Tako ti je to kad stavis pocetni sastav na forum..Dvojac nek se samobanuje molit cu lijepo..Plava Porodica je napisao/la:Pintol i arelinho glavni krivci za poraz! Odlazite !!!
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Podnesite ostavke i guzicom zatvorite vrata forumu!!Okolele je napisao/la:Tako ti je to kad stavos pocetni sastav na forum..Plava Porodica je napisao/la:Pintol i arelinho glavni krivci za poraz! Odlazite !!!
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Slazem se s tobom drug, ja sam se nadao da je ona postavka i sastav protiv Olimpika Kosticeva opcija za gostovanja, ubjeden sam da ne bi izgubili. Cak je trebao odmah na poluvremenu mjenjati bekrica i dzenisa, polako zatvarati utakmicu sa ugljesom i secerom, jos onakav teren, nevrijeme.Hare79 je napisao/la:Ljudi moji, protiv Olimpika smo stajali dobro na terenu jer nam je veza bila dobro postavljena, sa Blagojem, secerom i ugijem, imali smo loptu u posjedu i dobili ih s pola snage bez problema. Ne mozes u vezi igrati sa Beganovicem, koji nije klasicni vezni, ni s bekricem, koji nije tip igraca koji ce se stalno vracati nazad, i s Mirom koji je klasicno krilo, i ocekivati dobar rezultat. Mi bukvalno igramo s jednim jedinim klasicnim veznim, a njemu svaka cast sta sve stigne. Uopste nismo bili ravnopravni, samo se cekalo kad ce sloboda dati gol...
Dr. Kostic je napisao/la:Uz klasično lijevo krilo i malo više mu*a nemoze nas niko pobijediti 100% za dvije klase smo bolji od njih. Ko se može poredit sa Lendrom Stevom Jovanom Sinisom tu spada i Bekricem sad da ne nabrajamo. Jedino od njihovih mi je poznat Zeba koji je usput nas i Subic ostali gdje su oni igrali i kakvu su karijeru napravili. Daleko smo najjači
ma jaka ekipa skroz nema tu price i dobro vodjena prije svega....imas tehnicara trkaca ...destruktivaca ...sve sto jedna prava ekipa treba imati ...handre ih napadaci samo ...oni da imaju Ivana osvojili bi titulu zivota mi...sergejevic je napisao/la:To i jeste najcudnije. Stvarno je tesko vjerovati da jedna takva ekipa i nas i komsije handri evo dvije godine, pa cak su i Zrinski koji je bio prvak razvalili prosle godine. Zna se za Zebu, Ordagica, sada Dzidica, Karica i Subica, ali prosle godine s Mehmedagicem, Iveticem, Efendicem, Mehidicem, Veselinovicem, Stjepanovicem, Saricem... ljudi razvale. Ko su ti igraci uopste? Ne znam sada da li je i do Husrefa, koji jeste odlican trener za nasu ligu, ali ne toliko da pravi ovakve stvari. Svaka cast ako je on pronasao ove igrace. Ahmetovic i Saric sada ponajbolji u Sarajevu, Veselinovic protiv nas izgleda kao Denilson, Stjepanovic kao Gatuso iz najboljih dana, Mehmedagic danas kao Nesta. Stvarno zanimljiva situacija. Razmisljam od onog revansa kupa o tome i nikako da shvatim u cemu je stvar.
Yebi ga, mene pile ubjeđivao da je Kramarić klasa za njeg..Hadzijalagic je napisao/la:Mi smo se dobro zajebali sto nismo doveli Ivetica.. Trebali smo dovesti i njega i Subica i tada bi vjerovatno imali najbolji tim u ligi.. Ovako lijeve strane nemamo nikako.. Ostaje nada da ce Husic pokazati kvalitet..
Klasicno subjektivni stav navijaca. Navijaci Slobode pricaju da imaju po imenima najjacu ekipu. Navijaci Sarajeva isto. Gle cuda, i navijaci Zrinjskog...Dr. Kostic je napisao/la:Uz klasično lijevo krilo i malo više mu*a nemoze nas niko pobijediti 100% za dvije klase smo bolji od njih. Ko se može poredit sa Lendrom Stevom Jovanom Sinisom tu spada i Bekricem sad da ne nabrajamo. Jedino od njihovih mi je poznat Zeba koji je usput nas i Subic ostali gdje su oni igrali i kakvu su karijeru napravili. Daleko smo najjači