Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 11:29 pm

delinjo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:E'o Model online, đe si jbt kako Matjašič reče da ima bolju ponudu od Olimpije ti na aparatima izgleda :ganja:
znas kako ovim postom bacas na Mirsu :ganja:
Svi smo mi Mirso :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:30 pm

delinjo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:E'o Model online, đe si jbt kako Matjašič reče da ima bolju ponudu od Olimpije ti na aparatima izgleda :ganja:
e brt jesam rekooo bio je bugar u igri i slovenac isto jedan al olimpija vise ponudila al dobar je i baraban iz sirokog istooo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:31 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
kemo je napisao/la:Za Svinjski

----------------------------Kjosevski-----------------------
---- S. Stevanovic - Kosoric - Boccaccini - Husic -----
---M. Stevanovic - Secerovic - Radinovic - Pozder---
-------------------------Lendric - Nikolic------------------

Ili probati sa Bevabom na beku a Husicem na krilu, sa Husicevom agresivnosti bi mnogo dobili na lijevoj strani. U ovom slucaju Nikolica odmoriti, dati pozderu sansu.
Ugljesa MORA igrati svidjao se Kosticu ili ne, jednostavno MORAMO dobiti svinjski zbog samopouzdanja, ako Bekric pocinje to nece biti dobro.
Uvesti Jahu ako je spreman da vidimo sa cime raspolazemo.
Sve u svemu: SVI NA GRBAVICU, IZGOVORA NEMA! :zeljeznicar1:

EDIT:
Eno Zahirovic u Splitu.
onda nece biti dobro , jaha je out
Ma moramo imati nekog kreativca, Tuce ili lijevo ili umjesto Ugljese.
Pintole de ti nama reci je li igra Tuce protiv Zrinje..

P.S pricaju/mo o Mirzi

LARSSON
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:33 pm

Yebem ga bio je crnogorac ovdje tri sedmice, da su neznalicu doveli nešto bi valjda naučio :lol:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:35 pm

LARS1921 je napisao/la:Yebem ga bio je crnogorac ovdje tri sedmice, da su neznalicu doveli nešto bi valjda naučio :lol:
Mrsko mu bilo trenirat, jedva doceka kad Seferovic kaze lezite da se istegnemo :lol:

LARSSON
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:37 pm

Minjore je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Yebem ga bio je crnogorac ovdje tri sedmice, da su neznalicu doveli nešto bi valjda naučio :lol:
Mrsko mu bilo trenirat, jedva doceka kad Seferovic kaze lezite da se istegnemo :lol:
Još da je kakvih fočaka dovesti, bar znaš da ih neće džukac prepast

Virtu4L

sri avg 17, 2016 11:46 pm

e čuj da crnogorac nešto nauči
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

KrajPrice
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:47 pm

Molim pljuvace da podrze igrace i trenera bez obzira na rezultat protiv Zrinjskog, jer bi mogli izbubiti nekoliko vaznih ljudi u upravi. I MOLIM strucnjake da ne spominju vise jebenu formaciju, jer od Viteza ne smijes izgubiti da igras 0-0-11.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:47 pm

Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
e brt jesam rekooo bio je bugar u igri i slovenac isto jedan al olimpija vise ponudila al dobar je i baraban iz sirokog istooo
HAHAHHAHAHAHAHHAHAH isto zivota mi :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:49 pm

Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
:rofl:

@Krajprice
Imaju oni jedan projekat nedovrsen, nece valjda uslijed eventualnog poraza sve to baciti u vodu i razocarati sve one navijace koji su se kleli u njih.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri avg 17, 2016 11:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:50 pm

Hurmasica je napisao/la:I usput, trenirao je danas sa ekipom i Refikov mali :D
Odlicno, momak ima sve preduslove da bude odlican igrac :pljesak: :pljesak:
Za Markovica ne znam sta bih rekao, imamo tu igraca, jedino ako je bas dobar, ali CV mi ne ulijeva neko pretjerano povjerenje, iako to nista ne mora da znaci. Mada ionako je to mahalska, nije jos potpisao. Nije dzaba valjda na probi toliko.
Lazica i Zerica ne ocekujem prije ove pauze, jer imaju povrede, ali malog Mirzu definitivno ocekujem, ako ne u prvih 11, barem kao izmjenu!
Budem li vidio Pozdera, Lendrica ili Beganovica na lijevom krilu, nece mi biti dobro :rofl: :rofl:
A Stevanovica grehota maknuti sa desnog na lijevo, kad se ionako njegova strana uvijek forsira, a neuporedivo je bolji desno.

U napadu, po meni, bi igrao tandem Lendric - Pozder ili nekad cak Lendric - Beganovic. Nikolic, kao sto sam i ocekivao kada je potpisao, da bude izmjena za zadnjih 30 minuta utakmice. Lendric je pokazao da se zna vracati, izboriti loptu, samo jos da ne stoji u liniji sa stoperima i da se izvlaci kada treba primiti loptu, posto on vazdusnog duela haman pa ne moze dobiti. Okej, zna on potrcat kad izgubimo loptu, ali mora se izvlaciti nazad. Pozder visok, mogao bi primiti koju (jbt dodje mi da prizivam Lazara, aj sto je dobijao zracne duele, nego se gradio da mu niko lopte nije mogao uzeti :mrgreen: ), a poprilicno je brz za svoju visinu.

I isto ocekujem da Jahic krene s igrama poslije pauze. Malo se ovo oteglo, vise nego sto treba, ali ajde, istrpit ce se valjda nekako.

Veznjaci vjerovatno Bekric i Secerovic/Radinovic, iako bih volio vidjeti Secera i Ugljesu, jer valjda je Ugljesa malo i ofanzivniji, pa da i to vidimo.

Zrinjski, na misice dobiti. Valjda bude dobro ***** mu, nadam se da ce se i Kostic opametiti i lisiti nas nekih nenormalno nelogicnih izmjena. A igraci, da se dozovu i maksimalno ozbiljno shvate sljedecu utakmicu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:52 pm

Moje iskreno hvala upravi na ispunjenom obecanju za Plavi zid i zahvalnice.Meni ovo puno znaci a u razgovoru sa drugim navijacima takodje samo cujem rijeci hvale.Svi mi koji smo uz Zelju,samo iz ljubavi,smo uz vas jer znamo da i vi koji tamo sjedite radite to iz ljubavi prema Zelji.Svako ko radi taj i griješi i to je sastavni dio svakog posla.Pojedini koji su uz Zelju bili ili zeljeli biti ne iz ljubavi nego zbog licnih interesa sa nestrpljenjem cekaju ili loš rezultat ili neku grešku ili cak i ne cekaju nego izmišljaju da bi pokrenuli lavinu protiv uprave pokušavajuci obeshrabriti i natjerati ih da od svega odustanu.Znam da nije lako svaki dan se nositi sa svim ovim ali ne dozvolite da dušmani pobjede.Svi oni koji vole Zelju su uz vas.Rezultati ce doci.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Grbavica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:56 pm

slična atmosfera je bila pred ovu utakmicu i tada su se tresle stolice, svašta se o igračima pričalo, pogotovo nakon crvenog adiloviću, a sljedeća bila sa čelikom. ali zabi ga vernes i pročepi nas
[video]https://www.youtube.com/watch?v=9u8sSUkXZD8[/video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Virtu4L

sri avg 17, 2016 11:57 pm

KrajPrice je napisao/la:Molim pljuvace da podrze igrace i trenera bez obzira na rezultat protiv Zrinjskog, jer bi mogli izbubiti nekoliko vaznih ljudi u upravi.
To ne bi bilo fer, ovi navijači su ih podržavali kad smo ostali bez Evrope, evo podržavaju ih i nakon bruke protiv Viteza, tako neka prvo oni razmisle jesu li možda ovoga puta navijači u pravu? Oni će gubiti utakmice, brukati nas, i odustaće ako se navijači malo naljute?

Samo se miševi povlače nakon neuspjeha, ostale neuspjeh motiviše da budu još agresivniji, plus što su započeli projekte koje moraju završiti, Ajzea je to već rekao.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:00 am

Bitno je da nas bude minimalno 8 hiljada u subotu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:04 am

rodrigo87 je napisao/la:Bitno je da nas bude minimalno 8 hiljada u subotu.
I ja bih volio, ali nema sanse drug. Jbg tako to ide kod nas... :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:05 am

5 milja plafon. Da smo uzeli Viteza 3:0 bilo bi 8, ovako nista od te ljubavi.

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:06 am

Da sad imamo 15 bodova bilo bi 15 hiljada

rodrigo87
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:07 am

Bit ce, vidjet cete ;)

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:11 am

Jebena stvar je inat..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava