Ti izgleda zaboravio da smo i sa Edisom u prošloj polusezoni gubili utakmice od fudbalskih giganata tipa Rudar Prijedor. Na toj utakmici bukvalno nismo pogledali prema golu protivnika. Tako da baš i ne stoji da je Oda jedini krivac za lošu polusezonu.cikazubo je napisao/la:Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..delinjo je napisao/la:djesi doktore fudbala nisam te prepoznaocikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS !
Meni nije zao ni Odovica ni Capljica. Odovic je imao dobre nastupe u evropi i fenomenalnu polusezonu i onda je to sve uprskao na pocetku ove sezone i iz 7 utakmica osvojio 8 bodova, katastofalno odradio transfer rok, igra bila za zatvora, i u vremenu Hotica igra je bar licila na nesto. Ne mozes trenirati Zelju i igrati na kontre, da ti to bude glavna taktika, to mozes u nasoj ligi kad vodis neke druge klubove. Dolaskom Capljica nista se nije promijenilo, igra je postala jos gora, tesko je bilo ono sve gledati. Ruzno smo postupili prema Capljicu ali on nikad nije ni trebao biti trener Zelje..MrRiccoli je napisao/la:Iskreno meni je najvise zao sto smo Vladu Capljica onako olako potrosili i ponizili covjeka...
Sent from my C5303 using Tapatalk
fk1921 je napisao/la:De brate reci kakvih, dobro ili lose?storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.
Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog staba. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako. Mozda to nije tacno, nisam provjeravao.
Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
Pa valjda brate dobrihfk1921 je napisao/la: De brate reci kakvih, dobro ili lose?
a brate jel ti stvarno zelis da Zeljo igra ovako i sljedece sezone pa da ga smjenjujemo opet nakon par kola ?? nije uopste bitan rezultat eto ti pises najbolje proljece smo imali,necemo u evropu to je sve nebitno ali jesi ti stvarno zadovoljan onim sto mi igramo ??? ajde malo iskreno sad ??? jesi ti svjestan da nam igraju dva igraca sa viskom kilograma (tuce i began) ...da nam na lijevoj strani igraju dva desnjaka...da po utakmici pravimo jednu ili ni jednu sansu...ako je to ono sto tebe ispunjava onda svaka cast...cijenim tvoje misljenje nemoj se uvrijediti ....druga stvar brate jel tebi fino ovo divljanje i pravljenje cirkusa od iskljucenja do ovog danas...mislim ja volim Edisa i odmah bi ptopisao da bude tu u strucnom stabu do kraja zivota ...ali da on bude trener bar trenutno ne moze ...i znam da voli Zelju zbog toga ga i gotivim ali volimo ga i nas dvojica pa nismo treneri jbg...nije merhamet nego fudbalski klub....kazem ti jos jednom nisam da se otjera ali da se prebaci za pomocnog trenera to je ok...eto zivio mi staricikazubo je napisao/la:Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..delinjo je napisao/la:djesi doktore fudbala nisam te prepoznaocikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS !
Bjezi larsone, ni apaurin mi ne pomazeLARSSON je napisao/la:Pa valjda brate dobrihfk1921 je napisao/la: De brate reci kakvih, dobro ili lose?
A ko je otjerao Stanica, Zeljkovica, Benju Colica, i doveo nam Mladenovica i slicne ? Odi svaki respekt za ferenc i sezonu prije toga, ali je dosta grijsio kasnije, i odradio katastrofalno onih 7-8 kola gdje smo bili blizi dnu nego vrhu tabele..mavi je napisao/la:Ti izgleda zaboravio da smo i sa Edisom u prošloj polusezoni gubili utakmice od fudbalskih giganata tipa Rudar Prijedor. Na toj utakmici bukvalno nismo pogledali prema golu protivnika. Tako da baš i ne stoji da je Oda jedini krivac za lošu polusezonu.cikazubo je napisao/la:Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..delinjo je napisao/la:
djesi doktore fudbala nisam te prepoznao
Valjda je sada shvatio da ce morati, zelio to ili ne. Znas i sam da je tvrdoglav, na svoju ruku, ali da potencijala ima.mavi je napisao/la:Uprava je predlagala Edisu već odavno da se pojača stručni štab, on to izričito nije želio. Zbog čega, on to najbolje zna.storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.
Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog stab. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako.
Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
Nadam se ne drasticnih !storm_raider je napisao/la:Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
njih su dvojica napola bila u bloku, a nijedan kako treba...dovoljno da zaklone a nedovoljno da spriječe...storm_raider je napisao/la:
Nego, gledam ovaj njihov gol:
Ne mogu da se otmem dojmu da je Veca ovo morao odbraniti, iz ovog ugla se bas vidi. Ili je do mene...
Posteno brate, al koga dovest da si siguran eh to je taj, za mene to nisu ni Musa, ni Marinovic ni slicni.. Samo Amar kad bi htio sto cisto sumnjam, ako on vec ne moze ili ne zeli onda Edis sa dobro pojacanim strucnim stabom..delinjo je napisao/la:a brate jel ti stvarno zelis da Zeljo igra ovako i sljedece sezone pa da ga smjenjujemo opet nakon par kola ?? nije uopste bitan rezultat eto ti pises najbolje proljece smo imali,necemo u evropu to je sve nebitno ali jesi ti stvarno zadovoljan onim sto mi igramo ??? ajde malo iskreno sad ??? jesi ti svjestan da nam igraju dva igraca sa viskom kilograma (tuce i began) ...da nam na lijevoj strani igraju dva desnjaka...da po utakmici pravimo jednu ili ni jednu sansu...ako je to ono sto tebe ispunjava onda svaka cast...cijenim tvoje misljenje nemoj se uvrijediti ....druga stvar brate jel tebi fino ovo divljanje i pravljenje cirkusa od iskljucenja do ovog danas...mislim ja volim Edisa i odmah bi ptopisao da bude tu u strucnom stabu do kraja zivota ...ali da on bude trener bar trenutno ne moze ...i znam da voli Zelju zbog toga ga i gotivim ali volimo ga i nas dvojica pa nismo treneri jbg...nije merhamet nego fudbalski klub....kazem ti jos jednom nisam da se otjera ali da se prebaci za pomocnog trenera to je ok...eto zivio mi staricikazubo je napisao/la:Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..delinjo je napisao/la:
djesi doktore fudbala nisam te prepoznao
Ma daj ba Odu unakazila Mladost iz Kaknja, Radnik, ko je god htio, da je osto na klupi ispali bi iz lige. Hvala mu al' nek vodi Olimpik, Zvijezdu, Čelik i tako te manje klubove.mavi je napisao/la: Ti izgleda zaboravio da smo i sa Edisom u prošloj polusezoni gubili utakmice od fudbalskih giganata tipa Rudar Prijedor. Na toj utakmici bukvalno nismo pogledali prema golu protivnika. Tako da baš i ne stoji da je Oda jedini krivac za lošu polusezonu.
Neko je maloprije fino napisao - da je bilo ko u lancu Zahirovic-Sinisa-Vedran bolje reagovao bar 50 % vjerovatno ne bi bio gol.To je to,lancane greske,iako bih ja kao krvica br. 1 stavio Zahu.Igrac njegovih kvaliteta i renomea ne smije gubiti loptu na 20-30 m od gola.ChWilla je napisao/la:njih su dvojica napola bila u bloku, a nijedan kako treba...dovoljno da zaklone a nedovoljno da spriječe...storm_raider je napisao/la:
Nego, gledam ovaj njihov gol:
Ne mogu da se otmem dojmu da je Veca ovo morao odbraniti, iz ovog ugla se bas vidi. Ili je do mene...