storm_raider je napisao/la:Igraci nece dobiti platu za Zrinjsiki, za pocetak..
Klosari koji nose ovaj dres ga ne zasluzuju, neka to bude jasno. Ismijavali su Odovica i njegove metode, naguravali su se sa Edisom u svlacionici, zar mislite da ne bi i Kosticu isto uradili? Normalno da bi i ovdje nema ozbiljnog igraca, osim Mire Stevanovica. Sramota me je bilo zbog onog skandiranja Kosticu.
Takodjer, ono sto sam primjetio, pojedini portal, sedmicama ne objavljuju nista o Zelji i onda nakon poraza 5 vezanih tekstova. Nije ni to slucajno i to svi znamo ovdje. Samo se cekalo.
Podrzite Kostica, koliko god to izgledalo nekima tesko. Treba ga podrzati ili nam se "smijesi" pitarska prica od prije 2 godine. Ucimo na tome! Igrali smo stvarno dobro do tog gola, a i osteceni smo za jedan penal najmanje, jer ako ono nije penal, ne znam sta je.
Kosticu ostani!!!
Oni ne znaju brate i to nam mora biti jasno. Kad si limitiran fudbalskim kvalitetima onda si i psihicki nestabilan. Mozemo dobiti samo ako prvi povedemo i ako imamo srece. Bekovi su nam kriminalni, Secerovic je prelimitiran, Bekric svi vec znamo, lijevi vezni ne postoji, a Lendric ne moze sam. Najveci krivac je onaj ko je dovodio ovakve igrace, totalno bez selekcije, negdje odlicni, negdje za druge lige. I Kostic izmislja u tom svemu. Jedina sansa za neki pozitivan sok je smjena trenera i da strucni ljudi pocnu dovoditi igrace. Slaven Musa treba doci, moje misljenje.