Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 12:13 am

I kada smo kod kapitena, Miri Stevanovicu dati tu traku.

Mislite da se Amaru ili Husrefu mogla desiti neka prica o podmetnju ili bojkotu? Pa Amar je Zebu skoro unistio, a kako se Husref lako rijesi Ivetica pa opet su na prvom mjestu. Zato, podrska Kosticu i budi nemilosrdan.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

A sto me interesuje sto ne pisaste za ove teorije zavjere dok smo dobijali prva tri kola.
Allaha mi ibretim se, koliko licemjera, patoloskih lazova.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

hardwell
Kontakt:

Ljudi, mi ne znamo šta se događa sa njima. To je ekipa od dvadesetak igrača i par ljudi iz stručnog štaba. Oni treniraju, provode vrijeme zajedno, dopizde jedni drugima sigurno. Ne uvede te Kostić pa mu jebeš sve, sutra na treningu mu se popišaš u facu zalaganjem i igrom i on te sljedeću stavi u prvu. Dođeš na tekmu, kontaš jel ti električna ostala uključena pa odigraš loše, pustiš igrača, daš loš pas. Izvede te trener, jebeš mu sve, kažeš Kostić debil. To je sve normalno u fudbalu.

Ali ako je u pitanju bojkot.. To je već malo ebenije.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

FaraonTM
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:14 am

logme je napisao/la:Trener mora ostati.

Uprava pod hitno mora sjesti i razgovarati sa Kosorićem. Otkad je on kapiten stalno su prisutne priče kako su loši odnosi u ekipi.
Meni Kosorić djeluje ok, ako ništa barem ima živost i volju na terenu, sumnjam da on ima neke veze sa problemima u ekipi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Jaozinho22

pon avg 15, 2016 12:14 am

Smrdi nešto ovdje, itekako smrdi !
Ne možeš me ubijedit da ti se Stevo Nikolić dokaže na treningu više od Uglješe Radinovića al nikako !
Pa kad bi se to gledalo onda bi Enis bio BROJ 1 po nastupima u klubu,uvijek je bio jedan od boljih na treningu.
Dalje, igrači danas gube, prodaju, frljakaju lopte a neki su se počeli i gađat s njima.
Par puta neuspjela akcija rezultira agresivnim nastupima onog čija ''peta'' ili dupli pas nije uspio/la.
70 % od plate maminim i tatinim princezama izuzev gospodina Miroslava Stevanovića. Ako nemamo rezultate makar ne moramo plaćat ove klovnove da nam brukaju sveti dres !!!
Podrška Kosti, definitivno.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 12:15 am

rodrigo87 je napisao/la:BOZE DRAGI KAKAV INAT!! BRAVO BRACOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=_Rs_kPz ... pp=desktop[/video]
Fazon je sto vecinu igraca ovo ne dotice..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

UPRAVO
Ako citate, budite mangupi i ne nasjedajte na pritisak. KOstic mora ostati trener

Ja prvi, a vjerujem i veliki broj forumasa zeli da konacno postanemo EVROPSKI klub. Manit se mahale, "evo lopta pa igrajte!". Imali smo primjer u komsiluku, sta mahala uradi sa jednog Kodre, Pliseka.
Zelim da izadjemo vise iz ove zabokrecine, ovog jada, ove prosjecnosti. Hocu Evropske treninge, da se postuju neka pravila.
Sve ovo ima Kostic i nadam se da ce ostati. Imas Kosticu moju podrsku.

Uspjeh je alergican na prosjecnost!

P.S. Svasta mi je na jeziku, ali bolje sutiti.

Vrag

E cuj relacija nije dobra. Ne valja im trener.
Pa ja kada bi im bio trener Ugljesa bi mi sabah klanjao pa onda na trening.
**** Ausvic kakav bi im logor bio od pomocnog terena.
Ima da sute, da igraju i pobjeđuju.

Tavas1921
Kontakt:

Puna podrska Kosticu. Ne smijemo dopustiti da se pravi mahala od kluba.
Blagojevica suspendovat 5-6 utakmica i plus novcano kazniti. Radinovic se ne trudi na treninzima, logicno da ne treba igrati, ako je to slucaj.
Sad rezultatski kako i sta dalje Boga pitaj. Ja samo znam da moramo dati podrsku treneru koji je biran sistematski i dugo sjetite se i toga. Koga treba suspendovat to i uradit, pa makar to bila lupam citava vezna linija..
Blagojevic ako ne dobije kaznu od kluba je sramota!

exbabilon
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:16 am

Ako neko zeli, moze pronaci moje postove od prije mjesec, dva.. a ja cu sada apostrofirati samo stvari koje su meni vec tad smrdile, neki su me zbog toga prozivali, a danas se vecina slaze s tim.

Subic i Zakaric, velika, ogromna greska sto se nisu doveli. Branitelji Uprave i Kostica su rekli pa sta ce nam igrac na posudbi. A sta ce nam Husic i Bevab, fakat pretezak izbor bi bio da se bira koji je od njih gori.

4-4-2 formacija, odmah poslije Metalegea i Sarajeva sam pisao kako mislim da ta formacija nije odgovarajuca i da izbor igraca u toj formaciji nije kako treba. Raja su govorila ma **** vise i 4-5-1, Kostic je evropski trener, on zna.. okej. Ja sam danas 100% siguran da u ovoj formaciji Zeljo ne moze igrati, ne s ovim igracima.

Izbor igraca u sredini terena. U Tuzli sam prizeljkivao i Ugljesu i Secera i Blagojevica, jedini nacin da pariramo jakoj Slobodi. Kostic izvede Blagojevica i Bekrica. Veceras, kad ti treba zadnji pas, kad jedna lopta rjesava tekmu, a protivnik te ceka, mi igramo sa Secerovicem i Blagojevicem, bez 10-ke. Budali je jasno da je Bekric penicilin za ove ekipe, a da u derbijima ne moze meda jer se igra brzo, kontakt non stop itd. Kosticu nije jasno..

Poslije Slobode sam pisao da navijacki precijenjujete nase igrace. Kostic nije dobar trener, ali ni igraci koje imamo nisu najbolji u ligi. Dosta postova koje sam veceras procitao u sebi je sadrzavala recenicu: "precijenio sam nasu ekipu". Da ljudi moji, imamo 3.5 kvalitetna igraca u prvih 11, ne trebaju nam igraci na posudbi. :ne:

Previse sam razocaran utakmicom da bih nju komentarisao, ali ovo sam morao napisati. Kad je dobra atmosfera ona nece biti narusena ako neko iznese negativno misljenje o nekoj pojavi. Niste veci navijaci ako branite svaki potez Uprave i Kostica.

psihopata
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:17 am

treba kostića dočekati ovacijama sa juga protiv zrinjskog u inat ovim manekenima,moramo svi stati iza njega kao iza amara,jer će i igrači onda znati da nema zajebancije.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Roberto Baggio
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:17 am

Grbavica je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Smjena Kostica jedino razumno rjesenje u ovom trenutku.
Dalje, igracima naplatiti izgubljene bodove, pa ti setaj, bojkotuk, cugaj, ne moras ni trenirati. Koliko para toliko muzike.

Potezi koje bi ja povukao.
Imamo odlicnu ekipu individualno, fizicki solidno spremljenu ali u ovom sistemu i sa ovakvom atmosferom nista napraviti necemo.
Koga dovesti?
Nekog novog Čapljića.
FK Željezničar 1921

black64
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:18 am

Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:19 am

Treba prespavati, pa onda pricati. Vruca glava je uvijek nezgodna..

Plavi orkestar
Kontakt:

Sa Kosticem se ne slazem samo oko broja igraca u veznoj liniji i to sam vec nekoliko puta napisao i to moje da cemo imati loše rezultate sa dva vezna se obistinjuje.Medjutim niko krilu,bilo kojem ne brani da uzme loptu i predribla 2-3 igraca i zabije go ili Lendri,Nikolicu pa cak i Blagojevicu,Secerovicu i bilo kom drugom.Ljudi oni to ne znaju.Hajde što i ne znaju nego i nece.A najgore u svemu tome je to što su za naše uslove fantasticno placeni.Po vecerašnjoj igri oni su pokazali da ni u Vitezu nemaju mjesta,ne znam šta rade u Zelji i odkud ovdje uopšte.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Dr. Adzem
Kontakt:

E čuj od viteza zijanili. Takve ekipe služe za nabijanje gol razlike. Sramota me pravo ne treba se bavit analizom jer opasno nestima ekipa je*o imena kad su hadalji sta li imaju u glavi. Dabogda ovo ode na dobro. Nama fali na svakoj poziciji po jedan kvalitetan igrač. Neki nisu dostojni svetinje.
Cuva Bog Zelju svog!

iggy2377

Elegant je napisao/la:Niko ne zna sta je problem nego se samo nagađa, strpite se malo jer ide jako vazna utakmica !

Whisperer

pon avg 15, 2016 12:20 am

hardwell je napisao/la:Ljudi, mi ne znamo šta se događa sa njima. To je ekipa od dvadesetak igrača i par ljudi iz stručnog štaba. Oni treniraju, provode vrijeme zajedno, dopizde jedni drugima sigurno. Ne uvede te Kostić pa mu jebeš sve, sutra na treningu mu se popišaš u facu zalaganjem i igrom i on te sljedeću stavi u prvu. Dođeš na tekmu, kontaš jel ti električna ostala uključena pa odigraš loše, pustiš igrača, daš loš pas. Izvede te trener, jebeš mu sve, kažeš Kostić debil. To je sve normalno u fudbalu.

Ali ako je u pitanju bojkot.. To je već malo ebenije.
Ma kostic treba ostat dat mu podrsku, uveo je red disciplinu , stose tice mice stevanovica momku kapa dole za svaki znoj trud gine momak ponudit mu novi ugovor bolju platu, kapitensku mu treba dati, dalje tu je stilicc sto ne sjednu kolko trazi dati mu, krilo ovaj dzeric je neugodan , baraban siroki brijeg solidan igrac , izace zeljo jaci iz ovog svega uz nasu podrsku.. :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

neroazzuro
Kontakt:

Ovdje fino oduzet pola plate (izuzev Miroslavu) i dat tu istu polovinu kao premiju za pobjedu nad Zrinjskim. Sabani jedni!
A i ovi brate sto hvale Vitez. Momci su uzeli posteno, nema sta. Ali uzese nas isto kao sto je Oda dobijao vecinu onih jacih utakmica onog proljeca, tj. svi u odbranu i cekaj sansu kad se protivnik umori. Necemo sad valjda od toga pravit atomski fudbal.
Nasi klosari nisu ni izasli na teren i to je to.
Simptomaticno mi je i da se odmah bude neki od "uspavanih" forumasa sa vazda nejasnim stavovima i motivima...
Moglo se ovo sve ocekivat.
Cak je neko prije par mjeseci ovdje i napisao da se najvise plasi reakcije nasih seoskih fudbalera na pokusaj profesionalizacije u radu. Cuj, smeta im sto im trener psuje...
Amar onomad na derbiju izvede Benju haman u 20-oj i ovaj mu nesto komentarise, kad Amar njemu: "MRŠ!" Pola stadiona je culo.
Sto tad nisu smjeli bojkotovat? Jer su znali ko je tata i cija je zadnja!

Neandertalac

Ja sam rekao na pocetku. Podrska apsolutna, pet kola znat cemo ko je Kostic i koliko zna.
Rezultat 7 od mogicih 15 bodova i katastrofalna atmosfera u svlacionici pa cak i u klubu.
Tjerati neki inat pa ici dalje ovako, sankcijama na silu nametati disciplinu samo ce dodatno pogorsati stvari.
Nemamo igru ljudi, pa budite realni, pet utakmica iza nas, svi to vidimo.
Spominjemo svi Siroki kao nasu najbolju utakmicu a dobre smo srece i tada imali. U Tuzli pogledali na go nismo. Veceras bas kao razbijena vojska.

Jedini logican potez kojeg mozes napraviti je smjena trenera kako bi razdrmao ekipu. Nista novo i nista strasno. Desava se.
Je li ili nije bojkot ne mozemo znati, ja licno ne vjerujem u to uprkos tome sto znam koliko se `vole`.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

Prijava