Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 11:41 pm

Ma realno, Nikolic i Lendric se sudaraju u napadu. Lendric je zujalica, daj mu prostor i kvalitetnu pozadinu. Kada ne ide, ne mozes vitezu dati gol, idemo dva napadaca. Izmjena Bevab Husic je najkriminalnija izmjena u historiji Zelje. Ondje se moralo u veznom redu nesto promijeniti..

mirsad94
Kontakt:

Puna podrska Kosticu, trebamo svi sto je moguce hladnije glave proci kroz sve ovo. Od nas navijaca pa do uprave, ne treba lutati jer ovi ljudi su na pravom putu punom problema i mimo trenutnih rezultata. Kostic je na presu pogodio u srz. Boli taj odnos prema dresu i svetinji od strane igraca, pojedinci kao da bocanje treniraju a ne fudbal, ocajan prijem lopte tokom cijele utakmice, realizacija nula. Ne znam da li je do pritiska i pod moranja pobjede ali odnos i zalaganje su bili ravni nuli izuzev jednog ili dva covjeka. Ivane, Blagoje, Stevo sta vam je ???? Jesu li vam dosadlili najbolji uslovi u drzavi, najveca-bezrezervna podrska, pjevanje pjesmica po 10 minuta jednom igracu... je li vam slava udarila u glavu pa mislite da se mozete igrati sa svetinjom. Trznite se molim vas, ne igrajte se sa necijim emocijama jer mnogi od nas prolaze kroz ovo nogo tesko i dozivljaju preemotivno ove padove. Najgore od svega sto znamo da vi to mozete bolje ali neki problem postoji a on lezi vjerovatno u pritisku i unaprijed dobijenom tekmom. Kosticu daj sve od sebe poslozi onako kako najbolje znas, a ukolko postoji bilo kakva vrsta bojkota to je za skidanje glava, jer toga nema u svetinji.

Lako je voljeti sa uslovom i ucjenom, ucjenom da ste tu dok sve savrseno funkcionise. Lako je biti Zeljovac i "voljeti" Zelju kada se redaju pobjede i u momentima euforije. Kritike da, ali nemam obraza pljuvati po onome koji mi je donio toliko srece.Slast uspjeha je nemjerljiva kada osjetis bol poraza na svojoj kozi. Pa zato : I DA GUBIS DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO !!

Plavi orkestar
Kontakt:

Koji ba bojkot.Pa Uglješe nema a pitate li se zašto.Zbog sitnice u odnosu na bojkot.Trener mora znati i vidjeti i informisati rukovodstvu kluba o svemu pa i o najmanjem problemu i koliko znam od Kostica ništa u tom smislu nije upuceni prema upravi.Oni NE ZNAJU.Digli se.Uzeli malo para i ni nebo im nije granica.Da se bar njih 5-6 ugleda na Miroslava mi bi veceras 5 komada zabili.Sami sebi uništavaju karijere a nama zivce.Al' nece dugo.U moje vrijeme im se poslije ovakvih partija nije aplaudiralo.Nisu oni dovedeni ovdje i placeni da nam klub brukaju poserem im se u usta svima sem Miroslava.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Neandertalac

ned avg 14, 2016 11:43 pm

Okolele je napisao/la:Samo mi nije jasno sto Uglješa ne igra..
Zato sto se javno pobunio protiv Kostica dok drugi to rade `iza ledja`.
Relacija; trener/ igraci nije dobra nikako. Meni jos niti jedan igrac o njima, Kosticu i Lesniku nije pohvalno govorio.
Al` psuju im od, do.

A pricao sam i trenerskim dvojcem, Kostic mi djeluje ok, mislim onako na prvu, a ni on nema rijeci hvale za igrace.

Definitivno, kuha se opasno.
Željeznicar za život cijeli!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:44 pm

Okolele je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ma drug fuj sta mu je danas radio Kostic.
Sta mu je radio..
Kada je poslao Bekrica, Pozdera, Beganovica i Bevaba krenuo i Ugljesa i njega vrati...kasnije posalje Ugljesu na zagrijavanje i nakon mozda 30sek ga vrati na klupi. Ovo je ponizavanje.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1921.ba
Kontakt:

ugljesa mora igrati, kao i halvadzic, koliko god da je los/ ako je los, bar je krilo, i da se ne mrcvare memija i beganovic na tim pozicijima
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

manwhosoldtheworld
Kontakt:

Kosticev poraz. Nije trener za zelje. Neki igraci rade sta zele kao naprimjer Sinisa koji je sebi dopustio poslije derbija da prijeti a neke Kostic sabotira. Zasto mali Kerim nije igrao na svojoj poziciji nego ga je morao setati od desnog krila na lijevo krilo pa ces malo izaci a Sinisa protiv slobode odigrao nula. I opet ce sinisa protiv zrinskog na desnog beka a momak nije kapacitet za velikih utakmica. Al njega Kostic tapse po ramenima a zavaljuje pojedine igrace. Ugljesa odlicni momak odigrao derbi. Gdje je poslije derbija. Nema ga a zasluzio je minutazu. I nakon izmjene memija beganovic je sve krenula naopako. Tu se prelomila utakmica tako da memija nije nista kriv moze uzdignute glave hodati. Jedini koji to ne moze je Kostic. ODA VRATI SE

Elegant
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:46 pm

Jutro je pametnije od noci, vidjet cemo sta nose ovi dani do Zrinskog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

Potom je trener Plavih pojasnio i zašto Uglješa Radinović ne igra u prvom timu.

“Uglješa Radinović svojim pristupom na treninzima jednostavno ne pokazuje određenu želju da se nametne i da hoće da igra. Dokle bude tako, igrat će igrači koji hoće da igraju i da ispoštuju neke stvari”, pojasnio je Kostić.

Ko koga zajebava,kad god je igrao davao je maksimum..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:
Relacija; trener/ igraci nije dobra nikako. Meni jos niti jedan igrac o njima, Kosticu i Lesniku nije pohvalno govorio.
Al` psuju im od, do.

A pricao sam i trenerskim dvojcem, Kostic mi djeluje ok, mislim onako na prvu, a ni on nema rijeci hvale za igrace.

Sta se i on koje pi.cke materine ima buniti? Igraci su gamad i tako se trebaju tretirati.

Za sta se bune?

w0st
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:47 pm

Da ponovim opet , ako je u pitanju bojkot igraca, SVE IH OTJERATI OSIM MIROSLAVA I ZAJEDNO S NJIMA I KOSTICA .

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:47 pm

Kostic je rekao da Ugljesa na treninzima ne tjera Kostica da ga stavi u sastav. Ako se ne trudi, onda decko ne moze ni igrati i to je to.
Ocigledno da nije dobro u svlacionici, to Kostic indirektno govori, nije covjek budala da javno kaze "e Liga, eto da ti kazem, igraci me bojkotuju, nece Evropski pristup. Smeta im sto bacam kolu i cipsove, sto im nedam sisu i to."

storm_raider
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:49 pm

Samo su kod nas igraci od vanilije i od secera i treba paziti da se duse drage ne bune. Ma, mamu ti, placen si za taj posao, nisi ovdje da humanitarnii posao radis! Navijaci ih trebaju malo podsjetiti sta je Zelju, stati uz Kostica i provuci igracima kroz usi na par nacina neke stvari. Misle da su nedodirljivi ocito, a ni blizu nije tako.

Zato, svi na jednu stranu, a Mico Stevanovic na drugu! Jedini profesionalac u ovoj ekipi od glave do pete.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Roberto Baggio
Kontakt:

Slažem se sa Kostićem, moramo da sjednemo i natočimo vina, ovako dalje ne ide. :mrgreen:
FK Željezničar 1921

Tavas1921
Kontakt:

manwhosoldtheworld je napisao/la:Kosticev poraz. Nije trener za zelje. Neki igraci rade sta zele kao naprimjer Sinisa koji je sebi dopustio poslije derbija da prijeti a neke Kostic sabotira. Zasto mali Kerim nije igrao na svojoj poziciji nego ga je morao setati od desnog krila na lijevo krilo pa ces malo izaci a Sinisa protiv slobode odigrao nula. I opet ce sinisa protiv zrinskog na desnog beka a momak nije kapacitet za velikih utakmica. Al njega Kostic tapse po ramenima a zavaljuje pojedine igrace. Ugljesa odlicni momak odigrao derbi. Gdje je poslije derbija. Nema ga a zasluzio je minutazu. I nakon izmjene memija beganovic je sve krenula naopako. Tu se prelomila utakmica tako da memija nije nista kriv moze uzdignute glave hodati. Jedini koji to ne moze je Kostic. ODA VRATI SE
Da ti odgovorim ipak na tvoju repliku meni, iako ti je post izbrisan.
Ja Memiji ne zelim nista lose, samo cu 10 puta biti sretniji uspjehu jednog profesionalca Miroslava Stevanovica. Memiji zelim sve najbolje, ali to je samo primjer ili dokaz zasto nasi igraci tesko i slabo djeluju protiv evropskih igraca. Lijep pozdrav i dobrodosao na forum.

cala
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:50 pm

Ne znam ko je kriv, ko koga bojkotuje i ne treba ulaziti u to. Ovo danas je bio odron i nadam se da ce biti nekih kazni. Majku vam ***** imate najbolje uslove u drzavi a opet se vucarate po terenu. A vi koji vidjate igrace po gradu da cugaju, puse i sta ja znam, po stoti put vam kazemo slikajte pa fino rasirite po internetu.
Zasto ne igraju Ugljesa i Pozder?! Koji ce nam ***** Stevo koji odigra pola sata na nivou i poslije se vucara po terenu? Ugljesa prekucao prve dvije tekme i misteriozno preseli na klupu da bi bilo mjesta za Bekrica i Secerovica veceras.

Okolele
Kontakt:

Ako je u pitanju bojkot igraca ja podrzavam Kostića..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

neroazzuro
Kontakt:

Ne znam vala. Jest lakse zamijenit trenera nego igrace ali sto neko rece, mahalskog mentaliteta se moramo rijesit prije iki kasnije. Zato, imenovali smo Kostica i sad puna podrska istom. Ni Amar nima nije tepao pa su ga morali slusat s vremenom.

Neandertalac

Ajzea je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Al` psuju im od, do.

Sta se i on koje pi.cke materine ima buniti? Igraci su gamad i tako se trebaju tretirati.

Za sta se bune?
Za tretman i njihovo ophodjenje prema njima. Da ti pojednostavim, mrze ga, al pravo.
Iskreno ja sam za disciplinu i cvrstu ruku uvijek, ali ovako ne ide.
Željeznicar za život cijeli!

FaraonTM
Kontakt:

Ovdje treba podržati Kostića do kraja, možemo mi izgraditi Allianz Arenu, možemo imati najjače sponzore na svijetu, možemo imati prosjek 50 hiljada duša na utakmici al' nikad to nećemo moći ispratiti sa igrama na terenu ako budemo dopuštali da se rade ovakve stvari, mi navijači naravno. Na ovoj izjavi Kostića se vidi bukvalno da je čovjeku krivo kako se igrači ponašaju na terenu i van njega a vidi se da zna sve ovoj igri, kad ga slušaš to možeš lako zaključiti, pokazuje to time što rotira igrače koji nisu bili pravi u prošlim utakmicama.

Al' ne može on kao pojedinac ništa uraditi ako mu igrači glume uvrijeđene mlade i bojkotuju ga na terenu, ne mogu uraditi ni ja ništa kao pojedinac a ni bilo koji drugi forumaš sa ove teme al' zato mogu svi navijači zajedno, treba im malo objasniti kako se ponašati u Željinom dresu na terenu, treba im objasniti da nisu veći od kluba i da onaj ko ne misli na svakoj utakmici davati 100% od sebe ne treba ni da igra za Želju.

A vrlo je očigledno da večeras pojedinačno izuzev Miroslava Stevanovića, Aleksandra Kosorića i Matea Bokaćinija nijedan nije dao ni 50% od sebe za Željin dres.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava