Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

zubanovic89
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 3:46 pm

Pa treba nam veznjak, kreativac, neko nadahnut na terenu jer ocito da imamo problem sa tim. Hervas je otisao, Bekric nije u formi, Blagojevic nije taj tip, Secerovic takodjer, Ugljesa se bas ne namece, tako da po meni trazenje takvog igraca ima smisla. Sad da li je ovaj Markovic to sto nam treba vidjecemo. Igrao im je 2 utakmice za A reprezentaciju ne moze bit gori od ovih sto imamo nikako.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 17, 2016 3:52 pm

Grbavica je napisao/la:Malo treba spustiti loptu do Zrinjskog. Ne treba pogoršavati ionako lošu situaciju sa nekim mahalskim pričama.
Bravo..
Imamo to sto imamo, zaboravite pojacanja, u subotu ide jedna od najvaznijih utakmica u ovoj godini..

exbabilon
Kontakt:

sri avg 17, 2016 3:57 pm

Ma tek ako dobijemo Zrinjskog raja ce bit sigurna da je bio u pitanju bojkot. Prica ce biti mogu dobit Sirokog i Zrinjskog, ne mogu Viteza, goni ih tamo.. i jos ce zal biti veci za propustena 3 boda i prvom pozicijom. Ako zijanimo od Zrinjskog pomirit cemo se da nismo tako jaki, spustiti ocekivanja i boriti se za Evropu, grcevito.

Hare79
Kontakt:

sri avg 17, 2016 3:59 pm

Možda će s Markovićem probati lijevo jer je, čini mi se, ljevak. Možda su ga zato doveli.
Zna li iko šta je sa Jahićem, kad će on zaigrati?
Zadnja izmjena: Hare79, dana/u sri avg 17, 2016 4:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:03 pm

slika

PROTIVNICI, TROFEJI, SLAVA, REZULTATI...
SA JUGA SE ŽELJO IZ DRUGIH RAZLOGA PRATI...
SVI NA JUG!!!

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:04 pm

Po meni su igrači sami sebi šamar spucali sa ovih par blijedih izdanja. Igrali su haman pa bez pritiska sa tribina, dobro nađe se uvijek neki kritičar da dobacuje po nešto sa tribine ali to nije bilo vrijedno pažnje. Već sada neće moći bez pritiska, vagaće se svaki pas i negodovati na svaki pogrešan potez i onda će igračima biti duplo teže igrati u takvim uslovima. Da se razumijemo ne krivim navijače zbog toga, svako ispoljava svoju narav na različite načine, igrači su direktni krivci što su umislili da će se na Grbavici svaki pa čak i pogrešan potez nagrađivati aplauzom i da će to uvijek biti tako.

Pitao bih kapitena Acu koliko je on to pehara sa Željom osvojio pa misli da je nedodirljiv na toj poziciji??

Gledam ga on se fol raspravlja sa sudijom u 84 minuti i ne žuri uopšte da izvede loptu i ako gubimo 2:0, on se ponaša kao da vodimo.. Kao ono e gotovo je ima još samo 10-ak minuta do kraja :r

Ima li i jedan jedini igrač koji misli da je pružio svoj maksimum u nedelju, osim Mire Stevanovića i donekle Šećerovića? Ima al u panjevima, pa koji mentalni sklop ti moraš biti da se štediš na utakmicama koje se igraju svako 7 dana, pa neki bi ubili da mogu istrčati na onaj travnjak da pokažu šta znaju a ovi manekeni se nafurali da su neke zvijezde, a nema otpad ekipe u premier ligi koji ih nije dobio.

Uvesti vojni diktatorski režim pa kome se ne sviđa odmah noga na tribine po kratkom postupku i gledaj malo odozgo kako se igra i bori za Želju. Ovo što se desilo u nedelju se ne smije ponoviti ne protiv Zrinjskog ili Čelika to se ne smije desiti više nikad! Uprava i stručni štab ako su imalo pametni neće dozvoliti da naki fudbalerčići ismijavaju ogromno povjerenje i podršku navijača!

Inače stigla jutros zahvalnica, ponosan sam malo je reći, uramiti i okačiti na zid ;)

Hvala ti Željo što postojiš!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

chile
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:25 pm

Jeste se svezali formacije, ne igra i ne trci formacija nego yebeni igraci.
Njihov posao je da trce i uloze 100-110% posto svojih mogucnosti na terenu, da natope znojem dres a ne ko manekeni da setaju i frizurice pokazuju.
Sa igracima kakve imamo Vitez na Grbavici treba da trpamo do vrha, ali kurcobolja igraca i mentalitet to ne dozvoljavaju.
Kako je krenulo tesko mi iz ovog sivila da se mozemo izdici, zasto klub ne kazni Jovana, lik se pisa po istom ostavlja suigrace na vjetrometini.
Taman prilika da se pokaze ozbiljnost kluba i skrene paznja igracima da nema zajebancije.
Nadam se da nismo svi coravi i da se ne pokaze suprotno od onoga kako mi sve ovo vidimo, jer iskacu sve neke negativnosti koje su iznenadjenja za sve nas.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Qwerty_1987
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:29 pm

Igrali mi 4-4-2, 4-3-3, 3-5-2, 3-4-3 ili 1-7-2, osnov svega je kretnja bez lopte, e to je kod nas na niskim granama i na tome trebamo raditi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

shzna
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:35 pm

I kad svi vide da nama teško je
I kada Željo ti redaš poraze
Naša pjesma sa juga čut će se
I nosit će te sve do pobjede
1987

Brkoo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:41 pm

PROTIVNICI, TROFEJI, SLAVA, REZULTATI..
SA JUGA SE ZELJO IZ DRUGIH RAZLOGA PRATI..
:zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:42 pm

1987

flux
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:44 pm

shzna je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=4bQiKsMvC3w[/video]

:karanje:
E ovo je pravi pocetak bio

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:46 pm

G R M I
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:53 pm

Kiks protiv Zrinjskog i igraci ce imati velike probleme, mislim da ih raja nece vise podrzavati i da ce se okrenuti protiv njih.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 4:56 pm

Protiv Zrinje hocu da krv propisate, rezultat mi nije bitan..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 5:10 pm

sergejevic je napisao/la:@Jaozinho22
Kakva sad kladionica?
Nisam to upratio, sta je bilo?
Ma drug na komentaru Husaric u 20:43 napisao svojim drugovima da je Zeljo dvica na kraju,provjeren izvor.
Tako se i ispostavilo.
Ja mu na fb poruku posaljem,kao bio dogovor celnika Viteza sa nasim igracima, a kladionice su vec profitirale jer je komplet region igrao keca na Zelju, i svi masovno popadali.
Inace na Vitez kvota je bila 12.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

sri avg 17, 2016 5:12 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Kiks protiv Zrinjskog i igraci ce imati velike probleme, mislim da ih raja nece vise podrzavati i da ce se okrenuti protiv njih.
**** te pa covjek pomislio da nam Krupa dolazi a ne aktuelni prvak.. Kako poraz/x protiv Zrinjskog se moze nazvati kiks..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 17, 2016 5:13 pm

@sajo10

gledaj Litvanaca, gori od naše djece sinoć :rofl:
Željezničar ante portas !

Qwerty_1987
Kontakt:

sri avg 17, 2016 5:17 pm

slika
slika
Najjači koreo ikad, da je ovako neštoo ponoviti slika slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 17, 2016 5:17 pm

sajo10 je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Kiks protiv Zrinjskog i igraci ce imati velike probleme, mislim da ih raja nece vise podrzavati i da ce se okrenuti protiv njih.
**** te pa covjek pomislio da nam Krupa dolazi a ne aktuelni prvak.. Kako poraz/x protiv Zrinjskog se moze nazvati kiks..
Sve osim pobjede je kiks kada si Zeljo...vidis na sta smo spali da ne mozemo racunati na bodove ne bitno ko je protivnik. Jedan Vitez dodje i popisa se po nama.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava