ned avg 14, 2016 11:41 pm
Puna podrska Kosticu, trebamo svi sto je moguce hladnije glave proci kroz sve ovo. Od nas navijaca pa do uprave, ne treba lutati jer ovi ljudi su na pravom putu punom problema i mimo trenutnih rezultata. Kostic je na presu pogodio u srz. Boli taj odnos prema dresu i svetinji od strane igraca, pojedinci kao da bocanje treniraju a ne fudbal, ocajan prijem lopte tokom cijele utakmice, realizacija nula. Ne znam da li je do pritiska i pod moranja pobjede ali odnos i zalaganje su bili ravni nuli izuzev jednog ili dva covjeka. Ivane, Blagoje, Stevo sta vam je ???? Jesu li vam dosadlili najbolji uslovi u drzavi, najveca-bezrezervna podrska, pjevanje pjesmica po 10 minuta jednom igracu... je li vam slava udarila u glavu pa mislite da se mozete igrati sa svetinjom. Trznite se molim vas, ne igrajte se sa necijim emocijama jer mnogi od nas prolaze kroz ovo nogo tesko i dozivljaju preemotivno ove padove. Najgore od svega sto znamo da vi to mozete bolje ali neki problem postoji a on lezi vjerovatno u pritisku i unaprijed dobijenom tekmom. Kosticu daj sve od sebe poslozi onako kako najbolje znas, a ukolko postoji bilo kakva vrsta bojkota to je za skidanje glava, jer toga nema u svetinji.
Lako je voljeti sa uslovom i ucjenom, ucjenom da ste tu dok sve savrseno funkcionise. Lako je biti Zeljovac i "voljeti" Zelju kada se redaju pobjede i u momentima euforije. Kritike da, ali nemam obraza pljuvati po onome koji mi je donio toliko srece.Slast uspjeha je nemjerljiva kada osjetis bol poraza na svojoj kozi. Pa zato : I DA GUBIS DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA CULA, MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO !!