Tryg je napisao/la:Ne krivim ja Kostica uopste. Jest da ima i on bubica, ali sve je to sitno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo da se i ja javim...ko popisan sam, dosao u fazu da vise nisam skakao i nervirao se, neko bi rekao svejedno mi, samo sjedim i sutim, ali kljuca u meni
Kostc nije bas najbistriji i opet je lupao sa svakakvim 'idejama', ali igraci su kriminalni...u jednoj situaciji, pred kraj utakmice, ubacuje Zrinjski loptu, 4 nasa odbrambena igraca stoje samo, niko da skoci, da nesto pokusa, kapiten pored igraca stoji, igrac pored njega skoci, lopta ode pored gola, cude me da i taj gol nisu zabili. U napadu, milion boljih rjesenja, namjerno se suta, ne ceka se da se ustopa lopta, nego sutas u tri lijepe, a onaj njihov pogodi precku, tacn ovidio frajer ustopava loptu...a kad vec odmah treba reagovat, u sesnaestercu, tad nasi ufate ustopavat kofol loptu, ko da ima milion godina
Dosli smo do toga da raspali Celik, koji nikad nije bio gori, nas moze rastavit na proste faktore i zabit nam jedno 4-5 golova. Ne pretjerujem.
Takodjer ne pamtim da je ikad Zeljeznicar imao tri vezana poraza.
Ovo je uzas.