Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 12:22 am

Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
OPET PITANJE? KOGA POSTAVITI ?

MrRiccoli
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:22 am

Ehhh tesko sve ovo pada i sad je najlakse pametovati ali evo sad sam se i ja uvjerio da nije problem Bekric i da Husic prevara od igraca samo takva to je moj cijeli komentar i da naravno najvise se pokenjam na Blagojevica jer evo drugi put radi ovakve gluposti i nadam se da ce mu biti od plate samo tako.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:23 am

Neandertalac je napisao/la:Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Opet te pitam, koga dovesti?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

pon avg 15, 2016 12:23 am

slika
:r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:24 am

Sta reci vidio sam Memiju poslije utakmice izgleda popisan ko i svi mi. Žao mi samo što ga nisam slikao
Cuva Bog Zelju svog!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

rodrigo87 je napisao/la:

Ma nije bitno koga postaviti najlakse je to mijenjat cemo trenere ko carape i dalje pa dokle dodjemo ja mislim da je to recept. Boze dragi kakvih mozgova ima

bianco blu
Kontakt:

Nije me duša ovako bolila još od kad smo od Širokog zijanilli 0-3 na Grbavici.

Nezz šta ovo noćas bi, ali nije dobro nikako, protiv Zrinje će bit baš teško

kemo
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:25 am

Bilo bi dobro da se Misimorez ukaze sutra na treningu da igracima i ss dobro ocita bukvicu

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:25 am

Vratite nam Edisa, jedini trener za nas

Ajzea
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:26 am

Zaboli me mudo sto ne vole Kostica. Placen si da igras pi.cka ti materina, a ne meni zivce da kidas svojim javaslukom i bolikurcevizmom. Igraj fudbal, jeb.o ti pas mater, nece moj Zeljo ispastati jer se tebi ku.rac na trenera digao. Gamad treba tretirati kao gamad, j.ebem li im komplet porodicno stablo.
Dva dana ce me ovo drzati.. Bijesan i razocaran.

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:26 am

Do zrinje očekivat dva pojačanja sigurno Jovan će najmanje dvije tri tekme pauzirati
Cuva Bog Zelju svog!

w0st
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:27 am

rodrigo87 je napisao/la:

AMAR AMAR OSIM OSIM
Ili Odovic u najgorem slucaju.

Neandertalac

Grbavica je napisao/la:

Opet te pitam, koga dovesti?
Ko je slobodan?
Željeznicar za život cijeli!

black64
Kontakt:

kemo je napisao/la:Bilo bi dobro da se Misimorez ukaze sutra na treningu da igracima i ss dobro ocita bukvicu
palo mi je to na pamet

rodrigo87
Kontakt:

Jos nesto. Da se vratim na one PIC.KETINE koje su izasle nakon drugog gola. Je li vas sramota doci na iducu domacu utakmicu(jer na gostujuce sigurno ne idete)? Samo me to interesuje. Kako imate obraza drugi put doci i otpjevati "Grbavicu"? Gadite mi se uhljupi!

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:28 am

Ja ljudi moji moram malo dušu olakšati, Storme, Lars i ostali moderatori oprostite na dužini posta ali moram se ispucati.

Teško je uvijek kada izgubiš, a pogotovo ovako bez ispaljenog metka, bez energije, volje, želje na terenu nešto da uradiš za taj klub u kojem igraš i pred čijim navijačima nastupaš. Teren! Napisao sam ranije kako ja ove igrače ne razumijem. Odigraš tako kako odigraš u Tuzli, imaš utakmicu odmah za 4 dana na svom stadionu, pred svojim navijačima, idealno mjesto da se iskupiš za sve zar ne? Očigledno je u njihovim glavama bilo nešto drugo jer lopta sigurno nije. Kostiću mogu samo zamjeriti jednu stvar a to je što ih nije u pm poslao na poluvremenu i napravio jedno 9 izmjena na terenu (znam, nije moguće ali do toga je došlo). Evo sjedim ko kreten najveći, nešto razmišljam i opet ne mogu da shvatim da igrači mogu onako izaći bez predstave o tome gdje su izašli i čije boje brane.
Milion nerezonskih poteza, ispadanja, pogrešnih dodavanja, apsolutna nezainteresovanost da se nešto uradi od golmana pa nadalje u svim linijama. Tu Kostić sigurno nije kriv. Ne sviđa ti se neka odluka trenera? Ne voliš ga? Nije ni mjesto, ni način to da pokazuješ na terenu i to na našoj Grbavici. Pljuješ tako po nama navijačima, pljuješ po grbu kluba koji nosiš, pljuješ na historiju svega toga, a na kraju bolan pljuješ i na hljeb koji jedeš. Željo će ostati i poslije igrača x, ali šta će on poslije, sa tom mrljom na karijeri, da je nekoga zajebao, bojkotovao i sl.? Duplo ništa. Nikada mi to neće biti jasno. Hej oni nezadovoljni, pa kada čujem to jebote imam osjećaj da ih trener u najmanju ruku kaišem na treningu udara kada pogriješe u dodavanju a ne da imaju treninge kao i sve druge ekipe u svijetu.

Nije ljudi moji problem u sistemu 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3, jer ti se ako ti imaš igrače sa nekim problemom u glavi sve svodi na isti klinac prije ili kasnije. Protiv Širokog Brijega ekipa u toj istoj formaciji odigra odlično, protiv Viteza podbaci ali u kompletu, u svim linijama. Čudno malo zar ne?
Mijenjanje trenera nije rješenje, vrtiš se u krug tako i opet ćeš u x mjesecu doći opet na isto. Rješenje može biti samo izbacivanje sistema mahale iz igrača, tj. sistema 'ta će on vidi mu glave, vidi mu čunjeva, vidi mu taktike. Ovaj dres će nositi samo oni koji poštuju prije svega klub za koji nastupaju i historiju tog kluba. Kome se ne sviđa trener, neka odjebe u skokovima što se mene tiče ili neka ako već glumi igračinu lijepo to riješi na treningu ili na razgovoru sa trenerom i stručnim štabom. Kostića sam vidio par puta onako izbliza i nisam baš primijetio da je čovjek takva babaroga da mu igrači ne mogu prići i popričati sa njim, naprotiv.
Što se tiče nekih poteza na terenu, pojedinih igrača to stvarno mislim da nema više smisla komentarisati. Agresivnost se ispoljava na terenu tako što nabiješ protivnika sa 5-0 i završiš priču a ne tako što ćeš iz vlastite nemoći udariti igrača protivničke ekipe ni krivog ni dužnog u glavu te tako i ekipu ostaviti na cjedilu. Preko toga niko normalan ne može preći. To može proći u Vrbanjuši ali FK Željezničar ne može i neće nadam se.

Poruka igračima, onako od srca i iz dobre namjere jer ja nikakve druge i nemam prema Želji. Trznite se, vratite se u realnost i dobro skontajte u kakav ste klub došli, koliki je ustvari taj klub u koji ste došli. Kada shvatite da u ovoj državi većeg kluba nema i da se sa njegovom tradicijom i historijom ne igra, onda ćete shvatiti ustvari i kako se vaša bezvoljnost i nekakvo nezadovoljstvo (tačno ne vjerujem šta pišem) uopšte neće uzimati kao alibi za vaše igre koje pružate u Željezničaru. Čast pojedincima naravno, a posebno Miroslavu Stevanoviću. Njega bih iz svega ovoga izdvojio, i mogu samo reći neka te sreća prati kroz cijelu karijeru. Zaslužio si to u svakom pogledu momčino. Naravno ima tu još igrača poput Mire ali on je fakat jedinstven po tom pitanju.

Poruka Kostiću, ukoliko zaista ima nekih problema u svlačionici i ukoliko stvarno neki igrači nisu zadovoljni tretmanom koji imaju, reci brate, reci i ne žali jer očigledno i oni ne žale tebe. Bezobrazluk se liječi bezobrazlukom, manguplukom a ja vjerujem da si ti takav. Ukoliko u drugu ruku, nema problema, otkrij onda šta ne štima sa ekipom i pokušaj to promijeniti. Rad, rad, i samo rad.

Na jednu stvar bih se još osvrnuo nakon ove utakmice, to je publika. Bio sam na sjevernoj tribini i po prvi put u životu poželio da izađem sa iste nakon 10 minuta. Frustracije, psovke koje nosite od kuće molim vas i ostavite tamo jer meni više ne pada na pamet da slušam isfrustrirane primitivce sa 2 zuba u glavi i 10 grama mozga kako mi filozofiraju o taktici, igračima, platama, o tome ko treba biti kapiten, ko treba igrati desno, ko lijevo, ko je trebao na klupi ostati. Nabijem onako i vas i vaše mišljenje na onu stvar. Primitivci, jadovi, neiživljeni, isfrustrirani stvorovi, daleko vam kuća od Grbavice bila i dabogda više nikad na istu ne kročili. Normalne raje će hvala Bogu uvijek biti ali se oni nažalost gube u valu primitivizma koji dominira tribinama.

Poraza je bilo i biće, ali pristup koji pojedinci pokazuju se apsolutno mora promijeniti! To bi bilo to za večeras, odmoriću od foruma naredna 2,3 dana. Obaveza ionako imam preko glave tako da nešto moram nakratko i bataliti. Čujemo se za 2,3 dana, protiv Zrinjskog podrška i samo podrška, riješit će se ovo sve. Željezničar iznad svega!

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dr. Adzem
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:28 am

LARS1921 je napisao/la:Vratite nam Edisa, jedini trener za nas
Vratite nam Amara pa on sa cugerima uzima duple
Cuva Bog Zelju svog!

FaraonTM
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:29 am

Oni mogu promijeniti trenera, kroz neko vrijeme će opet doći kriza rezultata, u Edisovom slučaju je nekvalitet trenera a u Miloševom cignaluk igrača, u Odinom je to bio objektivni nekvalitet igrača. Te tri stavke su nešto što se klubovima u našoj ligi dešava već 20ak godina i dešavat će se još 20 godina ako se to dopuštalo a dopušta se bome.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Roberto Baggio
Kontakt:

Nisam za otkaz, čak i ako zijanimo protiv Zrinjskog, a zreli smo za to, nažalost. Nije se imalo strpljenja za Odovićevu krizu na početku prošle sezone, zato što, bez razloga, postajemo poput pitara od prije par sezona, hoćemo na silu pehar, pa kako god, po koju god cijenu. I ne dobismo na kraju ni Evropu. Samo se bezveze obrukasmo u odnosu prema Čapljiću, ni Mulalić, dugoročno rješenje, ne ostade nakon neuspjeha. I sad Kostića otjerati poslije 5-6 kola... To bi bilo samo srljanje iz greške u grešku.
FK Željezničar 1921

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

1921.ba je napisao/la:al kakvi sve kreteni na sjeveru, skupilo ih se par na sjevero zapadu i psuju u tandemu kosticu umjesto da podrzavaju zelju, bravo navijaci
Ja sam se trudio da ih nadglasam ali hebena stoka protiv sirokog skandiranja danas psovanja da nije smijesno bilo bi zalosno. PUNA PODRSKA KOSTICU I NE DOZVOLI DA PORED TEBE NEKO DRUGI KOLO VODI. Promjenili smo trenera ko carapa i sta se promjenilo nije nista.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava