Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 11:28 pm

Ne bi bilo dobro sad mjenjati kostica ali treba mu dati doznaja da više nema pravo na kiks pogotovo na Grbavici. Već treću utakmicu mi katastrofalno počinjemo drugo pol. Veznjaci se izgube i protiv širokog smo imali sreće dok sloboda i Vitez nas uzeše. Taj problem mora riješiti kako god zna jer se to nije slučajno desilo.
Nadam se da ćemo se izvući kontra Zrinjskog
DRZAVA ZELJO

fcz
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:28 pm

Ajzea je napisao/la:Ma ko da bojkotuje? Pa nije valjda tolika pi.cka i on da ne smije progovoriti. Pa u tom slucaju bi, u najmanju ruku, trebalo pobiti gamad koliko sutra.
Fakat... Ako ovo rade svjesno i namjerno onda su dusmani Zelje i treba im se krvi napiti.
Milose, ako imas sta da kazes - PROGOVORI!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:29 pm

Ajzea je napisao/la:Ma ko da bojkotuje? Pa nije valjda tolika pi.cka i on da ne smije progovoriti. Pa u tom slucaju bi, u najmanju ruku, trebalo pobiti gamad koliko sutra.
Pa nece javno govoriti o tome, nije neki levat, ali moze indirektno sto je i uradio. Po meni njegov govor malo baca na to.
I da, da ti odg. na ono sto si pitao da li bi bojkotovali šefa u firmi. Pa ne bi šefa jer je njegova firma, ali trenera koji moze otici a ti ostati sigurno da mozes bojkotovati. Nadam se da si skontao sta zelim reci :)
Naravno, ne mogu reci da je bilo nesto takvo, ali ovo nezalaganje se ne smije desavati.
Mici svaka cast :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

staaarinavijac
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:30 pm

Objektivno , Kostiću se s obzirom na dosadašnje postavke igre ili igrača može dati otkaz , al' koga bi uprava mogla dovesti ... već sam jednom rekao da mi se čini da je po pitanju sportskog segmenta uprava limitirana ... ili im se baš nešto ne da ... ako postoji nekakav bojkot , to bi onda bio malo veći crnjak ...
Krivica igrača dolazi tek nakon krivice trenera ... nekad mi se čini da Kostić živi u nekom svom svijetu fudbala , pa ispada da je neshvaćen od ekipe i saradnika ,ili , pak on sam ne shvata fudbalsku realnost ovdje ...najgora varijanta bi bila da se i on uči (eksperimentiše ) sa timom kao i Edis ...
Helem , ništa ... nek' Kosta i dalje vodi tim do kraja sezone , ko zna možda i nešto novo uvede na naše terene ... ono što je sigurno je da nije dobar motivator ...
Ko nastavi ići na stadion, nek' ide rahat i neka ne očekuje ništa posebno ...

Fatić Nermin
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:30 pm

Interesantno mi je da nakon svake krize rezultata kod nas se javlja prica o nekom bojkotu. Jednostavno za shvatit, naguzio nas Vitez, pregazio k'o plitak potok, ispenetrir'o nas i to je to. Ha ja.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

rodrigo87
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:31 pm

Postavu protiv Zrinje ovako: Fejzic-na lijevog beka pozvati nekog iz kadeta, stoperi Aco-Bocca, desno Sinisa. Vezni red:HALVADZIC, Ugljesa, Secerovic, Miro. Napad Lendric Pozder.

Ajzea
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:32 pm

Fatić Nermin je napisao/la:Interesantno mi je da nakon svake krize rezultata kod nas se javlja prica o nekom bojkotu. Jednostavno za shvatit, naguzio nas Vitez, pregazio k'o plitak potok, ispenetrir'o nas i to je to. Ha ja.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Taman tako.

storm_raider
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:32 pm

Temu zakljucavati necemo, ali isto tako cemo banovati svakoga ko bude ulazio u licna prepucavanja. To, ako vec zelite (mada ne podrzavam), ostavite za PP.

Sto se tice Blagojevica, klosarski i nedostojno velikog kluba kakav je Zeljeznicar.

Sto se tice Kostica, ja nisam trener i ne zelim glumiti nekog, ali opet mislim da je imao gresaka i ako ima problema u svlacionici, kako zna i umije ih mora rijesiti. Kako cujem, prilicno je zajeban i pravi brze rezove. Odrijesene ruke ima i podrsku Uprave. Neka uradi sta god mora, ali ova ekipa mora igrati kako zna i moze!

E sada, sto se tice naseg dragulja u ekipi, Miroslava Stevanovica. Njega u gradu mozete vidjeti samo kasno navecer kako trci Vilsonovim sa slusalicama u usima i Jamnicom za pasom. Miro Stevanovic vodi jednostavan zivot, okrenut je fudbalu maksimalno i nista ga drugo ne interesuje. Ono najbitnije - odnosi se profesionalno prema svakom dresu kojeg nosi. Cilj mu je da se vrati u reprezentaciju i vratice se. Njemu trebamo pjesme pjevati i privoliti ga da produzi ugovor. Ako bude zelio da ide, zahvaliti mu se i ne praviti mu probleme.

Generalno ta prica o ljubavi igraca prema klubu mi se gadi i precijenjena je. Malo je njih koji stvarno vole Zeljeznicar generalno, a i zna se ko su oni. To su obicno oni koji se ne isticu, o kojima se (skoro) nikada ne prica, oni tihi ljudi kao recimo Bukal. Ne trazim ja od njih da me vole, niti da Zelju vole, neka igraju za ono sto su placeni da igraju i neka se profesionalno odnose prema svom dresu i Zelji i meni dosta. Ima ko ce da voli Zelju, ima nas dosta!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rammus
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:33 pm

Mislim, trener je isti kao i protiv Širokog, formacije je ista, igrači su manje više isti. Širokog uništimo igrom, ovi nas ponize. Mislim da je poprilično očigledno šta je u pitanju, jer do Slobode je sve išlo na bolje, sada odjednom krah, nezainteresovanost, pa Ivan sam sebi napravi 3 šanse po utakmici, ne treba mu niko, sad ni njega nema, niko ne trči... Kažem očigledno je, protiv Širokog su pokazali da mogu, znaju i da se prilagođavaju ovoj formaciji lagano.

Šta sada raditi ? Ne znam, mijenjali smo i trenere i igrače zbog istih ovih problema pa nam je evo opet isto.

Okolele
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:34 pm

Samo mi nije jasno sto Uglješa ne igra..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hardwell
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:35 pm

Ne znam da li da kritikujem Kostića ili igrače.

Jedini igrač kojeg treba spomenuti je Miroslav Stevanović. Bravo majstore!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

FaraonTM
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:35 pm

ChWilla je napisao/la:izmjene su iz nesvijesti. memija vrlo dobro odigrao na desnom krilu (i dalje su njegove najbolje partije u želji ostale na toj poziciji), on ga prvo prebacuje lijevo (gdje je miroslav isto vrlo dobro odigrao, on ima znanje da iznese tu promjenu) - pa vadi skroz, a bilo je sigurno 3-4 preča kandidata.

ali opet nije do izmjena što igrači koji su otjerani od nas dobiju bukvalno svaki duel protiv realno mnogo boljih igrača...ima ovdje svega sigurno. čak je i livaja izgledao kao "normalan" igrač, a gledali smo kod nas...kostić je u pravu ono - da si ovako igrao, trčao, ulazio u duele derbi ili protiv širokog bilo bi po 0-3...onakve vedranove intervencije, sigurniji je bio u prvim seniorskim minutama, da te kokot pretrčava - svaka njemu čast, on je želji valjao i to golemo. ali da je on brži od bekova ove ekipe, to bogami nije. blagojević očito namjeran crveni karton. povučena je ovdje ručna i to dobro...ovo je plišek vol. 2.
Ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu, Memija je bio katastrofalan na obje pozicije.

Mada Memija kao pojedinac nije problem, bilo je barem pet Memija večeras, ne može biti do trenera kad Husić ne zna gdje je i frajer ga bukvalno prođe i dobije izgubljenu loptu, ne može biti do trenera kad Nikolić ne zna primiti loptu kad pokuša a ako ne pokuša onda fura neke pete i ostavljanje lopte, kome? Protivničkim stoperima naravno. Ne može biti do trenera kada Blagojević i Šećerović imaju tranziciju iz odbrane u napad k'o i ja na terminu, kad je Blagojeviću svaki drugi pas završio u protivničkim nogama.

Sve to nije do trenera, to je ašćare do igrača a zašto je to tako ja ne znam i nema načina nikako da saznam, bojkotuju trenera? Pa onda je najbolje rasformirati ekipu, čuj bojkotuju trenera k'o da su već duplu krunu osvojili pa ih on forsira i dalje.

Blagojevića opucati po džepu samo tako (jer to će ga više zaboliti nego da čitavu sezonu presjedi na tribinama), ono je kriminalno šta je uradio!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:36 pm

Okolele je napisao/la:Samo mi nije jasno sto Uglješa ne igra..
Ma drug fuj sta mu je danas radio Kostic.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:36 pm

Mene bi iskreno bilo stidrsjesti sa g.Miroslavom Stevanovicem i traziti od njega bilo sta. Njega jedino mozemo nagraditi za profesionalnost, trud i zalaganje, te dopustiti mu da nastavi karijeru u njemo dostojnom klubu. Svaka cast Mico majstore

Grbavica
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:37 pm

Rammus je napisao/la:Mislim, trener je isti kao i protiv Širokog, formacije je ista, igrači su manje više isti. Širokog uništimo igrom, ovi nas ponize. Mislim da je poprilično očigledno šta je u pitanju, jer do Slobode je sve išlo na bolje, sada odjednom krah, nezainteresovanost, pa Ivan sam sebi napravi 3 šanse po utakmici, ne treba mu niko, sad ni njega nema, niko ne trči... Kažem očigledno je, protiv Širokog su pokazali da mogu, znaju i da se prilagođavaju ovoj formaciji lagano.

Šta sada raditi ? Ne znam, mijenjali smo i trenere i igrače zbog istih ovih problema pa nam je evo opet isto.
Tako nekako otprilike.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:37 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ma drug fuj sta mu je danas radio Kostic.
Sta mu je radio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:38 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=_Rs_kPzh2pg[/video]

JEDINO ŠTO VRIJEDI !
1987

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:39 pm

Poslusajte Kosticev govor!

fcz
Kontakt:

ned avg 14, 2016 11:39 pm

Ne znam da li je ikome normalnom jasno zasto je najbolji igrac derbija, bez ikakvog logicnog razloga, preseljen na klupu. Hajd' da mi dobro igramo pa bi se moglo naci nekakvo objasnjenje, ali ekipa nam vrtoglavo tone a decko koji je dosta dobrog pokazao je gurnut u drugi plan.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

iggy2377

ned avg 14, 2016 11:40 pm

Rammus je napisao/la:Mislim, trener je isti kao i protiv Širokog, formacije je ista, igrači su manje više isti. Širokog uništimo igrom, ovi nas ponize. Mislim da je poprilično očigledno šta je u pitanju, jer do Slobode je sve išlo na bolje, sada odjednom krah, nezainteresovanost, pa Ivan sam sebi napravi 3 šanse po utakmici, ne treba mu niko, sad ni njega nema, niko ne trči... Kažem očigledno je, protiv Širokog su pokazali da mogu, znaju i da se prilagođavaju ovoj formaciji lagano.

Drug slazem se sa tobom oko svega sto si napisao i ja licno mislim da je nesto bilo u svlacionici poslje tuzle, i da nije do kostica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava