Hurmasica je napisao/la:I usput, trenirao je danas sa ekipom i Refikov mali

Odlicno, momak ima sve preduslove da bude odlican igrac
Za Markovica ne znam sta bih rekao, imamo tu igraca, jedino ako je bas dobar, ali CV mi ne ulijeva neko pretjerano povjerenje, iako to nista ne mora da znaci. Mada ionako je to mahalska, nije jos potpisao. Nije dzaba valjda na probi toliko.
Lazica i Zerica ne ocekujem prije ove pauze, jer imaju povrede, ali malog Mirzu definitivno ocekujem, ako ne u prvih 11, barem kao izmjenu!
Budem li vidio Pozdera, Lendrica ili Beganovica na lijevom krilu, nece mi biti dobro
A Stevanovica grehota maknuti sa desnog na lijevo, kad se ionako njegova strana uvijek forsira, a neuporedivo je bolji desno.
U napadu, po meni, bi igrao tandem Lendric - Pozder ili nekad cak Lendric - Beganovic. Nikolic, kao sto sam i ocekivao kada je potpisao, da bude izmjena za zadnjih 30 minuta utakmice. Lendric je pokazao da se zna vracati, izboriti loptu, samo jos da ne stoji u liniji sa stoperima i da se izvlaci kada treba primiti loptu, posto on vazdusnog duela haman pa ne moze dobiti. Okej, zna on potrcat kad izgubimo loptu, ali mora se izvlaciti nazad. Pozder visok, mogao bi primiti koju (jbt dodje mi da prizivam Lazara, aj sto je dobijao zracne duele, nego se gradio da mu niko lopte nije mogao uzeti

), a poprilicno je brz za svoju visinu.
I isto ocekujem da Jahic krene s igrama poslije pauze. Malo se ovo oteglo, vise nego sto treba, ali ajde, istrpit ce se valjda nekako.
Veznjaci vjerovatno Bekric i Secerovic/Radinovic, iako bih volio vidjeti Secera i Ugljesu, jer valjda je Ugljesa malo i ofanzivniji, pa da i to vidimo.
Zrinjski, na misice dobiti. Valjda bude dobro ***** mu, nadam se da ce se i Kostic opametiti i lisiti nas nekih nenormalno nelogicnih izmjena. A igraci, da se dozovu i maksimalno ozbiljno shvate sljedecu utakmicu.