Neandertalac je napisao/la:pinki je napisao/la:sergejevic je napisao/la:@vrbanjusa to je to. Svaka cast, ovi nisu zasluzili nikakvu podrsku, posebno ne navijaca. Kada u dvije utakmice ne uputis sut u gol protivnika, onda ne zasluzujes podrsku. Shvata cojvek kada te nece, imas povreda, pogadjas okvir gola, sudija te pokrade, ali na onakav nacin izgubiti od Viteza je sramota. Najvise boli sto ce ovaj sastanak s navijacima nesto znaciti Miroslavu Stevanovicu, a ove do kojih treba doprijeti boli neka stvar za navijace. Da nije tako ne bi uopste onako odigrali.
ma značiće svima vjeruj mi... Budu li se zaje.bavali fino na tribine do isteka ugovora pa nek im propadne karijera, a o životu u Sarajevu nakon toga ne treba ni pričati... Svjesni su oni pa nek izvole...
Konstantno se krivica prebacuje na igrace, citavo vrijeme sav **** je na njima; kako su trcali, kakve slike imaju na mob, izlaze li u grad, odgovaraju li im treninzi, koliko su suteva na go imali...
Tri covjeka ukupno napisali koju za trenera i njegov udio za lose igre.
Vrhunski spin.
I da, Stevanovic odskace zato sto je klasa, i kada odigramo odlicno poluvrijeme njegov ucinak je za koplje dva ispred svih. Kazem sreca pa imamo njega koji pravi razliku te Lendrica koji zabija iz svake druge, ovo bi jos losije bilo.
Do trenera je!
Znaš brate mili nekad biti naporan ko noć (doduše svi mi znamo biti takvi nekad samo ti to baš često

) ali ne pišeš ni ti gluposti (stalno ...opet

)
Moram se složiti donekle sa tobom
Lendrić jeste extra napadač za naše lige, ja njega iskreno vidim ko Grizmana u Atletiku...i to treba da igra
Fali nama Tores (jel on igra prvog špica ili je neko treći?), uglavnom on je spona između napada i veze
Nama je glavni napadač jer se drugi koji igra uvijek krije iza njega
Miro...fakat extra igrač mada opet ja kontam da može on i bolje, nego nekako igra više za tim (to je opet u većini slučajeva odlično ali sigurno da bi bilo bolje da nekad i šuta umjesto što pokušava asistirati i sl.)
Trener...
nejasno još
podrška treba, ali i on mora početi da to opravdava
Ne sumnjam da se na treningu radi odlično, bolje nego ikad (možda)
ali sve pada u vodu kad ti za onih 90 najbitnijih minuta ne ostvariš rezultat
pišaj trening, sve je to spremanje za utakmicu, cijelih 6 dana se podredi tom jednom danu
ako tu usereš, usro si cijelu sedmicu
mora se bolje, moraju se bolji potezi vući
ne možeš gurati nazor neke igrače ako ne ide, nekeo formacije, taktike, pi.zde materine
ne smiješ držati stevu 90 minuta ako vidiš da ne ide
vadi ga odma u drugom
ne možeš mijenjati beka za beka kad ne ide, nije sigurno on najveći krivac što nemaš prilika
itd itd