Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FaraonTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 15, 2016 12:03 am

Neandertalac je napisao/la:Smjena Kostica jedino razumno rjesenje u ovom trenutku.
Dalje, igracima naplatiti izgubljene bodove, pa ti setaj, bojkotuk, cugaj, ne moras ni trenirati. Koliko para toliko muzike.

Potezi koje bi ja povukao.
Imamo odlicnu ekipu individualno, fizicki solidno spremljenu ali u ovom sistemu i sa ovakvom atmosferom nista napraviti necemo.
Šta misliš da ćeš postići otkazom Kostiću? Doće neko drugi, možda će vezati koju pobjedu a možda i neće, ne znamo. Al' sigurno znamo da će igrači opet postupati isto ako im nešto ne bude po volji a neće im biti po volji čim se desi neka utakmica kao u Tuzlu a desit će se nekada, znamo to i ja i ti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

neroazzuro
Kontakt:

Trener MORA ostati bar do polusezone! Igraci ne smiju krojiti politiku kluba.

Grbavica
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:Smjena Kostica jedino razumno rjesenje u ovom trenutku.
Dalje, igracima naplatiti izgubljene bodove, pa ti setaj, bojkotuk, cugaj, ne moras ni trenirati. Koliko para toliko muzike.

Imamo odlicnu ekipu individualno, fizicki solidno spremljenu ali u ovom sistemu i sa ovakvom atmosferom nista napraviti necemo.
Koga dovesti?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:04 am

Znamo da bi ti povukao te poteze, ali ima nekih koji ne bi. Možda bi tebi to najviše odgovaralo?

godrina
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:04 am

S .Stevanovic nije bolji od Memije.
Sta ba sad spominjete bojkot ? Ljudi su nas nadiigrali i to je to, kod nas cim je lose odma bojkot. A ako ga ima, onda ko vodi i koji su razlozi ???
Ljudi mi ne smijemo mijenjati trenere svaka 3 mjeseca, tek ce onda bit bojkoti. Ovo je Kostic trebao odma zakazat trening poslije utakmice, i u 8 ujutro opet. Cuj oni da nekog bojkotuju, oni da trce na 30%.
I da ponovim milioniti put, lijevo krilo mora igrati neko ko je to igrao barem 2 sezone konstantno, neko ko je i kao dijete bio tamo. Nasa je taktika daj loptu Miroslavu, on ako je nekako doturi do Lenrica dobro je.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

iggy2377

pon avg 15, 2016 12:05 am

Smjena Kostica nije resenje jer bi tim samo pokazao i dokazao igracima da oni mogu upravljat klubom.Puna podrska Kosticu pa makar zadnji bili ali nece njihovo proci da oni tjeraju trenere i upravljaju klubom

Plavi orkestar
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:05 am

neroazzuro je napisao/la:Cuj, mrze ga radi odnosa prema njima... Koga boli q koga oni vole ili mrze? Igras za platu i za dres i jezik za zube! Ako im se ne svidja nek idu. Nadam se da je sad nekim jasno zasto uvijek u Evrooi izgledamo kao amateri, zato sto je samo ovdje vazan licni stav igraca prema treneru i sl.
Mislis da ja svog sefa volim???
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

likusa
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:06 am

iggy2377 je napisao/la:

Smjena Kostica nije resenje jer bi tim samo pokazao i dokazao igracima da oni mogu upravljat klubom.Puna podrska Kosticu pa makar zadnji bili ali nece njihovo proci da oni tjeraju trenere i upravljaju klubom
:palacgore:
Željeznicar za život cijeli !

Brkoo
Kontakt:

Cuj mrze ga zbog tretmana prema njima. Pa imaju uslove najbolje u drzavi, fali im samo pticijeg mlijeka. Mrze Kostica jer im je nametnuo evropske standarde treninga, mrze ga sto im cips i kolu prije utakmice uzima, sto ne tolerise mahalski pristup. Uprava ako ima muda mora stati iza trenera, ako stanu iza igraca desit ce im se ono sto se trenutno desava dini selimovicu. Vecina igraca vjerovatno zeli nekog mahalca poput uscuplica da im bude trener, da mogu sa njim otici na pivu. Ko od igraca bojkotuje i ne moze da bude profesionalac odmah ga poslati na tribine i tu je kraj price. U evropi izgledamo ko amateri zbog toga sto su igraci mahalci i onda se cudis sto niko ne ponudi za Memiju kakvu dobru ponudu, kako Dinamo prodaje igrace, uporedjujes lige itd..

Miroslav Stevanovic :klanjase2: :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

w0st
Kontakt:

JEDINI TRENERI KOJI BI DOLAZILI U OBZIR SU AMAR OSIM I ODOVIC ! Ostalo ne treba ni pokusavat .

storm_raider
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:07 am

FaraonTM je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la: Kada je poslao Bekrica, Pozdera, Beganovica i Bevaba krenuo i Ugljesa i njega vrati...kasnije posalje Ugljesu na zagrijavanje i nakon mozda 30sek ga vrati na klupi. Ovo je ponizavanje.
Osim je na jednoj utakmici Nikica ostavio na na klupi, i tada su
navijaci poceli skandirati: Hocemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trckaram 70 minuta. Prokuho. Publika vice Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minita prije kraja, i ja se pocnem skidati. A on ce: Ne, ne, neces na teren. Ja kazem: sefe sto necu, a on veli: Ti ces gore. sto cu gore, pitam. Osim kaze: Pa vidis da te traze. I ja se obucem i medju navijace.
Kad sam onda poceo da psujem.

Puna podrška Kostiću.
E to je to, to je ono na šta naša mahala nije navikla. Navikli oni zatvarati klubove, pušiti, piti, guziti, dudlati ono tursko-arapsko smeće pa kad im neko ukaže na profesionalnost kukaju na njega, ruše ga i tako dalje. E stao bi ja tome u kraj, ne bi meni nijedan prismrdio ekipi makar igrali juniori i makar me to posla koštalo.

Ne kažem ja nekad u nekad izaći i na tu nargilu i na pivu (pa i dobro zalomiti što se kaže) pa eto i zapaliti tu jebenu cigaru ako već moraš al' da je to nešto konstantno to je zaista njihova sramota.
Bas tako. Samo se kod nas razmislja je li igrac spavao na Dormeo jastuku, je li mozda lijepo sanjao, je li podrignuo nakon dorucka... Treniraj i igraj ako ti trener kaze, a ako ti ne kaze ima da sjedis i nametnes se ili ti je klupa. Ko te pita, sta ti hoces. Tu si da radis ono za sto si placen, niti u Zelji da humanitarni posao radis pa da se nesto zalis.

Kosticu podrska i Milose, skresi ovo u korijenu! Ne zali, jer ni tebe ne zale!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fcz
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:07 am

Brkoo je napisao/la:Cuj mrze ga zbog tretmana prema njima. Pa imaju uslove najbolje u drzavi, fali im samo pticijeg mlijeka. Mrze Kostica jer im je nametnuo evropske standarde treninga, mrze ga sto im cips i kolu prije utakmice uzima, sto ne tolerise mahalski pristup. Uprava ako ima muda mora stati iza trenera, ako stanu iza igraca desit ce im se ono sto se trenutno desava dini selimovicu. Vecina igraca vjerovatno zeli nekog mahalca poput uscuplica da im bude trener, da mogu sa njim otici na pivu. Ko od igraca bojkotuje i ne moze da bude profesionalac odmah ga poslati na tribine i tu je kraj price. U evropi izgledamo ko amateri zbog toga sto su igraci mahalci i onda se cudis sto niko ne ponudi za Memiju kakvu dobru ponudu, kako Dinamo prodaje igrace, uporedjujes lige itd..

Miroslav Stevanovic :klanjase2: :klanjase2:
Ovaj post citirati na svaku stranicu! :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:08 am

Dajte nam Edisa da dobijemo Sarajevo i da zavrsimo peti. Boli nas kita...

Choks
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:10 am

Iako smo zasluženo izgubili , kod 0-0 rezultata nije nam čist penal svirao . Što se tiče postavke ja jedino što sam kritikovao je forsiranje lijevog krila igrača kojim to nisu prirodne pozicije . To jeste Beganović i Memija prošlu polusezonu . Možda naši pokušavaju da ih prodaju . Kostić vjerovatno ima neku viziju , neke zamisli . Pa vidjecemo . Nadam se samo da kada ne zabijemo na vrijeme da objasni igračima da ne prelaze odmah na igru samo duge lopte . Nema koristi . Vidimo se protiv Zrinje , Konjic izdat neće . 1921 !

Elegant
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:10 am

Niko ne zna sta je problem nego se samo nagađa, strpite se malo jer ide jako vazna utakmica !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

logme
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:11 am

Trener mora ostati.

Uprava pod hitno mora sjesti i razgovarati sa Kosorićem. Otkad je on kapiten stalno su prisutne priče kako su loši odnosi u ekipi.

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:12 am

BOZE DRAGI KAKAV INAT!! BRAVO BRACOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=_Rs_kPz ... pp=desktop[/video]

FaraonTM
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:12 am

storm_raider je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Osim je na jednoj utakmici Nikica ostavio na na klupi, i tada su
navijaci poceli skandirati: Hocemo Nikolu...?
- Poslao je on mene na zagrijavanje. I ja tako trckaram 70 minuta. Prokuho. Publika vice Nikola, Nikola,... Pozove me Osim do klupe, pet minita prije kraja, i ja se pocnem skidati. A on ce: Ne, ne, neces na teren. Ja kazem: sefe sto necu, a on veli: Ti ces gore. sto cu gore, pitam. Osim kaze: Pa vidis da te traze. I ja se obucem i medju navijace.
Kad sam onda poceo da psujem.

Puna podrška Kostiću.
E to je to, to je ono na šta naša mahala nije navikla. Navikli oni zatvarati klubove, pušiti, piti, guziti, dudlati ono tursko-arapsko smeće pa kad im neko ukaže na profesionalnost kukaju na njega, ruše ga i tako dalje. E stao bi ja tome u kraj, ne bi meni nijedan prismrdio ekipi makar igrali juniori i makar me to posla koštalo.

Ne kažem ja nekad u nekad izaći i na tu nargilu i na pivu (pa i dobro zalomiti što se kaže) pa eto i zapaliti tu jebenu cigaru ako već moraš al' da je to nešto konstantno to je zaista njihova sramota.
Bas tako. Samo se kod nas razmislja je li igrac spavao na Dormeo jastuku, je li mozda lijepo sanjao, je li podrignuo nakon dorucka... Treniraj i igraj ako ti trener kaze, a ako ti ne kaze ima da sjedis i nametnes se ili ti je klupa. Ko te pita, sta ti hoces. Tu si da radis ono za sto si placen, niti u Zelji da humanitarni posao radis pa da se nesto zalis.

Kosticu podrska i Milose, skresi ovo u korijenu! Ne zali, jer ni tebe ne zale!!!
Normalno, navijači Barcelone ne brinu o Mesiju koliko mi brinemo o yebenim "zvijezdama", onaj gore napisa "Kostić kriv što Memiji stalno mijenja pozicije, može Memija svjetla obraza hodati", naravno da je kriv je Kostić što mu stalno mijenja pozicije na terenu, i ne treba da bude na terenu treba ga zakucati za klupu zbog današnjeg pristupa i njega i svakog drugog igrača koji je djelovao na terenu kao i on a bilo ih je pofino večeras.

Neću da im psujem a imao bih štošta pogrdno da napišem al' nisu čak ni psovanje zaslužili, eto toliko.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Grbavica
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:13 am

Jel' treba da nam se igrači toliko osile kao kod pojedinih pa da plaćaju navijačima da prave nerede i prozivaju upravu pa da preko toga ispunjavaju neke svoje ciljeve? Mamu im yebem u pičku ako im se kaže u 5 ujutro trening, ima da budu na njemu i to svaki još da izrecituje nešto veselo. Koga boli ***** dal' je tebi drago ili dal' ti se sviđa trening, ako ti šef kaže da dubiš na glavi pola sata, ima da dubiš jer uredno primaš platu za to. I to ne igraš za 4 glave, nego igraš za platu o kojoj sanja pola države. Futavci!
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pon avg 15, 2016 12:13 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon avg 15, 2016 12:13 am

teska noc ali hajmo ipak biti pozitivni. :DD:

zgazit cemo Zrinjskog :mrgreen:
slika

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava