Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 20, 2016 11:22 pm

pinki je napisao/la:
delinjo je napisao/la:sta reci ...podrska Milosu ...igraci su i ovu tekmu savrseno uradili ...borili se kao sebi alibi napravili ali gol kao "ne mogu"(citaj nece) dati...mali kepec na golu rutinski propusta loptu ...bio je pravi trenutak....ma skinite dresove i mrs iz svetinje polovnjaci !!!!

PODRSKA MILOSU !!!
Tako je treba govna posutati tacno mi zao covjeka kakvu gamad vodi!
ma sta rade covjeku ovo nije humano zivota mi...ali ne mogu da vjerujem citam postove i ibretim se ...pa igraci su i vecinu forumasa prevarili svojom "borbom"....da ne povjerujes...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:23 pm

VECA HAHAHA jel te stid, reprezentativac.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:23 pm

nestalo im snage, a nije protiv Širokog. Kostiću daj ostavku
Željezničar ante portas !

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:24 pm

Polako ljudi doći će i naših 5 minuta strpljenja malo. Ostaje Kostić bar do zimske pauze se nadam
Cuva Bog Zelju svog!

nookey
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:25 pm

delinjo je napisao/la:
pinki je napisao/la:
delinjo je napisao/la:sta reci ...podrska Milosu ...igraci su i ovu tekmu savrseno uradili ...borili se kao sebi alibi napravili ali gol kao "ne mogu"(citaj nece) dati...mali kepec na golu rutinski propusta loptu ...bio je pravi trenutak....ma skinite dresove i mrs iz svetinje polovnjaci !!!!

PODRSKA MILOSU !!!
Tako je treba govna posutati tacno mi zao covjeka kakvu gamad vodi!
ma sta rade covjeku ovo nije humano zivota mi...ali ne mogu da vjerujem citam postove i ibretim se ...pa igraci su i vecinu forumasa prevarili svojom "borbom"....da ne povjerujes...
Mogu materi prosipati meni ne!
Sad ces dovesti Krunica kojem ce Aco i Kjosevski krojiti sastav!
Ma ne zasluzujemo mi bolje!

w0st
Kontakt:

Nadam se da je pola vasih postova sarkasticno .

Gola
Kontakt:

Ja ne znam koliko ovdje pojedini imaju godina, ali ako je preko 15 onda se stvarno trebamo zapitati ko sve za Zelju navija... Ko ce vam sad doci? Koga bi vi doveli? O kakvom Amaru pricate da li ste normalni, Mulalic je za vas plafon, samo u kost.

Idi Kosticu iz ove vukojebine, sto ti ovo treba..
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

irfo

Zao mi je ljudi samo koje smo napadali ovdje na forumu, a istina je jasna sad, da u upravi sto se sportskog segmenta tice nazalost nemaju pojma

Tryg
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:26 pm

Ne krivim ja Kostica uopste. Jest da ima i on bubica, ali sve je to sitno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

delinjo
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:26 pm

pinki je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
pinki je napisao/la: Tako je treba govna posutati tacno mi zao covjeka kakvu gamad vodi!
Mogu materi prosipati meni ne!
Sad ces dovesti Krunica kojem ce Aco i Kjosevski krojiti sastav!
Ma ne zasluzujemo mi bolje!
fujjjj...kakva govna...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

phily
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:28 pm

:psujem:
Zadnja izmjena: phily, dana/u sub avg 20, 2016 11:54 pm, ukupno mijenjano 4 puta.

Tryg
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:30 pm

Ne dipr

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Zeljo1921
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:30 pm

Boli me neka stvar i za istocnu tribinu i za prihode od utakmice. Nesta se mora mijenjati i to hitno. Iz kluba treba otjerati husica,pozdera i secerovica. Na klupu poslati Vecu(možda i na tribine) i kosorica. Naravno iz kluba treba otjerati i osobu koja je zadužena za dovođenje igrača ko god da je. Kostić isto više nema moju podršku.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

baxuz87
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:31 pm

Dobro je pa se završio SFF, možda dođu igrači sebi. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Choks
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:31 pm

Volim te Željo !!

tm8782
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:32 pm

Po meni najveca krivica uprave sto poslije Viteza nisu podjelili par ispisnica i nekima kartu za sjever ili zapad. Gledao sam na tv-u utakmicu jer nisam mogao ici iz opravdanih razloga. Ali kad se neko 'gnijezdi' na sut i kad neko daje protivnickim igracima loptu to po meni nije logicno. Nikako. Govna su to... Cast pojedincima...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

AsharaK
Administrator
Kontakt:

baxuz87 je napisao/la:Dobro je pa se završio SFF, možda dođu igrači sebi. :)

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Ostalo je samo ime
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hadzijalagic
Kontakt:

Odi popusiti qrac i preklinjati ga da se vrati jer ja se ne mogu sjetiti drugog trenera koji nas u ovom momentu moze iscupati iz govana.. Mozda pitati i Amara da nas vodi preko vibera jer ne vjerujem da bi i na taj nacin vodjenja imali losiji bodovni saldo..

Danas i ne zamjeram puno igracima na igri do gola.. Nije to ni bilo lose i da Lendric nije totalno van golgeterske forme mozda bi i dobili veceras.. Ja sam stekao dojam da Lendrica igraci i ne gotive nesto pretjerano jer su mu davali malo lopti.. Razlog je bi mogao biti sto je Lendric pokupio mozda i vise slave nego sto je zasluzio.. On i Vedran su nas direktno kostali tri boda.. Ostalo je fino funkcionisalo do gola.. Da smo bogdo uigravali 4-5-1 umjesto 4-4-2 na pripremama sve bi to puno bolje izgledalo..

Ono sto je porazavajuce je sto je danasnja tekma potvrdila da imamo dosta nezrelih i psihicki hendikepiranih igraca koji se nisu u stanju izboriti sa pritiskom.. Onakav raspad sistema posle gola Zrinjskog ja nikad nisam vidio.. Zrinjski posle toga izgledao kao Bajern u odnosu na nas a nasima se noge svezale kao kakvim pickicama.. Po meni je i to dio trenerovog posla..

Ne znam, situacija je izuzetno losa.. Vise zbog ambijenta koji moze mnogo stvari upropastiti nego zbog bodovnog salda..

Uprava mora biti pametna, odlucna i nepokolebljiva i pokusati ovo rijesiti a mi navijaci moramo shvatiti da ni ovo nije smak svijeta i da i dalje moramo biti podrska nasem klubu..

Jugu svaka cast, bar kopi.. Vecina ostalih treba da se stide svojih reakcija koje su klasicni pitarluk i ni u kom slucaju nisu dio filozofije "Mi smo Zeljini, Zeljo je nas"..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub avg 20, 2016 11:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Virtu4L

sub avg 20, 2016 11:34 pm

I šta sad? Šta nakon još jedne sramote, nakon trećeg vezanog poraza bez datog gola, od čega dva na Grbavici? Hoćemo li se opet praviti da je sve u redu, da će polovnjaci proigrati, a da će Kostić pohvatati konce? Hoćemo naravno, spin majstori će nam i dalje prodavati muda pod bubrege.

Zar Edis Mulalić nije doktor nauka za Miloša Kostića koji nam je nanio najveću sramotu od rata pa na ovamo? Naravno da je doktor. Hoćemo li se sprdati sa Sabljom i njegovom 'pogibijom'? Nije problem u tabeli, bodovnom saldu, zaostatku za prvim. Problem je što nema nikakvog pomaka, pa da kažeš na dobrom smo putu, uvezaćemo par pobjeda i tu smo u vrhu.

Šta kaže Kjosevski, 'on će meni čunjeve postavljati'? Momčino koštao si nas mnogo bodova i već sutra bi mi bio u autobusu za Goražde, pa neka te tamo do kraja sezone, bori se za prvu postavu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava