Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:38 am

Lars postavio, pogledaj stranicu prije :D

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:38 am

Ja samo ne znam kako imate kuveta u sebi pogledati snimak.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:39 am

Ma bajo moj sjever zakon,zvizduci igracima cao a ne dodji vamo i neka pricica,neki govori,aplauzi igracima a jebanje majke samo Kosticu..Halo ba sta ja trebam aplaudirati nekome sto se vuce ko vreca po terenu,sto u tri utakmice nisu 4 prilike kako treba imali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:40 am

Sreća moja pa dvije noći nisam spavao, i prije tekme mi se spavalo, pa cu valjda uspjeti da zaspim..

diego1921
Kontakt:

Gledam sad reakciju Vedrana kod gola,malo je reci da je ovo smjesno !

NoKe
Kontakt:

Meni bilo sramota da udjem u kucu :oops1: igraci napusite se cuna sa sjevera,cast Miroslavu.. yebo vas onaj ko vas podrzava. . vece pickurine nisam gledao na Grbavici. Podrska Kosticu

Omar500
Moderator
Kontakt:

Ma ne smije ba ici, sta vam je...jedino ako bas neko vraski dobro rjesenje ima, a nema sanse da ima...

Cak i neko novi da dodje, treba ovih pola odjebat i ne dat im da igraju bar 2-3 kola, da se probaju dozvat pameti ako je ikako imaju. Ubijat ih jos vise s treninzima, da povracaju krv. Tjerat ih da se zahvale navijacima na sjevernoj tribini. Novi kapiten isto definitivno treba. Rezovi se moraju napraviti, a rjesenje nije u promjeni trenera. Ovi igraci i da nemaju trenera moraju igrati dobro, igraju u Zelji i imaju optimalne uslove. Vitez se mora dobiti i bez trenera i taktike. A ovaj danasnji Zrinjski nije nikakva posebno ekipa, nego smo mi bili uzasni. Zna se i zasto. Aco kapiten nikad da skoci u odbrani, ne zeli jednostavno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:41 am

Okolele je napisao/la:Ma bajo moj sjever zakon,zvizduci igracima cao a ne dodji vamo i neka pricica,neki govori,aplauzi igracima a jebanje majke samo Kosticu..Halo ba sta ja trebam aplaudirati nekome sto se vuce ko vreca po terenu,sto u tri utakmice nisu 4 prilike kako treba imali..

:pljesak: zato i nisu na sjever dosli
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Plava Porodica
Kontakt:

Dino Hasanovicu zabij dva autogola da izvucemo bod

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Choks
Kontakt:

Ja te volim volim Željo . Naša priča u Zenici kreće , sve do kraja stati neće . 1921 !

Grbavica
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:42 am

Plava Porodica je napisao/la:Dino Hasanovicu zabij dva autogola da izvucemo bod

Ma penal nek napravi da zabijemo za izjednačenje :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fk1921

i ja opet jedva cekam iducu tekmu, volim zelju vise od svega! Proci ce i ovo braco moja a zeljo ce biti tu. Laku noc :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Roberto Baggio
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

storm_raider je napisao/la:@Baggio, sve sto sam napisao ima veze zbog mentaliteta ovce koji je generalno protkan kroz ovu drzavu u velikoj vecini. Eto kakve veze ima i Koldzo i drzava i sistem. Nije problem Kostic, on ce se vratiti (ako i ode) u sredjenu drzavu i sistem i nastaviti raditi ono sto radi, mozda uspjesno, mozda i ne, ali u sredjenom sistemu. Mi cemo onda morati "na horuk" traziti rjesenja i instant uspjeh. To nikada nije dobro na duze staze. Zato kazem, podrzite covjeka, sa razlogom to pisem. I to samo zato sto volim Zelju i volim profesionalce u svom poslu. To ne vole oni koji su navikli u ovom sistemu velike pare uzimati, jer profesionalci ovdje ne uspjevaju. Podlozno tlo za ovce i manipulisanje istim.

Njemu zamjeram samo sto je Radinovica zamjenio.. paklen igrac.
"Na horuk" se smijenio Odović. Na duže staze se nije ostavio ni Mulalić. A njih dvojica su imali možda i više razloga da im se vjeruje. To što sad mislim da bi se trebao smijeniti Kostić, nije zato što kontam da je to pravo rješenje, nego mi se, bar večeras, čini da je najmanje loše. I itekako sam svjestan da bi to trebao biti samo početak, a onda sređivati stvari unutar kluba. Svaka čast za stadion, vraćanja dugova, zakonito poslovanje... Na tome se mora dalje raditi, to se ne smije ostaviti nedovršeno, ti ljudi koji su to počeli, trebaju ostati da to i završe, dužni su to prema svima nama. Ali nikakav ni Koldžo, ni SD, ili ne znam ti ni ja šta, nisu nam krivi što smo smijenili Odovića, što nismo vjerovali da Mulalić možda ipak može biti bolji u ovoj sezoni, što smo u prethodna dva roka doveli i otjerali bezbroj igrača, što imamo za nepunu godinu dvije radikalne rekonstrukcije igračkog kadra, a poslije svega se doveli u ovakvu noć. Zato, umjesto ispisnica igračima, trebao bi se možda radikalno rekonstruirati taj dio kluba zadužen za famozni "sportski segment".

A Kostić je za večeras kriv, prvo što se doveo uopće u ovakvu situaciju, da mora pobijediti aktuelnog šampiona, a onda i zato što mu se evo treći put zaredom ponavlja isto: primamo gol, i to je kraj, ostaje samo pitanje koliko ćemo ih još primiti, koji će od igrača pući zbog frustracije, pa dobiti crveni karton. A odigrali smo veoma dobro prvih 45 minuta, s obzirom na protivnika, možda i najbolje otkad je on tu. Ali malo je, brate, malo: šest utakmica, a nijedna nije bila dobra od početka do kraja.

I opet kažem, ako ste u pravu za igrače, da ga miniraju: to dobar trener sebi ne smije dopustiti. I misliš da je neko rješenje da ne dobiju platu zbog ove utakmice? To će popraviti atmosferu u svlačionici? To će popraviti odnose između Kostića i igrača, igrača i navijača, ili Kostića i onih koji su večeras skandirali da ode?

Kop je, po meni, večeras uradio veoma dobru stvar. Sa sjevera je krenulo "skinite dresove", uključio se i dio juga. Šta bi se desilo da je i kop prihvatio to? To bi bilo poniženje ne za igrače, nego za klub. Kop se umjesto toga okrenuo protiv Kostića, jer dovoljno poniženje je ono što smo doživjeli sa ove tri zadnje utakmice. Bojim se da se mora napraviti rez. Opet, nažalost. I priznati greške.
FK Željezničar 1921

iVar
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Nas veliki golman...pa ko vjeruje u ovo veceras??? Hvala mu ali u Zenicu vratiti Fejzica na gol ali mislim da to nasi ne smiju radi mira u kuci ako ga ima.

KOSTIC OSTAJE TO JE 1000000%
Ma ko ga :karanje: . Nije bogom dan, svakako nisam nikad razumio toliko guranje istog. Ima refleks, ali zapliva više nego iko. Šeha sa 16 godina je bio sigurniji od njega.

Fejzića na gol i to je to. Sve je ferceralo majku mu..

Format
Kontakt:

Ko ce pored Bekrica bit kspiten i ko to vise zasluzuje od njega,kakav Aco,nikad ga nisam volio

dimitrijevic

ned avg 21, 2016 1:43 am

Jel vi stvarno mislite da igraci konkretno veceras nisu htjeli ili jednostavno ne mogu odnosno nemaju kvalitete i snage da nose dres najveceg kluba u drzavi? Lose selektirana ekipa ! Ne mogu ljudi koji nisu strucni dovoditi igrace i tu se sva prica zavrsava. Puno fula, puno i onda ti dodju povrede, kartoni, pa eto i taj bolikurac pojedinaca. Na kraju ce Kostic platiti glavom iako je najmanje kriv.
Mirza Rascic !

NoKe
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:44 am

fk1921 je napisao/la:i ja opet jedva cekam iducu tekmu, volim zelju vise od svega! Proci ce i ovo braco moja a zeljo ce biti tu. Laku noc :)
Naravno da treba otici..nece nas ove kurve od igraca otjerati sa stadiona.. Zeljo do groba :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Povratak Guse vol.2 :lol:

Okolele
Kontakt:

Ma joj da je Odu kako opet smuntati jbt al na koji obraz.. :oops1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

Fejzic
Memija-Jahic-Kemica-Lazic
-------Bekric----Zeric-----
Miroslav------------------Halvadzic
--------Mujagic-----Dzenis------

Trpaj

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava