Bez uvrede , ali ti pojma o fudbalu nemas .Gola je napisao/la:A zasto Kostic da ide?
Poslije prvog poluvremena igraci dobiju aplauz, odigraju odlicno kao i drugo do 70' minute kada smo ocigledno psihicki pali. Sudija cijelu utakmicu ne svira nista, onda Vedran primi onakav go, sudija ne svira penal, poslije Aco napravi glupost mogli smo i drugi primiti..
Kostic je dobro postavio igru i do primljenog gola smo izgleda odlicno, samo je zavrsnica nedostajala, ubili smo Svinjski, aktuelni prvak ima jedan sut za 70' minuta i jos njihov trener bijesan na igru, ne znam sta hocete koji *****, koja ekipa ne bi pala nakon onakvog sudjenja i onako primljenog gola..
To je taj nas mentalitet!!!Dr. Kostic je napisao/la:Kao što bi reko Bakir Serbo doveli nam skijaša da nas uči fudbalu
To sam i ja primjetio ali eto vec neko vrijeme ne zelim pisati to hahahabaxuz87 je napisao/la:I naravno, opet novi nickovi koji se javljaju samo poslije poraza.
Ma frajer je pravi amater koji se dosao uciti na zelji samo kad mu pogledas kako rotira igrace i stavlja na neprirodne pozicije tj izmislja toplu vodu sve ti jasno znaci mi u ovih 6 kola nismo pokazali nista sem protiv olimpika ja goreg zelju uzivotu gledao nisam pa u vrijeme hotica se bolje igralo .Kosticu odlaziw0st je napisao/la:Bez uvrede , ali ti pojma o fudbalu nemas .Gola je napisao/la:A zasto Kostic da ide?
Poslije prvog poluvremena igraci dobiju aplauz, odigraju odlicno kao i drugo do 70' minute kada smo ocigledno psihicki pali. Sudija cijelu utakmicu ne svira nista, onda Vedran primi onakav go, sudija ne svira penal, poslije Aco napravi glupost mogli smo i drugi primiti..
Kostic je dobro postavio igru i do primljenog gola smo izgleda odlicno, samo je zavrsnica nedostajala, ubili smo Svinjski, aktuelni prvak ima jedan sut za 70' minuta i jos njihov trener bijesan na igru, ne znam sta hocete koji *****, koja ekipa ne bi pala nakon onakvog sudjenja i onako primljenog gola..
w0st je napisao/la:Bez uvrede , ali ti pojma o fudbalu nemas .Gola je napisao/la:A zasto Kostic da ide?
Tako je treba govna posutati tacno mi zao covjeka kakvu gamad vodi!delinjo je napisao/la:sta reci ...podrska Milosu ...igraci su i ovu tekmu savrseno uradili ...borili se kao sebi alibi napravili ali gol kao "ne mogu"(citaj nece) dati...mali kepec na golu rutinski propusta loptu ...bio je pravi trenutak....ma skinite dresove i mrs iz svetinje polovnjaci !!!!
PODRSKA MILOSU !!!
ODOVIC ILI OSIM , ostalo je sve propast.Gola je napisao/la:w0st je napisao/la:Bez uvrede , ali ti pojma o fudbalu nemas .Gola je napisao/la:A zasto Kostic da ide?
Kostic je dobro postavio igru i do primljenog gola smo izgleda odlicno, samo je zavrsnica nedostajala, ubili smo Svinjski, aktuelni prvak ima jedan sut za 70' minuta i jos njihov trener bijesan na igru, ne znam sta hocete koji *****, koja ekipa ne bi pala nakon onakvog sudjenja i onako primljenog gola..![]()
Ma u pravu si, Kosticu odlazi vratite nam Mulalica![]()
Tryg je napisao/la:Znaci Milos kaze, ja u dogovoru sa trenerom golmana stavljam golmana. ***** LI TI KARICU OD DO A I TVOM GUZNOM HAVERU KJOSEVSKOM.
Ni kriv ni duzan Fejzic sjedi na klupi momak je branio ekstra. A ti kako si svog guznog havera stavio na go, lik je kriv za 3 gola u 3 tekme.
Sent from my iPhone using Tapatalk