Bojim se da se mora napraviti rez. Opet, nažalost. I priznati greške.
I ja to kontam za Memiju.Morzhy je napisao/la:Joj strah me Memije, ostalo mjeraPlava Porodica je napisao/la:Fejzic
Trpaj
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Generalno postoji manjak muda u Dolini ćupova...i u Upravi u u SŠ...jbgOmar500 je napisao/la:E ovakve se stvari rade, definitivno.Morzhy je napisao/la:Joj strah me Memije, ostalo mjeraPlava Porodica je napisao/la:Fejzic
Trpaj
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk![]()
![]()
Ovakav izmiksan sastav protiv Celika. Ali bojim se nista od toga, ne vjerujem da Kostic ima petlje za to. A mora je imati, inace ovo ode u tri lijepe...
Na klupi čovjek bio skoro sve utakmice do sad... Nemojte pretjerivati sa glupostima.SIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina da Toskas ne moze dobiti radnu dozvolu? Pa koga mi imamo u upravi da ovoliko treba da se izda.
Naravno da ne bi.Plava Porodica je napisao/la:Kosticu izvedi ovaj sastav da pokazu zvjezdicama kako se bori za klub ako nista.
A evo kur.ac mi sijecite ako bi ovako lose odigrali..
Samo odlaskom Kostića, neće ništa. Priznanjem grešaka, za period od smjene Odovića pa do večeras, pa pokušajem da se to ispravi, možda i hoće. Do primljenog gola igrali smo veoma dobro. I onda amaterski potez Kjosevskog, i sve se raspade. Za neke ovdje na forumu je to dokaz da Kjosevski sabotira Kostića, pošto su čuli od nekih jarana šta, kao, ovaj priča o Kostiću. Međutim, sve što se desilo poslije tog gola, za mene je dokaz da Kostić skroz gubi konce: od suludih izmjena (bukvalno smo završili utakmicu bez desnog beka), preko potpunog raspada igre, do skandiranja protiv Kostića.Omar500 je napisao/la:Nece se nista rijesiti ako ode Kostic. Nista apsolutno, bit ce privid prvih nekoliko kola i opet ce ovi pocet srat. Ne znam jeste li gledali danas tekmu, i proslu, i pretproslu. Ne zele da igraju. Vise ja na terminu trcim. Nepostov anje prema navijacima i klubu i tradiciji koju isti ima.
Ako su oni strucnjaci, pa mogu i ja biti.Omar500 je napisao/la:Naravno da ne bi.Plava Porodica je napisao/la:Kosticu izvedi ovaj sastav da pokazu zvjezdicama kako se bori za klub ako nista.
A evo kur.ac mi sijecite ako bi ovako lose odigrali..
I sad ce me neki strucnjak napasti i reci gdje ces ovaj sastav, Halvadzic pojma nema, bla bla... -.-
Ali nista od ovoga, mozemo se samo nadati. Ja bi prvi izveo ovaj sastav, sigurno bi momci dali sve od sebe, i uz igrace kao sto su Jahic, Bekric i Stevanovic bi super igrali momci. Ovi ako izadju od danas, bit ce gore katastrofa. I ja, Ugljesu da ne zaboravim, on je super bio.