Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 11:20 pm

Da bi Blagoje igrao na krilu protiv ozbiljnijih ekipa potreban ti je full back iza njega. Onaj od danas to nije..

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:23 pm

Pintol i arelinho glavni krivci za poraz! Odlazite !!!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:24 pm

Plava Porodica je napisao/la:Pintol i arelinho glavni krivci za poraz! Odlazite !!!

Tako ti je to kad stavis pocetni sastav na forum..Dvojac nek se samobanuje molit cu lijepo.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

1987
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:25 pm

vratite kramarica i stanica puse na lijevoj strani ahahahhaah

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:25 pm

Okolele je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Pintol i arelinho glavni krivci za poraz! Odlazite !!!

Tako ti je to kad stavos pocetni sastav na forum..
Podnesite ostavke i guzicom zatvorite vrata forumu!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:26 pm

Jutro je pametnije od večeri. To što nam večeras ovo izgleda kao katastrofa sutra će već izgledati kao loša stvar, prekosutra se nećemo ni osvrtati na ovo.
Istina da svakog istinskog, iskrenog navijača boli svaki neuspjeh, lično ovu bol poredim sa smrti nekog bližeg, ma kako nekome morbidno zvučalo. Jbg toliko ja volim želju.
Ono što me nervira je to da mi sebi vazda u najgorem mogućem trenutku "zabijamo autogol" i radimo korak u nazad. Nekako bi valjda bilo lakše da su nam recimo iz ofsaida zabili, da nas nisu nadigrali. Lakše bi bilo nagovoriti onda još 2 hiljade onih koji se dvoume, da dođu protiv Viteza. Ovako su upitni. A znače oni bgm kakvi god da su. Mi bolesnici ćemo svakako doći, nas jedan poraz ne može pokolebati.
A poraz ko poraz, neko će reći sastavni dio igre. Ono i jeste tako. Ali brine to što mi evo drugu sezonu protiv Slobode pokazujemo manje na terenu. Može se i tako nekad pobjediti ali u globalu si donji. Ne smijemo sebi dozvoliti da u svakom narednom meču razmišljamo kako imamo neugodnu tradiciju sa njima.
Kad je riječ o sezoni, tek je počela i biće svega. Ovo nam treba biti opomena za ubuduće. Ne dizati se previše, maksimalno ozbiljno kako struka tako i igrači, uprava, navijači. I obavezno zajedno, porazi nas trebaju ujediniti a ne razjediniti.
Jer drugog kluba sem želje nemamo.

KADA TI BUDE TEŠKO I KAD TI LOŠE KRENE, DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDAĆEŠ TAMO MENE...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:28 pm

Ne razumijem ljude koji pisu pa sta, jedan poraz, idemo po titulu. Nije problem poraz, nego igra. Raspali Vitez i ugaseni Olimpic su stvorili vise sansi i bolje parirali ovoj Slobodi. Prva stvar je da igracki nismo bolji od Slobode, nismo bolji od Zrinjskog, tu smo negdje sa Sarajevom i Sirokim. Nije niko ni od nas znacajno bolji, ali ne mozemo reci da smo za 2 klase bolji od nekog. Mozda od Olimpica i Viteza, mozda. Ima tu solidnih igraca, nekoliko odlicnih, nekoliko prosjecnih i onih koji su tu onako. Za ekipu sa Zebom, Karicem, Subicem, Ordagicemm Djidicem, Piricem, Efendicem i ostalim, ne mozes reci da je za dvije klase slabija od nas. Od koga, Bevaba, Dzenisa? Spustite se i ne precjenjujte nase igrace. Eh, opet kazem nismo znacajno ni slabiji, ali siguran sam poslije ove utakmice da nismo vodjeni s klupe danas bili na dobar nacin. Postavka na terenu i izbor igraca su bili KRIMINALNI. Kostic je ispao pocetnik naspram Husrefa, tuzno, ali istinito. I to nisu neke velike trenerske teorije, radi se o nekim osnovnim stvarima koje 80% nas sa tribina vidi, ali Slovenac ne vidi ocito. Bojim se da ce prekasno vidjeti i da nece docekati 10. kolo, a pri tome da cemo imati neki zaostatak koji nece biti prijatan.

Usput, prelazni rok odradjen lose, sada je to i definitivno.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:29 pm

Kako vidim Kostić ljut ne bi me čudilo da po povratku nebudu imali trening i cak kazne kakve.
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:30 pm

Imamo najbolje igrače po imenima u ligi. Zdravo

BHDragons
Kontakt:

Mi imamo najjači igrački kadar u ligi, naravno ja tako mislim.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Mirek11
Kontakt:

Hare79 je napisao/la:Ljudi moji, protiv Olimpika smo stajali dobro na terenu jer nam je veza bila dobro postavljena, sa Blagojem, secerom i ugijem, imali smo loptu u posjedu i dobili ih s pola snage bez problema. Ne mozes u vezi igrati sa Beganovicem, koji nije klasicni vezni, ni s bekricem, koji nije tip igraca koji ce se stalno vracati nazad, i s Mirom koji je klasicno krilo, i ocekivati dobar rezultat. Mi bukvalno igramo s jednim jedinim klasicnim veznim, a njemu svaka cast sta sve stigne. Uopste nismo bili ravnopravni, samo se cekalo kad ce sloboda dati gol...
Slazem se s tobom drug, ja sam se nadao da je ona postavka i sastav protiv Olimpika Kosticeva opcija za gostovanja, ubjeden sam da ne bi izgubili. Cak je trebao odmah na poluvremenu mjenjati bekrica i dzenisa, polako zatvarati utakmicu sa ugljesom i secerom, jos onakav teren, nevrijeme.
Nakon prvog primljenog pa ubrzo drugog, u glavi mi se vrtio maribor :(

Ipak smo trebali vise taktizirati, da je bila nula puna saka, konkurentu uzeo fakticki dva boda sa domaceg terena, ne bjezi ti, samopouzadnje ostaje na visokom nivou ....
Ali dobro, poraz je sastavni dio fudbala i dosao bi kad tad. Treba dobiti ove dvije kuci, ne smijemo gubiti bodove kuci a dugo je prvenstvo. Imamo sirok izbor igaca i vjerujem da ce kostic uvidjeti greske i otkloniti ih.
Idemo dalje samo hrabro.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:34 pm

Uz klasično lijevo krilo i malo više mu*a nemoze nas niko pobijediti 100% za dvije klase smo bolji od njih. Ko se može poredit sa Lendrom Stevom Jovanom Sinisom tu spada i Bekricem sad da ne nabrajamo. Jedino od njihovih mi je poznat Zeba koji je usput nas i Subic ostali gdje su oni igrali i kakvu su karijeru napravili. Daleko smo najjači
Cuva Bog Zelju svog!

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:37 pm

Zeba voli Željo ko i mi vjerujte mi
Cuva Bog Zelju svog!

delinjo
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:39 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Uz klasično lijevo krilo i malo više mu*a nemoze nas niko pobijediti 100% za dvije klase smo bolji od njih. Ko se može poredit sa Lendrom Stevom Jovanom Sinisom tu spada i Bekricem sad da ne nabrajamo. Jedino od njihovih mi je poznat Zeba koji je usput nas i Subic ostali gdje su oni igrali i kakvu su karijeru napravili. Daleko smo najjači
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sergejevic

sri avg 10, 2016 11:45 pm

To i jeste najcudnije. Stvarno je tesko vjerovati da jedna takva ekipa i nas i komsije handri evo dvije godine, pa cak su i Zrinski koji je bio prvak razvalili prosle godine. Zna se za Zebu, Ordagica, sada Dzidica, Karica i Subica, ali prosle godine s Mehmedagicem, Iveticem, Efendicem, Mehidicem, Veselinovicem, Stjepanovicem, Saricem... ljudi razvale. Ko su ti igraci uopste? Ne znam sada da li je i do Husrefa, koji jeste odlican trener za nasu ligu, ali ne toliko da pravi ovakve stvari. Svaka cast ako je on pronasao ove igrace. Ahmetovic i Saric sada ponajbolji u Sarajevu, Veselinovic protiv nas izgleda kao Denilson, Stjepanovic kao Gatuso iz najboljih dana, Mehmedagic danas kao Nesta. Stvarno zanimljiva situacija. Razmisljam od onog revansa kupa o tome i nikako da shvatim u cemu je stvar.

delinjo
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:48 pm

sergejevic je napisao/la:To i jeste najcudnije. Stvarno je tesko vjerovati da jedna takva ekipa i nas i komsije handri evo dvije godine, pa cak su i Zrinski koji je bio prvak razvalili prosle godine. Zna se za Zebu, Ordagica, sada Dzidica, Karica i Subica, ali prosle godine s Mehmedagicem, Iveticem, Efendicem, Mehidicem, Veselinovicem, Stjepanovicem, Saricem... ljudi razvale. Ko su ti igraci uopste? Ne znam sada da li je i do Husrefa, koji jeste odlican trener za nasu ligu, ali ne toliko da pravi ovakve stvari. Svaka cast ako je on pronasao ove igrace. Ahmetovic i Saric sada ponajbolji u Sarajevu, Veselinovic protiv nas izgleda kao Denilson, Stjepanovic kao Gatuso iz najboljih dana, Mehmedagic danas kao Nesta. Stvarno zanimljiva situacija. Razmisljam od onog revansa kupa o tome i nikako da shvatim u cemu je stvar.
ma jaka ekipa skroz nema tu price i dobro vodjena prije svega....imas tehnicara trkaca ...destruktivaca ...sve sto jedna prava ekipa treba imati ...handre ih napadaci samo ...oni da imaju Ivana osvojili bi titulu zivota mi...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:49 pm

Mi smo se dobro zajebali sto nismo doveli Ivetica.. Trebali smo dovesti i njega i Subica i tada bi vjerovatno imali najbolji tim u ligi.. Ovako lijeve strane nemamo nikako.. Ostaje nada da ce Husic pokazati kvalitet..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:50 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Mi smo se dobro zajebali sto nismo doveli Ivetica.. Trebali smo dovesti i njega i Subica i tada bi vjerovatno imali najbolji tim u ligi.. Ovako lijeve strane nemamo nikako.. Ostaje nada da ce Husic pokazati kvalitet..
Yebi ga, mene pile ubjeđivao da je Kramarić klasa za njeg..
1987

exbabilon
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:51 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Uz klasično lijevo krilo i malo više mu*a nemoze nas niko pobijediti 100% za dvije klase smo bolji od njih. Ko se može poredit sa Lendrom Stevom Jovanom Sinisom tu spada i Bekricem sad da ne nabrajamo. Jedino od njihovih mi je poznat Zeba koji je usput nas i Subic ostali gdje su oni igrali i kakvu su karijeru napravili. Daleko smo najjači
Klasicno subjektivni stav navijaca. Navijaci Slobode pricaju da imaju po imenima najjacu ekipu. Navijaci Sarajeva isto. Gle cuda, i navijaci Zrinjskog...

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 11:52 pm

Nismo mi krivi što imamo po imenima najbolju ekipu, i što su oni subjektivni. To što igramo lošije od drugih, to je nešto sasvim drugo

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.

Prijava