Ako neko zeli, moze pronaci moje postove od prije mjesec, dva.. a ja cu sada apostrofirati samo stvari koje su meni vec tad smrdile, neki su me zbog toga prozivali, a danas se vecina slaze s tim.
Subic i Zakaric, velika, ogromna greska sto se nisu doveli. Branitelji Uprave i Kostica su rekli pa sta ce nam igrac na posudbi. A sta ce nam Husic i Bevab, fakat pretezak izbor bi bio da se bira koji je od njih gori.
4-4-2 formacija, odmah poslije Metalegea i Sarajeva sam pisao kako mislim da ta formacija nije odgovarajuca i da izbor igraca u toj formaciji nije kako treba. Raja su govorila ma **** vise i 4-5-1, Kostic je evropski trener, on zna.. okej. Ja sam danas 100% siguran da u ovoj formaciji Zeljo ne moze igrati, ne s ovim igracima.
Izbor igraca u sredini terena. U Tuzli sam prizeljkivao i Ugljesu i Secera i Blagojevica, jedini nacin da pariramo jakoj Slobodi. Kostic izvede Blagojevica i Bekrica. Veceras, kad ti treba zadnji pas, kad jedna lopta rjesava tekmu, a protivnik te ceka, mi igramo sa Secerovicem i Blagojevicem, bez 10-ke. Budali je jasno da je Bekric penicilin za ove ekipe, a da u derbijima ne moze meda jer se igra brzo, kontakt non stop itd. Kosticu nije jasno..
Poslije Slobode sam pisao da navijacki precijenjujete nase igrace. Kostic nije dobar trener, ali ni igraci koje imamo nisu najbolji u ligi. Dosta postova koje sam veceras procitao u sebi je sadrzavala recenicu: "precijenio sam nasu ekipu". Da ljudi moji, imamo 3.5 kvalitetna igraca u prvih 11, ne trebaju nam igraci na posudbi.
Previse sam razocaran utakmicom da bih nju komentarisao, ali ovo sam morao napisati. Kad je dobra atmosfera ona nece biti narusena ako neko iznese negativno misljenje o nekoj pojavi. Niste veci navijaci ako branite svaki potez Uprave i Kostica.