Nije to baš tako jednostavno.Brkoo je napisao/la:Ako se ne varam Ibricicu smo htjeli dati 10 hiljada eura, za Stilica se prica da je ta cifra oko 20 hiljada eura. Zar te pare nije bolje uloziti u 2-3 covjeka iz Afrike koji bi bili skauti. Africki igraci jedva cekaju da pobjegnu iz Afrike tako da bi kod nas igrali i za kikiriki a uz to nemaju ni nas glupi mentalitet. Vec smo uboli sa Dialibom a Afrika puna igraca koji su i bolji od bube. Nek ubodemo jednog koji je bas dobar njegovom prodajom smo u debelom plusu. Normalno je da ce biti i fula i igraca poput onog Rame iz Nigerije sto je bio na probi..
Ako se ne varam @super ga najavio rijecima : igracina, haubica,nabildan pravo, hulk, bice strasno pojacanje, dosao lik ne mozes ga na googlu naci, kost i koza, jedina njegova slika on lezi na plazi i lopta pored njegaJaozinho22 je napisao/la:Daj ba Virto,tamo svaki klinac ima 30 godina.![]()
Joj kad se sjetim Ramsona Onwuenkea,po onoj zimi sam išao da mu gledam trening a frajer nije ni fudbaler uopće.
Ma brate stila ispod 20 milja nebi pristo doci al, da vrjedi tih para e bogami vrijedi, zamisli on i kriloo za kraj prelaznogdelinjo je napisao/la:mozda je mislio na 10 hiljada KM...jer cisto sumnjam da bi sa Stilom mogao pricato za manje od 10 milja nasih maruna ..Grbavica je napisao/la:Željo i plate od 10 i 20 hiljada eura, vi ko da ne znate gdje živite yebo te...
Aaaa, ne mogu da vjerujemw0st je napisao/la:Velika mi je cast sto nasa slika stoji na naslovnoj slici na YouTube kanalu od Copa90 od 1+ milion pratilaca
Ovo je odlično. Znači da smo zreliji nego prije. Da na prvu ne reagujemo loše. Mi nikad nismo bili takvi. Kad prevrše mjeru dovoljno je da jednim sloganom ili pjesmom damo do znanja da su prevršili. VJerujem i da SLovenac nije naš papak pa da gubi pet zaredom i ne daje ostavku. ISto tako i uprava vjerujem da će reagovati.south side je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/podrska-navijac ... abu/21759/
Bravo, to je to.vrbanjusa je napisao/la:Prođe već 3 dana a ja ne mogu da dođem sebi. Malo je reći da sam razočaran i igračima i stručnim štabom a Boga mi i Upravom. Zašto? Zato što su veliku bruku i sramotu gurnuli pod tepih. Zato što nisu prepoznali trenutak da se malo izdvojimo iz ovog sivila i lige i države. Igrači odigraju utakmicu na nivou običnog termina i niko ništa ne uradi po tom pitanju. Stručni štab preuzima malo nešto krivice na sebe i šuti. Uprava iz nekog razloga sve to gurne pod tepih. Fakat mi nije dobro. Zašto nisu pokažnjavali igrače na kojima se jasno vidjelo da neće da igraju. NEĆE da igraju. Zašto nisu objavili da li su ih i koliko kaznili. Ja i još 3000/4000 bolesnika plaćamo te igrače a oni neće da rade svoj posao. Ja da pružim onako slabu partiju i onako providno se šetkam po "terenu" na kojem radim, već bih bio na birou za nezaposlene. E to mi nije jasno. Zašto se prave kompromisi kad će već za par kola biti ista priča. Ko god bio trener. Kostić, Odović, Čapljić, Mulalić... opet će im neki k.... smetati. Opet će igrači napraviti igranku i opet po starom. I ovo nije prvi put ali se ovaj put to moglo skresati. Žestoko skresati i izgraditi autoritet za budućnost.
Znači u ovoj situaciji kad ti jedna ispodprosječna ekipa Viteza napravi 5 šansi, zabije 2 gola, ponizi te na tvom terenu, MORA se reagovati. MORA!
Svi su krivi za ovo, od uprave, igrača i trenera. Svi su se nama navijačima popišali po glavi. Nama navijačima koji smo skupili skoro pola miliona maraka (članske, redovne ulaznice, stolice itd) se onako bahato popišaju po glavi. I onih 90 min na terenu i ovih 3 dana nakon utakmice bez ikakve rakcije. Lagano ko nas j..., bitno je svoje izgurati a budala će vazda biti.