Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 12:30 am

Neandertalac je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Opet te pitam, koga dovesti?
Ko je slobodan?
Ja znam ko nije, a ko je Bog za ovu ligu. Ostali su u pet deka, a ko valja desiće mu se isto ko i ovom što se dešava. Tako da je najbolja solucija ostaviti ga do daljnjeg, a pojednicima objasniti da Kostić nije Željo, da oni nisu Željo, i da isprljaju te šorceve i natope dresove znojem.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Timscho
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:30 am

Podrška Upravi i zacrtanim ciljevima!
Podrška stručnom štabu koji je izabran u skladu sa tim ciljevima!

Volim Te Željo
svojim snagama na svojoj zemlji

cikazubo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:31 am

Nego sta nam je s klupskim prospektima za buduce transfere, Memiju opet poceli davit i izmisljat mu pozicije, kako ga unistismo za godinu dana Boze sacuvaj, od onakve masine na desnom beku do toga da se lik potpuno izgubio, meni je onaj Sinisa igrac za nijansu bolji od Bevaba/Husica, frajer svaku petu odigra ok, predaja lopte mu je najgora u nasoj cijeloj ekipi, to potvrdjuje iz kola u kolo, i eto to je dovoljno da izbaci dijete klluba koje posjeduje velik talenat.

FaraonTM
Kontakt:

Ma ja nismo dobro odigrali ni protiv Širokog ni protiv Olimpika a Boga mi ni protiv Sarajeva sa igračem manje, problem je formacija i Kostić, kako da nije :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

kemo je napisao/la:Bilo bi dobro da se Misimorez ukaze sutra na treningu da igracima i ss dobro ocita bukvicu
Trebao bi to uradit i da ne bira rijeci ! On jedini ima muda kod nas !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bablaz
Kontakt:

Jos ne mogu shvatiti sta nas je snaslo. Jadni smo bili. Probsli smo sa Secerovicem, nije to to. Bori se decko, ali strasno limitiran prema naprijed. Bevab je proglasen za dezurnog krivca- Probali Husica, prelos. Ocajan prijem lopte. Dzenis- spor, probali sa Memijom- nista. Imam osjecaj da ne razumije igru. Blagojevica nije nikako islo. Kulminiralo da je izgubio zivce. Lendric limitiran sto se tehnike tice, jos + prestao se boriti? Nikolic dizelas, nije duela dobio. M.Stevanovic, zavaljen na l. krilu, usporio 3,4 puta napad dok prebaci loptu na desnu. Bekric (na zalost dosta forumasa) ipak mora igrati. Acina reakcija kod drugog gola je ocajna. Nabijamo lopte citavo vrijeme, a ne mogu ni lendric ni Nikolic duela dobiti. Jako slsbo ucestvuju u igri.. Slabo smo trcali bez loptr. Ocajno. Kostic- nema brzog protoka lopte, koji je najsvljivao, Jako neuigrano djelujemo. Mora izmisliti nesto. Idrmo probati dobiti Zrinjskog nekako. Izvinjavsm se na konfuziji, ne mogu doc sebi.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:32 am

Rastjero bi ovo Amar 100%
Cuva Bog Zelju svog!

baxuz87
Kontakt:

Kontinuitet, pa barem i lošiji. Rezultati će doći.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

hardwell
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Ja ljudi moji moram malo dušu olakšati, Storme, Lars i ostali moderatori oprostite na dužini posta ali moram se ispucati.

Teško je uvijek kada izgubiš, a pogotovo ovako bez ispaljenog metka, bez energije, volje, želje na terenu nešto da uradiš za taj klub u kojem igraš i pred čijim navijačima nastupaš. Teren! Napisao sam ranije kako ja ove igrače ne razumijem. Odigraš tako kako odigraš u Tuzli, imaš utakmicu odmah za 4 dana na svom stadionu, pred svojim navijačima, idealno mjesto da se iskupiš za sve zar ne? Očigledno je u njihovim glavama bilo nešto drugo jer lopta sigurno nije. Kostiću mogu samo zamjeriti jednu stvar a to je što ih nije u pm poslao na poluvremenu i napravio jedno 9 izmjena na terenu (znam, nije moguće ali do toga je došlo). Evo sjedim ko kreten najveći, nešto razmišljam i opet ne mogu da shvatim da igrači mogu onako izaći bez predstave o tome gdje su izašli i čije boje brane.
Milion nerezonskih poteza, ispadanja, pogrešnih dodavanja, apsolutna nezainteresovanost da se nešto uradi od golmana pa nadalje u svim linijama. Tu Kostić sigurno nije kriv. Ne sviđa ti se neka odluka trenera? Ne voliš ga? Nije ni mjesto, ni način to da pokazuješ na terenu i to na našoj Grbavici. Pljuješ tako po nama navijačima, pljuješ po grbu kluba koji nosiš, pljuješ na historiju svega toga, a na kraju bolan pljuješ i na hljeb koji jedeš. Željo će ostati i poslije igrača x, ali šta će on poslije, sa tom mrljom na karijeri, da je nekoga zajebao, bojkotovao i sl.? Duplo ništa. Nikada mi to neće biti jasno. Hej oni nezadovoljni, pa kada čujem to jebote imam osjećaj da ih trener u najmanju ruku kaišem na treningu udara kada pogriješe u dodavanju a ne da imaju treninge kao i sve druge ekipe u svijetu.

Nije ljudi moji problem u sistemu 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3, jer ti se ako ti imaš igrače sa nekim problemom u glavi sve svodi na isti klinac prije ili kasnije. Protiv Širokog Brijega ekipa u toj istoj formaciji odigra odlično, protiv Viteza podbaci ali u kompletu, u svim linijama. Čudno malo zar ne?
Mijenjanje trenera nije rješenje, vrtiš se u krug tako i opet ćeš u x mjesecu doći opet na isto. Rješenje može biti samo izbacivanje sistema mahale iz igrača, tj. sistema 'ta će on vidi mu glave, vidi mu čunjeva, vidi mu taktike. Ovaj dres će nositi samo oni koji poštuju prije svega klub za koji nastupaju i historiju tog kluba. Kome se ne sviđa trener, neka odjebe u skokovima što se mene tiče ili neka ako već glumi igračinu lijepo to riješi na treningu ili na razgovoru sa trenerom i stručnim štabom. Kostića sam vidio par puta onako izbliza i nisam baš primijetio da je čovjek takva babaroga da mu igrači ne mogu prići i popričati sa njim, naprotiv.
Što se tiče nekih poteza na terenu, pojedinih igrača to stvarno mislim da nema više smisla komentarisati. Agresivnost se ispoljava na terenu tako što nabiješ protivnika sa 5-0 i završiš priču a ne tako što ćeš iz vlastite nemoći udariti igrača protivničke ekipe ni krivog ni dužnog u glavu te tako i ekipu ostaviti na cjedilu. Preko toga niko normalan ne može preći. To može proći u Vrbanjuši ali FK Željezničar ne može i neće nadam se.

Poruka igračima, onako od srca i iz dobre namjere jer ja nikakve druge i nemam prema Želji. Trznite se, vratite se u realnost i dobro skontajte u kakav ste klub došli, koliki je ustvari taj klub u koji ste došli. Kada shvatite da u ovoj državi većeg kluba nema i da se sa njegovom tradicijom i historijom ne igra, onda ćete shvatiti ustvari i kako se vaša bezvoljnost i nekakvo nezadovoljstvo (tačno ne vjerujem šta pišem) uopšte neće uzimati kao alibi za vaše igre koje pružate u Željezničaru. Čast pojedincima naravno, a posebno Miroslavu Stevanoviću. Njega bih iz svega ovoga izdvojio, i mogu samo reći neka te sreća prati kroz cijelu karijeru. Zaslužio si to u svakom pogledu momčino. Naravno ima tu još igrača poput Mire ali on je fakat jedinstven po tom pitanju.

Poruka Kostiću, ukoliko zaista ima nekih problema u svlačionici i ukoliko stvarno neki igrači nisu zadovoljni tretmanom koji imaju, reci brate, reci i ne žali jer očigledno i oni ne žale tebe. Bezobrazluk se liječi bezobrazlukom, manguplukom a ja vjerujem da si ti takav. Ukoliko u drugu ruku, nema problema, otkrij onda šta ne štima sa ekipom i pokušaj to promijeniti. Rad, rad, i samo rad.

Na jednu stvar bih se još osvrnuo nakon ove utakmice, to je publika. Bio sam na sjevernoj tribini i po prvi put u životu poželio da izađem sa iste nakon 10 minuta. Frustracije, psovke koje nosite od kuće molim vas i ostavite tamo jer meni više ne pada na pamet da slušam isfrustrirane primitivce sa 2 zuba u glavi i 10 grama mozga kako mi filozofiraju o taktici, igračima, platama, o tome ko treba biti kapiten, ko treba igrati desno, ko lijevo, ko je trebao na klupi ostati. Nabijem onako i vas i vaše mišljenje na onu stvar. Primitivci, jadovi, neiživljeni, isfrustrirani stvorovi, daleko vam kuća od Grbavice bila i dabogda više nikad na istu ne kročili. Normalne raje će hvala Bogu uvijek biti ali se oni nažalost gube u valu primitivizma koji dominira tribinama.

Poraza je bilo i biće, ali pristup koji pojedinci pokazuju se apsolutno mora promijeniti! To bi bilo to za večeras, odmoriću od foruma naredna 2,3 dana. Obaveza ionako imam preko glave tako da nešto moram nakratko i bataliti. Čujemo se za 2,3 dana, protiv Zrinjskog podrška i samo podrška, riješit će se ovo sve. Željezničar iznad svega!

:zeljeznicar1:
Prekuca ti sa ovim :) Svaka čast
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:33 am

Podrska Kosticu. Ove nase manekene malo preslusati na treninzima.

Sto se Sjevera tice, mene je sramota sa kim dijelim ovaj zrak i nemam vise snage da se borim sa iskompleksiranim mentalitetom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:34 am

Ja bih dao Miroslavu papire, neka ide odavde, dusa me boli kad vidim koliko on gine, a koliko ku.rac boli ostale.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ISB87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:34 am

Nikako tjerat trenera, zna se da je veliki AO tjerao inat i osvajao sve.Jel stid ove igrace poslije onog navijanja, podrske na kraju utakmice!? Udaraj po dzepovima sve do jednog.
MIRZA RASCIC

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:35 am

Je*em li ti Dialiba nanu
Cuva Bog Zelju svog!

Neandertalac

pon avg 15, 2016 12:35 am

Roberto Baggio je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Nisam za otkaz, čak i ako zijanimo protiv Zrinjskog, a zreli smo za to, nažalost. Nije se imalo strpljenja za Odovićevu krizu na početku prošle sezone, zato što, bez razloga, postajemo poput pitara od prije par sezona, hoćemo na silu pehar, pa kako god, po koju god cijenu. I ne dobismo na kraju ni Evropu. Samo se bezveze obrukasmo u odnosu prema Čapljiću, ni Mulalić, dugoročno rješenje, ne ostade nakon neuspjeha. I sad Kostića otjerati poslije 5-6 kola... To bi bilo samo srljanje iz greške u grešku.
To je vec druga prica. Cjelokupna situacija je produkt onoga sto sam pricao prije. Nekompetentni ljudi odlučuju o sportskom segmentu.
Plodove njihovog `znanja` mi jedemo.
A gorki pravo.
Željeznicar za život cijeli!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:36 am

ISB87 je napisao/la:Nikako tjerat trenera, zna se da je veliki AO tjerao inat i osvajao sve.Jel stid ove igrace poslije onog navijanja, podrske na kraju utakmice!? Udaraj po dzepovima sve do jednog.
Udaraj ti njega po džepu koliko hoćeš kad pola njih ne umiju dzaba sve
Cuva Bog Zelju svog!

black64
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:37 am

ja sam protiv širokog vidio da Zeljo melje teren, ovo danas je nesto skroz drugo, tako da me ne mogu uvjerit da ne mogu igraci, mogu ali nece
Zadnja izmjena: black64, dana/u pon avg 15, 2016 12:37 am, ukupno mijenjano 1 put.

SWRA_1921
Kontakt:

psihopata je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:PIČKE!
PIČKURINE
PIČKETINE
Kad vam vaše dijete, koje volite, sutra dodje sa 1 iz skole jer nije naucio, ili dobije 1 jer se nije ni malo trudio na casu, vi mu recite PICKO ili PICKURINO ili PICKETINO jedna, sigurno cete mu na taj nacin iskazati vasu ljubav i podrzati ga da sljedeci put bude jos bolji i da dodje spreman. Bravo navijaci, tako se voli klub :palacgore: :pljesak:

FaraonTM
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Ja ljudi moji moram malo dušu olakšati, Storme, Lars i ostali moderatori oprostite na dužini posta ali moram se ispucati.

Teško je uvijek kada izgubiš, a pogotovo ovako bez ispaljenog metka, bez energije, volje, želje na terenu nešto da uradiš za taj klub u kojem igraš i pred čijim navijačima nastupaš. Teren! Napisao sam ranije kako ja ove igrače ne razumijem. Odigraš tako kako odigraš u Tuzli, imaš utakmicu odmah za 4 dana na svom stadionu, pred svojim navijačima, idealno mjesto da se iskupiš za sve zar ne? Očigledno je u njihovim glavama bilo nešto drugo jer lopta sigurno nije. Kostiću mogu samo zamjeriti jednu stvar a to je što ih nije u pm poslao na poluvremenu i napravio jedno 9 izmjena na terenu (znam, nije moguće ali do toga je došlo). Evo sjedim ko kreten najveći, nešto razmišljam i opet ne mogu da shvatim da igrači mogu onako izaći bez predstave o tome gdje su izašli i čije boje brane.
Milion nerezonskih poteza, ispadanja, pogrešnih dodavanja, apsolutna nezainteresovanost da se nešto uradi od golmana pa nadalje u svim linijama. Tu Kostić sigurno nije kriv. Ne sviđa ti se neka odluka trenera? Ne voliš ga? Nije ni mjesto, ni način to da pokazuješ na terenu i to na našoj Grbavici. Pljuješ tako po nama navijačima, pljuješ po grbu kluba koji nosiš, pljuješ na historiju svega toga, a na kraju bolan pljuješ i na hljeb koji jedeš. Željo će ostati i poslije igrača x, ali šta će on poslije, sa tom mrljom na karijeri, da je nekoga zajebao, bojkotovao i sl.? Duplo ništa. Nikada mi to neće biti jasno. Hej oni nezadovoljni, pa kada čujem to jebote imam osjećaj da ih trener u najmanju ruku kaišem na treningu udara kada pogriješe u dodavanju a ne da imaju treninge kao i sve druge ekipe u svijetu.

Nije ljudi moji problem u sistemu 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3, jer ti se ako ti imaš igrače sa nekim problemom u glavi sve svodi na isti klinac prije ili kasnije. Protiv Širokog Brijega ekipa u toj istoj formaciji odigra odlično, protiv Viteza podbaci ali u kompletu, u svim linijama. Čudno malo zar ne?
Mijenjanje trenera nije rješenje, vrtiš se u krug tako i opet ćeš u x mjesecu doći opet na isto. Rješenje može biti samo izbacivanje sistema mahale iz igrača, tj. sistema 'ta će on vidi mu glave, vidi mu čunjeva, vidi mu taktike. Ovaj dres će nositi samo oni koji poštuju prije svega klub za koji nastupaju i historiju tog kluba. Kome se ne sviđa trener, neka odjebe u skokovima što se mene tiče ili neka ako već glumi igračinu lijepo to riješi na treningu ili na razgovoru sa trenerom i stručnim štabom. Kostića sam vidio par puta onako izbliza i nisam baš primijetio da je čovjek takva babaroga da mu igrači ne mogu prići i popričati sa njim, naprotiv.
Što se tiče nekih poteza na terenu, pojedinih igrača to stvarno mislim da nema više smisla komentarisati. Agresivnost se ispoljava na terenu tako što nabiješ protivnika sa 5-0 i završiš priču a ne tako što ćeš iz vlastite nemoći udariti igrača protivničke ekipe ni krivog ni dužnog u glavu te tako i ekipu ostaviti na cjedilu. Preko toga niko normalan ne može preći. To može proći u Vrbanjuši ali FK Željezničar ne može i neće nadam se.

Poruka igračima, onako od srca i iz dobre namjere jer ja nikakve druge i nemam prema Želji. Trznite se, vratite se u realnost i dobro skontajte u kakav ste klub došli, koliki je ustvari taj klub u koji ste došli. Kada shvatite da u ovoj državi većeg kluba nema i da se sa njegovom tradicijom i historijom ne igra, onda ćete shvatiti ustvari i kako se vaša bezvoljnost i nekakvo nezadovoljstvo (tačno ne vjerujem šta pišem) uopšte neće uzimati kao alibi za vaše igre koje pružate u Željezničaru. Čast pojedincima naravno, a posebno Miroslavu Stevanoviću. Njega bih iz svega ovoga izdvojio, i mogu samo reći neka te sreća prati kroz cijelu karijeru. Zaslužio si to u svakom pogledu momčino. Naravno ima tu još igrača poput Mire ali on je fakat jedinstven po tom pitanju.

Poruka Kostiću, ukoliko zaista ima nekih problema u svlačionici i ukoliko stvarno neki igrači nisu zadovoljni tretmanom koji imaju, reci brate, reci i ne žali jer očigledno i oni ne žale tebe. Bezobrazluk se liječi bezobrazlukom, manguplukom a ja vjerujem da si ti takav. Ukoliko u drugu ruku, nema problema, otkrij onda šta ne štima sa ekipom i pokušaj to promijeniti. Rad, rad, i samo rad.

Na jednu stvar bih se još osvrnuo nakon ove utakmice, to je publika. Bio sam na sjevernoj tribini i po prvi put u životu poželio da izađem sa iste nakon 10 minuta. Frustracije, psovke koje nosite od kuće molim vas i ostavite tamo jer meni više ne pada na pamet da slušam isfrustrirane primitivce sa 2 zuba u glavi i 10 grama mozga kako mi filozofiraju o taktici, igračima, platama, o tome ko treba biti kapiten, ko treba igrati desno, ko lijevo, ko je trebao na klupi ostati. Nabijem onako i vas i vaše mišljenje na onu stvar. Primitivci, jadovi, neiživljeni, isfrustrirani stvorovi, daleko vam kuća od Grbavice bila i dabogda više nikad na istu ne kročili. Normalne raje će hvala Bogu uvijek biti ali se oni nažalost gube u valu primitivizma koji dominira tribinama.

Poraza je bilo i biće, ali pristup koji pojedinci pokazuju se apsolutno mora promijeniti! To bi bilo to za večeras, odmoriću od foruma naredna 2,3 dana. Obaveza ionako imam preko glave tako da nešto moram nakratko i bataliti. Čujemo se za 2,3 dana, protiv Zrinjskog podrška i samo podrška, riješit će se ovo sve. Željezničar iznad svega!

:zeljeznicar1:
Odličan post :palacgore:

I ovi padobranci koji pokušavaju podršku Kostiću okrenuti na podršku Upravi (čiji članovi kao da im yebu žene i cure, toliko ih ne vole u prevodu) neka malo sjašu sa tim, Upravu podržavamo svakako al' oni nemaju veze sa ovim večeras.

Doduše, za vas koji iz nekog razloga ne volite ovu Upravu, eventualni otkaz Kostiću znači novi materijal za pljuvanje po Upravi kao i kad je Edis dobio otkaz kao i nakon svakog poraza prošle sezone kao i nakon što nismo izašli u Europu, pa su frustracije razumljive.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:38 am

Kontinuitet samo odrzati, otjerati trenera je najlakse, ali onda se sve "resetuje" na pocetak. Pitari tjeraju malo-malo, mi smo prosle sezone 3 trenera izmjenili, pa nista postigli nismo. Kontinuitet odrzati i podrzati Kostica.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Virtu4L

pon avg 15, 2016 12:40 am

Ja da sam Željin igrač ne bih imao obraza pogledati Miroslava Stevanovića u oči, baš bi mi bilo neugodno.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava