ChWilla je napisao/la:izmjene su iz nesvijesti. memija vrlo dobro odigrao na desnom krilu (i dalje su njegove najbolje partije u želji ostale na toj poziciji), on ga prvo prebacuje lijevo (gdje je miroslav isto vrlo dobro odigrao, on ima znanje da iznese tu promjenu) - pa vadi skroz, a bilo je sigurno 3-4 preča kandidata.
ali opet nije do izmjena što igrači koji su otjerani od nas dobiju bukvalno svaki duel protiv realno mnogo boljih igrača...ima ovdje svega sigurno. čak je i livaja izgledao kao "normalan" igrač, a gledali smo kod nas...kostić je u pravu ono - da si ovako igrao, trčao, ulazio u duele derbi ili protiv širokog bilo bi po 0-3...onakve vedranove intervencije, sigurniji je bio u prvim seniorskim minutama, da te kokot pretrčava - svaka njemu čast, on je želji valjao i to golemo. ali da je on brži od bekova ove ekipe, to bogami nije. blagojević očito namjeran crveni karton. povučena je ovdje ručna i to dobro...ovo je plišek vol. 2.
Ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu, Memija je bio katastrofalan na obje pozicije.
Mada Memija kao pojedinac nije problem, bilo je barem pet Memija večeras, ne može biti do trenera kad Husić ne zna gdje je i frajer ga bukvalno prođe i dobije izgubljenu loptu, ne može biti do trenera kad Nikolić ne zna primiti loptu kad pokuša a ako ne pokuša onda fura neke pete i ostavljanje lopte, kome? Protivničkim stoperima naravno. Ne može biti do trenera kada Blagojević i Šećerović imaju tranziciju iz odbrane u napad k'o i ja na terminu, kad je Blagojeviću svaki drugi pas završio u protivničkim nogama.
Sve to nije do trenera, to je ašćare do igrača a zašto je to tako ja ne znam i nema načina nikako da saznam, bojkotuju trenera? Pa onda je najbolje rasformirati ekipu, čuj bojkotuju trenera k'o da su već duplu krunu osvojili pa ih on forsira i dalje.
Blagojevića opucati po džepu samo tako (jer to će ga više zaboliti nego da čitavu sezonu presjedi na tribinama), ono je kriminalno šta je uradio!